آموزش طرز تهیه تارت آلو با دستور پخت ساده و سریع؛ ترکیب خوشمزهی تابستانی
دستور پخت ساده و سریع تارت آلو
امروز بازهم با دستور پخت ساده و سریع یک دسر خوشمزه تابستانی پیش شما آمدهایم. اگر تمایل به متفاوت بودن و پذیرایی استثنایی از مهمانها و عزیزان خود دارید، با ما همراه باشید تا با آموزش تهیه تارت آلو بتوانید به خواسته خود برسید.
تارت یک شیرینی و دسر خیلی خوشمزه بینالمللی است که تقریباً بیشتر مردم میل به خوردن آن را دارند.
تارت بر پایه خمیری درست شده از آرد و کره پخته میشود و روی آن با مایه خوشمزه و میوههای فصلی پر خواهد شد. خمیر تارت را به دو صورت با شکر و بدون شکر آماده میکنند در صورت آمادهسازی نان تارت با شکر از آن برای تهیه شیرینیها و در غیر این صورت برای تهیه غذاها از آن استفاده میشود.
این تارت تابستانی در کنار یک فنجان چای بسیار خوشمزه خواهد بود. البته طرز تهیه تارت خامهای جاوا نیز بسیار راحت بوده و دسری خوشمزه برای پذیرایی از مهمانها است.
کالری در هر 100 گرم | 190 گرم |
زمان آمادهسازی | 30 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 1 ساعت |
تعداد نفرات | 8 نفر |
معرفی تارت آلو زنجبیل و بادام
تارت آلو یکی از لذیذترین دسرها و یک شیرینی ترد است که بر خلاف کیک پف نمیکند و دارای خمیری با یک طرف باز است که طرف باز آن با انواع میوه و خامه پر میشود. با توجه به این که در پخت تارت آلو سیاه از خامه و شکر استفاده نمیشود پس میتوان گفت که بهترین میان وعده رژیمی بوده و کاملاً سالم به ویژه برای افرادی است که به هیکل و وزن خود اهمیت میدهند.
پخت این نوع از تارت زمان کمی میبرد و از وسایل بسیار ساده و قابلدسترسی برای تهیه آن استفاده میشود. درجه سختی پخت این دسر در حد متوسط است بهطوریکه افراد مبتدی که هیچ سررشتهای در شیرینیپزی ندارند هم بهراحتی قادر به پخت آن هستند. در ادامه طرز تهیه و مواد لازم برای آمادهسازی این دسر و عصرانه خوشمزه را مطالعه خواهید کرد.
مواد لازم برای تهیه خمیر یا نان تارت
آرد سفید | 1 و 1.2 پیمانه |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
آب سرد | 1.4 پیمانه |
نمک | 1.2 قاشق مرباخوری |
کره | 170 گرم |
مواد لازم برای داخل تارت آلو
بادام | 1.2 پیمانه |
آرد سفید | 2 قاشق غذاخوری |
تخممرغ | 1 عدد |
آلو | 450 گرم |
شکر | 1/4 پیمانه + 1/3 پیمانه |
شکر قهوهای | 1 قاشق غذاخوری |
آموزش مرحله به مرحله تارت آلو
مرحله اول: اولین مرحله در پخت تارت آلو، آمادهسازی خمیر یا همان تارت است. پس در ابتدا نحوه آمادهسازی خمیر تارت آلو بادام را گام به گام طی میکنیم. اما بهتر است اول 1.2 پیمانه بادامی که داشتید را درون غذاساز ریخته و برای یک دقیقه آن را خرد کنید. بعد از آن بادام ریز شده را داخل ظرفی ریخته و کنار بگذارید. میتوانید بدون تمیز کردن و شستن غذاساز ادامه کار را با آن انجام دهید.
گام اول: برای درست کردن خمیر تارت از غذاساز استفاده کنید. در ابتدا آرد سفید را درون غذاساز ریخته و سپس 1.2 قاشق مرباخوری، نمک به آن اضافه کنید و بعد با ریختن 2 قاشق غذاخوری شکر در مواد، غذاساز را روشن کرده و مواد را خوب مخلوط کنید.
گام دوم: در این مرحله 170 گرم کره که دمای آن بسیار پایین و سرد است را در اندازههای کوچک تکه و خرد کنید و پس از مخلوط شدن آرد و نمک و شکر، آن را به مواد اضافه کنید. بعد از آن همچنان مخلوط کردن مواد را ادامه دهید تا جایی که تکههای کرده به اندازه نخود ریز شده باشند.
گام سوم: حالا نوبت به اضافه کردن آب رسیده است. 1.4 پیمانه آب سرد را به مخلوط بیفزایید تا خمیر تارت مقداری مرطوب شود. بعد با روشن کردن دوباره غذاساز، مخلوط را تا جایی مخلوط کنید که مخلوطی صاف و یکدست درست شود.
گام چهارم: اکنون برای آن که خمیر به تخته کار شما نچسبد، روی تخته کار خود را آرد بپاشید و خمیر یکدست را روی آن بگذارید. حالا ورز دادن خمیر را آغاز کرده و تا جایی ورز دهید که تمامی قسمتهای خمیر به هم بچسبد.
گام پنجم: سپس هم روی وردنه و هم روی تخته کار را آرد بپاشید. اکنون باید خمیر را با وردنه به قطر 20 الی 25 سانتیمتر و به شکل دایرهای پهن کنید. لازم است که در حین پهن کردن خمیر، آن را برای چند بار پشت و رو کرده و آرد بزنید و هر بار با وردنه پهن کنید. در پایان خمیر تارت آماده شده و آن را روی کاغذی روغنی قرار دهید و بگذارید درون یخچال تا زمانی که آلوها را آماده میکنید، استراحت کند.
مرحله دوم: بعد از آماده کردن خمیر یا همان نان تارت آلو، نوبت به آمادهسازی مواد روی تارت رسیده است در این مرحله ابتدا 450 گرم آلو قرمز را شسته و خورد کنید.
سپس خمیر را از یخچال بیرون آورده و دوباره روی کاغذ روغنی وردنه بزنید و خمیری دایرهای شکل به قطر 30 سانتیمتر و ضخامت 0.3 درست کنید. نکتهای که در این مرحله هیچ اهمیتی ندارد، صاف نبودن لبههای خمیر است. در نهایت خمیر را همراه با کاغذروغنی روی سینی فر قرار دهید.
وسط خمیر 2 قاشق غذاخوری آرد سفید بپاشید بهطوری که 2.5 سانتیمتر از لبه خمیر فاصله داشته باشد. حالا نوبت آن رسیده که بادامهایی که در ابتدا خرده کرده بودید را با 1.4 پیمانه شکر مخلوط کرده و وسط خمیر بریزید.
سپس آلوهایی که خرد کردهاید را در وسط خمیر روی آن بچینید بهگونهای که تا لبههای خمیر به اندازه 5 سانتیمتر فاصله داشته باشد.
1.3 پیمانه شکری که باقیمانده را روی آلوها ریخته و در آخر لبههای خمیر را درست روی آلوها برگردانید. یک عدد تخممرغ را هم زده و با استفاده از برس مخصوص آن را روی خمیر بمالید. بعد از آن باید شکر قهوه را روی لبههای خمیر پاشیده و تارت را برای 15 الی 20 دقیقه داخل یخچال بگذارید.
در این فاصله دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم نمایید تا گرم شود. برای پخت تارت آلو بهتر است که قفسه فر در مرکز یا به عبارتی وسط تنور فر قرار بگیرد. بعد از گرم شدن فر، تارت را از یخچال بیرون آورده و داخل فر بگذارید.
55 الی 60 دقیقه صبر کنید تا خمیر تارت طلایی شده و پخته شود. بعد از خارج کردن تارت، بگذارید تا خنک شود و در این حین به اندازه 2 قاشق غذاخوری مربای زردآلو را در کاسهای ریخته و برای 20 ثانیه داخل مایکروویو بگذارید. مربای زردآلو را با برس روی تارت بمالید تا سطح آن کاملاً برق و هوسانگیز شود.
جمعبندی
دستور پخت تارت آلو به طور کامل و مرحلهبهمرحله در این مقاله به شما آموزش داده شده است. اگر از علاقهمندان به تهیه دسرهای اروپایی هستید، طرز تهیه انواع پای و تارت با روشهای ساده و سریع را در سایت ما مطالعه فرمایید و بهراحتی مانند یک قناد حرفهای شیرینیها و دسرهای خارقالعاده و خوشمزه را درست کنید.
تارت آلو بادام یک دسر عالی و رژیمی است که بهعنوان میان وعده و در کنار چای، لحظاتی به یاد ماندنی را برای شما میسازد. این بلافاصله بعد از سرد شدن قابل استفاده است؛ اما در صورتی که چند روز بعد از پخت، آن را سرو کنید، مزهای فوقالعاده عالی و لذیذ خواهد داشت. میتوانید با سفارش آنلاین و به راحتی برای روزهای پر مشغله خود از قنادی آنلاین، شیرینی سفارش دهید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402