طرز تهیه لیموناد خانگی به سبک کافی شاپ ها

به این مقاله امتیاز دهید

لیموناد یکی از نوشیدنی های پرطرفدار بین المللی است. طرز تهیۀ این نوشیدنی محبوب بسیار آسان است. اما برای درست کردن آن باید به چند نکتۀ بسیار مهم توجه شود. شاید بتوان گفت که لیموناد محبوب ترین نوشیدنی در تابستان محسوب می شود. در ایران نیز از قدیم شربت آب‌لیمو وجود داشته است. طرز تهیه لیموناد کافی شاپی با شربت آب‌لیمو کمی متفاوت است. اما اشتراکات بسیاری دارد. می توانید برای آموزش تهیۀ لیموناد خانگی به سبک کافی شاپ ها ادامۀ این مطلب را مطالعه کنید.

کمی درباره لیموناد

لیموناد یک نوشیدنی با طبع سرد است. این نوشیدنی از آب گازدار و لیمو تهیه می شود. مادۀ اصلی شربت لیموناد، لیمو می باشد. می توان این نوشیدنی را با آب گازدار و یا بدون آن نیز تهیه کرد. درست کردن لیموناد حدود ۱۵ دقیقه زمان احتیاج دارد. شربت لیموناد را می توان در کنار انواع غذاها نیز سرو کرد. همچنین اگر برنامۀ غذایی به قصد لاغری دارید می توانید عسل طبیعی را جایگزین شکر کنید تا نتیجۀ نهایی سالم تر باشد. لیموناد به دلیل داشتن لیمو و شکر طعم متعادل و جذابی دارد و یک انتخاب عالی در روزهای گرم تابستان است.

کمی درباره لیموناد

طرز تهیه ی شربت لیموناد

همان‌طور که قبل تر اشاره شد درست کردن این نوشیدنی تابستانی بسیار آسان است. همچنین مواد اولیۀ آن نیز به راحتی در دسترس هستند. در نتیجه می توانید در خانه به راحتی یک نوشیدنی جذاب به سبک کافی شاپ ها درست کنید.

مواد لازم برای تهیه لیموناد

  • لیموی تازه ۴ عدد
  • آب ولرم ۴ لیوان
  • شکر نصف لیوان
  • عسل به میزان کافی
  • یخ

شکر را در آب ولرم حل کنید

حل کردن شکر در آب ولرم مهم ترین قسمت درست کردن لیموناد است. به خاطر داشته باشید که شکر در آب سرد حل نمی شود. برای این کار باید شکر را در آب ولرم بریزید و به خوبی هم بزنید تا یک ترکیب یک دست حاصل شود. برای بهتر حل شدن شکر در آب نیز می توانید آب را در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

شکر را در آب ولرم حل کنید

سپس قبل از رسیدن آب به نقطۀ جوش آرام آرام شکر را اضافه کنید و هم بزنید. لازم به ذکر است که به جای شکر می توانید از عسل استفاده کنید. عسل شیرینی ملایم و طبیعی تری خواهد داشت. برای حل کردن عسل در آب نیز باید از آب ولرم استفاده شود. جایگزین کردن عسل به جای شکر گزینۀ مناسب تری است زیرا می توانید از خواص عسل در کنار لیموی تازه بهره‌مند شوید.

آب لیمو را بگیرید

در این مرحلۀ باید لیموها را به شکل فیله در آورید و آب آن‌ها را کاملاً بگیرید. حتی از قبل هسته های لیمو را جدا کنید تا وارد نوشیدنی نهایی نشود. لازم به ذکر است که برای هر لیوان بزرگ لیموناد یک عدد لیموی متوسط لازم است.

آب لیمو و شربت را مخلوط کنید

در این مرحله باید آب لیمویی که از قبل گرفتید را با شربت ولرم مخلوط کنید. تقریباً مراحل درست کردن لیموناد به اتمام رسیده است. در انتها باید نوشیدنی را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید. به خاطر داشته باشید که اگر تمایل دارید درون نوشیدنی یخ بریزید، به دلیل ولرم بودن آب یخ ها خیلی زود آب خواهند شد. پس بهتر است حداقل به مدت ۱۵ دقیقه لیموناد را داخل یخچال قرار دهید. اما چرا لیموناد به سبک کافی شاپ ها یک طعم دیگری نسبت به لیموناد خانگی دارد؟ در ادامه به این تفاوت می پردازیم.

تفاوت لیموناد خانگی و کافی شاپی

دلیل تفاوت طعم لیموناد کافی شاپ ها معمولاً استفاده از لیموی تازه و آب گازدار است. البته بارتندرها فوت و فن های دیگری برای تهیۀ لیموناد دارند. استفاده از نوشابه اسپرایت یکی از این فوت و فن هاست. شما نیز می توانید علاوه بر استفاده از آب، شکر و لیموی تازه کمی نوشابۀ اسپرایت نیز به نوشیدنی اضافه کنید. نتیجۀ نهایی بسیار خوش طعم تر خواهد بود. اما یک لیموناد اصل و سالم فاقد اسپرایت می باشد.

تفاوت لیموناد خانگی و کافی شاپی

تزئین یا گارنیش شربت لیموناد

گارنیش یکی از مواردی است که نوشیدنی را در کافی شاپ ها جذاب تر می کند. شما نیز می توانید برای گارنیش لیموناد از لیموی تازه اسلایس شده و کمی نعنا استفاده کنید. برای این کار باید لیموها را به همراه پوست اسلایس کرده و یک برش کوچک ایجاد کنید. سپس آن را روی لبۀ لیوان و در ادامه نیز نعنا را روی نوشیدنی قرار دهید.

تفاوت لیموناد و موهیتو در چیست؟

همان‌طور که آموزش طرز تهیۀ لیموناد را خواندید، لیموناد از لیموی تازه آب و شکر درست می شود. موهیتو نیز علاوه بر این موارد نعنا نیز دارد. برای درست کردن موهیتو باید نعنای تازه را بکوبید و درون شربت بریزید. به شکلی مزه و طعم نعنا آزاد شود. برای این کار باید این سبزی معطر را درون لیوانی که تمایل دارید موهیتو را سرو کنید، به خوبی بکوبید.

خواص لیموی تازه

لیموی تازه خواص بسیاری دارد و به دلیل استفاده از آن در لیموناد تمام این خواص به این نوشیدنی منتقل خواهد شد. لیمو سرشار از ویتامین C است. این ویتامین برای درمان سرماخوردگی بسیار مناسب می باشد. همچنین ثابت شده است که این ویتامین در بیماری های مربوط به بینایی مانند آب مروارید نیز مؤثر واقع می شود.

لیموی تازه به دلیل داشتن اسید باعث درخشان تر شدن دندان‌ها می شود. لیمو دارای اسید سیتریک است. این اسید باعث طعم ترش لیمو می شود. این اسید سبب افزایش تولید صفرا در کبد نیز می باشد. در نتیجۀ به سم زدایی بدن نیز کمک می کند. علاوه بر آن چه گفته شد، لیموی تازه فشار خون را تنظیم می کند. اگر فشارتان نامتعادل است می توانید روزانه از آب لیموی تازه برای معتدل کردن فشار استفاده کنید.

لیموی تازه را اگر با آب ترکیب کنید باعث درمان رفلکس معده نیز می شود. مصرف روزانۀ آب لیموی تازه به همراه آب ولرم از سوءهاضمه جلوگیری می کند. در انتها باید بگوییم که این نوشیدنی تابستانی علاوه بر طعم خوب، خواص بسیاری نیز دارد. حال که در این مطلب تمام فوت و فن های درست کردن لیموناد خانگی به سبک کافی شاپ ها را خواندید می توانید به سادگی در کمتر از ۱۵ دقیقه آن را در خانه تهیه کنید.

اگر به تهیه نوشیدنی علاقه مند هستید:

طرز تهیه آب هویج و نوشیدنی های هویج (هویج بستنی، هویج پرتقال، هویج گلاسه)

بهترین نوشیدنی‌ها برای صبحانه کدامند؟

همه فواید و خواص آب کرفس (تأثیر آب کرفس بر لاغری)

طرز تهیه معجون هفت مغز (معجون مخصوص)

کوکتل میوه چیست؟ با انواع کوکتل میوه آشنا شوید!

طرز تهیه موهیتو خانگی با طعم به یاد ماندنی!