طرز تهیه خوراک مرغ بندری ؛ خوراکی خوشمزه با مرغ ریش ریش و تکهای
ساندویچ مرغ بندری غذایی بسیار سریع و جذاب است که میتوانید پخت آن را با مواد اولیه بسیار کمی انجام دهید. در طرز تهیه خوراک مرغ بندری ، باید مرغ را همراه با پیاز و ادویههای دلخواه خود در قابلمهای بپزید و سپس آن را ریز کنید. دو پیاز خردشده را در تابهای دیگر تفت دهید. سپس فلفل دلمهای را هم داخل ظرف این مواد بریزید. بعد از این مرحله زردچوبه، فلفل و کمی نمک را هم روی ترکیبات درون تابه بپاشید و رب گوجهفرنگی را هم به آنها بیفزایید. آب مرغی را که پختهاید، از صافی رد کنید و درون تابه حاوی مواد بریزید. در مرحله بعد هم قارچها را پس از خرد کردن بهصورت جداگانه تفت دهید. درنهایت مواد آمادهشده را داخل نان ساندویچی بگذارید و آن را همراه با قارچ، کاهو و خیارشور میل کنید.
ساندویچ مرغ بندری |
|
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آمادهسازی | 1 ساعت |
زمان پخت غذا | 1.5 ساعت |
میزان سختی | متوسط |
طرز تهیه خوراک مرغ بندری
ساندویچ مرغ بندری تقریبا شبیه به طرز تهیه سوسیس بندری است؛ با این تفاوت که در آن از مرغ ریشریش استفاده میشود. سسی که برای پخت این غذا بهکار میرود، طعم آن را بهبود میدهد؛ علاوه بر این سبزیجاتی هم که داخل آن استفاده میشوند، ترکیب نهایی را بهتر خواهند کرد. ساندویچ مرغ بندری فواید بسیار زیادی هم دارد و سرشار از پروتئین و آنتیاکسیدانهای مختلف است. در ادامه این مطلب میتوانید مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه غذا و همچنین مراحل پخت آن را ببینید:
مواد لازم برای خوراک مرغ بندری
برای درست کردن این غذا باید مواد اولیه مورد نیاز را که در جدول زیر آمده است، آماده کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
مرغ | 400 گرم |
پیاز | 3 عدد |
زردچوبه، فلفل سیاه و نمک | به مقدار لازم |
فلفل دلمهای | 1 عدد |
رب گوجهفرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
قارچ | 5 عدد |
دستور پخت خوراک مرغ بندری
پس از آماده کردن مواد اولیه موجود در جدول بالا، باید مراحل زیر را برای تهیه خوراک مرغ بندری انجام دهید:
- مرحله اول: مرغ را خرد کنید و درون قابلمهای بپزید.
- مرحله دوم: پیاز را پس از خرد کردن در قابلمه بریزید.
- مرحله سوم: ادویههای دلخواه خود را به قابلمه اضافه کنید.
- مرحله چهارم: مرغ را ریشریش کرده و در ظرفی بگذارید.
- مرحله پنجم: دو پیاز دیگر را پس از خرد کردن، درون تابه سرخ کنید.
- مرحله ششم: فلفل دلمهای را بهصورت خردشده درون تابه تفت دهید.
- مرحله هفتم: فلفل دلمهای را به پیاز اضافه کنید.
- مرحله هشتم: مرغ ریشریش را هم به پیازها بیفزایید و آنها را تفت دهید.
- مرحله نهم: زردچوبه، فلفل و کمی نمک را روی این مواد بپاشید.
- مرحله دهم: رب گوجهفرنگی را هم درون ظرف حاوی مواد بریزید.
- مرحله یازدهم: آب مرغ را پس از رد کردن از صافی به مواد اضافه کنید.
- مرحله دوازدهم: قارچها را بهصورت خردشده درآورید.
- مرحله سیزدهم: حال بگذارید تا روغن داغ شود؛ سپس قارچها را درون آن تفت دهید.
- مرحله چهاردهم: در آخرین مرحله مرغ را درون نان ساندویچی بریزید و سپس آن را با قارچ، کاهو و خیارشور میل کنید.
طرز تهیه مرغ بندری تند
برای کسانی که به غذاهای تند علاقه دارند، تهیه این غذا با فلفل تند بسیار جذاب خواهد بود. در این روش از فلفل تند استفاده میشود و مقدار آن نسبت به موقعیتهای معمولی بسیار بیشتر است. مواد اولیه مورد نیاز برای درست کردن این غذا و مراحلی را که باید انجام دهید، در ادامه به شما آموزش میدهیم:
مواد لازم برای تهیه مرغ بندری تند
مواد اولیه موردنیاز برای تهیه مرغ بندری تند در ادامه آمده است:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
سینه یا فیله مرغ | 400 گرم |
پیاز | 3 عدد |
فلفل دلمهای | 1 عدد |
گوجهفرنگی | 1 عدد |
سیبزمینی | 2 عدد |
سس تند | 1 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
قارچ | 200 گرم |
رب گوجهفرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
نان باگت | 4 عدد |
زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پاپریکا و نمک | به مقدار لازم |
پنیر پیتزا | 200 گرم |
روغن | به مقدار لازم |
دستور پخت مرغ بندری تند
پس از آماده کردن مواد اولیه موجود در جدول، باید مراحل زیر را برای درست کردن ساندویچ مرغ بندری تند انجام دهید:
- مرحله اول: مرغ را خرد کرده و همراه با یکی از پیازها درون قابلمه پر از آب بریزید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا مرغ کاملا پخته شود.
- مرحله دوم: مرغ را بعد از پخت کامل ریشریش کنید و آب آن را هم از صافی بگذرانید و درون کاسهای بریزید.
- مرحله سوم: آبلیمو، روغن زیتون، پودر سیر، پودر پاپریکا، سس تند، نمک و فلفل را به مرغ ریشریش اضافه کرده و آنها را کاملا مخلوط کنید تا طعم مواد به خورد گوشت برود.
- مرحله چهارم: دو پیاز باقیمانده را بهصورت نگینی درآورید و آنها را با کمی روغن درون تابه تفت دهید. به پیازها نمک، زردچوبه و فلفل هم اضافه کنید.
- مرحله پنجم: در این مرحله رب گوجهفرنگی و گوجهفرنگی رندهشده را داخل تابه ریخته و تفت دادن را ادامه دهید.
- مرحله ششم: مرغهایی را که ریشریش کردهیدایداید، به گوجهها اضافه کرده و فلفل دلمهای را هم داخل آن بریزید. همچنین پنیر پیتزا را هم در این مرحله اضافه و درب آن را بگذارید تا با کمی حرارت دیدن آب شود.
- مرحله هفتم: آب مرغی را هم که از صافی رد کردهاید، به این مواد اضافه کنید و آنها را با هم ترکیب کنید. سپس اجازه دهید تا این محتویات به غلظت مناسب برسند.
- مرحله هشتم: اکنون به سراغ سیبزمینیها بروید و آنها را به شکل خلالی خرد و سپس در تابهای جداگانه سرخ کنید.
- مرحله نهم: قارچها را بشویید و بهصورت ورقهای درآورید و سپس تفت دهید.
- مرحله دهم: یک نان باگت را بردارید و مرغ، سیبزمینی و قارچ را در داخل آن بریزید و آن را با خیارشور، کاهو و گوجهفرنگی تکمیل و سرو کنید.
طرز تهیه خوراک مرغ بندری خرد شده
روش دیگر برای درست کردن این غذا، شکل خردشده مرغ است. مواد اولیه بهکار رفته در این غذا کاملا شبیه به آن چیزی است که در دستور بالا گفته شد؛ تنها تفاوت در روش مزهدار کردن مرغ است. بنابراین مراحل تهیه این غذا به شکل زیر خواهد بود:
- مرحله اول: فیله مرغ را بهصورت نواری برش بزنید و درون ظرفی بریزید.
- مرحله دوم: آبلیمو، روغن زیتون، پودر سیر، پودر پاپریکا، نمک، سس تند و زرد چوبه را به مرغ اضافه کنید.
- مرحله سوم: مرغ و ادویهها را با دست کاملا مخلوط کرده و این کار را جوری انجام دهید که همه مواد با هم ترکیب شوند.
- مرحله چهارم: ظرف حاوی مرغ و ادویهها را با سلفون بپوشانید و آنها را برای مدت زمان یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
- مرحله پنجم: مرغها را درون تابهای تفت دهید و برای درست کردن ساندویچ آنها را بهکار ببرید.
- مرحله ششم: همانند آنچه که در روش قبلی گفته شد، سیبزمینی و قارچها را هم سرخ کنید.
- مرحله هفتم: اکنون همه مواد را درون نان ساندویچی بریزید و آن را میل کنید.
نکات لازم در طرز تهیه خوراک مرغ بندری
طرز تهیه خوراک مرغ بندری بسیار ساده است و تنها با پخت مرغ و دیگر موادی که درون ساندویچ قرار میگیرند، انجام خواهد شد. نکاتی هم که در ادامه میآیند، کمک میکنند تا غذای شما کیفیت بیشتری داشته باشد:
- استفاده از پیاز و جعفری در غذا کمک میکند تا طعم آن بهبود یابد.
- سس خردل نیز طعم غذا را بهتر میکند.
اصول نگهداری از ساندویچ مرغ بندری
روش نگهداری از ساندویچ مرغ بندری مانند همه غذاهای گوشتی درون یخچال است. باید آن را داخل ظرفی دربسته بگذارید و طی مدت زمان 2 تا 3 روز میل کنید.
روش جلوگیری از خراب شدن ساندویچ مرغ بندری
پس از درست کردن ساندویچ مرغ بندری باید آن را در محیط خنکی قرار دهید تا دمای آن خیلی پایین نیاید. اگر حس کردید بو یا طعم ساندویچ عوض شده است، آن را دور بریزید.
بهترین جایگزین ها در طرز تهیه خوراک مرغ بندری
در طرز تهیه خوراک مرغ بندری ، میتوانید به جای روغن معمولی از روغن زیتون یا کنجد استفاده کنید. همچنین بهکار بردن سبزیجات دیگر مانند ذرت هم در دستور پخت این غذا جایز است. ضمن اینکه برای درست کردن این غذا میتوانید نان لواش یا هر نان دیگری را که دوست دارید، مورد استفاده قرار دهید.
از ساندویچ مرغ بندری نباید گذشت…
در این مطلب طرز تهیه خوراک مرغ بندری را به همراه نکات تهیه و نگهداری آن برای شما توضیح دادیم و حال به راحتی میتوانید آن را در منزل تهیه کنید. البته، اگر به غذاهایی با این سبک علاقه دارید و میخواهید طعم این نوع ساندویچها را بچشید، پیشنهاد میکنیم سری هم به سفارش غذا اسنپ فود بزنید. تعداد زیادی رستوران و فستفود در این پلتفرم فعال هستند که تنوع بالایی از انواع ساندویچها را در دسترس شما قرار دادهاند. بنابراین تنها با یک کلیک و پرداخت مبلغ مربوط به آنها، غذا در سریعترین زمان ممکن برای شما ارسال خواهد شد.
سوالات متداول
آیا برای تهیه خوراک مرغ بندری میتوان از ران مرغ هم استفاده کرد؟
بله؛ مرغ بهصورت ریشریش در این غذا بهکار میرود؛ بنابراین میتوانید از قسمتهای مختلف مرغ در آن استفاده کنید.
آیا این ساندویچ را میتوان با گوشت قرمز هم تهیه کرد؟
بله؛ میتوانید به جای مرغ، گوشت را جایگزین کنید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402