طرز تهیه قیساوا با شیر، خلق طعمی بیاد ماندنی
طرز تهیه قیساوا با شیر کمک میکند تا شما با یک غذای عجیب و غریب رو به رو باشید که یک پای آن لبنیات است. قیساوا یک غذای آذری و به شدت مغذی است که میتواند انرژی یک روز شما را تامین کند. برای صبحانه، ترکیب جادویی خرما، تخم مرغ و شیر حتی میتواند تا شب شما را سیر نگه دارد. در ایران قدیم مردم عادت داشتند که شیر را با عسل یا خرما نوش جان کنند. یعنی از شیرین کنندههای طبیعی استفاده میکردند تا با مشکلی روبرو نشوند. حالا قیساوا با شیر کمک میکند تا شما این ترکیب لذیذ را در یک غذای مقوی تجربه کنید.
قیساوا با شیر | |
زمان آماده سازی | 30 دقیقه |
زمان پخت غذا | 45 دقیقه |
میزان سختی | سختی کم |
میزان کالری در هر 100 گرم | بیش از 400 کالری |
قیساوا با شیر و طعمهایی که تمامی ندارند
در طرز تهیه قیساوا با شیر شما به مواد اولیه جدیدی احتیاج ندارید. جالب اینکه این طرز تهیه با قیساوا خرما شباهت زیادی دارد و تنها تفاوت آن در ماده اولیه شیر است که به این غذا اضافه میشود. البته در ادامه اشاره خواهیم کرد که شیر را میتوانید به 2 صورت به این غذا اضافه کنید. هم به خرما و هم به تخم مرغ. این کاملاً یک موضوع سلیقهای محسوب میشود و تصمیم نهایی با آشپز تهیه کننده قیساوا خواهد بود. مواد اولیه قیساوا با شیر نیز همگی مانند قیساوای خرما شامل گردو، خرما، روغن یا کره محلی، کنجد و پسته و کمی پودر هل و دارچین هستند. در ادامه با این طرز تهیه متفاوت ما را همراهی کنید.
مواد لازم برای تهیه قیساوا با شیر
برای تهیه قیساو با شیر به مواد اولیه زیر احتیاج خواهید داشت:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
تخم مرغ | 2 عدد |
خرما | 200 گرم |
پودر گردو | 5 قاشق غذاخوری |
شیر | نصف پیمانه |
پودر هل | نصف قاشق چایخوری |
پودر گل سرخ | نصف قاشق چایخوری |
پودر دارچین | 1هشتم قاشق چایخوری |
کره | 150 گرم |
پسته و کنجد برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه قیساوا با شیر
در این طرز تهیه میزان استفاده از شیر و مرحله ترکیب آن کاملا به ذائقه شما بستگی دارد.
- مرحله اول: در مرحله اول از طرز تهیه قیساوا با شیر ابتدا باید خرماها را آماده کنید. هسته خرماها را جدا کنید. سپس اگر پوست آنها از گوشت خرما جدا بود پوست را هم بگیرید. اگر در این طرز تهیه از رطب استفاده کردید احتیاج به گرفتن پوست آن نخواهد بود.
- مرحله دوم: در گام بعد از طرز تهیه قیساوا ،خرماها را در یک ظرف مناسب ریخته و یک استکان آب به آنها اضافه کنید. ظرف را بر روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا خرماها حسابی پخته و نرم شوند. برای اینکه این پروسه راحتتر انجام شود بهتر است که در طول پخت 2 الی 3 بار خرماها را با چنگال له کنید.
- مرحله سوم: وقتی خرماها آماده شدند حرارت را خاموش کنید و خرما را در کناری قرار دهید. بعد از آن کره را در یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و اجازه دهید که کره با حرارت کم به آرامی آب شود.
- مرحله چهارم: وقتی کره آب شد، خرماها را درون کره ریخته و هم بزنید تا کره کاملاً جذب خرما شود. سپس به محض اینکه کره و خرما با هم به خوبی ترکیب شدند، پودر هل، دارچین و گردو را به این ترکیب اضافه کنید. به خوبی تمام مواد را هم بزنید تا مغز و ادویه جات در تمام خرما پخش شوند.
- مرحله پنجم: در انتهای کار که خرما حسابی گرم و آماده شد، تخم مرغها را در ظرف جداگانه شکسته و آنها را با چنگال هم بزنید. سفیده و زرده باید کاملاً با یکدیگر ترکیب شوند. بعد از اینکه تخم مرغها خوب با هم مخلوط شدند، میتوانید شیر را به آنها اضافه کنید. در انتها بعد از آماده شدن خرماها و ترکیب آن با مغز و کره، ترکیب تخم مرغ و شیر را بر روی خرما بریزید و مجدد هم بزنید تا قیساوا شیر شما آماده شود.
- مرحله ششم: در انتها هم قیساوای شیر را با کنجد، مغز پسته، گردو و پودر گلسرخ تزئین کرده و نوش جان کنید.
در پایان این مطلب، پیشنهاد میکنیم که طرز تهیه قیساوا ساده را نیز مطالعه کرده و دستور تهیه آن را با دستور تهیه قیساوا شیر مقایسه کنید.
یک نکته مهم برای تهیه قیساوا با شیر
در این غذا چند نکته حائز اهمیت هستند که در ادامه آنها را برای شما شرح خواهیم داد.
- در این طرز تهیه مانند طرز تهیه قیساوا خرما ، این امکان نیز برای شما وجود دارد که شیر را به خرما اضافه کنید. یعنی دقیقا در مرحلهای که خرما با آب حسابی پخته و نرم شد، شیر را به آن اضافه کرده و با خرما به خوبی ترکیب کنید. میزان شیر و مرحلهای که شیر به این غذا اضافه میشود کاملا به خود شما بستگی دارد.
- ضمنا پیشنهاد میکنیم که شیر را قبل از استفاده در طرز تهیه قیساوا با شیر ، حتما بجوشانید.
- در نهایت میزان چربی و شیرینی قیساوا با شیر به شما بستگی دارد.
- همچنین بهجای کره، از روغن محلی هم میتوانید استفاده کنید.
قیساوا با شیر، غذایی برای تمام فصول
در این مطلب طرز تهیه قیساوا با شیر را برای شما شرح دادیم. قیساوا از آن جمله غذاهای محلی و سنتی ایران است که میتواند با مواد دیگر ترکیب شده و طعمهای جدیدی برای شما خلق کند. ترکیبات این غذا همگی مقوی هستند و بهتر است که این غذا را در فصل زمستان تهیه کنید. قیساوا با شیر در اصل همان قیساوای خرما است که بعد از مرحله پخت خرما یا در انتها و در زمان ترکیب تخم مرغ با خرما، میتوانید شیر را به آن اضافه کنید. در انتها اگر تصمیم گرفتید که این غذای لذیذ و مورد پسند را سفارش داده و در منزل میل کنید اسنپ فود در کنار شماست تا بدون هیچ دغدغهای با کمک امکان سفارش آنلاین از کافه خود و خانواده را به یک قیساوا با شیر خوش طعم و لذیذ مهمان کنید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402