آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • سمبوسه سیب زمینی
    طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با طعم‌ های مختلف مرداد 2, 1403
  • سبزی خورشت کرفس
    سبزی خورشت کرفس چیست؟ مرداد 2, 1403
  • روغن کرچک
    معرفی روغن کرچک با خواص، مضرات و نحوه مصرف خرداد 20, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه ساندویچ ژامبون تنوری
آموزش آشپزی
5/5 - (1 امتیاز)
بدون نظر

طرز تهیه ساندویچ ژامبون تنوری ، ساندویچی فراتر از تصور شما

زهرا دهقان 28 شهریور 1400 7 دقیقه

ساندویچ‌های تنوری از ساندویچ‌های پرطرفدار بین المللی محسوب می‌شوند و در این میان ساندویچ کالباس تنوری محبوبیت ویژه‌ای دارد. ساندویچ‌های ژامبون به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود و شما می‌توانید در طرز تهیه ساندویچ ژامبون تنوری از ماهیتابه و فر استفاده نمایید. حال با ما همراه شوید تا هر دو روش تهیه این ساندویچ را با یکدیگر پیش ببریم.

ساندویچ ژامبون تنوری

تعداد نفرات 2 نفر
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان تهیه 15 تا 20 دقیقه
میزان سختی متوسط

ساندویچ ژامبون تنوری رستورانی در فر

ژامبون تنوری در فر

ساندویچ ژامبون تنوری طعم خوبی داشته و به عنوان یک غذای سبک برای عصرانه یا شام، در نظر گرفته می‌شود. در ادامه این مطلب به آموزش طرز تهیه ساندویچ ژامبون تنوری رستورانی می‌پردازیم.

مواد اولیه ساندویچ ژامبون تنوری

مواد اولیه ساندویچ ژامبون تنوری به شرح زیر است:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
ژامبون گوشت یا مرغ 15 برگ
پنیر پیتزا رنده شده 1 پیمانه
قارچ 200 گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی در صورت دلخواه

مواد پیشنهادی برای مخلفات ساندویچ ژامبون تنوری

برای مخلفات ساندویچ می‌توانید از انواع سبزیجات استفاده کنید. توصیه می‌کنیم برای درست کردن یک ساندویچ تنوری سالم با طعم بی‌نظیر مواد زیر را در نظر بگیرید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
نان باگت 2 عدد
کاهو 2 یا 3 ورق برای هر نان باگت
گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد
زیتون خرد شده نیم پیمانه
جعفری و گشنیز ساتوری شده 100 گرم
پیاز کاراملی 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه ساندویچ ژامبون تنوری در فر

درست کردن ژامبون تنوری با فر

برای تهیه ساندویچ ژامبون تنوری با قارچ و پنیر، مراحل زیر را در نظر بگیرید:

  • مرحله اول: ابتدا قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای برش زده و سپس با کمی نمک و فلفل تفت می‌دهیم.
  • مرحله دوم: سپس ۳ الی ۴ ورقه ژامبون را جدا کرده و روی هم می‌چینیم. می‌توانید از ژامبون گوشت، مرغ یا ترکیبی از دو نوع ژامبون به دلخواه استفاده کنید.
  • مرحله سوم: لایه‌ای پنیر به ورقه‌های ژامبون می‌افزاییم.
  • مرحله چهارم: بر روی لایه پنیری، مقداری قارچ تفت داده شده اضافه می‌کنیم. توجه داشته باشید آب قارچ‌ها باید کامل درون تابه گرفته شود.
  • مرحله پنجم: یک لایه پنیر دیگر به مواد اضافه می کنیم.
  • مرحله ششم: فلفل دلمه‌ای رنگ و عطر بهتری به غذا می‌بخشد بنابراین می‌توانید مقداری فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید.
  • مرحله هفتم: ژامبون‌ها را به مدت ۴ الی ۵ دقیقه داخل فر داغ قرار می‌دهیم تا پنیر آن ذوب شود.
  • مرحله هشتم: سپس نان باگت را به طور کامل باز می‌کنیم.
  • مرحله نهم: برای جلوگیری از مرطوب شدن نان، ابتدا دو ورق برگ کاهو روی نان قرار می‌دهیم تا کاملاً کف نان را بپوشاند.
  • مرحله دهم: روی برگه‌های کاهو، ورقه‌های ژامبون پنیری خود را اضافه می‌کنیم.
  • مرحله یازدهم: سایر مواد همچون گوجه و زیتون برش داده شده، پیاز عسلی و جعفری و گشنیز ساتوری شده را بر روی ژامبون‌ها اضافه می‌کنیم. ازپیاز کاراملی یا عسلی می‌توانید در طرز تهیه ساندویچ رست بیف یا دیگر ساندویچ‌ها نیز استفاده کنید. طرز تهیه این پیاز در ادامه مقاله آمده است.
  • مرحله دوازدهم: حال می‌توانید ادویه‌جاتی را که به آن علاقه دارید نظیر گشنیز آسیاب شده، فلفل، و آویشن را به مواد اضافه می‌کنیم. در صورت دلخواه می‌توانید سس مایونز نیز به مواد اضافه کنید.
  • مرحله سیزدهم: نان باگت را جمع کرده و دور آن را به طور کامل ورق آلومینیومی می‌پیچیم. ورق آلومینیومی باید طوری بسته شود که هوا وارد ساندویچ نشود.
  • مرحله چهاردهم: طرز تهیه ساندویچ ژامبون تنوری در مرحله پایانی است. در اینجا باید فویل را به مدت ۲ الی ۴ دقیقه داخل فر با دمای ۱۴۰ درجه قرار می‌دهیم. دقت کنید که در این مرحله فقط باید از فر استفاده کنید. استفاده از مایکروویو برای تهیه این ساندویچ، می‌تواند به دستگاه شما آسیب برساند.

ساندویچ کالباس تنوری آسان در ماهیتابه

تهیه ژامبون تنوری با ماهیتابه

روش دوم برای تهیه ساندویچ ژامبون تنوری، آسان‌تر بوده و برای این کار نیازی به فر ندارید. این ساندویچ ها به اندازه ساندویچ تنوری شده در داخل فر ترد نخواهند بود، اما همچنان خوشمزه هستند.

مواد لازم برای ساندویچ کالباس تنوری در ماهیتابه

مواد لازم برای ساندویچ کالباس تنوری به این صورت است:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
ژامبون یا کالباس 5 ورقه
پنیر ورقه‌ای 3 عدد
چیپس خلالی 1 بسته
قارچ 250 گرم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
سس کچاپ به مقدار لازم

مواد پیشنهادی برای مخلفات ساندویچ کالباس تنوری

برای مخلفات این ساندویچ، توصیه می‌کنیم یک سس مخصوص با مواد زیر تهیه کنید. با این حال، می‌توانید تنها از سس مایونز و خیارشور استفاده کنید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
خیار شور 5 عدد
سس مایونز 2 قاشق غذا خوری
سس خردل 1 قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش 1 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ ژامبون تنوری در ماهیتابه

درست کردن ساندویچ ژامبون تنوری با ماهیتابه

برای تهیه یک ساندویچ ژامبون تنوری خوشمزه در تابه و بدون استفاده از فر، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • مرحله اول: قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و با رعایت نکاتی که پیش از این ذکر شد، به همراه نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر سیر تفت دهید.
  • مرحله دوم: روی ژامبون‌ها پنیر ورقه‌ای قرار داده و سپس روی آن قارچ اضافه کنید.
  • مرحله سوم: در این مرحله می‌توانید چیپس خلالی و پنیر پیتزا را به مخلوط خود اضاقه نمایید.
  • مرحله چهارم: داخل تابه گریل مقدار بسیار کمی روغن بریزید یا کف آن را با قلم مو چرب کنید.
  • مرحله پنجم: ژامبون‌ها را داخل تابه گریل سرخ کنید تا پنیر آن ذوب شود.
  • مرحله ششم: می‌توانید مواد را در وسط ژامبون جمع کرده و اطراف آن را به سمت داخل رول کنید.

طرز تهیه سس ساندویچ

همین طور برای تهیه سس، این مراحل را در نظر داشته باشید:

  • مرحله اول: خیارشور را با ابعاد ریز رنده کنید و به همراه بقیهٔ مواد سس (شامل سس مایونز، سس خردل، آب لیمو ترش، نمک و ادویه جات) هم بزنید تا سس غلیظ و یکدستی به دست آید.
  • مرحله دوم: نان باگت‌ها را باز کنید و داخل آن را کمی سس کچاپ بزنید. می‌توانید به جای این کار، کف ساندویچ را با برگه کاهو پوشش دهید.
  • مرحله سوم: ژامبون‌های داغ را روی سس کچاپ یا برگه‌های کاهو جا دهید.
  • مرحله چهارم: روی ژامبون‌ها سس مخصوص آماده شده را اضافه کنید.
  • مرحله پنجم: اگر مایل باشید در این ساندویچ از ترکیب سبزیجات و گوجه نیز می‌توانید استفاده نمایید.
  • مرحله ششم: به صورت دلخواه، می‌توانید به مدت چند دقیقه ساندویچ‌ها را گریل کنید تا تردتر باشند.

برای درست کردن این ساندویچ، می‌توانید مراحل ۳ و ۴ را نیز به صورت برعکس انجام داده و اول سس را داخل نان قرار داده و سپس ژامبون‌ها را اضافه کنید. با توجه به سلیقه‌تان می‌توانید هر نانی را که بیشتر به آن علاقه دارید برای تهیه ساندویچ اقدام نمایید.

نکات مهم برای درست کردن ساندویچ ژامبون تنوری فست فودی

نکات مهم در تهیه ساندویچ ژامبون تنوری

اگر می‌خواهید ساندویچ تنوری که در خانه درست می‌کنید به اندازه‌ ساندویچ‌های رستورانی ترد و خوشمزه باشد، باید به بعضی تکنیک‌های حرفه‌ای دقت کنید. در ادامه مطلب نکات بسیار مهمی را برای تهیه ساندویچ تنوری خوشمزه آورده‌ایم. با ما همراه باشید.

۱. انتخاب ژامبون یا کالباس

انواع ژامبون مرغ و گوشت، با درصد گوشت متنوعی تولید می‌شوند. در کشورهای اروپایی، ژامبون و کالباس به دو روش متفاوت از نحوه فرآوری گوشت تهیه می‌شوند. لازم به ذکر است در کشور ایران به طور کلی به کالباس‌هایی با میزان گوشت بالاتر از ۷۰ درصد، ژامبون گفته می‌شود. اگر مایل باشید، می‌توانید کالباس و ژامبون را با یکدیگر ترکیب کرده و برای تهیه این ساندویچ، به کار ببرید. همچنین می‌توانید به جای اینکه ورقه‌های ژامبون را روی هم چیده و مواد را به لایه آخر اضافه کنید. بدین ترتیب ساندویچ شما حرفه‌ای تر به نظر رسیده و برش آن جذاب‌تر خواهد بود.

۲. جلوگیری از آب انداختن قارچ‌ها

برای جلوگیری از آب انداختن قارچ‌ها، پیش از اضافه کردن قارچ به ماهیتابه، روغن را داغ کنید. توجه داشته باشید، هنگام  حرارت دادن قارچ‌ها، حرارت شعله را افزایش دهید. می‌توانید مقداری پودر سیر برای گرفته شدن آب قارچ‌ها و همچنین طعم بهتر اضافه کنید.

۳. تهیه پیاز کاراملی

سعی کنید در کنار طرز تهیه ساندویچ ژامبون تنوری پیاز کاراملی نیز تهیه کنید. پیاز کاراملی که در تهیه انواع ساندویچ مورد استفاده قرار می‌گیرد، کمی با پیاز سرخ شده معمولی و چیپسی فرق دارد. برای تهیه پیاز کاراملی حرفه‌ای می‌توانید از این دستور استفاده کنید.

  • مرحله اول: ابتدا پیازها را به صورت خلالی خرد می‌کنیم. پیاز کاراملی مورد استفاده در ساندویچ معمولاً در ابعاد درشت خرد می‌شود. حال اگر تکه‌های درشت پیاز در غذا را دوست ندارید می‌توانید پیاز را به تکه‌های کوچک‌تر و به صورت نگینی خرد کنید.
  • مرحله دوم: سپس مقدار کمی کره را به همراه روغن در ماهیتابه می‌ریزیم تا ذوب شده و داغ شود.
  • مرحله سوم: دمای شعله را کاسته و پیازها را اضافه می‌کنیم. در قابلمه را بسته و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تا پیازها سبک شوند. دقت کنید که دمای شعله حتماً باید پایین باشد تا پیاز آب بیندازد.
  • مرحله چهارم: در این مرحله می‌توانید نمک، زردچوبه و ادویه‌های دلخواه بیافزایید. حال می‌توانید برای خوشمزه‌تر شدن پیازها مقداری عصاره گوشت نیز به آن اضافه کنید.
  • مرحله پنجم: در نهایت اجازه می‌دهیم پیازها در دمای بسیار پایین به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه پخته و کاملاً نرم و کاراملی شوند.
  • مرحله ششم: برای جلوگیری از برشته شدن پیازها می‌توانید مقدار بسیار کمی آب به آنها اضافه کنید. همچنین می‌توانید از سرکه بالزامیک یا کمی دلستر برای طعم بهتر و نرمی بیشتر استفاده کنید.

ساندویچ ژامبون تنوری از هر ساندویچی خوشمزه تر است…

شما می‌توانید با سفارش غذا آنلاین از اسنپ فود، این ساندویچ خوشمزه و فست فودی را به صورت اینترنتی خریداری کرده و در محل آدرس خود تحویل بگیرید. به این ترتیب در مدت زمانی کوتاه و بدون آن که نیازی به مراجعه حضوری باشد، ساندویچ فست فودی خود را تحویل گرفته و می‌توانید از طعم عالی آن لذت ببرید.

اشتراک:
زهرا دهقان- 507 مقالات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود