طرز تهیه مرغ سوخاری اسپایسی
مرغ سوخاری از محبوب ترین غذاهای فست فودی پس از برگر و پیتزا محسوب می شود. مرغ کنتاکی در واقع مرغ کنتاکی یک غذای آمریکایی بوده که در سراسر جهان تهیه می شود. طرز تهیه مرغ کنتاکی اسپایسی پیچیدگی خاصی ندارد. اما باید با فوت و فن های آن آشنا باشید تا بتوانید آن را شبیه به رستوران ها تهیه کنید. به طور کلی در فست فود و رستوران های مرغ سوخاری به دو دستۀ نرمال و اسپایسی تقسیم می شود. اما اسپایسی چیست؟ اسپایسی در لغت به معنای ادویه است. اما منظور از مرغ اسپایسی آن است که این مرغ نسبت به نرمال کمی تندتر است. اگر برای اولین بار است که قصد دارید این غذای جذاب را در منزل تهیه کنید، این مطلب را تا انتها مطالعه نمایید.
طرز تهیه مرغ کنتاکی اسپایسی
همانطور که قبل تر گفته شد برای تهیه این غذا باید با تمام فوت و فن ها آن آشنا باشید. در ادامه قصد داریم طرز تهیه مرغ کنتاکی اسپایسی را به شما عزیزان آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری اسپایسی
- ران مرغ ۵ عدد
- تخم مرغ ۲ عدد
- آرد سفید ۱ پیمانه
- آرد سوخاری ۱ پیمانه
- نمک، فلفل و پودر سیر به مقدار لازم
- روغن
مرغ ها را به آرد آغشته کنید
برای درست کردن مرغ سوخاری اسپایسی باید مقدار مناسبی فلفل را با آرد مخلوط کنید. سپس ران های مرغ را در آرد قرار دهید. به شکلی همه طرف آن کاملاً با آرد پوشیده شود.
تخم مرغ را آماده کنید
۲ عدد تخم مرغ را در طرف مناسب و بزرگ بشکنید. سپس آن را به خوبی هم بزنید تا یک ترکیب یکدست حاصل شود. در ادامه به مقداری که تمایل دارید به آن فلفل سیاه و قرمز، پودر سیر، آویشن و نمک اضافه کنید و مجدد آن را هم بزنید.
مرغ را درون تخم مرغ ها قرار دهید
در این مرحله باید ران های مرغ را که از قبل به آرد آغشته کرده بودید، درون ظرف تخم مرغ قرار دهید.
مرغ را به آرد سوخاری آغشته کنید
در مرحلۀ آخر باید مرغ ها از داخل تخم مرغ خارج کرده و کاملاً به آرد سوخاری آغشته کنید. آرد سوخاری را می توانید در منزل تهیه کنید. اما انواع آرد سوخاری آماده و با کیفیت در بیشتر سوپرمارکت ها موجود است.
مرغ ها را سرخ کنید
در آخر باید مرغ ها در مقدار زیادی روغن سرخ کنید. توجه داشته باشید که بهتر است درون یک قابلمه گود روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملاً داغ شود. سپس مرغ را درون روغن داد قرار دهید. توجه داشته باشید که هرچقدر روغن بیشتر و داغ تر باشد جذب آن به مرغ کمتر خواهد بود.
سرو مرغ سوخاری اسپایسی
مرغ اسپایسی را می توانید با انواع سس ها سرو کرد. محبوب ترین سس هایی که در کنار این غذای جذاب سرو می شوند، سس سیر، سس کچاپ، سس باربیکیو و سس دیپ چدار است. در رستوران ها نیز همراه مرغ سوخاری همیشه مقداری سیب زمینی سرخ شده نیز وجود دارد. همچنین می توانید علاوه بر سیب زمینی و انواع سس مقداری قارچ سوخاری نیز تهیه کنید.
طرز تهیه فیله اسپایسی
فیله سوخاری نوع دیگری از مرغ سوخاری است که با فیله درست می شود. به فیله سوخاری، فیله استریپس نیز گفته می شود. فیله بدون استخوان است و شاید از نظر خیلی ها نسبت به مرغ کنتاکی لذیذتر باشد و همچنین راحت تر خورده شود. طرز تهیه فیله مرغ اسپایسی نیز شبیه به مرغ سوخاری اسپایسی می باشد که قبل تر آموزش آن را خواندید. یعنی باید ابتدا فیله را به آرد آغشته کنید. سپس درون تخم مرغی که به آن نمک و فلفل افزودهاید قرار دهید و در آخر آن را کاملاً با آرد سوخاری بپوشانید. مرحلۀ آخر نیز نوبت به سرخ کردن می رسد. توجه داشته باشید که برای درست کردن فیله سوخاری اسپایسی باید ابتدا آرد سفید را با مقدار مناسبی فلفل مخلوط کنید تا نتیجه نهایی اسپایسی و تند باشد. در آخر نیز می توانید مقداری پودر سیر روی فیله های سرخ شده بپاشید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402