طرز تهیه اسنک ذرت؛ میان وعده خوشمزه
از یک روز طولانی و کار بیوقفه به خانه برگشتهاید و احساس گرسنگی میکنید؟ یک میان وعده خوب میتواند حالتان را بهتر کند. بهترین انتخاب شما یک اسنک ساده با مواد اولیهای است که تهیه آنها دشوار نباشد.
اسنک خوراکی پرطرفداری است که شما میتوانید به آسانی و مواد مختلف آن را در منزلتان تهیه کنید. برای مثال ذرت و قارچ از رایجترین موادی است که شما میتوانید در اسنک خود به کار ببرید.
این اسنکها میتوانند در یک روز کاری طولانی به عنوان یک میان وعده انرژیبخش، همراه شما باشد. در ادامه این مقاله قصد داریم تا چند دستور تهیه آسان اسنک را که ذرت از مواد اولیه آن است، به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه اسنک ذرت
می پرسی من با ذرت چی درست کنم؟ ما به شما اسنک ذرت را پیشنهاد می کنیم. اسنک ذرت میتواند یک میان وعده سالم و مقوی باشد و انرژی لازم برای گذراندن یک روز طولانی را برایتان فراهم کند. در ادامه این مطلب طرز تهیه یک غذای ساده با ذرت را برای شما آماده کرده ایم.
مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه اسنک ذرت:
دانه ذرت پخته شده | ۱ پیمانه |
پنیر پیتزای رنده شده | ۱ پیمانه |
گردوی پودر شده | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل دلمهای رنگی | ۲عدد |
نان تست | ۶ عدد |
جدول جزئیات طرز تهیه اسنک ذرت:
میزان کالری در هر 100 گرم | 387 |
زمان آماده سازی | 1ساعت |
زمان لازم برای پخت | 15 دقیقه |
تعداد نفرات | 3نفر |
مراحل تهیه اسنک ذرت:
۱. اولین مرحلهای که باید برای تهیه اسنک ذرت انجام دهید، آماده کردن خود ذرت است. شما میتوانید برای این کار از کنسرو ذرت استفاده کنید و یا خودتان ذرت تازه را همانند طرز تهیه ذرت مکزیکی دانهدانه کنید. سپس دانهها را بخارپز کنید. به این صورت که یک قابلمه را تا نصفه آب کنید، ذرتها را داخل یک توری فلزی قرار دهید و توری را داخل قابلمه بگذارید. آب قابلمه را به اندازهای انتخاب کنید که ذرتها درون آب قرار نگیرند. در قابلمه را بگذارید تا ذرتها پخته شوند.
۲. حالا نوبت فلفل دلمهها است. فلفلها را بشویید، سپس تخمهای آن را خارج کنید. بعد آنها را نگینی خرد کنید. حالا دو قاشق از فلفلهای خرد شده را بردارید و در یک کاسه با گردوی پودر شده مخلوط کنید.
۳.ذرتها که بخارپز شدهاند را از قابلمه خارج کنید و آنها را در ظرف حاوی فلفل و گردو بریزید و مخلوط کنید.
۴. در این مرحله پنیر پیتزا را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
۵.دستگاه ساندویچ ساز را روشن کنید تا گرم شود. سپس یک لایه نان تست درون دستگاه بچینید، بعد موادی را که آماده کردهاید را روی نانها بریزید. سپس یک لایه از نان تست را روی مواد بگذارید و در دستگاه را ببندید.
۶. صبر کنید تا ساندویچهایتان خوب برشته شوند و پنیر پیتزا به خوبی آب شود.
حالا میتوانید ساندویچهای خود را با سس خردل یا سس گوجهفرنگی میل کنید. این ساندویچها را میتوانید هم گرم و هم سرد سرو کنید و از یک اسنک خوشمزه لذت ببرید. همچنین از خدمات سفارش آنلاین غذا هم میتوانید کمک بگیرید.
اسنک ذرت با نان لواش
برای تهیه میان وعده با ذرت در صورت در دسترس نبودن نان تست، می توانید از این روش استفاده کنید.
مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه اسنک ذرت:
پنیر موزارلای رنده شده | ۱ پیمانه |
کره | ۳ قاشق غذاخوری |
فلفل دلمهای خرد شده | ۱ پیمانه |
پیاز خرد شده | ۱ پیمانه |
قارچ خرد شده | ۱ پیمانه |
فلفل سبز خرد شده | ۴تا۵عدد |
ذرت پخته | ۱ پیمانه |
سیر رنده شده | ۱ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
نان لواش | ۳عدد |
جدول جزئیات طرز تهیه اسنک ذرت:
میزان کالری در هر 100 گرم | 355 |
زمان آماده سازی | 45 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 15دقیقه |
تعداد نفرات | 6نفر |
مراحل تهیه اسنک ذرت با نان لواش:
۱. در مرحله اول کمی روغن در ماهیتابه بریزید و فلفل سیاه، سیر رنده شده و فلفل سبز را در آن تفت دهید.
۲. در مرحله بعدی فلفل دلمهای، قارچ، گوجهفرنگی، ذرت و پیاز را به مخلوط اضافه کنید و خوب تفت بدهید.
۳. کره و پنیر را به مواد اضافه کنید. بعد از مدتی تفت دادن، نمک را به اندازهی کافی به مواد ساندویچ اضافه کنید.
۴. حالا روی تکهای نان کمی کره بمالید و بعد کمی مواد ساندویچ روی آن بریزید و بعد یک تکه نان لواش دیگر روی آن بگذارید و ساندویچ را در ساندویچ ساز بگذارید تا پخته شود.
نکاتی که بهتر است رعایت کنید:
۱.ذرت را قبل از اضافه کردن به مخلوط، بخارپز کنید.
۲.بهتر است قارچ را پیش از اضافه کردن به مخلوط، در ظرفی جداگانه تفت دهید تا آب آن چیده شود و بعد به مخلوط اضافه کنید. این کار از آب افتادن و شل شدن مواد جلوگیری میکند.
طرز تهیه یک میان وعده خوشمزه با ذرت و قارچ
ترکیب ذرت و قارچ میتواند ترکیب خوشایندی برای یک میان وعده فوقالعاده باشد. در ادامه این مطلب ما دستور تهیه یک نوع میان وعده با ذرت و قارچ را برای شما آماده کردهایم.
مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه اسنک ذرت و قارچ:
قارچ خرد شده | ۸تا ۱۰ عدد |
ذرت پخته | نصف پیمانه |
اسفناج خرد شده | ۱۰ تا ۱۲ برگ |
پیاز خرد شده | ۱ عدد |
پودر فلفل | 4/1 قاشق چایخوری |
کره | به مقدار لازم |
نان تست | 6عدد |
جدول جزئیات طرز تهیه اسنک ذرت و قارچ:
میزان کالری در هر 100 گرم | 395 |
زمان آماده سازی | 1ساعت |
زمان لازم برای پخت | 15 دقیقه |
تعداد نفرات | 3نفر |
مراحل تهیه اسنک ذرت و قارچ:
۱. ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید
۲.سپس ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و یک قاشق کره داخل آن بریزید تا آب شود.
۳. پیاز را به کره اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا کمی طلایی شود.
۴. اسفناج و قارچ را به پیاز اضافه کنید و تفت بدهید تا آب آنها چیده شود.
۵.بعد از تفت دادن قارچ و اسفناج، ذرت پخته شده را اضافه کنید.
۶. در این مرحله نمک، فلفل و ادویهها را به مخلوط اضافه کنید و بعد برای مدت ۱ دقیقه هم بزنید.
۷. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. سپس پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
۸. حالا روی نان تستها مقداری کره بمالید. مقداری از مواد ساندویچ را روی آن بریزید و بعد نان تست دیگری را روی مواد بگذارید.
۹. ساندویچها را برای پخته شدن به ساندویچ ساز منتقل کنید.
طرز تهیه اسنک بدون ساندویچ ساز
ساندویچ ساز در دسترستان نیست؟ هیچ اشکالی ندارد. ما در این مقاله با شما آموزش میدهیم که بدون ساندویچ ساز یک اسنک خوشمزه درست کنید.
مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه اسنک بدون ساندویچ ساز:
روغن زیتون | ۲قاشق غذاخوری |
قارچ خرد شده | ۷عدد |
ذرت | نصف پیمانه |
سیر رنده شده | ۱ حبه |
پیازچه | نصف پیمانه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پنیر چدار رنده شده | ۱ فنجان |
برگ تازه گشنیز | 20 برگ |
نان ترتیلا | 8 عدد |
جدول جزئیات طرز تهیه اسنک بدون ساندویچ ساز:
میزان کالری در هر 100 گرم | 346 |
زمان آماده سازی | 45دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 10 دقیقه |
تعداد نفرات | 4 نفر |
برای تهیه این اسنک مراحل زیر را طی کنید:
۱.برای شروع کار قارچها را بشویید و سپس آنها را خرد کنید.
۲. ماهیتابهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و قارچها را داخل روغن تفت دهید. قارچها را تا تبخیر شدن آب آنها هم بزنید.
۳. پیازچهها را خرد کنید و همراه سیر رنده شده به قارچ اضافه کنید و آن را هم بزنید.
۴.در مرحله بعد ذرت پخته شده و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
۵. ماهیتابه دیگری را روی حرارت کم قرار دهید تا داغ شود.
۶. یک نان ترتیلا را کف ماهیتابه پهن کنید. ۲قاشق پنیر و ۲ قاشق از مواد ساندویچ را روی نان بریزید و با قاشق روی سطح نان پخش کنید. روی مواد چند برگ گشنیز بگذارید و ۲ قاشق دیگر پنیر اضافه کنید.
۷. یک لایه دیگر نان ترتیلا را روی مواد بگذارید و کمی فشار دهید.
۸. حدود ۱ دقیقه به مواد اجازه بدهید تا ساندویچها در ماهیتابه پخته شوند و پنیر آنها آب شود.
۹. برای برشته شدن ساندویچها، آنها را با کفگیر برگردانید.
۱۰. مراحل ۶ تا ۹ را برای تمام ساندویچها ادامه دهید.
پس از اینکه ساندویچها آماده شد، میتوانید آنها را برش بزنید و با سس دلخواهتان نوش جان کنید. اگر از این اسنکها لذت بردید، طرز تهیه اسنک هندی هم امتحان کنید.
سخن آخر
در این مقاله ما چند طرز تهیه اسنک ذرت را به شما آموزش دادیم. شما میتوانید به انتخاب خودتان مواد دیگری را نیز به ساندویچهایتان بیفزایید و دستور پخت مخصوص خودتان را داشته باشید.
در صورتی که از این اسنکها لذت بردید میتوانید دستور پخت دیگری مانند بورک سیبزمینی را از طرز تهیه بورک سیبزمینی،غذایی از غذاهای محبوب ترکیه را نیز امتحان کنید. امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید و مطالب آن برایتان مفید بوده باشد.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402