آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
شیرینی ساده و کم هزینه بدون فر
انواع کیک و شیرینی
4/5 - (1 امتیاز)
بدون نظر

5 نوع شیرینی ساده و کم هزینه بدون فر برای عید نوروز

مینا اسماعیل بیگی 03 فروردین 1403 7 دقیقه
۴ نفر
مناسب برای
غذای اصلی
نوع
متوسط
سطح
30 دقیقه
زمان آماده سازی
30 دقیقه
پخت

شیرینی‌ها همیشه در عید نوروز جایگاه خاص خود را داشته‌اند. برخی افراد این گزینه پذیرایی را به شکل آماده تهیه می‌کنند و گروهی دیگر ترجیح می‌دهند که خودشان آن‌ها را در منزل درست کنند. گاهی برای درست کردن این شیرینی‌ها به فر نیاز است و گاهی حتی درون تابه یا قابلمه نیز پخت آن‌ها انجام می‌شود. در این مطلب می‌خواهیم به سراغ شیرینی‌های ساده و بدون فر برویم و طرز تهیه 5 نوع شیرینی ساده و کم هزینه بدون فر برای عید نوروز مانند شیرینی مارمالادی ، شیرینی قایقی، شیرینی شکری، شیرینی نخودچی و شیرینی پفکی را به شما آموزش دهیم. پیشنهاد می‌کنیم این دستورالعمل‌ها را با دقت بخوانید و در نوروز امسال، با شیرینی نوروز بدون فر ، به شکلی متفاوت از مهمانان خود پذیرایی کنید.

شیرینی مارمالادی

شیرینی مارمالادی یا همان مربایی را معمولا درون فر تهیه می‌کنند؛ اما دستور پختی هم برای کسانی که در منزل به فر دسترسی ندارند، وجود دارد. در این روش پخت باید مقدار مواد اولیه دقیقا مطابق با آنچه که در جدول آورده‌ایم، آماده شود و مراحل پخت نیز کاملا طبق دستوری باشد که آموزش داده می‌شود.

شیرینی مارمالادی

مواد اولیه برای طرز تهیه شیرینی مارمالادی

مواد اولیه این شیرینی 5 دقیقه ای بدون فر شامل ترکیبات زیر هستند:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
کره یا روغن قنادی 120 گرم
پودر قند 2/1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
وانیل 2/1 قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر 2/1 قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ 1 عدد
مارمالاد یا مربا به مقدار کافی

مراحل طرز تهیه شیرینی مارمالادی

در ادامه طرز تهیه شیرینی نوروزی بدون فر مارمالادی را با هم می‌خوانیم:

  • مرحله اول: روغن را همراه با پودر قند درون کاسه بریزید و آن‌ها را با همزن کاملا مخلوط کنید.
  • مرحله دوم: وانیل را به این ترکیبات بیفزایید.
  • مرحله سوم: بکینگ پودر و تخم‌مرغ را هم درون کاسه بریزید.
  • مرحله چهارم: مواد را به خوبی ترکیب کنید تا در نهایت خمیری چسبناک و یک‌دست را به شما بدهد.
  • مرحله پنجم: آرد را الک کنید و کم‌کم روی مواد دیگر بریزید.
  • مرحله ششم: زمانی که حس کردید خمیر نرم شده است و به دستتان نمی‌چسبد، دیگر نیازی به اضافه کردن آرد ندارید.
  • مرحله هفتم: خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و با وردنه پهن کنید. سپس آن را برای مدت زمان 30 دقیقه درون یخچال بگذارید.
  • مرحله هشتم: شعله‌پخش‌کن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
  • مرحله نهم: خمیر را پس از خارج کردن از یخچال روی سطح مورد نظرتان پهن کنید.
  • مرحله دهم: سپس با استفاده از کاتر قالب‌های دلخواه خود را روی آن به‌وجود آورید.
  • مرحله یازدهم: نصف قالب‌ها را با ماسوره سوراخ کنید.
  • مرحله دوازدهم: تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و با روغن کمی آن را چرب کنید.
  • مرحله سیزدهم: شیرینی‌ها را درون تابه بچینید و درب آن را همراه با دمکنی بپوشانید.
  • مرحله چهاردهم: اجازه دهید این شیرینی‌ها برای 20 دقیقه روی حرارت پخته شوند.
  • مرحله پانزدهم: دانه‌های شیرینی کامل را روی سینی قرار دهید و با مارمالاد آن‌ها را بپوشانید. سپس دانه‌های شیرینی را که در قسمت میانی آن‌ها حفره ایجاد شده است، روی آن‌ها قرار دهید.
  • مرحله شانزدهم: در آخر هم روی شیرینی‌ها را تزئین کنید.

شیرینی قایقی

شیرینی قاشقی یکی دیگر از پیشنهادهای ما برای عید نوروز است. این شیرینی هم با فر و بدون فر تهیه می‌شود که در اینجا می‌خواهیم به معرفی دستور پخت بدون فر آن اشاره کنیم. مواد اولیه مورد نیاز و همچنین مراحل پخت این شیرینی را می‌توانید در ادامه ببینید:

شیرینی قایقی

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه شیرینی قایقی

درست کردن این شیرینی ساده و کم هزینه بدون فر به مواد زیادی نیاز ندارد. جدول زیر شامل تمام ترکیبات اولیه شیرینی قایقی است:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
ماست 1 پیمانه
تخم‌مرغ 2 عدد
وانیل 4/1 قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری

مراحل طرز تهیه شیرینی قایقی

مراحل زیر کلیه کارهایی را که باید برای درست کردن این شیرینی ساده و سریع سرخ کرده انجام دهید، به شما آموزش می‌دهد:

  • مرحله اول: تخم‌مرغ، شکر و وانیل را در کاسه‌ای به خوبی هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
  • مرحله دوم: آرد و بکینگ پود را هم به مواد اضافه کنید.
  • مرحله سوم: ماست را روی ترکیبات بریزید و آن‌ها را تا زمانی که کاملا یک‌دست شوند، با هم مخلوط کنید.
  • مرحله چهارم: کمی روغن را درون تابه بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود.
  • مرحله پنجم: با قاشق از مواد آماده‌شده بردارید و آن را درون تابه بریزید. البته می‌توانید از قالب هم استفاده کنید تا شکل نهایی شیرینی‌ها بهتر شود.
  • مرحله ششم: شعله زیر تابه باید ملایم باشد تا داخل کیک کاملا پخته شود.
  • مرحله هفتم: پس از سرخ کردن هر دو طرف کیک‌ها‌ می‌توانید آن‌ها را درون دستمال یا سبد قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. سپس کیک‌ها را سرو کنید.

شیرینی شکری

شیرینی شکری یکی از پرطرفدارترین مدل‌های شیرینی و مخصوص شهر کرمانشاه است. این شیرینی هم برای مهمانان در عید نوروز مناسب است و هم می‌توانید آن را برای استفاده روزمره بپزید و در کنار چای یا قهوه میل کنید. در ادامه مواد اولیه مورد نیاز و دستور پخت این شیرینی را به شما آموزش خواهیم داد:

شیرینی شکری

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه شیرینی شکری

جدول زیر شامل کلیه مواد اولیه‌ای است که برای درست کردن این شیرینی ساده با ارد و شکر بدون فر باید آماده کنید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد به مقدار کافی
روغن مایع یا کره 4/1 پیمانه
تخم‌مرغ 1 عدد
وانیل 4/1 قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
نمک کمی
آب جوش 2/1 پیمانه

مراحل طرز تهیه شیرینی شکری

قبل از آنکه بخواهید مراحل طرز تهیه این شیرینی ساده و ارزان را انجام دهید، باید کره را به دمای محیط برسانید. سپس کار خود را برای درست کردن شیرینی آغاز کنید:

  • مرحله اول: تخم‌مرغ، شکر، وانیل و نمک را با همزن برقی برای مدت زمان 5 دقیقه بزنید. سپس آب جوش را هم به آن‌ها اضافه کنید.
  • مرحله دوم: آرد را پس از الک کردن به همراه بکینگ پودر به مواد مایه بیفزایید.
  • مرحله سوم: با ترکیب کردن این مواد خمیر نرم و سبکی ایجاد می‌شود که باید برای 20 دقیقه در دمای محیط استراحت کند.
  • مرحله چهارم: بعد از فرم دادن خمیر آن را درون روغن سرخ کنید.
  • مرحله پنجم: بعد از سرخ شدن شیرینی‌ها آن‌ها را در شربت بیندازید.
  • مرحله ششم: درنهایت شیرینی‌ها را از شربت خارج کنید و در صافی بگذارید تا کاملا خشک شوند.
  • مرحله هفتم: شیرینی‌ها را در مخلوط شکر و دارچین بغلطانید و آن‌ها را سرو کنید.

شیرینی پفکی گردویی

شیرینی گردویی هم از شیرینی‌هایی است که پخت آسانی دارد. اصلی‌ترین موادی که برای درست کردن این شیرینی باید در نظر بگیرید، گردوست که به صورت آسیاب‌شده مورد استفاده قرار می‌گیرد. بقیه مواد اولیه مورد نیاز و مراحل پخت این شیرینی نیز در ادامه گفته شده‌اند:

شیرینی پفکی گردویی

مواد اولیه برای تهیه شیرینی پفکی گردویی

ترکیباتی که برای درست کردن این شیرینی به آن نیاز دارید، باید دقیقا همان مقادیری باشند که در جدول زیر آمده است. در صورت نیاز به مقادیر بیشتر باید همه مواد را به یک میزان اضافه کنید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
زرده تخم‌مرغ 3 عدد
پودر قند 75 گرم
وانیل 2/1 قاشق چای‌خوری
آرد 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 3/1 قاشق چای‌خوری
گردوی خردشده 1 لیوان

مراحل طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی

طرز تهیه شیرینی تابه ای بدون فر پفکی به صورت زیر است:

  • مرحله اول: زرده تخم‌مرغ را با پودر قند و وانیل ترکیب کنید و آن‌ها را به خوبی هم بزنید تا رنگ این ترکیب سفید شود.
  • مرحله دوم: آرد سفید و بکینگ پودر را هم به این مواد اضافه کنید.
  • مرحله سوم: گردو را هم روی این مواد بریزید و آن‌ها را به خوبی مخلوط کنید.
  • مرحله چهارم: قابلمه‌ای را روی شعله‌پخش‌کن قرار دهید و درب آن را بگذارید تا کاملا گرم شود.
  • مرحله پنجم: کف تابه را با روغن چرب کنید و با قاشق مرباخوری، مواد مورد نظرتان را با فاصله مشخص درون آن قرار دهید.
  • مرحله ششم: در تابه را با دمکنی بپوشانید و اجازه دهید تا برای 20 دقیقه بپزد.
  • مرحله هفتم: بعد از پخت کامل می‌توانید شیرینی‌ها را سرو کنید.

شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی یک شیرینی نوروز بدون فر بوده و برای پذیرایی از مهمانان بسیار مناسب است. شما می‌توانید آن را با کمترین هزینه و در سریع‌ترین زمان ممکن در منزل تهیه کنید. به‌علاوه مدت ماندگاری آن هم زیاد است؛ البته به شرطی که در داخل ظروف دربسته نگهداری شود. آنچه که اصلی‌ترین ماده برای درست کردن این شیرینی به‌حساب می‌آید، آرد نخودچی است که در ترکیب با ادویه و طعم‌دهنده‌های دیگر مزه خوبی را ایجاد خواهد کرد. جدول مواد اولیه و مراحل پخت شیرینی را در ادامه بخوانید.

شیرینی نخودچی

مواد اولیه برای تهیه شیرینی نخودچی

ترکیبات مورد نیاز برای درست کردن این شیرینی خانگی بدون فر شامل موادی هستند که در جدول زیر به همراه مقادیر مورد نیاز برایتان آورده‌ایم:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد نخودچی 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
هل آسیاب‌شده 2 عدد
کره 1 لیوان
وانیل نوک قاشق چای‌خوری
زعفران و گلاب به مقدار لازم
پودر پسته به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه شیرینی نخودچی

پس از آماده کرده مواد بالا باید مراحل زیر را برای درست کردن شیرینی طی کنید:

مراحل طرز تهیه شیرینی نخودچی

  • مرحله اول: آرد نخودچی را در تابه مناسب تفت دهید.
  • مرحله دوم: کره را آب کنید و پس از سرد شدن، آرد را روی آن بریزید.
  • مرحله سوم: هل و وانیل را هم به این مواد اضافه کنید و آن‌ها را هم بزنید تا ترکیبی یک‌دست و خمیری را به شما بدهد.
  • مرحله چهارم: روی سطحی صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن پهن کنید.
  • مرحله پنجم: با قالب شیرینی یا چاقو، شیرینی‌ها را به فرم دلخواه خود درآورید.
  • مرحله ششم: روی شیرینی را کمی زعفران و گلاب بمالید و روی آن را با پودر پسته تزئین کنید.

بهترین شیرینی‌های نوروز را از اسنپ فود بخواهید…

در بالا طرز تهیه چند نوع شیرینی ساده عید نوروز را توضیح دادیم. با این حال، اگر فرصت کافی برای درست کردن شیرینی‌ نوروز بدون فر را ندارید، می‌توانید آن‌ها را از اسنپ فود سفارش دهید. سفارش انلاین شیرینی در این پلتفرم به سادگی و تنها با چند کلیک ساده انجام خواهد شد. درنهایت نیز کالای درخواستی شما در سریع‌ترین زمان ممکن و با بسته‌بندی کاملا بهداشتی به دستتان خواهد رسید. راستی شما برای نوروز امسال خود چه تصمیمی دارید؟ پیشنهادهای خود را برای پذیرایی از مهمانان نوروزی با ما به اشتراک بگذارید.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود