آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه کوکو جعفری
آموزش آشپزی
به این مقاله امتیاز دهید
بدون نظر

طرز تهیه کوکو جعفری و تجربه یک غذای لذیذ و فوری

مینا اسماعیل بیگی 15 اسفند 1402 6 دقیقه

کوکوی جعفری خیلی سریع و راحت آماده می‌شود و می‌توانید به‌عنوان یک ناهار یا شام سبک روی آن حساب کنید. برای طرز تهیه کوکو جعفری، سبزی جعفری را شسته، آبکش کرده و به صورت ریز خرد کنید. سپس پیاز رنده‌شده را با تخم‌مرغ‌های زده‌شده، نمک، ادویه‌ها و آرد برنج با سبزی مخلوط کرده و مایه کوکو را با مقداری روغن داغ در تابه‌ای مناسب سرخ کنید. البته این کوکوی لذیذ را با سیب‌زمینی و افزودن سبزیجات دیگری مثل گشنیز هم می‌توان تهیه کرد که در این مقاله از اسنپ فود، درباره آن‌ها توضیح داده‌ایم. با ما همراه باشید.

در ادامه، جدول مشخصات غذایی کوکو جعفری را با هم می‌بینیم:

کوکو جعفری

تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی کمتر از 30 دقیقه
زمان پخت غذا حدود 30 دقیقه
میزان سختی کم

طرز تهیه کوکو جعفری

اگر فکر می‌کنید درست کردن کوکو، مثل طرز تهیه کوکو سبزی ، وابسته به وجود سبزیجات متنوع است، کوکوی جعفری را امتحان کنید تا نظرتان حسابی عوض شود. این کوکوی خوش‌طعم، مواد ساده‌ای دارد و خیلی زود می‌توانید آن را به‌عنوان یک ناهار یا شام سبک و نونی آماده کنید. در ادامه، جدول مواد لازم و مراحل دستور پخت را با هم می‌خوانیم:

عکس کوکو جعفری

مواد لازم برای تهیه کوکو جعفری

مواد اولیه برای تهیه این کوکوی لذیذ به ترتیب زیر است:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
سبزی جعفری 1 کیلوگرم
پیاز 1 عدد
تخم‌مرغ 5 تا 6 عدد
آرد برنج 1 قاشق غذاخوری سرخالی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

مراحل دستور پخت کوکو جعفری

طرز تهیه کوکوی جعفری هم مثل طرز تهیه کوکو پیازچه بسیار ساده بوده و کافی است مراحل زیر را انجام دهید:

  • مرحله اول: ابتدا سبزی را شسته و داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن کاملا خارج شود. سپس آن را به صورت کاملا ریز خرد کرده و کنار بگذارید.
  • مرحله دوم: در ادامه، پیاز را شسته و پوست بگیرید. سپس آن را به صورت ریز رنده کرده و آب اضافی آن را با بگیرید.
  • مرحله سوم: پیاز رنده‌شده را به سبزی خرد‌شده اضافه کرده و تخم‌مرغ‌هایی را که در ظرفی دیگر شکسته و با چنگال مقداری زده‌اید، در این مخلوط بریزید.
  • مرحله چهارم: نمک، ادویه‌ها و آرد برنج را هم به مخلوط مواد قبلی افزوده و خوب همه آن‌ها را با هم مخلوط کنید.
  • مرحله پنجم: حالا تابه‌ای مناسب را روی حرارت گذاشته و داخل آن مقداری روغن بریزید تا داغ شود.
  • مرحله ششم: مواد کوکو را در تابه بریزید و حرارت شعله را کم کنید. 10 دقیقه اول، درب تابه را ببندید تا کوکو کاملا خودش را بگیرد. سپس درب تابه را بردارید و صبر کنید تا یک سمت کوکو سرخ شود.
  • مرحله هفتم: در زمان مناسب، کوکو را برگردانید تا سمت دیگر آن هم کاملا بپزد و برشته شود. در نهایت، کوکو را داخل ظرفی مناسب کشیده و با مخلفات دلخواه سرو کنید.

طرز تهیه کوکو جعفری با سیب زمینی

یکی دیگر از روش‌های تهیه کوکوی جعفری، استفاده از سیب‌زمینی در طبخ این کوکو است. به‌علاوه، سیر رنده‌شده در این کوکو هم در کنار عطر جعفری تازه، ترکیب فوق‌العاده‌ای است که حسابی اشتهای شما را باز می‌کند. در ادامه، مواد لازم و مراحل دستور پخت را با هم می‌بینیم:

طرز تهیه کوکو جعفری با سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه کوکوی جعفری با سیب زمینی

مواد مورد نیاز برای تهیه کوکو جعفری و سیب زمینی به شرح جدول زیر است:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
جعفری خرد شده نصف پیمانه
سیب زمینی متوسط 4 تا 5 عدد
تخم مرغ 2 عدد
سیر 2 حبه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقداری لازم
آرد سوخاری 3 قاشق غذاخوری
روغن به مقدار لازم

مراحل دستور پخت کوکو جعفری با سیب زمینی

برای درست کردن این کوکوی خوش‌خوراک و لذیذ، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • مرحله اول: در این دستور، سیب‌زمینی را شسته و آبپز کنید. سپس، پوست آن را گرفته و رنده کنید.
  • مرحله دوم: در ادامه، سبزی جعفری خرد‌شده و تخم‌مرغ‌ها را به سیب‌زمینی بیفزایید.
  • مرحله سوم: حالا نمک، ادویه‌ها، آرد سوخاری و سیر رنده‌شده را هم به بقیه مواد اضافه کرده و همگی را با هم خوب ورز دهید.
  • مرحله چهارم: در تابه‌ای مناسب مقداری روغن بریزید و اجازه دهید روی حرارت کاملا داغ شود.
  • مرحله پنجم: در ادامه طرز تهیه کوکو جعفری و سیب زمینی، مقداری از مایه را برداشته و پس از پهن کردن در دستان خود، در روغن سرخ کنید.

به همین سادگی، کوکوی جعفری معطر و لذیذ شما آماده می‌شود و می‌توانید آن را همراه با برش‌های گوجه و خیارشور سرو کنید. نوش جان

نکات لازم در طرز تهیه کوکو جعفری

نکات زیر به شما کمک می‌کند که پخت این غذای خوشمزه را با اصول حرفه‌ای‌تری پیش ببرید:

  • برای تهیه کوکو جعفری و گشنیز، مطابق دستور کوکو جعفری و سیب زمینی پیش بروید و فقط مقداری گشنیز خرد‌شده هم به جعفری اضافه کنید. البته افزودن 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر هم می‌تواند بافت کوکوی جعفری و گشنیز را پف‌دار و تردتر کند.
  • ضخامت کوکو را زیاد نکنید، زیرا در این صورت مغز کوکو خام می‌ماند.
  • برای درست کردن کوکوی جعفری مجلسی، از قالب‌های آماده موجود در بازار استفاده کنید.
  • برای بهتر شدن عطر کوکو، 2 تا 3 ساقه شنبلیله را نیز خرد کرده و به سبزی کوکو بیفزایید.

نکات لازم در طرز تهیه کوکو جعفری

  • اگر احساس کردید مایه کوکو جعفری بیش از اندازه شل است، مقداری آرد برنج یا آرد سوخاری به آن اضافه کنید.
  • اگر به دستور کوکوی جعفری و سیب‌زمینی، مقداری گوشت چرخ‌کرده و پیاز رنده‌شده بیفزایید به دستور کوکو جعفری با گوشت چرخ کرده یا بهتر بگوییم کتلت جعفری می‌رسیم که البته لازم است کتلت‌های خام را ابتدا در مقداری آرد گندم غلطانده و سپس در روغن داغ سرخ کنید.
  • گاهی در رسپی کوکوی جعفری ساده، نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز هم به مواد اولیه اضافه می‌کنند که عطر و طعم بهتری به این غذا می‌دهد و البته اختیاری است.
  • شما می‌توانید در طرز تهیه کوکوی جعفری مثل طرز تهیه کوکو تره فرنگی ، از برگ سیر تازه هم استفاده کنید. در این صورت، به‌ازای 2 پیمانه جعفری تازه، نصف پیمانه از مخلوط شوید و برگ سیر تازه را به مواد کوکو اضافه می‌کنند.

اصول نگهداری از کوکو جعفری

رسپی اصلی کوکوی جعفری گوشت ندارد. با‌این‌حال، وجود تخم‌مرغ میزان ماندگاری این غذای لذیذ را محدود می‌کند. باقیمانده غذا را در ظروفی درب‌دار بریزید و در یخچال بگذارید و آن را نهایتا ظرف 3 تا 4 روز آینده مجددا گرم کرده و مصرف کنید.

روش جلوگیری از خراب شدن کوکو جعفری

دقت داشته باشید که باقیمانده غذا را برای مدت طولانی روی میز آشپزخانه و در دمای محیط رها نکنید. همچنین برای نگهداری غذا از ظروفی تمیز و خشک استفاده کنید و کوکوها را در معرض رطوبت یا گرما قرار ندهید.

بهترین جایگزین ها در طرز تهیه کوکو جعفری

شما می‌توانید با جایگزینی سیب‌زمینی و سیر رنده‌شده به‌جای پیاز در طرز تهیه کوکو جعفری، به رسپی جدیدی برسید که مثل دستور اول، خوش‌طعم و خوش‌خوراک است.

خواص سبزی جعفری

سبزی جعفری گیاهی عالی در مبارزه با التهاب است و مقداری زیادی ویتامین C را در خود جای داده است. این گیاه گلدار، بومی مناطق مدیترانه است و مصرف آن می‌تواند باعث ارتقای سلامت استخوان‌ها، محافظت از قلب و افزیش سیستم ایمنی بدن شود. این گیاه باارزش حاوی حجم قابل توجهی آهن است و به همین دلیل یکی از گیاهان مؤثر در درمان کم‌خونی محسوب می‌شود. علاوه بر این، برگ‌ها، دانه‌ها و حتی ریشه جعفری در درمان اسهال عالی عمل می‌کنند و با مصرف جعفری می‌توان مشکلاتی مانند نفخ شکم و قلنج را برطرف کرد. البته خواص جعفری بسیار فراتر از موارد ذکر شده است و از دیگر موارد مهم می‌توان به بهود سلامت کلیه‌ها، کبد، گوش و درمان مشکلات قاعدگی اشاره کرد.

خواص سبزی جعفری

صرفه جویی در وقت و انرژی با سفارش آنلاین غذا از اسنپ فود

همان‌طور که دیدید طرز تهیه کوکو جعفری بسیار ساده است، اما اگر یک مهمانی در پیش داشته باشید، احتمالا در نظر دارید که غذاهای مفصل‌تری تدارک ببینید. در این صورت، غذاهای ساده و فوری مثل کوکوی جعفری را در منزل درست کنید و بقیه کارها را به اسنپ فود بسپارید. سفارش انلاین غذا به شما کمک می‌کند که سفره‌های مفصل‌تری بچینید و بخش مهمی از انرژی خود را برای پذیرایی از مهمان‌ها ذخیره کنید. امیدواریم لحظات خوشی پیش رو داشته باشید.

سوالات متداول

برای قوام پیدا کردن مایه کوکوی جعفری از چه موادی می‌توان استفاده کرد؟

برای قام پیدا کردن مایه کوکو می‌توان از آرد برنج یا آرد سوخاری استفاده کرد.

در طرز تهیه کوکوی جعفری، علاوه بر جعفری از چه سبزیجات دیگری می‌توان استفاده کرد؟

در طرز تهیه این نوع کوکو می‌توان از سبزیجات دیگری مانند شوید، برگ سیر، گشنیز استفاده کرد.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود