آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
سمبوسه
طرز تهیه فست فودها
به این مقاله امتیاز دهید
بدون نظر

طرز تهیه سمبوسه مرغ

مینا اسماعیل بیگی 22 مرداد 1401 3 دقیقه
۴ نفر
مناسب برای
غذای اصلی
نوع
متوسط
سطح
30 دقیقه
زمان آماده سازی
30 دقیقه
پخت

سمبوسه مرغ یکی از غذاهای خوشمزه است که در بین ایرانیان از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار است. سمبوسه مرغ نه تنها در ایران بلکه در سایر کشورها نیز شناخته شده است. برای مثال سمبوسه مرغ عربی یکی از غذاهای است که در کشورهای عربی مانند دبی و قطر از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار است. به همین منظور پیشنهاد می‌کنیم برای آشنایی با طرز تهیه این غذا که تقریبا مانند طرز تهیه سمبوسه است، در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه سمبوسه مرغ
تعداد نفرات 5 نفر
زمان آماده سازی 60 دقیقه
زمان پخت غذا 20 دقیقه
میزان سختی متوسط

مواد لازم برای پختن سمبوسه مرغ

مواد لازم مقدار مورد نیاز
فلفل دلمه ای 3 عدد
پیاز کوچک 2 عدد
سینه مرغ ½ سینه
پنیز پیتزا به مقدار کافی
قارچ 5 عدد
سیب زمینی 3 عدد
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری
نان لواش به مقدار کافی
فلفل، نمک و زرد چوبه به مقدار کافی

طرز تهیه سمبوسه مرغ و سیب زمینی با نان لواش

سمبوسه مرغ روش‌های مختلفی برای طبخ دارد که ما سعی کرده‌ایم در این مقاله نیم نگاهی به همه آن ها داشته باشیم، پس با ما همراه باشید.

بهترین روش طرز تهیه سمبوسه با مرغ

مرحله اول 

در اولین مرحله سیب زمینی‌ها را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید. سپس روغن را درون یک ماهیتابه با اندازه مناسب بریزید و اجازه دهید تا داغ شود. پس از داغ شدن روغن سیب زمینی‌ها را به آن اضافه کنید و بگذارید تا کاملا سرخ شود. در همین زمان قارچ‌ها را خرد کرده و به سیب زمینی‌ها اضافه کنید و تفت دهید.

نکته: حواستان به این نکته باشد که طرز تهیه این سمبوسه با طرز تهیه سمبوسه با سیب زمینی تفاوت داشته و در سمبوسه سیب‌زمینی به جای سرخ کردن سیب زمینی، آن را آب پز می‌کنیم.

مرحله دوم

در مرحله دوم سینه مرغ را شسته و به صورت مکعبی خورد کنید. سپس در روغن داغ تفت دهید.

مرحله سوم

پیاز و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی و ریز خورد کنید. ابتدا پیاز و در ادامه فلفل دلمه را تفت دهید.

مرحله چهارم

پس از چند دقیقه مخلوط قارچ و سیب زمینی را نیز به محتویات داخل قابلمه اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله رب و ادویه ها را به مخلوط قبلی اضافه کرده با هم تفت دهید. زمانی که مواد درون تابه کاملا پخته و با یکدیگر ترکیب شدند زیر آن را خاموش کرده و آن را کنار بگذارید.

مرحله ششم

در این مرحله نان لواش را باز کرده و مقداری از مواد درون تابه را وسط نان قرار دهید. اگر دوست دارید که یک سمبوسه مرغ با پنیر پیتزا تهیه کنید باید در این مرحله بعد از قرار دادن مواد اولیه داخل نان لواش روی آن را با مقداری پنیر پیتزا بپوشانید. در انتها نیز آن را به صورت مثلثی تا بزنید. در همین حین یک ماهیتابه را پر از روغن کرده (به صورتی که سمبوسه ها درون آن شناور بمانند) و اجازه دهید تا داغ شود. سپس هر کدام از این نان لواش های مثلثی را درون ماهی تابه بگذارید تا سرخ شود.

مرحله هفتم

پس از سرخ شدن دو طرف سمبوسه ها آن ها را روی روی کاغذ مخصوص جذب قرار دهید تا روغن اضافی آن کشیده شود.

نکته: دقت کنید که خمیر یوفکا در مجاورت هوا خیلی زود خشک می‌شود. بنابراین، در پیچیدن خمیر و درست کردن انواع غذا با خمیر یوفکا سرعت عمل داشته باشید.

طرز تهیه سمبوسه با مرغ سرخ کرده

طرز تهیه سمبوسه با خمیر یوفکا

برخی از افراد ترجیح می‌دهند به جای نان لواش از خمیر یوفکا برای غذای خود استفاده کنند. طرز تهیه سمبوسه مرغ با خمیر تا مرحله پنجم شبیه به دستور پخت قبلی است اما برای مرحله پنجم به بعد لازم است که بلاگ طرز تهیه سمبوسه گوشت با خمیر یوفکا را دنبال کنید.

برچسب :
اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود