ساده ترین طرز تهیه ته چین گوشت را یاد بگیرید
یکی از غذاهای موردپسند افراد علاقهمند به گوشت، ته چین گوشت است که به روشهای مختلفی قابل طبخ خواهد بود. ولی سادهترین طرز تهیه ته چین گوشت بدون فر و با قابلمه است که سعی داریم در این مقاله شما را با این روش ساده ولی خوشمزه آشنا کنیم. البته که ته چین گوشت را میتوان برای مهمانیهای خانوادگی و مجالس نیز آماده کرد.
آیا تا به حال ته چین گوشت چرخ کرده امتحان کرده اید؟
ته چین گوشت چرخ کرده روش طبخ سادهای دارد که هم میتوانید در پلوپز و هم در تابه معمولی این غذای لذیذ را آماده کنید. در ضمن ته چین گوشت چرخ کرده به طور معمول برای مراسمها و مجالس خانوادگی گزینه خوبی به حساب میآید.
از آنجایی که ته چین گوشت بیشتر با گوشتهای ریش ریش تهیه میشود، ممکن است ته چین گوشت چرخ کرده کمی برای شما عجیب باشد ولی ما به شما اطمینان میدهیم که اگر این غذای لذیذ را برای مهمانان خود آماده کنید همه از آن استقبال خواهند کرد و حتی اشتهایشان بیشتر میشود.
مقدار مورد نیاز | مواد لازم |
3 پیمانه | برنج |
1 پیمانه | ماست |
2 قاشق غذاخوری | گلاب |
1 الی 2 قاشق غذاخوری | روغن مایع |
1 عدد | تخم مرغ |
1 عدد | زرده تخم مرغ |
350 گرم | گوشت چرخ کرده |
1 عدد در سایز متوسط | پیاز |
1 عدد | فلفل دلمه |
یک چهارم پیمانه | زرشک |
1 قاشق غذاخوری | رب گوجه فرنگی |
به میزان لازم | زعفران |
به میزان دلخواه | نمک |
به میزان دلخواه | فلفل سیاه |
به مقدار لازم | زردچوبه |
6 مرحله ساده طرز تهیه ته چین گوشت چرخ کرده
پیش از نیز به سادگی به طرز تهیه ته چین با گوشت چرخ کرده اشاره کردیم، ولی برای درک بهتر این موضوع نگاهی به 6 مرحله ساده پیشرو بیندازید:
- مرحله اول: برنج را خیس کنید.
- مرحله دوم: پیازها را پوست بکنید، بشورید، و در ماهیتابه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید.
- مرحله سوم: بعد از سرخ شدن گوشت فلفل دلمه را به تابه خود بیفزایید. در ادامه رب گوجه فرنگی را در مواد سرخ کنید و زرشکی که از قبل خیس کردهاید را به مواد خود بیفزایید. سپس مواد میانی ته چین خود را حسابی تفت دهید.
- مرحله چهارم: تخم مرغ را به همراه زرده اضافه، ماست، و زعفران در یک ظرف قرار دهید و حسابی هم بزنید. توجه داشته باشید خیلی این مواد را بهم نزنید زیرا بوی تخم مرغ شما را اذیت میکند.
- مرحله پنجم: برنج را با آب جوش بر روی اجاق قرار دهید تا کمی نرم شود. سپس آن را آبکش کنید.
- مرحله ششم: برنج را با مواد مرحله چهارم قاطی کنید. سپس کف تابه یا پلوپز مورد نظرتان را روغن بریزید تا کمی چرب شود. در کف ظرف خود کمی برنج بریزید سپس روی آن مواد لایه میانی ته چین خود را قرار دهید. در نهایت سطح ته چین را صاف کنید و بعد از 40 الی 50 دقیقه ته چین گوشت شما آماده خواهد بود.
ته چین گوشت و بادمجان را امتحان کنید
از آنجایی که ته چین گوشت غذای بسیار لذیذ و دلچسبی است، شما میتوانید این غذای خوشمزه را با انواع مواد غذایی درست و میل کنید. علاوه بر ته چین مرغ یا ته چین گوشت چرخ کرده شما میتوانید ته چین گوشت و بادمجان نیز درست کنید و از ترکیب این 2 ماده غذایی مقوی نهایت لذت را ببرید.
تنها تفاوت میان طرز تهیه ته چین گوشت ساده با ته چین گوشت و بادمجان، مرحله سرخ کردن بادمجانها خواهد بود. در واقع در تهیه این غذای لذیذ علاوه بر 7 مرحله ذکرشده در بالا، شما باید مراحل زیر را اضافه کنید:
- بادمجانها را پوست بکنید و بشورید
- آنها را به صورت حلقهای خرد کنید
- بادمجانها را در ظرف جداگانه سرخ کنید
- در مراحل آخر و به هنگام چیدن برنج و مواد میانی ته چین خود، باید بادمجانها را به همراه مواد گوشتی خود در وسط برنج قرار دهید.
در نظر داشته باشید مراحل و طرز تهیه انواع ته چینها مشابه یکدیگر است تنها برخی از مراحل میانی آنها متفاوت خواهد بود. از اینرو شما باید طبق 7 مرحله ذکرشده در بخش اول این مقاله ته چین گوشت خود را تهیه و آماده کنید. حتی طرز تهیه ته چین مرغ نیز به همین شکل است و تنها تفاوت آن اضافه شدن گوشت مرغ و حذف گوشت چرخ کرده خواهد بود.
ته چین گوشت و اسفناج، غذایی با آهن بالا
با توجه به اینکه گوشت از آهن بالایی برخوردار است و اسفناج نیز آهن زیادی در خود جای داده، بنابراین ترکیب گوشت و اسفناج در واقع غذایی با آهن بالا را برای شما به همراه دارد. ترکیب گوشت و سبزیجات به طور معمول ترکیب خوبی خواهد بود و شما میتوانید این غذای لذیذ را در فر یا بدون پلوپز نیز تهیه کنید.
این غذای لذیذ که برای انواع مهمانیها گزینه مناسبی به حساب میآید طرز تهیهای مشابه سایر ته چینها دارد و تنها تفاوت آن وجود اسفناج خواهد بود. در واقع در ته چین گوشت و بادمجان شما از بادمجان استفاده کردید ولی در این نوع ته چین باید بادمجان را حذف و اسفناج را به مواد خود اضافه کنید.
- اسفناجهای خریداری شده را پاک کنید
- آنها را خیلی با دقت بشورید
- به اندازه دلخواه خود آنها را برش دهید
- در نهایت اسفناج را در یک ماهیتابه جدا از سایر مواد و بدون روغن تفت دهید
- بعد از اینکه آب اسفناج به طور کامل خشک شد، آنها را بر روی حرارت قرار دهید تا پخته شوند
- به هنگام قرار دادن برنج و مواد لایه میانی ته چین خود، اسفناج را نیز به همراه مواد لایه میانی در وسط برنج قرار دهید
ته چین گوشت گرمساری، غذایی متفاوت و اصیل
ته چین گوشت گرمساری یکی از غذاهای معروفی است که در شهر گرمسار بیشتر برای انواع مناسبتها و مجالس کاربرد دارد. همانطور که در تهران قیمه را به عنوان غذای امام حسین میشناسند، گرمساریها نیز ته چین گرمساری را غذای منتخب ایام محرم و برای نذری دادن در نظر دارند.
طرز تهیه ته چین گرمساری کمی با طرز تهیه ته چین گوشت معمولی با گوشت چرخ کرده یا با طرز تهیه ته چین سیب زمینی و گوشت متفاوت است. بدینترتیب در ادامه مواد لازم و مراحل تهیه این غذای لذیذ گرمساری که طرفداران زیادی دارد را برای شما شرح میدهیم.
مقدار مورد نیاز | مواد لازم |
4 پیمانه | برنج |
300 گرم | گوشت تازه گوسفندی |
2 عدد | پیاز |
به مقدار لازم | زعفران دم کرده |
به مقدار لازم | دارچین |
به مقدار لازم | نمک |
1 قاشق چای خوری | ادویه مخصوص ته چین |
نصف لیوان فرانسوی | کشمش |
به اندازه کافی | روغن مایع |
7 مرحله مهم در طرز تهیه ته چین گرمساری
قبل از اینکه به سراغ مراحل تهیه ته چین گرمساری برویم، بهتر است تفاوت بزرگ این ته چین را با سایر ته چینها برای شما شرح دهیم. در تهیه ته چین گرمساری از ادویه مخصوصی استفاده میشود که این ادویه ترکیبی از پودر گوجه خشک، گرده غوره، گرده لیمو، دارچین، پودر زیره، و فلفل است. در واقع این ادویه به ته چین شما رنگ و طعم بینظیری میدهد.
- مرحله اول: گوشت را به ورقههای نازک تقسیم کنید و آن را در پیاز به همراه ادویه ته چین بخوابانید. در نظر داشته باشید با حرکت دادن گوشت در این مواد شما به مزهدار کردن آن کمک میکنید.
- مرحله دوم: برنج خود را خیس کنید.
- مرحله سوم: کشمشها را خیس کنید
- مرحله چهارم: برنج خیس خورده را با آب جوش بر روی اجاق قرار دهید، سپس برنج را آبکش کنید.
- مرحله پنجم: نان یا سیب زمینی در کف قابلمه خود برای ته دیگ قرار دهید. گوشت مزهدار شده را به همراه سایر مواد و ادویهها بر روی برنج بریزید.
- مرحله ششم: گوشت را لا به لای برنج بگذارید و بر روی آن زعفران و نمک بریزید.
- مرحله هفتم: ته چین گرمساری 3 الی 4 ساعت بعد دم میکشد و آماده خوردن خواهد بود. در این مرحله شما کشمشها را سرخ کنید و تفت دهید.
- مرحله هشتم: کشمشهای سرخ شده را به همراه پیاز تفت دهید، در نهایت بعد از دم کشیدن برنج آنها را در کنار ته چین خود سرو کنید.
خرید آنلاین انواع ته چین گوشت
ما تلاش کردیم در این راهنما با انواع ته چین و طرز تهیه آن ها آشنا شوید تا بتوانید ته چین گوشت لذیذی را با کمک طرز تهیه ته چین گوشت ما برای خود، اعضای خانوادهتان، و حتی مراسمها و مجالس درست کنید ولی اگر زمان کافی برای درست کردن این غذای خوشمزه ندارید از سرویس سفارش آنلاین غذا استفاده کنید.
با نگاه به سایت و اپلیکیشن اسنپ فود و بررسی منوی بهترین رستورانهای شهر خود میتوانید خوشمزهترین ته چین گوشت را زیر نظر بگیرید و مطابق با سلیقه و ذائقه خود ته چین گوشت یا حتی مرغی را انتخاب کنید. نگران نباشید غذای منتخب شما بعد از مدتی نه چندان طولانی به دست شما میرسد.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402