آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • سمبوسه سیب زمینی
    طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با طعم‌ های مختلف مرداد 2, 1403
  • سبزی خورشت کرفس
    سبزی خورشت کرفس چیست؟ مرداد 2, 1403
  • روغن کرچک
    معرفی روغن کرچک با خواص، مضرات و نحوه مصرف خرداد 20, 1403
صفحه پیدا نشد!
کیک لبو مناسب برای میان وعده است
انواع کیک
به این مقاله امتیاز دهید
بدون نظر

طرز تهیه کیک لبو با رنگی زیبا و طعمی خوشمزه

ترمه افضلی 29 اسفند 1401 4 دقیقه

لبو میوه خوش رنگی که در فصل سرما خیلی پر طرفدار است اما کیک لبو چیزی فراتر از آن چیزی است که فکر می‌کنید. پس اگر در جستجوی طرز تهیه کیک لبو هستید با اسنپ فود همراه شوید تا باهم، طرز تهیه کیک لبو را ببینیم.

 

کیک لبو
میزان کالری در هر 100 گرم 211 کالری
زمان آماده سازی 2 ساعت
زمان پخت 45 دقیقه
تعداد نفرات 4

 

کیک لبو

در این مقاله سعی بر آن است که اصول طرز تهیه کیک لبو بیان شود و شما مطابق سلیقه‌تان موادی به آن اضافه کنید.

کیک لبو دارای بافت قرمز می‌باشد

همچنین اگر این کیک را برای مراسمی می‌خواهید درست کنید، احتمالاً به‌دنبال شیرینجات مختلفی هستید که می‌توانید طرز تهیه انواع حلوا و کیک مانند طرز تهیه کیک حلوای هویج و انواع کیک شکلاتی مانند طرز تهیه جار کیک شکلاتی را در بلاگ مشاهده نمایید.

 

 

 

 

1.   مواد لازم برای طرز تهیه کیک لبو

 

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آب لبو 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
پودر لبو یا پوره لبو 2 قاشق غذا خوری یا 2/1 پیمانه
روغن مایع 2/1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
گردوی خرد شده 2 قاشق غذا خوری
مواد سس کیک
شکر 4/1 لیوان
آب لبو 1 لیوان
کره 2 قاشق غذا خوری
نشاسته 2/1 پیمانه
وانیل نوک قاشق چایخوری

 

2.   مراحل طرز تهیه کیک لبو

 

§        مرحله اول:

فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا فر برای پخت آماده شود و سپس قالب را چرب کنید تا بعد پخت کیک، کیک به قالب نچسبد.

§        مرحله دوم:

سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید. در ابتدا سفیده تخم مرغ را خوب هم بزنید تا پف کند و بعد از آن زرده به آن اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا زرده و سفید خوب با هم مخلوط شوند.

§        مرحله سوم:

در این مرحله شکر را به مایع اضافه کنید تا در نهایت مایع کش دار و رنگ کرمی به خود بگیرد. در ادامه روغن به مایع اضافه کنید و کمی مایع را هم بزنید و بعد آن آب لبو را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید

§        مرحله چهارم:

بعد انجام مراحل بالا نوبت به پوره لبو می‌رسد که باید به مایع اضافه شود در این قسمت پوره و کمی مغز گردو را به آن اضافه می‌کنیم تا مایع یکدستی ایجاد شود

§        مرحله پنجم:

در ادامه آرد و بکینگ پودر را روی مایع الک کرده و آن را خوب مخلوط کنید.

§        مرحله ششم:

مایع را درون قالب بریزید تا با حرارت 180 درجه به مدت 45 دقیقه اجازه دهید تا کامل بپزد.

§        مرحله هفتم:

حال در این مرحله باید سس کیک لبو را درست کنید. شکر را به همراه نشاسته و آب لبو درون قابلمه مخلوط کنید و بر روی حرارت قرار دهید تا مایع غلیظی به وجود آید.

§        مرحله هشتم:

بعد از آنکه مایع غلیط به وجود آمد به آن وانیل و کره را اضافه کرده و آن را از حرارت بردارید تو سپس آن ها را خوب مخلوط کنید تا وانیل و کره جذب مایع شوند.

§        مرحله نهم:

بافت کیک لبو را مشاهده می‌کنید

بعد 45 دقیقه کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود و بعد سس را بر روی آن بریزید و به آرامی  بر روی کیک پخش کنید.

 

3.   طرز تهیه کیک لبو بدون فر

اگر در خانه فر ندارید برای شما هم راه‌حلی آوردیم که با خیال راحت می‌توانید این کیک را درست کنید.

اول یک قابلمه بزرگتر از قالبتان را بردارید و درون آن یک پایه بگذارید و قالب را روی پایه قرار دهید و بعد آن یک دم کنی بر روی قابلمه بگذارید. در ضمن یادتان باشد که از قبل قابلمه گرم شده باشد و بعد قالب را درون آن قرار دهید.

 

4.   طرز تهیه کیک لبو با گردو

 

برای طرز تهیه کیک لبو با گردو می‌توانید به مایع کیک کمی گردو اضافه کنید و مابقی مراحل مانند مراحل بالا می‌باشد.

5.  چرا کیک لبو قرمز نشد

 

معمولاً بعد پخت رنگ کیک مایل به زرد و رنگ قرمز آن کمرنگ می‌شود و حتی اضافه کردن آب لبو تاثیری بر رنگ آن ندارد. پس برای خوش رنگ تر شدن کیک می‌توانید از رنگ‌های خوراکی استفاده کنید.

6.  کیک لبو با پف زیاد

 

عواملی که بر پف کیک تاثیر دارد عوامل زیر می‌باشد:

  • آرد را حتماً الک کنید و مقداری بکینگ پودر به آن اضافه کنید
  • جدا سازی سفیده و زرده را به روش صحیح انجام دهید. و به خوبی آن‌ها را هم بزنید.
  • فر حداقل 15 دقیقه قبل پخت باید گرم شده باشد و هنگام پخت در فر حتماً بسته باشد.
  • بکینگ پودرتان کهنه و خراب نباشد.

 

فوت و فن کوزه گری برای تهیه کیک لبو

 

احتمالاً برای اولین بار است که  کیک لبو را می‌خواهید درست کنید. پس نکات زیر را حتماً در نظر بگیرید.

اول: بعد پخت کیک و قبل اضافه کردن سس به آن، بگذارید تا کیک مدتی خنک شود و بعد مایع سس را اضافه کنید.

دوم: آرد را حتماً الک کنید، چون باعث جلوگیری گره در کیک می‌شود.

سوم: هم دما بودن تخم مرغ با دمای محیط را فراموش نکنید وگرنه به خوبی مخلوط نخواهند شد.

چهارم: از آرد سفید مخصوص کیک برای تهیه کیک لبو استفاده کنید تا کیک با بافت بهتری داشته باشید.

آماده شدن کیک لبو فقط با چند کلیک

 

مراحل طرز تهیه کیک لبو را به شما توضیح داده‌ایم. و معمولاً اگر برای اولین بار است که آن را درست می‌کنید احتمالاً رنگ قرمز آن چیزی نباشد که آنطور می‌خواستید و مطمئناً ( چرا کیک لبو قرمز نشد ) را سرچ خواهید کرد. پیشنهاد ما این است که اگر تا به الان آن را امتحان نکرده‌اید همین حالا امتحان کنید و تست کنید و بعد برای طرز تهیه آن اقدام کنید.

اگر به‌ دنبال روش آسان برای تهیه کیک لبو هستید، به سایت اسنپ فود سر بزنید و گزینه سفارش آنلاین شرینی را انتخاب کنید و مدل‌های مختلف کیک لبو را سفارش دهید تا در سریع‌ترین زمان ممکن به دست شما برسد.

 

 

اشتراک:
ترمه افضلی- 775 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود