طرز تهیه ماهی کبابی
ماهی کبابی غذایی لذیذ و بسیار مفید است. در طرز تهیه ماهی کبابی، ابتدا باید ماهی را به تکههای کوچکتر برش بزنید. سپس، تکههای ماهی را به مقداری روغن زیتون آغشته کنید و مخلوطی از آب پیاز رنده شده و آب لیموترش را روی آنها بمالید. سپس، روی ماهیها مقداری نمک و فلفل بپاشید و بعد از یک استراحت 2 ساعته در یخچال، ماهی کبابی را در توری مخصوص این کار روی زغالها کباب کنید.
در ادامه، جدول مشخصات غذایی ماهی کبابی را با هم میبینیم:
ماهی کبابی | |
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 2 ساعت |
زمان پخت غذا | بین 15 تا 20 دقیقه |
میزان سختی | کم |
طرز تهیه ماهی کبابی
معمولا درست کردن ماهی کبابی جنوب با ماهیهای خوشمزه جنوبی، عطر و طعم بسیار متفاوتی دارد. با این حال و از آنجا که ماهیهایی مثل هامور و سرخو همیشه در دسترس نیستند، پیشنهاد میکنیم ماهی کبابی قزل آلا را امتحان کنید که طعمی فوقالعاده دارد. اگر هم وقت کافی برای تهیه این غذای لذیذ را ندارید، حتما سری به اسنپ فود بزنید و با سفارش آنلاین غذا از این سایت، غذاهای مورد نظر خود را به راحتی به صورت اینترنتی سفارش دهید و یا می توانید از قسمت فروشگاه پروتئینی آنلاین، محصولات پروتئینی خود را از ما بخرید. در ادامه، مواد لازم برای ماهی کبابی و طرز تهیه آن را با هم میبینیم:
مواد لازم برای ماهی کبابی
کباب ماهی را با مواد اولیه زیر درست کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
ماهی بدون استخوان | 4 عدد |
پیاز متوسط | 1 عدد |
روغن زیتون | 4 قاشق غذاخوری |
آب لیموترش | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران دمکرده | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 50 گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مراحل دستور پخت ماهی کبابی
برای تهیه یک ماهی کبابی لذیذ، مطابق مراحل زیر پیش بروید:
مرحله اول
ماهی را بشویید و سر آن را جدا کنید. سپس شکم ماهی را برش بزنید و تیغه میانی آن را خارج کنید. حالا تکههای ماهی را داخل سینی کار قرار دهید و روی آنها مقداری روغن زیتون بمالید.
مرحله دوم
در ادامه، پیاز را بشویید، پوست بگیرید و رنده کنید. سپس با فشار دست، آب پیاز رنده شده را بگیرید و آن را همراه با آب لیموترش روی گوشت ماهی ماساژ دهید تا کاملا طعمدار شود.
مرحله سوم
حالا مقداری نمک و فلفل روی تکههای ماهی بپاشید و آنها را به مدت 2 ساعت داخل ظرفی دربدار در یخچال بگذارید.
مرحله چهارم
پس از گذشت زمان لازم، منقل زغال را آماده کنید. سپس، تکههای ماهی را از یخچال بیرون بیاورید، آنها را داخل توری دو طرفه قرار دهید و توری را با فاصله روی زغالها بگیرید تا ماهیها کباب شوند.
مرحله پنجم
قسمتی از مرینیت ماهی کبابی هم پس از کبابی شدن گوشت ماهی باید انجام شود. برای این منظور، کره ذوب شده را با زعفران دمکرده مخلوط کنید و با قلمموی آشپزی روی ماهی کبابی بکشید تا خوشمزهتر شود.
چند نکته مهم در پخت ماهی کبابی
معمولا ماهی کبابی رستوران هم به همین شکل طبخ میشود. البته ریزهکاریها و نکات خاصی هم وجود دارند که دانستن آنها کیفیت آشپزی شما را بالا میبرد. برای مثال به موارد زیر توجه کنید:
- همین اندازه که زغالها به صورت یکدست گداخته باشند، کافی است و لازم نیست آنها را باد بزنید. توجه کنید که گوشت ماهی بسیار لطیف است و خیلی زود میسوزد.
- ادویههایی که در دستور بالا خواندید، بسیار ساده و در دسترس هستند، اما معمولا ماهی کبابی جنوب، طعم تندتری دارد و برای پخت آن از فلفل قرمز هم استفاده میشود.
- به طور کلی، ادویه ماهی کباب میتواند شامل ادویههای مفصلی مانند زردچوبه، پودر سیر، تخم گشنیز، آویشن، رزماری و زیره باشد. شما میتوانید این ادویهها را با توجه به ذائقه خود ترکیب کنید یا طرز تهیه انواع ادویه مخصوص ماهی را در همین مجله بخوانید.
- برای تهیه ماهی ذغالی با فویل ، ماهی مزهدارشده را داخل فویل بپیچید و روی زغالها بگذارید. معمولا 15 دقیقه حرارت دیدن هر طرف ماهیها کافی است و آماده سرو میشوند.
- اگر بهدنبال بهترین ماهی جنوب برای کباب کردن هستید، ماهی هامور سفید و ماهی سرخو را در اولویت قرار دهید و اگر میخواهید یک ماهی بدون استخوان داشته باشید که تیغههای آن دردسرساز نشوند، ماهی شیر یا ماهی راشگو را انتخاب کنید.
ماهی کبابی؛ غذایی سالم و انرژی بخش
شما میتوانید انواع ماهی کبابی را با نان یا برنج سرو کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. به یاد داشته باشید که ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است و وجود مواد مغذی و مهمی مانند ویتامین D و فسفر در گوشت آن، تأثیر قابلتوجهی در حفظ سلامت عمومی بدن دارند. بهعلاوه، طبخ این غذا روی زغال انجام میشود و کاملا سالم است. بنابراین با خیال راحت آن را در برنامه غذایی هفتگی خود بگنجانید تا از منافع بینظیر آن بهرهمند شوید.
سوالات متداول
ادویه ماهی کبابی چیست؟
شما میتوانید از چاشنیها و ادویههای متنوعی مثل زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز، پودر سیر و پیاز، آویشن، رزماری، زیره و… استفاده کنید که بستگی به ذائقه شما دارد.
برای پخت ماهی ذغالی با فویل چه کنیم؟
برای این منظور، ابتدا مرینیت ماهی کبابی را انجام دهید. سپس آن را داخل فویل بپیچید و هر طرف ماهی را حدود 15 دقیقه روی زغالها بگذارید.
برای جلوگیری از چسبیدن گوشت ماهی به توری حین کباب شدن چه کنیم؟
برای این منظور، توری را با کمی روغن زیتون چرب کنید و ماهی را داخل آن بگذارید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402