آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه پای کدو تنبل
انواع پای و تارت
به این مقاله امتیاز دهید
بدون نظر

طرز تهیه پای کدو تنبل؛ زود، تند و سریع

مینا اسماعیل بیگی 28 بهمن 1401 6 دقیقه

پای کدو تنبل یکی از دسرهای محبوب برای عید شکرگزاری در کشورهای مسیحی نشین است. حتما شما هم اواخر پاییز در کنار جاده این نارنجی‌های خوش رنگ و تپل را دیده‌اید که به فروش می‌رسند.

طرز تهیه پای کدو تنبل

طرز تهیه پای کدو تنبل به راحتی قابل یادگیری است.

اگر تا به حال جرات نکردید که کدو تنبل بخرید و مزه آن را تست کنید، باید بگویم که وقت آن است که دست به کار شوید و طرز تهیه پای کدو حلوایی یا کیک کدو حلوایی را یاد بگیرید. اگر شما هم طرفدار انواع تارت و پای هستید می‌توانید با آموزش تارت گلابی لیست دسرهای خود را تکمیل کنید.

در ادامه طرز تهیه پای کدو حلوایی را آموزش خواهیم داد

جزئیات طرز تهیه کیک کدو حلوایی

 

کالری در هر 100 گرم 314 کیلو کالری
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان پخت 40 دقیقه
تعداد نفرات 8 نفر

 

 

پوره کدو حلوایی برای تهیه انواع کیک کدو حلوایی

برای طرز تهیه پای کدو تنبل باید در ابتدا پوره کدو حلوایی را آماده کنید. با این پوره می‌توانید انوع دسر و شیرینی با کدو حلوایی در خانه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. کدو را پوست بگیرید یا با یک قاشق مغز آن را خارج کنید و همراه یک لیوان آب رو گاز گذاشته تا نرم شود. مراقب باشید آب زیادی اضافه نکنید، بعد از پختن می‌توانید آن را داخل غذاساز ریخته تا بافت پوره یکدست و نرم شود.

مواد لازم برای خمیر پای کدو تنبل

مواد لازم میزان لازم
آرد 2 پیمانه
کره 150 گرم
نمک 1 قاشق چای خوری
آب سرد  به میزان لازم
شکر به میزان دلخواه

 

آماده کردن خمیر در طرز تهیه پای کدو تنبل بسیار راحت‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کنید. کافی است که کره را به قالب‌های کوچک تقسیم کنید و به آرد که با شکر و نمک الک شده اضافه کنید. نکته مهم این است که هنگام مخلوط کردن کره نباید نرم شود. می‌توانید باغذاساز این کار را انجام دهید تا گرمای دست کره را ذوب نکند. اما با دست هم امکان پذیر است. ذرات آرد باید به تکه‌های کره بچسبد سپس آب سرد را به مخلوط اضافه کنید.

پای کدو حلوایی با دارچین

در پای کدو حلوایی از دارچین هم می‌توان استفاده کرد.

خمیر را با سرعت ورز دهید تا بافت یکدست به خود بگیرد. حالا خمیر را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و تا آماده شدن مواد میانی پای تنبل در یخچال بگذارید. خمیر این پای شبیه پای بلوبری آماده می‌شود، برای طرز تهیه پای بلوبری می‌توانید در همین وبلاگ آموزش این پای تابستانی را هم مطالعه کنید.

 مواد لازم و طرز تهیه پای کدو تنبل

مواد لازم میزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
پوره کدو حلوایی  2 پیمانه
نشاسته ذرت 1 قاشق غذا خوری
شکر قهوه‌ای 2/1 پیمانه
زنجبیل 4/1 قاشق چای خوری
نمک 2/1 قاشق چای خوری
دارچین 2/1 قاشق چای خوری
خامه پرچرب 1 پیمانه
شیر 4/1 پیمانه
میخک 4/1 قاشق چای خوری
جوز هندی 4/1 قاشق چای خوری

 

طرز تهیه پای کدو تنبل با دارچین بدون ماست

 

مرحله اول: پوره کدو حلوایی و تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف مناسب با یکدیگر مخلوط کنید. برای نتیجه بهتر از همزن برقی استفاده کنید، هر چه بافت مواد میانی پای یکدست‌تر باشد طرز تهیه پای کدو تنبل حرفه‌ای تر خواهد بود.

مرحله دوم: نشاسته ذرت و شکر قهوه‌ای را به مواد فوق اضافه کنید و دوباره با سرعت یکنواخت هم بزنید.

مرحله سوم: شیر و خامه را هم اضافه کنید و تا جایی هم بزنید که مواد پای کدو تنبل به رنگی کرمی دربیاید.

مرحله چهارم: در این مرحله باید ادویه‌ها را به صورت پودر نرم اضافه کنید. دارچین، زنجبیل، میخک و جور هندی را اضافه کنید. نسبت به ذائقه خود می‌توانید این ادویه‌ها را در طرز تهیه پای کدو تنبل خود کم و زیاد کنید.

مواد لازم کیک کدو تنبل به آسانی قابل تهیه است.

برای یک عصرانه دل‌انگیز کیک کدو تنبل را درست کنید.

مرحله پنجم: در این لحظه فر را با دمای 150 درجه روشن کنید تا گرم شود.

مرحله ششم: خمیر پای را از یخچال خارج کنید و آن را به کمک یک وردنه پهن کنید. قطر خمیر باید کمی بیشتر از اندازه قالب شیرینی‌پزی باشد. توجه داشته باشید که ضخامت خمیر بیشتر از دو سانتیمتر نباشد.

مرحله هفتم: کف قالب را با کره چرب کنید و خمیر را کف قالب پهن کنید.

مرحله هشتم: مواد پای را روی خمیر پای کدو تنبل ریخته و با ته یک قاشق آن را به طور یکدست پخش کنید. کمی از اضافه خمیر را می‌توانید به سمت روی پای برگردانید.

مرحله نهم: ظرف را در طبقه وسط فر به مدت 40 دقیقه در فر بگذارید تا مرحله پخت طرز تهیه پای کدو تنبل کامل شود.

وقتی رویه پای طلایی شد و به اصطلاح بست پای کدو تنبل شما آماده است کافی است آن را از فر خارج کنید تا سرد شود.

مرحله آخر: وقتی پای کدو تنبل سرد شد می‌توانید روی آن را با خامه قنادی تزیین کنید.

طرز تهیه پامکین پای به پایان رسید. نوش جان.

طرز تهیه پای کدو حلوایی با بیسکوییت

 

مواد لازم میزان لازم
بیسکوییت خرد شده 200 گرم
کره 110 گرم
شکر قهوه‌ای به میزان دلخواه

 

پای کدو تنبل را می‌توانید با بیس بیسکوییت هم تهیه کنید، این روش زمان کمتری هم از شما می‌گیرد. برای تهیه پای کدو حلوایی با بیسکویت کافی است بیسکوییت خرد شده را با کره و در صورت تمایل شکر قهوه‌ای در غذاساز ریخته تا به صورت پودر یکدست دربیاید. برای این که از آماده شدن مواد مطئن شوید مواد را در دست خود فشار دهید تا ببینید حالت چسبندگی دارد یا خیر.

برای پخت کیک کدو تنبل از بیسکوییت هم می‌توان استفاده کرد.

کیک کدو تنبل با پایه بیسکوییت هم تهیه می‌شود.

این پایه بیسکوییت را کف قالب با یک لیوان فشرده کنید و به مدت پنج تا ده دقیقه در فر با دمای متوسط بپزید و سپس مواد میانی پای کدو تنبل را داخل آن بریزید و دوباره به مدت سی دقیقه در فر قرار دهید.

 

نکات لازم برای تهیه پایه بیسکوییتی پای کدو حلوایی

 

  • می‌توانید مواد میانی تارت کدو حلوایی را از شب قبل آماده کنید و در یخچال نگه دارید. این کار باعث می‌شود تا ادویه‌ها به خورد مواد برود و طعم پای شگفت انگیز شود.
  • تفاوت پای کدو تنبل و تارت کدو حلوایی در عمق قالب است، اما طرز تهیه و مواد لازم یکی است.
  • برای تزیین روی تارت کدو حلوایی با بیسکوییت می‌توانید از خامه زده شده استفاده کنید. خامه پرچرب را همراه شکر با همزن برقی با سرعت زیاد مخلوط کنید تا پف کند.
  • در طرز تهیه پای کدو تنبل می‌توانید میخک و جوز هندی را حذف کنید اما دارچین و زنجبیل جز مواد اولیه ضروری هستند.
  • برای اطمینان از پخت خمیر پای لبه‌های خمیر باید طلایی و ترد شود.
تارت کدو حلوایی

تارت کدو حلوایی در کافه‌ها انتخاب مشتریان بسیاری است.

  • تا اتمام زمان پخت در فر را باز نکنید، برای این که روی پای خشک نشود می‌توانید روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
  • برای پوره کردن کدو تنبل می‌توانید تخمه‌های آن را خارج کنید و به دو قسمت تقسیم کنید. روی سینی فر قرار دهید و به مدت سی دقیقه با حرارت متوسط در فر قرار دهید. بعد از پخت پوست آن به راحتی جدا می‌شود.
  • پای کدو حلوایی را می‌توانید برای سه الی چهار روز در یخچال نگه داری کنید. اما حتما در ظرف دربسته نگه دارید تا خشک نشود.
  • این پای قابلیت فریز کردن را هم دارد، کافی است قبل از سرو آن را از یخچال خارج کنید و در داخل ماکروویو گرم کنید.

انواع دسر و شیرینی با کدو حلوایی…

در این دستور پخت با طرز تهیه پای کدو تنبل و انواع آن آشنا شدیم. این دسر خوشمزه یکی از بهترین دسرهای موجود برای مهمانی‌های شما خواهد بود. امیدواریم از تهیه این پای لذت ببرید و لحظات شادی را رقم بزنید. اگر شما هم طرفدار شیرینی‌ها و دسرهای مختلف هستید می‌توانید به صورت خرید آنلاین شیرینی در هر شهری که سکونت دارید؛ این پای و انوع دیگر شیرینی‌ و کیک‌های تازه را سفارش دهید.

 

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود