آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • سمبوسه سیب زمینی
    طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با طعم‌ های مختلف مرداد 2, 1403
  • سبزی خورشت کرفس
    سبزی خورشت کرفس چیست؟ مرداد 2, 1403
  • روغن کرچک
    معرفی روغن کرچک با خواص، مضرات و نحوه مصرف خرداد 20, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه ماهی زغالی
آموزش آشپزی
4/5 - (3 امتیاز)
1

طرز تهیه ماهی زغالی با عطر و طعمی فوق العاده

مینا اسماعیل بیگی 06 اردیبهشت 1402 4 دقیقه

حتما قبول دارید که طعم غذاهای کبابی، چیز دیگری است. مطمئن باشید که طرز تهیه ماهی زغالی هم از این قاعده، مستثنی نیست. ماهی کبابی، به عنوان یک غذای محلی بندر عباس و جنوب کشور، طعم فوق‌العاده‌ای دارد که با یک بار امتحان کردن، مشتری دائم آن خواهید شد. فقط کافیست که ماهی مناسبی را انتخاب کنید که بافت آن در حرارت مستقیم آتش، متلاشی نشود. به علاوه، فراموش نکنید که به طور کلی، بافت ماهی حساس است و خیلی زود در معرض حرارت مستقیم آتش، می‌پزد. بنابراین، باید مراقب باشید که ماهی‌ها، نسوزند!

اگر دوست دارید بدانید این غذای جنوبی خوشمزه و پرطرفدار، چطور درست می‌شود، با اسنپ فود همراه باشید.

ماهی زغالی
تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی 1 ساعت برای مزه‌دار کردن ماهی
زمان پخت غذا 15 تا 20 دقیقه
میزان سختی کم

طرز تهیه ماهی زغالی

مواد لازم برای تهیه ماهی زغالی

طرز تهیه ماهی زغالی بسیار آسان است و اصلا نیازی به استفاده از سیر نیست. زیرا در این حالت، مزه ماهی با دود زغال آمیخته می‌شود و یک طعم بی‌نظیر به وجود می‌آورد. به علاوه، این غذا، یک غذای سالم و مفید است که در آن خبری از چربی‌های مضر مصنوعی، نیست. در ادامه، مواد لازم و مراحل تهیه ماهی زغالی را با هم می‌بینیم:

مواد لازم برای تهیه ماهی زغالی

برای تهیه ماهی زغالی خوشمزه، مواد اولیه زیر را تهیه کنید. لازم است بدانید که سس فلفل، شامل ادویه‌های خاص و معطری است که مزه دلپذیری به ماهی کبابی می‌دهد و آن را کمی ترش خواهد کرد.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
ماهی کامل یا فیله ماهی 1 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
لیموترش سنگی 1 عدد
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل از هر کدام، نصف قاشق چایخوری
سس فلفل 1 تا 3 قاشق چایخوری

مراحل تهیه ماهی زغالی

مراحل تهیه ماهی زغالی

در طرز تهیه ماهی زغالی، مطابق مراحل زیر پیش بروید:

  • مرحله اول: ابتدا ماهی را خوب بشویید و فلس‌های آن را با چاقو، جدا کنید. سپس، شکم آن را با یک چاقوی تیز، از وسط برش داده و باز کنید و بشویید و آن را با یک دستمال حوله‌ای کاملا خشک کنید.
  • مرحله دوم: در ادامه طرز تهیه ماهی زغالی، پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و تفاله آن را کنار بگذارید.
  • مرحله سوم: آب پیاز را با 4/1 پیمانه آب لیموترش و 1 قاشق زعفران دم کرده مخلوط کرده و نمک و فلفل و سس را به آن اضافه کنید.
  • مرحله چهارم: اگر دوست داشته باشید می‌توانید 2 قاشق غذاخوری گشنیز ساطوری شده هم به سس ترکیب خود اضافه کنید. اما لازم است قبل از کباب کردن ماهی‌ها، گشنیزها را از روی ماهی‌ها، جدا کنید.
  • مرحله پنجم: ماهی را در سس بخوابانید و حداقل 1 ساعت صبر کنید تا کاملا مزه‌دار شود.
  • مرحله ششم: ماهی مزه‌دار شده را روی توری قرار دهید و اجازه دهید تمام قسمت‌های آن با حرارت ملایم زغال‌های آماده، کباب شود.

به همین سادگی، طرز تهیه ماهی زغالی به پایان می‌رسد و شما می‌توانید یک غذای جنوبی فوق‌العاده را در کنار پلوی ساده یا زعفرانی و مخلفاتی مانند سیر ترشی و زیتون و… نوش جان کنید.

چند نکته مهم و کاربردی در طرز تهیه ماهی زغالی

به این نکات توجه کنید تا ماهی کبابی خوشمزه‌تری داشته باشید:

  • توری را با مقدار کمی روغن چرب کنید تا ماهی، حین سرخ شدن، کمتر به توری بچسبد.
  • می‌توانید کره آب شده را با زعفران دمکرده و مقداری آب لیموترش مخلوط کنید و پس از اینکه ماهی کاملا کباب شده، مقداری از این سس را با قلمو روی ماهی بمالید.
  • سمت پوست‌دار ماهی را به سمت زغال قرار دهید.

بهترین ماهی در طرز تهیه ماهی زغالی چیست؟

بهترین ماهی در طرز تهیه ماهی زغالی چیست؟

در این روش، گوشت ماهی مستقیما در معرض آتش قرار می‌گیرد. بنابراین، ماهی‌هایی مناسب‌ترند که درشت و بدون استخوان باشند و بتوانند بافت خود را در معرض آتش مستقیم، حفظ کنند. معمولا مواردی که در ادامه می‌آیند، انتخاب‌های مناسب‌تری هستند:

1)ماهی تن

این ماهی، بافت خوشمزه و ضخیمی دارد و به استیک ماهی‌های دریایی هم معروف است.

2) ماهی آزاد یا سالمون

این ماهی، بافتی شبیه به گوشت قرمز دارد و ساختار خود را در برابر حرارت مستقیم آتش، حفظ می‌کند.

3) ماهی گالیت

ماهی گالیت هم یکی از ماهی‌های معروف جنوبی است که بافت خوبی برای قرار گرفتن در معرض حرارت مستقیم دارد.

4) ماهی سرخو

ماهی سرخو، رنگی سفید و صورتی و طعمی بسیار دلپذیر دارد. تمام قسمت‌های آن قابل کباب شدن است و بوی خام آن هم آزاردهنده نیست.

5) ماهی قزل آلای پرورشی

درست است که قزل آلای پرورشی، مزه ماهی دریا را ندارد، اما بوی این ماهی آزاردهنده نیست و اگر به این مورد حساس هستید، می‌توانید در طرز تهیه ماهی زغالی، روی این گزینه هم حساب کنید.

تجربه‌ی طعم ماهی زغالی تجربه‌ای است

طرز تهیه ماهی زغالی و کبابی را به صورت مرحله به مرحله با هم دیدیم، اما اگر فکر می‌کنید که امکانات لازم برای تهیه این غذای کبابی خوشمزه را ندارید، روی اسنپ فود حساب کنید. اگر ساکن بندعباس هستید و یا به این شهر دیدنی سفر کرده‌اید، با ورود به این سایت و رفتن به بخش سفارش انلاین غذا بندرعباس می‌توانید بهترین و خوشمزه‌ترین غذاهای دریایی از جمله؛ ماهی کبابی را به صورت اینترنتی سفارش داده و درب منزل خود تحویل بگیرید. شاد و تندرست باشید.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 1446 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود