طرز تهیه گل در چمن و تجربه یک طعم جذاب و جدید

غذاهای گیلانی تنوع بسیار زیادی دارند. بعضی از آنها مثل طرز تهیه گل در چمن نسبتا سادهاند و خیلی زود آماده میشوند، اما بعضی دستورهای دیگر، مانند طرز تهیه لونگی گیلان غذاهایی مفصلتر و وقت گیرتر هستند که برای تهیه آنها، مواد اولیه مفصلتری هم لازم است.
به هر حال، اگر وقت کافی برای تهیه یک غذای مجلسی مفصل را ندارید، پیشنهاد میکنیم گل در چمن را امتحان کنید. این غذا، نوعی خورش ساده و خوشمزه است که با موادی در دسترس تهیه میشود و میتواند همراه نان یا برنج، یک ناهار یا شام سبک باشد. البته این را هم در نظر داشته باشید که در بعضی مناطق شمال، خورش باقلاقاتوق را هم به نام گل در چمن میشناسند که البته این دو غذا، دستورهای متفاوتی دارند. دستوری که در ادامه میخوانید مربوط به طرز تهیه گل در چمن با لوبیا سبز است که به دلیل استفاده از گوجه فرنگی، رنگ و لعابی قرمز رنگ دارد. در ادامه، جدول مشخصات غذایی گل در چمن را با هم میبینیم:
گل در چمن |
|
تعداد نفرات | 2 تا 3 نفر |
زمان آماده سازی | 15 دقیقه |
زمان پخت غذا | حدود 40 دقیقه |
میزان سختی | کم |
طرز تهیه گل در چمن با لوبیا سبز
در لیست غذاهای گیلانی ، گل در چمن غذایی ساده و در عین حال مفید است. لوبیا سبز موجود در این غذا، یک منبع غنی از فیبر است که به سلامت دستگاه گوارش کمک میکند. به علاوه، این ماده ضد سرطان و ضد افسردگی است. بنابراین این غذا شبیه نامش، غذایی نشاط آور و مقوی است. پس زودتر دست به کار شوید و مواد اولیه آن را فراهم کنید.
مواد لازم برای تهیه گل در چمن
برای پخت گل در چمن، مواد اولیه زیر را فراهم کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
لوبیا سبز | 200 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
گوجه فرنگی | 3 عدد |
سیر | 2 حبه |
زعفران | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه خورش گل در چمن گیلانی
برای تهیه این غذای گیلانی لذیذ، مراحل زیر را انجام دهید:
- مرحله اول: ابتدا لوبیاها را بشویید. سپس، آنها را به صورت درشت خرد کرده و با مقداری آب داخل قابلمهای مناسب بپزید. حرارت اجاق باید در حد متوسط باشد.
- مرحله دوم: در فاصله پخت لوبیاها، گوجه فرنگیها را بشویید. آنها را از وسط نصف کرده و داخل غذاساز پوره کنید.
- مرحله سوم: زعفران را هم با مقداری آب جوش دم کرده و روی کتری بگذارید تا رنگ باز کند. حواستان به لوبیاها هم باشد و زمانی که پخته شدند، آنها را از صافی رد کنید و کنار بگذارید.
- مرحله چهارم: در ادامه کار، سیرها را شسته و پوست بگیرید. سپس، آنها را له یا پوره کنید. در تابهای مناسب، مقداری روغن ریخته و سیرهای پوره شده را در آن تفت دهید.
- مرحله پنجم: وقتی عطر سیرها بلند شد، پوره گوجه را داخل تابه ریخته و مقداری با سیر تفت دهید تا حالت خامی آنها از بین برود.
- مرحله ششم: حالا، تخم مرغها را داخل تابه بشکنید و با بقیه مواد کاملا هم بزنید. در ادامه، لوبیا سبزهای پخته شده را هم به تابه اضافه کنید.
- مرحله هفتم: در این مرحله از طرز تهیه گل در چمن، ادویههای لازم و نمک را به محتویات تابه اضافه کرده و پس از آنها، زعفران دمکرده را داخل تابه بریزید. 2 تا 3 دقیقه بعد، میتوانید زیر شعله را خاموش کنید.
حالا، گل در چمن را در بشقابی مناسب بکشید و دور آن را با مقداری گوجه گیلاسی و برشهای لیموترش تزئین کنید.
تجربه یک آشپزی راحت با تهیه گل در چمن
همانطور که دیدید، درست کردن گل در چمن بسیار آسان است و پیشنهاد میکنیم که حتما آن را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید. البته، اگر احساس میکنید اعضای خانواده این غذا را دوست ندارند و باید چند نوع غذا تهیه کنید، از سفارش آنلاین غذا اسنپ فود کمک بگیرید. این غذای ساده را برای خود آماده کرده و برای دیگر اعضای خانواده از اسنپ فود غذا سفارش دهید.