آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • انواع بیماری‌های گربه خانگی
    انواع بیماری‌های گربه خانگی؛ علائم، علت و روش‌های درمان آذر 3, 1403
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
آموزش آشپزی
3/5 - (2 امتیاز)
بدون نظر

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی و انواع آن

مینا اسماعیل بیگی 09 تیر 1402 4 دقیقه

کمتر کسی پیدا می‌شود که بتواند دست رد به سینه اسپاگتی بزند. طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی ، یک رسپی محبوب است که شهرت جهانی دارد. این غذای خوشمزه، در شکل سنتی و اصیل خود با گوشت تهیه می‌شود. هرچند که بدون گوشت هم می‌توان این اسپاگتی را تهیه کرد. در این مطلب، به هر دو نوع رسپی می‌پردازیم و پیش از آن از شما دعوت می‌کنیم که جدول مشخصات غذایی را در ادامه ببینید:

اسپاگتی ایتالیایی
تعداد نفرات 6 نفر
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان پخت غذا 20 دقیقه
میزان سختی متوسط

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی

دستور پخت اسپاگتی ایتالیایی در این مطلب با استفاده از فر است، اما شما می‌توانید بدون استفاده از فر و پنیر پیتزا هم این اسپاگتی خوشمزه را درست کنید. در این حالت، باید اجازه دهید اسپاگتی‌ها مدت بیشتری در آب جوش بمانند و کاملا مغزپخت شوند. در چنین حالتی، برخلاف طرز تهیه ماکارونی ، احتیاجی به دم گذاشتن اسپاگتی نیست و بعد از آبکش کردن، می‌توانید آن را با سس ترکیبی آماده شده مخلوط کرده و سرو کنید. در ادامه، مواد لازم و مراحل طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی با فر را می‌خوانید:

مواد لازم برای تهیه اسپاگتی ایتالیاییعکس اسپاگتی ایتالیایی

برای تهیه این غذای خوشمزه و محبوب، مواد اولیه را مطابق جدول زیر آماده کنید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
اسپاگتی 700 گرم
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
فلفل دلمه ای 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

مراحل تهیه اسپاگتی ایتالیایی

تهیه این اسپاگتی مانند طرز تهیه پاستا آلفردو یا اسپاگتی پوتانسکا سخت نیست و اگر کمی حوصله به خرج دهید، یک غذای خوشمزه خواهید داشت. برای تهیه یک اسپاگتی خوشمزه به سبک ایتالیایی، مطابق مراحل زیر پیش بروید:

  • مرحله اول: در تابه‌ای مناسب مقداری روغن بریزید و وقتی داغ شد، پیاز نگینی شده را در آن سرخ کنید. سپس، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی گوشت و آب آن گرفته شود.
  • مرحله دوم: فلفل دلمه‌ای را هم به صورت نگینی خرد کرده و به مخلوط گوشت و پیاز بیفزایید.
  • مرحله سوم: در ادامه، رب گوجه فرنگی را در تابه بریزید و کمی تفت دهید تا رنگ باز کند و بوی خامی آن گرفته شود. سپس، مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.
  • مرحله چهارم: حالا 2 تا 3 لیوان آب، داخل تابه بریزید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت بپزند. دقت کنید که گوشت باید کاملا بپزد و آب آن تبخیر شود.

نکته: اگر احساس کردید آب مواد کم است، مقداری آب اضافه کنید.

  • مرحله پنجم: در اواخر پخت گوشت، شروع به آماده کردن اسپاگتی کنید. برای این کار، قابلمه‌ای مناسب را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس، 1 قاشق روغن و 1 قاشق نمک داخل آن بریزید.
  • مرحله ششم: اسپاگتی را در آب در حال جوش بریزید و حدود 7 دقیقه بعد، آن‌ها را با آب سرد آبکش کنید.مراحل تهیه اسپاگتی ایتالیایی

نکته: استفاده از آب سرد باعث می‌شود که رشته‌های اسپاگتی به هم نچسبند. به علاوه، می‌توانید در همین مرحله و برای نچسبیدن رشته‌های اسپاگتی به هم، از مقداری روغن مایع هم استفاده کنید.

  • مرحله هفتم: تا اینجای کار مایه گوشتی هم آماده شده‌است. نصف اسپاگتی‌ها را داخل یک ظرف پیرکس بریزید و روی آن‌ها را با یک لایه از مواد گوشتی بپوشانید. سپس، بقیه اسپاگتی را داخل ظرف بریزید و روی آن، پنیر موزارلای رنده شده بپاشید.
  • مرحله هشتم: ظرف اسپاگتی را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید و حرارت را روی 170 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

زمانی که روی اسپاگتی طلایی شد، اسپاگتی خوشمزه شما آماده است و می‌توانید آن را با مواد دلخواه تزئین کرده و سرو کنید.

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی با مرغ

این رسپی شباهت زیادی به طرز تهیه ماکارونی با مرغ دارد. به عنوان چاشنی می‌توانید مانند دستور بالا از رب استفاده کنید. همچنین می‌توانید مانند طرز تهیه پاستا آلفردو ، مقداری سس سفید با ترکیباتی مانند کره، خامه، قارچ و… آماده کرده، روی ترکیب مرغ و پیاز بریزید و با اسپاگتی مخلوط کنید.

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی بدون گوشت

جالب است بدانید که اسپاگتی ایتالیایی، بدون گوشت هم قابل تهیه است و اتفاقا بسیار لذیذ خواهد شد. برای طرز تهیه سس اسپاگتی ایتالیایی بدون گوشت، به موادی ساده مانند سیر، پیاز و گوجه نیاز دارید. کافیست پیاز و سیر را در مقداری روغن تفت داده و مقداری رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی پوست کنده، ریحان، نمک، فلفل و آب را به آن اضافه کنید. اجازه دهید این مواد، 20 دقیقه با حرارت ملایم بجوشند و به غلظت مناسب برسند. البته در بعضی رسپی‌ها، از سبزیجات متنوع‌تری مثل برگ بو، مرزنجوش و طعم‌دهنده‌هایی مانند شکر قهوه‌ای هم استفاده می‌شود.

طعم اسپاگتی ایتالیایی را حتما امتحان کنید…

دستور پخت اسپاگتی ایتالیایی را برای شما گفتیم. پیشنهاد می‌کنیم که حداقل برای یک بار این اسپاگتی را تهیه کرده و طعم آن را بچشید. البته، اگر برای تهیه اسپاگتی در منزل وقت کافی ندارید، راه حل ساده‌تری هم وجود دارد. شما می‌توانید انواع پاستا و ماکارونی را با مراجعه به سایت یا اپلیکیشن اسنپ فود سفارش دهید.

برای سفارش غذا از اسنپ فود، تنها به چند کلیک نیاز دارید. برای این منظور، وارد سایت شوید و پاستا یا ماکارونی خود را با آدرس دقیق منزل ثبت کنید. پیک اسنپ فود غذای شما را در کمترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت به دستتان خواهد رساند.

برچسب :
اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود