طرز تهیه میگو پفکی
طرز تهیه میگو پفکی بدین شکل است که شما پیش از هر کاری باید میگوها را تمیز کنید و بشویید. سپس، ترکیب پودر سیر، فلفل قرمز، پودر تخم گشنیز، نمک، فلفل، پاپریکا و آب گازدار را آماده کنید. حالا میگوهای تمیزشده را در این ترکیب که شباهت بسیار زیادی به خمیر دارد، بغلطانید و چند دقیقه استراحت دهید. در نهایت هرکدام از میگوها را جداگانه در روغن سرخ کنید.
در ادامه، جدول مشخصات غذایی میگو پفکی را با هم میبینیم:
میگو پفکی | |
تعداد نفرات | 2 نفر |
زمان آمادهسازی | 2 ساعت و 30 دقیقه |
زمان پخت غذا | بین 15 تا 20 دقیقه |
میزان سختی | کم |
طرز تهیه میگو پفکی
میگو پفکی یکی از غذاهای لذیذ و بینالمللی است که در شبکههای اجتماعی مثل تیکتاک، اینستاگرم و یوتیوب افرادی را میبینید که بهعنوان موک بانگر در حال تست کردن کریسپی بودن این غذای لذیذ هستند. صدایی که از تکهتکه کردن و خوردن آن در دهان این افراد ایجاد میشود، بدون شک شما را برای تهیه و خوردن این غذا وسوسه خواهد کرد. میگوی پفکی شباهت بسیار زیادی به میگوی سوخاری دارد و تنها تفاوت آنها در این است که شما در زمان تهیه میگو سوخاری آن را درون پودر سوخاری میغلتانید؛ اما برای تهیه میگوی پفکی حتما باید خمیر مخصوص درست کنید و میگوها را در آن بغلتانید و در نهایت سرخ کنید. برای تهیه میگو پفکی با ماست هم فقط کافی است که کمی داخل خمیر خود ماست بریزید. البته، این امکان هم برای شما فراهم است که به جای آماده کردن این غذا در منزل، با سفارش آنلاین غذا از اسنپ فود برای تهیه میگو پفکی لذیذ استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه میگو پفکی
در طرز پخت میگو پفکی به روش اصلی، باید این غذا را با مواد اولیه زیر درست کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
میگو | 500 گرم |
آب لیمو | 2 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 4 قاشق غذاخوری |
آرد سفید | 1 لیوان |
آب گازدار | 1 لیوان |
بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
پاپریکا | 1 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان دلخواه |
روغن مایع | به میزان دلخواه |
مراحل دستور پخت میگو پفکی
برای طبخ میگو پفکی رستورانی در خانه فقط کافی است که مطابق مراحل زیر پیش بروید:
مرحله اول
برای تهیه میگو پفکی مجلسی خوشمزه و رستورانی در گام اول باید میگوها را خوب تمیز کنید. دقت به خرج دهید که حتما رگ سیاه پشت کمر میگوها را دربیاورید. حالا میگوها را در کاسهای متناسب با حجم میگو بریزید و کمی روغن زیتون به این کاسه اضافه کنید و خوب آنها را هم بزنید. به خاطر داشته باشید که اگر نمیتوانید میگو سالم و تازه را تشخیص دهید یا زمانی برای خرید ندارید، با سفارش محصولات پروتئینی از اسنپ فود می توانید میگوهای تازه و لذیذ دریا را در کوتاهترین زمان تحویل بگیرید.
مرحله دوم
در ادامه، باید میگوها را خوب با دست ورز دهید و به روغن آغشته کنید تا تمام قسمتهای آنها روغنی شوند. وقتی از آغشته شدن میگوها به روغن زیتون مطمئن شدید، حالا نوبت این است که به آن نمک و آب لیمو ترش اضافه کنید. نکته مهم و قابل توجه در این قسمت این است که اگر تمام اطراف میگوها به روغن آغشته نشده باشند، میگوها بعد از اضافه کردن نمک و آب لیمو ترش، کاملا سفت خواهند شد.
مرحله چهارم
حالا نمک و آب لیمو ترش را به کاسه میگوها اضافه کنید و مجددا آنها را هم بزنید. در مرحله بعدی از این طرز تهیه، سطح کاسه میگوها را با استفاده از سلیفون به خوبی بپوشانید و ظرف میگوها را به مدت دو ساعت در یخچال استراحت دهید. این کار کمک میکند تا میگوهای شما به خوبی طعمدار شوند. البته هرچه مدت زمان استراحت میگوها بیشتر باشد، طعم آنها هم لذیذتر خواهد بود. نکته مهم دیگر اینکه طرز تهیه میگو پفکی با خمیر بنیه هم درست مانند همین طرز تهیه است؛ با این تفاوت که در تهیه خمیر بنیه از تخممرغ و دلستر تلخ استفاده میشود.
مرحله پنجم
حالا تا میگوها استراحت میکنند، بهتر است خمیر پفکی آن را تهیه کنیم. طریقه پفکی شدن میگو به این خمیر و نحوه تهیه آن بستگی دارد. اول از همه، در کاسهای مناسب کمی آب گازدار بریزید و آرد را به آب اضافه کنید و خوب هم بزنید. طرز تهیه میگو پفکی با نشاسته ذرت هم به همین شکل است. پودر سیر، فلفل قرمز، بکینگ پودر، پاپریکا و پودر تخم گشنیز را همراه فلفل سیاه و نمک به این ترکیب اضافه کنید و مجددا خوب هم بزنید تا ترکیب شما به خمیر فرنیشکل یکدست تبدیل شود. فراموش نکنید که برای تهیه ادویهجات تازه و اصل، عطاری اینترنتی اسنپ فود مطمئنترین و بهترین راه خواهد بود.
مرحله ششم
بعد از طی دو ساعت، میگوها را از یخچال خارج کنید و اجازه بدهید که به دمای محیط برسند. تا آماده شدن میگوها و به دمای محیط رسیدن آنها، تابه مناسبی را انتخاب کنید و روی حرارت شعله گاز بگذارید. در این طرز تهیه غذای میگو پفکی، داغ شدن روغن اهمیت فراوانی دارد. حالا اول کمی درون تابه روغن بریزید و اجازه بدهید که روغن داغ شود.
مرحله هفتم
در گام بعد، میگوها را در خمیر بغلتانید و سپس آنها را در روغن قرار دهید. فرقی نمیکند که برای تهیه این غذا از خمیر بنیه میگو پفکی استفاده کنید یا خمیر ارائهشده در این دستور پخت؛ در هر حال، مقدار روغن در تابه باید به اندازهای باشد که میگوها کاملا در روغن شناور شوند. تقریبا یک دقیقه زمان کافی است تا تمام میگوهای طعمدارشده و آغشته به خمیر، در روغن به خوبی سرخ و پخته شوند.
مرحله هشتم
فراموش نکنید که حتما باید روغن شما کاملا حرارت ببیند و داغ باشد تا زمان قرار دادن میگوها در روغن، میگوها از همان ابتدا شروع به سرخ شدن کنند. بعد از اینکه میگوها کاملا پخته و سرخ شدند، آنها را از روغن درآورید و روی سطح فلزی بگذارید تا روغنشان کاملا گرفته شود. اگر توری فلزی در دسترس شما نبود، میتوانید بر روی یک بشقاب، دستمال حولهای قرار دهید و میگوها را روی دستمال بگذارید. این کار کمک میکند که روغن میگوها توسط دستمال کاغذی جذب شود. حالا میگو پفکی لذیذ شما آماده است؛ فقط باید آن را در ظرف سرو نهایی قرار دهید و با سس مناسب و دلخواهتان میل کنید. برای پخت میگو پفکی با دلستر هم باید همین روش را بهکار ببرید.
سس مناسب برای سرو میگو پفکی
تفاوتی نمیکند که میگو پفکی شما با ماست باشد یا دوست داشته باشید میگو پفکی بدون ماست مانند این طرز تهیه را آماده و میل کنید؛ در هر حال، برای سرو این غذا به یک سس احتیاج خواهید داشت که میتوانید آن را بر اساس ذائقهای که دارید، خریداری یا در منزل درست کنید. بهطور معمول، در کنار میگو پفکی، سسهای بینالمللی مانند سس کچاپ یا سس تارتار را قرار میدهند که البته هر دو این سسها در منزل قابل تهیه هستند و طرز آمادهسازی آنها اصلا سخت نیست. اما پیشنهاد ما همواره تهیه سس مخصوص میگو سوخاری خواهد بود.
سوالات متداول
میگو پفکی را میتوان در فر هم طبخ کرد؟
بله؛ این طرز تهیه میگو پفکی با اب گازدار بود که در فر هم قابل تهیه و طبخ است. فقط باید بعد از آغشته کردن میگوها به خمیر، کف سینی فر را چرب کنید یا کاغذ روغنی روی آن قرار دهید و میگوها را بر روی کف سینی بچینید. بهتر است سطح کاغذ روغنی را هم چرب کنید تا میان کاغذ و میگوها چسبندگی ایجاد نشود.
طرز تهیه میگو پفکی با دلستر هم به همین روش انجام میشود؟
بله؛ طرز تهیه میگو پفکی با دلستر هم به همین روش است. فقط هنگام تهیه خمیر، به جای آب گازدار باید به مواد ترکیبی، دلستر اضافه کنید.
آیا میتوان طرز تهیه میگو پفکی با ماست را هم به همین روش انجام داد؟
بله؛ برای طرز تهیه میگو پفکی با ماست هم فقط کافی است که در مرحله ترکیب خمیر، به آن کمی ماست اضافه کنید. پرچرب یا کم چرب بودن آن هم تفاوتی ندارد.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402