طرز تهیه کوکو گردو گیلانی با 3 طعم خوشمزه و لذیذ
اگر درست کردن انواع کوکو و کتلت برایتان لذتبخش است و دوست دارید این بار دستور جدیدی را امتحان کنید، احتمالا طرز تهیه کوکو گردو گیلانی همان چیزی است که به دنبال آن هستید. این کوکوی خوشمزه مخصوص شمال کشور است و معمولا همراه برنج و فسنجان سرو میشود. البته، برای درست کردن این کوکو روشهای مختلفی وجود دارد که 3 مدل از آنها را در این مطلب شرح میدهیم. در ادامه، جدول مشخصات غذایی این کوکوی خوشمزه گیلانی آمده است:
کوکو گردو گیلانی |
|
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 15 دقیقه |
زمان پخت غذا | 30 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
طرز تهیه کوکو گردو گیلانی با سبزیجات
در تهیه این مدل از کوکوی گردوی گیلانی، میتوانید 2 قاشق غذاخوری سیب زمینی پخته شده هم به مواد کوکو اضافه کنید. البته، در بعضی رسپیها خبری از سبزیجات نیست، اما ما پیشنهاد میکنیم مانند طرز تهیه نازخاتون گیلانی ، برای رسیدن به یک طعم اصیل گیلانی، سبزیجات معطر را حذف نکنید. در ادامه، مواد لازم و مراحل پخت کوکو گردو گیلانی با سبزیجات را با هم میخوانیم:
مواد لازم برای تهیه کوکو گردو گیلانی با سبزیجات
مواد اولیه زیر را فراهم کرده و برای آسیاب کردن گردوها از آسیابکن، مخلوطکن یا چرخ گوشت استفاده کنید.
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
گردوی آسیاب شده | 90 گرم |
پیاز کوچک رنده شده و آب گرفته | 1 عدد |
تخم مرغ | 3 عدد |
سبزیجات معطر شامل (نعنا، جعفری، گشنیز، چوچاق، شوید و کمی برگ سیر) | از هر کدام 1 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل تهیه کوکو گردو گیلانی با سبزیجات
برای تهیه کوکو گردوی گیلان با سبزیجات معطر، مطابق روش زیر عمل کنید:
- مرحله اول: در کاسهای بزرگ، گردوهای آسیاب شده را با پیاز رنده شده و سبزیجات معطر خرد شده مخلوط کنید. سپس، تخم مرغ را روی بقیه مواد بشکنید و ادویهها و نمک را هم اضافه کنید.
نکته: اگر میخواهید مواد کوکوی گردو گیلانی فرم یکدستتری داشته باشد، برای مخلوط کردن مواد کوکو از غذاساز کمک بگیرید.
- مرحله دوم: حالا تابهای مناسب را روی حرارت قرار داده و داخل آن مقداری روغن بریزید تا داغ شود.
- مرحله سوم: در این مرحله از طرز تهیه کوکو گردو گیلانی ، مایه کوکو را داخل تابه ریخته و به صورت یکنواخت پخش کنید.
- مرحله چهارم: درب تابه را بگذارید و اجازه دهید یک طرف کوکو گردو کاملا سرخ شود.
- مرحله پنجم: حالا مانند طرز تهیه کوکو سبزی، کوکو را به شکل دلخواه برش بزنید و هر برش را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.
- مرحله ششم: باز هم درب تابه را بگذارد و وقتی که هر دو طرف کوکوها کاملا سرخ و مغزپخت شد، حرارت را خاموش کرده و کوکو را در ظرف مناسبی سرو کنید.
طرز تهیه کوکو گردوی گیلانی با گوشت
اگر طعم انواع کوکوی گوشتی را ترجیح میدهید، این مدل از کوکو گردو گیلانی را امتحان کنید و البته بدانید که کالری بیشتری نسبت به مدل قبل دارد. توجه داشته باشید که در تمام انواع کوکوی گردو، از له کردن بیش از اندازه گردو بپرهیزید تا کوکوی شما بیش از حد چرب نشود.
مواد لازم برای تهیه کوکو گردو گیلانی با گوشت
مواد اولیه این کوکوی خوشمزه را مطابق جدول زیر آماده کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
گردوی آسیاب شده | 100 گرم |
گوشت چرخ کرده | 100 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
برنج پخته شده | 1 پیمانه |
پیاز رنده شده | نصف پیمانه |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه کوکو گردو گیلانی با گوشت
دستور پخت کوکوی گردوی گیلانی با گوشت به ترتیب زیر است:
- مرحله اول: ابتدا گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، برنج و گردوی آسیاب شده را داخل کاسهای ریخته و کاملا با هم ورز دهید.
- مرحله دوم: حالا تخم مرغها را در کاسه بشکنید. در ادامه، نمک، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
- مرحله سوم: تابهای مناسب را روی حرارت گذاشته و داخل آن مقداری روغن بریزید تا داغ شود.
- مرحله چهارم: از مایه کوکوی گردو مقداری برداشته و در روغن سرخ کنید. در نهایت، کوکوها را داخل ظرفی مناسب قرار داده و با مقداری زرشک و گردو تزئین کنید.
طرز تهیه کوکو گردو گیلانی شیرین
این کوکو، نوعی کوکوی شیرین در لیست غذاهای گیلانی است که میتوانید به عنوان یک صبحانه متنوع و جدید روی آن حساب کنید. در ادامه، مواد لازم و مراحل طرز تهیه این صبحانه مقوی و خوشمزه را با هم میخوانیم:
مواد لازم برای تهیه کوکوی گردو شیرین
برای تهیه این کوکوی خوشمزه، مواد اولیه زیر را آماده کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
گردوی چرخ شده | 8 قاشق سوپ خوری |
آرد برنج | 4 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 پیمانه |
آب | نصف پیمانه |
دارچین | 1 قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
گل محمدی | 1 قاشق چایخوری |
وانیل | 4/1 قاشق چایخوری |
زعفران | به مقدار لازم |
روغن یا کره | به مقدار لازم |
مراحل تهیه کوکو گردو گیلانی شیرین
دستور تهیه کوکوی گردوی شیرین گیلانی به ترتیب زیر است:
- مرحله اول: گردوی چرخ شده و آرد برنج را داخل کاسهای مناسب ریخته و خوب با هم مخلوط کنید.
- مرحله دوم: حالا دارچین، بیکینگ پودر، وانیل و گل محمدی را به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم ورز دهید.
- مرحله سوم: در تابهای مناسب مقداری روغن یا کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
- مرحله چهارم: حالا مواد کوکو را داخل تابه ریخته و اجازه دهید خوب بپزد و خودش را بگیرد. سپس، کوکو را برگردانید و درب تابه را بگذارید تا طرف دیگر هم برشته شود.
- مرحله پنجم: حالا شکر، آب و زعفران دمکرده را داخل ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.
- مرحله ششم: در نهایت، شیره قوام آمده را روی کوکو بریزید و صبر کنید تا شیره کاملا به خورد کوکو برود. حالا آن را در ظرفی مناسب سرو کنید.
کوکو گردوی گیلانی را باید امتحان کنید…
طرز تهیه کوکو گردو گیلانی به 3 روش مختلف را با هم دیدیم. پیشنهاد میکنیم یکی از این کوکوها را بنا به سلیقه خود انتخاب کرده و آن را تهیه کنید. این کوکوها طعم خوبی دارند و اعضای خانواده طعم آنها را دوست خواهند داشت.
البته، اگر احساس میکنید اعضا خانواده رابطه خوبی با کوکو گردو ندارند، این کوکو را برای خودتان تهیه کرده و دیگر انواع کوکو خوشمزه مانند کوکو سبزی را از اسنپ فود سفارش دهید. سفارش غذای آنلاین اسنپ فود غذای موردنظر شما را با بهترین کیفیت به محل آدرس ارسال میکند و میتوانید همراه خانواده، کوکوهای موردعلاقهتان را میل کنید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402