آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • انواع بیماری‌های گربه خانگی
    انواع بیماری‌های گربه خانگی؛ علائم، علت و روش‌های درمان آذر 3, 1403
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه پیراشکی مرغ
طرز تهیه فست فودها
2.2/5 - (10 امتیاز)
بدون نظر

طرز تهیه پیراشکی مرغ و نکاتی برای پخت پیراشکی های طلایی

مینا اسماعیل بیگی 27 مرداد 1401 6 دقیقه

پیراشکی مرغ یکی از غذاهایی است که در عین سادگی، طعم بسیار خوب و خوشمزه‌ای دارد و می‌توانید آن را به سادگی تهیه و نوش جان کنید. البته پیراشکی مرغ یک غذای خوب است که برای پذیرایی مهمانی‌ها و جشن تولدها نیز یک انتخاب خوب است. در این مقاله قرار است که به آموزش طرز تهیه پیراشکی مرغ خوشمزه به ساده‌ترین شکل بپردازیم.

بنابراین اگر شما نیز دوست دارید تا طرز تهیه پیراشکی مرغ را یاد بگیرید تا انتهای مطلب با ما همراه باشید، البته اگر شما از طرفدارن این نوع غذا هستید احتمال طرز تهیه پیراشکی گوشت نیز برای شما جالب باشد.

پیراشکی مرغ
تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی 180 دقیقه
زمان پخت غذا 20 دقیقه
میزان سختی متوسط

پیراشکی مرغ و پنیر در خانه

اکنون که آماده پخت این غذای خوش‌طعم هستید به سراغ مواد لازم و طرز تهیه آن می‌رویم. فقط بهتر است یادآوری کنیم که شما می‌توانید برای درست کردن پیراشکی از خمیر آماده یا نان پیراشکی استفاده کنید، یا این که خمیر پیراشکی را خودتان در خانه تهیه کنید. در این آموزش، تهیه خمیر پیراشکی را نیز توضیح خواهیم داد و مواد لازم برای تهیه آن را بیان می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه مواد پیراشکی مرغ

مواد لازم برای تهیه این پیراشکی خوشمزه در جدول زیر آمده است. در نظر داشته باشید که در جدول زیر مواد لازم برای 4 نفر قید شده‌است و شما می‌توانید بر حسب تعداد نفرات این مقادیر را خودتان کم و زیاد کنید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
سینه مرغ 2 عدد
قارچ 100 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر 1 حبه
سوسیس 1 عدد ( در صورت علاقمندی )
پنیر پیتزا 50 گرم
فلفل دلمه‌ای 1 عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری
ادویه ( نمک، فلفل، زردچوبه ) به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی

مواد لازم برای تهیه خمیر این پیراشکی نیز در جدول آمده است:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد 2 لیوان
شکر 1 قاشق غذا خوری
پودر مایه خمیر 1 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 1 عدد
ماست 5 قاشق غذا خوری
روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه خمیر پیراشکی مرغ به صورت مرحله به مرحله

قبل از این که به سراغ درست کردن مواد پیراشکی برویم، بهتر است تا طرز تهیه خمیر پیراشکی را که معمولا مرحله طولانی‌تری است و زمان بیشتری در درست کردن پیراشکی مرغ را به خود اختصاص می‌دهد توضیح دهیم. اگر این مرحله را به خوبی انجام دهید، طرز تهیه پیراشکی مرغ کار سختی نخواهد بود.

  • مرحله اول: اولین قدم برای درست کردن خمیر پیراشکی این است که در یک کاسه مناسب آرد را به همراه شکر و نمک مخلوط کرده و به خوبی هم می‌زنیم. زمانی که این مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شدند، پودر خمیر مایه فوری را نیز اضافه می‌کنیم و همراه با سایر مواد مجددا مخلوط می‌کنیم.
  • مرحله دوم: بعد از این که مواد به خوبی مخلوط شدند، تخم مرغ را به همراه ماست و آب ولرم و مقداری رون مایع به کاسه اضافه می‌کنیم و مجددا هم می‌زنیم. برای این که کار شما راحت‌تر باشد می‌توانید از همزن دستی یا برقی استفاده کنید.
  • مرحله سوم: همزدن مواد را تا جایی ادامه دهید که کاملا حالا یکدستی ایجاد شود، اگر خمیر بیش از اندازه رقیق یا شل بود می‌توانید مقدار دیگری آرد به آن اضافه کنید تا حالت منسجم‌تری در آن ایجاد شود. اما نکته‌ای که باید در نظر داشته باشید این است که نباید بیش از اندازه آرد اضافه کنید که خمیر پیراشکی خشک شود.
  • مرحله چهارم: بعد از این که حالت چسبندگی در خمیر ایجاد شد، به مدت 15 دقیقه آن را ورز دهید.
  • مرحله پنجم: بعد از این که خمیر را به خوبی ورز دادید، آن را به کاسه‌ای منتقل کنید که از قبل با روغن مایع چرب کرده‌اید. روی آن را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید تا زمان آماده شدن مواد پیراشکی در یخچال بماند. حالا به سراغ درست کردن مواد پیراشکی مرغ می‌رویطرز تهیه خمیر پیراشکی مرغ به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه پیراشکی مرغ به طعمی فوق‌العاده

حال نوبت به طرز تهیه پیراشکی می‌رسد:

  • مرحله اول : اولین مرحله برای درست کردن مواد پیراشکی مرغ این است که در یک قابلمه مقداری آب بریزید و مرغ را به آن اضافه کنید تا آبپز شود. برای گرفتن بوی خامی مرغ بهتر است که به قابلمه اندکی زردچوبه و پیاز نیز اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید.
  • مرحله دوم : حالا پیاز را به خوبی شسته و سپس پوست بگیرید. بعد از آن به صورت نگینی و کاملا ریز خرد کنید. در یک تابه مناسب به میزان کافی روغن ریخته و پیاز خرد شده به آن اضافه کنید و تفت دهید. انجام این کار را تا جایی ادامه دهید که رنگ پیازها کاملا طلایی شود و سرخ شوند.
  • مرحله سوم : به مرحله سوم از طرز تهیه پیراشکی مرغ رسیدیم. سیر را نیز پوست گرفته و به صورت ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید و بگذارید تا به همراه پیازها کاملا تفت داده شود.
  • مرحله چهارم : حالا اگر دوست داشته باشید، می‌توانید سوسیس‌های خرد شده و نگینی را نیز به پیاز و سیر اضافه کنید و بگذارید تا به همراه آن‌ها سرخ شود.
  • مرحله پنجم : فلفل دلمه‌ای و قارچ خرد شده را بعد از این که سوسیس‌ها سرخ شدند به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا این مواد نیز به خوبی سرخ شوند و آب قارچ‌ها نیز تبخیر شود.
  • مرحله ششم : حالا باید سری به مرغ بزنید و اگر آبپز شده بود، آن را از قابلمه خارج کنید و به صورت ریش ریش در آورید.طرز تهیه پیراشکی مرغ در فر
  • مرحله هفتم : مرغ را نیز به تابه اضافه کنید و سرخ کنید.
  • مرحله هشتم : بعد از سرخ شدن مرغ، رب گوجه فرنگی را که از قبل سرخ کردید و خامی آن گرفته شده به مواد اضافه کنید، همچنین ادویه‌های لازم را نیز اضافه کنید و به خوبی با محتویات داخل تابه مخلوط کنید.
  • مرحله نهم : در مرحله نهم از طرز تهیه پیراشکی مرغ، کاری که باید انجام دهید این است که به مواد آماده شده مقداری پنیر پیتزا اضافه کنید و درب تابه را ببندید تا پنیر پیتزا ذوب شود.
  • مرحله دهم : حالا مواد پیراشکی مرغ شما آماده است و باید به سراغ پیچیدن و پخت پیراشکی‎‌ها بروید.
  • مرحله یازدهم: خمیر پیراشکی را از یخچال خارج کنید و مقداری ورز دهید تا هوا گیری شود و سپس مقداری از آن را به کمک وردنه روی یک سطح صاف پهن کنید. سعی کنید تا ضخامت لایه خمیر چیزی در حدود 1 سانتی متر باشد تا خمیر بیش از اندازه کلفت نشود.
  • مرحله یازدهم: با یک قالب دایره ای خمیر را قالب بزنید و روی خمیرهای قالب زده شده از مواد پیراشکی مرغ بریزید و به صورت نیم دایره خمیر را جمع کنید.
  • مرحله دوازدهم: برای این که پیراشکی‌ها در بین پخت باز نشوند، بهتر است تا لبه‌های پیراشکی را با چنگال فشار دهیم تا به هم بچسبند و روی آن‌ها را با اندکی روغن چرب کنیم.
  • مرحله سیزدهم: حالا زمان پخت پیراشکی‌ مرغ است. شما هم می‌توانید پیراشکی‌ها را در تابه سرخ کنید و هم این که می‌توانید پیراشکی مرغ در فر را آماده کنید.

برای پخت با روغن در یک تابه روغن کافی بریزید و اجازه دهید تا پیراشکی‌ها سرخ شوند. اگر هم قصد دارید تا پیراشکی‌ها را در تابه بپزید از 10 دقیقه قبل فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و بگذارید تا حدود 20 دقیقه پیراشکی‌ها با همین دما در فر بپزند و روی آن‌ها طلایی شود.

  • مرحله چهاردهم: به انتهای مطلب طرز تهیه پیراشکی مرغ رسیدیم. پیراشکی مرغ شما آماده است و می‌توانید آن را با سس دلخواه خود سرو و نوش جان کنید! طرز تهیه پیراشکی خانگی همانطور که دیدید بسیار ساده است و می‌توانید مدل‌های مختلف آن را در خانه بپزید.

پیراشکی مرغ زودتر از همیشه حاضر شد…

همانطور که دیدید و در این مقاله گفتیم طرز تهیه پیراشکی مرغ بسیار ساده است اما باید زمان زیادی برای درست کردن آن صرف کرد، در صورتی که بخواهید خمیر پیراشکی را خودتان آماده کنید. اما با سفارش آنلاین غذا و پیراشکی از اسنپ می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان پیراشکی مرغ یا غذای موردعلاقه‌ی خود را از نزدیک‌ترین رستوران اطراف خود سفارش دهید و نوش جان کنید. با سرویس آنلاین غذای اسنپ لازم نیست تا دیگر برای آشپزی کردن، نگرانی داشته باشید

برچسب :
اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود