دستورالعمل تهیه کباب افشان شیرازی؛ غذای سنتی ایرانی
همه ما مشغلههای زیادی داریم و عملاً همه روزهای هفته را تا دیروقت کار میکنیم و در آخر روز حقیقتاً نیاز به یک غذای خوشمزه داریم، اما طبخ یک غذای خوشمزه و لذیذ معمولاً زمانبر است و انرژی زیادی از آدم میگیرد. درحالیکه ما خسته از فعالیتهای روزمره دیگر انرژی برای آشپزی نداریم.
امروز با طرز تهیه کباب افشان شیرازی پیش شما آمدهایم، یک غذای خیلی دلچسب و خوشطعم که خیلی سریع آماده میشود. پس هر زمان از روز که به خانه رسیدید میتوانید آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
تقریباً همه ما ایرانیها عاشق کباب هستیم و به همین دلیل هر شهر و قومی از ایران زیبا کباب مخصوص خودش را دارد اگر میخواهید طرز تهیه انواع کباب را یاد بگیرید، بلاگ اسنپ فود همان جایی است که خواسته شما را برآورده میکند.
میزان کالری در هر بشقاب | 300 کالری |
زمان لازم برای آمادهسازی | 10 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 15 دقیقه |
تعداد نفرات | 3 نفر |
درجه سختی | آسان |
دستورالعمل تهیه کباب افشان شیرازی؛ غذای سنتی ایرانی
کباب افشان، یکی از لذیذترین و اصیلترین غذاهای شیرازی است که با طعم بینظیر و طرز تهیه منحصر به فردش، محبوبیت بسیاری در بین ایرانیان و حتی گردشگران خارجی پیدا کرده است.
این کباب خوشمزه از گوشت چرخکرده گوساله یا گوسفند و ادویههای مخصوص تهیه میشود و به دلیل پخت سریع و آسان انتخابی ایدهآل برای وعدههای غذایی مختلف بهخصوص در مهمانیها و مجالس است.
برای درستکردن کباب افشان شیرازی به این مواد نیاز دارید:
گوشت چرخکرده | 200 گرم |
پیاز | 1 عدد متوسط |
روغنمایع | به مقدار لازم |
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه مرحلهبهمرحله کباب افشان شیرازی
مرحله اول: پیاز را پوست گرفته و بهصورت نگینی و ریز خرد کنید. داخل تابه مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا روغن داغ شود.
مرحله دوم: روغن که داغ شد، پیاز را داخل آن بریزید و تفت دهید تا پیازها سرخ شده و رنگ آنها طلایی شود.
مرحله سوم: پس از سرخشدن پیاز، گوشت چرخکرده را به آن افزوده و در روغن تفت دهید. توجه داشته باشید که گوشت چرخکرده را مرتب باید در تابه هم بزنید و جابهجا کنید تا زمانی که گوشت کامل پخته شده و رنگ آن تغییر کند.
مرحله چهارم: سپس نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را روی گوشت بپاشید و خوب مواد را هم بزنید تا نمک، فلفل سیاه و زردچوبه کامل به خورد گوشت بروند و عطر غذا آزاد شود.
همینقدر ساده، غذای شما آماده شده است و میتوانید آن را میل کنید. در صورت تمایل یک عدد گوجهفرنگی بزرگ را بهصورت ورقههای حلقهای برش بزیند و در روغن سرخ کنید و همراه با کباب افشان میل نمایید، طعم بینظیری خواهد داشت.
تاریخچه کباب افشان
ریشه و تاریخچه دقیق کباب افشان به طور کامل مشخص نیست، اما گفته میشود که این غذا از دوران صفویه در شیراز رواج پیدا کرده و بسیار محبوب بوده است.
در آن زمان، مردم شیراز برای پخت سریع گوشت، آن را بهصورت چرخکرده در میآوردند و با ادویههای مخصوص طعمدار میکردند و سپس روی آتش و در روغن کباب میکردند. این روش پخت بهمرورزمان به «کباب افشان» معروف شد.
کبابکوبیده نیز یکی از پرطرفدارترین کبابها در بین ایرانیان است. اگر شما هم از علاقهمندان به کبابکوبیده هستید در بلاگ اسنپ فود میتوانید طرز تهیه کباب کوبیده را یاد بگیرید و هر بار در خانه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
خواص کباب افشان شیرازی
کباب افشان شیرازی بهعنوان یک غذای سنتی و محبوب، فواید و خواص متعددی برای سلامتی دارد که در ادامه به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد:
- پایه اصلی کباب افشان، گوشت چرخکرده است به همین دلیل این غذا منبع غنی از پروتئین است. پروتئین برای ساخت و ترمیم عضلات، تولید آنزیمها و هورمونها و همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری است.
- گوشت قرمز موجود در کباب افشان سرشار از آهن است. آهن برای خونسازی و انتقال اکسیژن در بدن ضروری است. کمبود آهن میتواند منجر به کمخونی شود که علائمی مانند خستگی، ضعف و تنگی نفس را به همراه دارد.
در آخر…
کباب افشان شیرازی، یک غذای سنتی و لذیذ با طعم و عطر بینظیر است که علاوه بر سادگی و سرعت در پخت، فواید و خواص متعددی برای سلامتی دارد.
این کباب خوشمزه، منبع غنی از پروتئین، آهن و ویتامین B12 است و میتواند به تقویت عضلات، خونسازی و بهبود عملکرد سیستم عصبی کمک کند.
اگر زیاد کار میکنید و زمانی برای آشپزی ندارید با یادگرفتن طرز تهیه کباب افشان شیرازی علاوه بر این که میتوانید در کوتاهترین زمان یک غذای خوشمزه آماده کنید، میتوانید انرژی لازم برای شروع روز بعد را نیز بازیابی کنید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402