آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
انواع پای و تارت
1.3/5 - (3 امتیاز)
بدون نظر

طرز تهیه تارت یخچالی؛ راحت‌ترین نوع تارتی که می‌توانید در خانه تهیه کنید.

مینا اسماعیل بیگی 29 اسفند 1401 6 دقیقه

تارت یک دسر فرانسوی اصیل و با قدمت است که سال‌ها است طرف‌داران سنتی و مدرن خود را راضی نگه داشته است. انواع مختلفی از تارت وجود دارد.

خمیر تارت به سادگی تهیه می‌شود و محتویات روی آن، گستره‌ای از مواد شامل میوه تا شکلات را در بر می‌گیرد.

بنابراین تارت یخچالی، یک دسر ساده و مناسب برای تمام فصل‌های سال و مهمانی‌ها است که بنا به هر سلیقه‌ای قابل دیزاین است. شما می‌توانید با یادگیری طرز تهیه تارت تاتن، آلبالو، هلو و.. انواع و اقسام مختلفی از این شیرینی جذاب را در خانه تهیه کنید.

تارت یخچالی در انواع و اقسام مختلف تهیه می‌شود.

برای شما، در یک بعدازظهر بهاری، داشتن یک تارت یخچالی ساده و خوشمزه با بیسکویت، با طعم شکلات یا میوه دلخواه، بدون نیاز به فر و قالب وسوسه برانگیز نیست؟ اگر این تارت بیسکویتی دستورالعمل ساده‌ای داشته باشد، چطور؟

در ادامه دستور تهیه سه نوع تارت یخچالی، شامل طرز تهیه تارت میوه‌ای بدون فر، طرز تهیه تارت شکلاتی با بیسکویت و طرز تهیه تارت ساده را برای شما آورده‌ایم.

 

طرز تهیه تارت میوه‌ای بدون فر؛ بخش تهیه خمیر.

طرز تهیه تارت با بیسکویت ساقه طلایی و طعم میوه‌ای شامل دو بخش است.

مواد لازم مقدار لازم
بسکوئیت ساقه طلایی یا پتی پور یک بسته
کره 100 گرم

جدول جزئیات طرز تهیه شیرینی تارتی میوه‌ای بدون فر:

میزان کالری در هر 100 گرم 190 کیلو کالری
زمان آماده سازی 4 ساعت
زمان لازم برای پخت 20 دقیقه
تعداد نفرات 14 نفر

 

مرحله اول: تهیه تارت با بیسکویت ساقه طلایی یا هر بیسکویت دیگه ای مثل پتی پور خیلی راحت و سریع انجام می‌شود. برای شروع ابتدا بیسکویت‌ها را به هر شکلی کاملاً خرد و پودر کنید. میتونید داخل دستگاه میکسر بریزید. سپس کره نرم شده را اضافه کنید و داخل دستگاه خوب مخلوط کنید.

مرحله دوم: کف قالب تارت یا قالب معمولی سلفون یا کیسه فریزر بگذارید. بیسکویت‌هایی که پودر شدند و با کره مخلوط شدند را داخل قالب بریزید و با گوشت‌کوب یا کف لیوان صاف و فشرده کنید به‌طوری‌که تا ارتفاع دو سانتی‌متر روی دیواره قالب بیاید.

قالب را ابتدا به مدت نیم ساعت در فریزر قرار بگذارید، سپس تا 2 ساعت آن رو داخل یخچال بگذارید تا مواد سفت شود و خودش را بگیرد.

طرز تهیه تارت بدون قالب بدین صورته که در این مرحله از طرز تهیه تارت با بسکویت ساقه طلایی خمیر را به قطر نیم سانتیمتر روی سطح آرد پاشی شده به شکل دلخواه باز می‌کنید و به سینی فر انتقال دهید و نیازی به کاغذ روغنی یا چرب کردن سینی نیست.

 

طرز تهیه تارت میوه‌ای بدون فر؛ بخش تهیه مواد میانی داخل تارت

مواد لازم مقدار لازم
شکر 150 گرم
نشاسته ذرت 40 گرم
زرده تخم مرغ 4 عدد
شیر دو و نیم پیمانه
وانیل نصف قاشق چای خوری
میوه دلخواه به مقدار دلخواه

 

مرحله اول: برای تهیه تارت بدون فر ابتدا داخل یک کاسه زرده‌های تخم‌مرغ و وانیل را بریزید و کمی با هم مخلوط کنید. سپس شکر و نشاسته ذرت را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی بزنید

مرحله دوم: شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید. دقت کنید در این مرحله از طرز تهیه تارت با بیسکویت پتی بور شیر باید گرم شود؛ ولی اصلاً نجوشد.

مرحله سوم: شیر گرم را کم‌کم به مخلوط زرده‌ها اضافه کنید و هم‌زمان سریع به هم بزنید. سپس مایه رو دوباره درون قابلمه برگردانید و روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا کرم میانی تارت با بیسکویت پتی بور به غلظت فرنی برسد.

سپس کرم را از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا کمی خنک شود. در این فاصله، کرم رو دو تا سه مرتبه هم بزنید تا کرم رویه نبندد.

تارت میوه‌ای یخچالی، از جذاب‌ترین شیرینی‌های میوه‌ای است.

 

مرحله چهارم: بعد از اینکه کرم کمی سرد شد، کرم را روی سطح تارت بیسکویتی بریزید با پشت قاشق سطح مواد رو صاف کنید و میوه‌ها خرد شده دلخواهتان را به شکل دلخواه روی کرم بچینید.

مرحله نهایی: سپس تارت یخچالی را به مدت 2 تا 3 ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملاً خنک شود و خودش را بگیرد. طرز تهیه تارت میوه ای بدون فر بسیار راحت است.

تارت میوه‌ای شما آماده شده. نوش جان!

طرز تهیه تارت شکلاتی یخچالی؛ مرحله تهیه خمیر تارت.

مواد لازم مقدار لازم
بسکوئیت ترجیحاً کاکائویی دو بسته
کره 130 گرم
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

جدول جزئیات تهیه تارت شکلاتی یخچالی:

میزان کالری در هر 100 گرم 190 کیلو کالری
زمان آماده سازی 4 ساعت
زمان لازم برای پخت 20 دقیقه
تعداد نفرات 14 نفر

 

مرحله اول: برای تهیه تارت شکلاتی یخچالی بیسکویت پتی پور یا بیسکویت شکلاتی را با کمک آسیاب یا غذاساز پودر کنید. همچنین می‌توانید با گوشت کوب دستی نیز آن‌ها را به شکل کاملاً پودر تبدیل کنید.

مرحله دوم: کره را که در دمای محیط کمی نرم شده، با کمک حرارت غیر مستقیم یا مایکروفر ذوب کنید و به بیسکویت پودر شده اضافه کنید و برای اینکه تارت شکلاتی شما رنگ تیره‌تری داشته باشید پودر کاکائو را بریزید و مواد را با هم به هم بزنید.

مرحله سوم: از یک قالب تارت با سایز 24 سانتی استفاده کنید و مواد خمیر را داخل قالب ریخته و آن را در کف و دیواره‌ها به خوبی فشار دهید و پرس کنید. سپس  قالب تارت را داخل یخچال گذاشته تا سفت و سرد شود.

توصیه می‌شود برای پرس کردن هم از گوشت کوب دستی استفاده کنید و خوب مواد تارت بدون فررا منسجم کنید.

طرز تهیه تارت شکلاتی یخچالی؛ مرحله تهیه مواد میانی داخل تارت

مواد لازم مقدار لازم
شکلات تخته 200 گرم. درصد تلخی شکلات‌ها می‌تواند متفاوت باشد
خامه صبحانه 200 گرم
مغزهای دلخواه به مقدار دلخواه

 

مرحله اول: خامه را به مدت سی ثانیه داغ کنید تا به دمای بالاتر و سیالیت بالاتری برسید. سپس شکلات را خرد کنید و آن را به مدت ۱ دقیقه در مایکروفر قرار دهید یا می‌توانید با حرارت غیر مستقیم بخار آب، بن ماری کنید تا ذوب شود. سپس شکلات ذوب شده را به خامة داغ اضافه کنید و سریع هم بزنید.

نکته: اگر تمایل به اضافه کردن شوریجات به تارت خود دارید، زمان آن این مرحله است.

مرحله نهایی: قالب تارت را از یخچال خارج کنید و کرم شکلاتی و مغزی را داخل قالب ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه داخل یخچال بگذارید سپس خارج کنید و میوه‌های دلخواه را به روی آن قرار دهید سپس دوباره و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملاً سفت شود.

دقت کنید که برای سرو تارت شکلاتی، لازم است آن را یک ربع قبل از یخچال خارج کنید تا کمی نرم شود. سپس تارت را برش بزنید و سرو کنید. نوش جان

تارت شکلاتی یخچالی یکی از راحت‌ترین راه‌های تهیه شیرینی شکلاتی است.

طرز تهیه تارت بدون پخت با بیسکویت و دنت

این روش، یک روش فست‌فودی ساده‌تر برای تهیه تارت بیسکویتی است که بر پایه استفاده از دنت به طعم‌های دلخواه خودتونه. شما با این روش با طرز تهیه تارت شکلاتی بدون فر نیز آشنا می‌شوید.

یعنی به جای آماده کردن مواد میانی برای تارت، کافی است بعد از اینکه پایه بیسکویتی تارت را از یخچال خارج کردید، 2 تا 3 بسته دنت با طعم دلخواه رو روی سطح تارت بیسکویتی بریزید و با میوه‌های دلخواه تزئین کنید و حدود نیم ساعت داخل یخچال بذارید و سپس سرو کنید.

مواد لازم مقدار لازم
بسکوئیت ساقه طلایی یا پتی پور یک بسته
کره 100 گرم
دنت با طعم دلخواه به تعداد لازم

 

تارت بیسکویت و دنت، تارتی که می‌توان در کمترین امکانات تهیه کرد.

جمع بندی

ما در این مقاله روش‌های مختلف طرز تهیه تارت شکلاتی با بیسکویت را آموزش دادیم. شما بسته به علاقه و دردسترس‌بودن مواد اولیه، می‌توانید این تارت را تهیه کنید. دستور پخت تارت یخچالی ساده‌ترین راه برای پخت یک شیرینی خوشمزه است.

همچنین با توجه به مقاومتی که بسیاری از بچه‌ها نسبت به خوردن میوه نشان می‌دهند یادگیری طرز تهیه تارت یخچالی میوه‌ای راه مناسبی برای تشویق آنها به خوردن میوه است.

شما همچنین می‌توانید تارت یخچالی موردعلاقه‌تان را از سرویس‌های سفارش آنلاینی مثل اسنپ فود به راحتی سفارش دهید. در واقع با خرید شیرینی آنلاین می‌توانید در مواقعی که وقت و انرژی لازم برای تهیه شیرینی مورد نظر خود را ندارید به آنها دسترسی پیدا کنید.

 

 

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود