آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
کبک سوخاری یکی از انواع خوشمزه سوخاری است.
طرز تهیه فست فودها
به این مقاله امتیاز دهید
بدون نظر

طرز تهیه کبک سوخاری، غذایی جدید با طعمی دلنشین

مینا اسماعیل بیگی 04 بهمن 1401 6 دقیقه

کبک سوخاری یک غذای متفاوت

همیشه زمانی که اسم سوخاری‌ها را می‌شنویم اولین غذایی که به ذهنمان می‌رسد، مرغ سوخاری است. دلیل آن هم محبوبیت بیش از انداره‌ی مرغ سوخاری است و اینکه بیشتر از هر چیز دیگری همیشه فقط مرغ سوخاری خورده‌ایم.

کبک سوخاری یکی از انواع خوشمزه سوخاری است.

کبک سوخاری یک غذای جالب و جدید برای انواع مهمانی‌های شماست. شما می‌توانید این غذا را با انواع دورچین‌های متفاوت میل کنید.

 

گاهی اوقات نیاز است به مواد اولیه جدید و متفاوتی فکر کنیم تا تنوع غذاییمان را بالا ببریم. در این مقاله برای شما آموزش یک غذای جدید با همان سبک قدیمی سوخاری را در نظر گرفته‌ایم. برای طرز تهیه کبک سوخاری با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای طرز تهیه کبک سوخاری

 

ساق کبک (می‌توانید از بخش‌های دیگر نیز استفاده کنید. ) ۲۰ عدد
آب مرغ ۲ لیتر
آرد سفید ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سوخاری ۲۰۰ گرم
پودر سیر ۲ قاشق چایی خوری
پودر پاپریکا ۲ قاشق چایی خوری
سویا سس ۵۰ میلی لیتر
پوره گوجه ۲۵۰ میلی لیتر
روغن زیتون ۳۰ میلی لیتر

 

طرز تهیه کبک سوخاری 

۱. ساق‌های کبک را تمیز کنید و پوست پایینی که به استخوان چسبیده را تا حد امکان جدا کنید که شکل نهایی سوخاری بهتر باشد.

۲. آب مرغ را در قابلمه ریخته و ساق‌ها را درون آن قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه بپزند. سپس اجازه دهید تا ساق‌ها خنک شوند و گرما نداشته باشند.

کبک سوخاری به همراه سس گوجه می‌توان میل کرد.

سس گوجه یکی از بهترین انتخاب‌ها برای انواع سوخاری‌هاست. شما می‌توانید سس گوجه را در خانه و به صورت دست‌ساز درست کنید.

 

۳. آرد سفید، آرد سوخاری و تخم مرغ هم زده شده، هر کدام را در یک کاسه جداگانه بریزید.

۴. ساق‌های کبک را ابتدا در آرد سفید بغلتانید تا لایه‌ای از آرد آن‌ها را بپوشاند. سپس آن‌ها  را در تخم مرغ قرار دهید و بعد در آرد سوخاری بغلتانید. انجام دقیق این سه مرحله اهمیت زیادی دارد تا لایه رویی کبک‌ها به خوبی پوشیده شود. برای اطمینان می‌توانید هر کدام از این مراحل را مجدد تکرار کنید.

۵. ساق‌های آماده شده را بر روی یک سینی چیده و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه استراحت بکنند. این مرحله در طرز تهیه کبک سوخاری اهمیت بالایی دارد.

۶. روغن مخصوص سرخ کردن را داخل یک قابلمه کوچک با ارتفاع زیاد بریزید و اجازه دهید به خوبی داغ شود.

۷. بوسیله یکی از ساق‌ها از میزان داغ شدن روغن اطمینان حاصل کنید. و سپس دانه دانه ساق‌ها را داخل روغن قرار داده و اجازه دهید به خوبی سرخ شوند.

۸. پس از سرخ شدن و تغییر رنگ ساق‌های سوخاری آن‌ها را خارج کنید و سعی کنید روغن‌ زیادی روی‌ آن‌ها باقی نماند. کبک سوخاری ما آماده است حال می‌توانید تا زمان خنک شدن کبک‌های سوخاری سس جذاب این سوخاری را آماده کنید.

۹. پوره گوجه را داخل ماهیتابه ریخته و اجازه دهید تا به جوش بیوفتد و کمی غلیظ شود سپس ادویه‌ها و سویا سس را اضافه کنید و از شعله بردارید.

۱۰. ساق‌های سوخاری را همراه با سس گوجه مخصوص میل کنید.

 

نکات طرز تهیه کبک سوخاری

۱. برای جذب شدن روغن بعد از سرخ شدن می‌توانید ساق‌ها را بر روی دستمال حوله‌ای قرار دهید. فقط دقت کنید اگر مدت زمان زیادی بر روی دستمال بمانند باعث می‌شود بافت ترد خود را از دست بدهند.

۲. می‌توانید سس گوجه را قبل از سرخ کردن کبک‌ها آماده کنید تا اگر تمایل دارید بلافاصله بعد از سرخ شدن به صورت داغ میل کنید.

۳. به جای ساق کبک می‌توانید از قسمت‌های دیگر آن نیز استفاده کنید. مشابه مرغ سوخاری که هم از سینه و هم از ران مرغ استفاده می‌شود.

۴. همچنین برای تهیه کبک سرخ شده می‌توانید بدون پودر سوخاری آن‌ها را سرخ کنید و در نتیجه یک کبک سرخ شده ترد خواهید داشت که حتی می‌توانید این کار را با کبک کامل و خرد نشده انجام دهید.

۵. برای بهتر شدن طعم نهایی سوخاری می‌توانید گوشت کبک را از چند ساعت قبل داخل مواد مزه دار کنید. به طور مثال می‌توانید از پیاز، سیر، زعفران و روغن زیتون استفاده کنید.

 

مواد مغزی و اطلاعات طرز تهیه کبک سوخاری

 

کالری در هر ۱۰۰ گرم ۲۵۸ کالری
زمان آماده سازی یک ساعت
زمان پخت ۸ الی ۱۰ دقیقه
مناسب برای ۵ نفر

 

طرز تهیه کبک شکم ‌پر

علاوه بر کبک سوخاری شما می‌توانید از گوشت لذیذ کبک برای غذاهای دیگر که سلیقه‌های متفاوت را راضی کند استفاده برای یک مهمانی که می‌خواهید غذای مجلسی‌تری درست کنید می‌توانید کبک شکم‌پر را انتخاب کنید. در ادامه با طرز تهیه کبک شکم‌ پر با ما همراه باشید.

 

مواد لازم

کبک ۱ عدد متوسط
سبزی معطر ( گشنیز، پونه و …) ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد
مغز گردو یک چهارم لیوان
سیر ۳ حبه
کشمش ۲ قاشق غذاخوری
آلو نصف پیمانه
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه هر کدام یک قاشق چایی خوری

 

طرز تهیه کبک شکم‌ پر

۱.در طرز تهیه کبک شکم پر می‌بایست از کبک به صورت کامل استفاده کنید و نیاز نیست به خرد کردن نیست.

۲.ابتدا داخل شکم کبک را به خوبی تمیز کنید.

۳. پیازها را خرد کرده و داخل ماهیتابه کمی تفت دهید.

۳.سپس موادی مانند گردو، سبزی‌های معطر و ادویه‌ها را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۴. شعله را خاموش کنید و زرشک و کشمش و سیرها را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و کمی هم بزنید تا ترکیب شود.

۵. مواد را داخل شکم کبک قرار دهید.

۶.در نهایت کبک آماده شده را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. طرز تهیه کبک شکم پر بسیار ساده است و مواد داخل شکم کبک کاملا می‌تواند مطابق با سلیقه شما تغییر کند.

 

مواد مغزی و اطلاعات طرز تهيه کبک شکم ‌پر

 

کالری در ۱۰۰ گرم ۲۰۲
زمان آماده‌سازی ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مناسب برای ۴ نفر

 

خواص گوشت کبک

کبک نسبت به مرغ اندازه کوچک‌تری دارد و گوشت آن کمی بافت سفت‌تری دارد. اما با این حال خواص بسیار زیادی دارد که باعث می‌شود افراد ترغیب به استفاده از گوشت کبک شوند. همچنین طعم گوشت کبک بسیار لذیذ است.

غذا خوردن همانطور که موجب لذت ما می‌شود، می‌تواند برای ما سلامتی هم به ارمغان بیاورد. خوردن گوشت کبک یکی از انتخاب‌هایی است که علاوه بر مفید بودن، خواص زیادی هم دارد.

گوشت کبک فواید بسیاری دارد.

گفته می‌شود گوشت کبک برای درمان مشکلاتی که مربوط به اعصاب می‌باشد بسیار مفید است. همچنین برای درمان تب و واکنش‌هایی که بدن نسبت به سرما و گرما دارد مفید است.

همچنین گوشت کبک برای پیشگیری از بیماری‌های مربوط به عفونت ریه و به طور کلی عفونت‌های تنفسی مفید است. این فواید در زمان اپیدمی کرونا اهمیت گوشت کبک را بیشتر می‌کند.

گوشت کبک برای سلامت قلب بسیار مفید است. این گوشت چربی و کلسترول کمی دارد به همین دلیل برای کسانی که تمایل دارند گوشت مصرف کنند اما چربی گوشت قرمز برای آن‌ها مضر است، پیشنهاد می‌شود.

 

انواع سوخاری پرندگان

یکی از پرطرفدارترین گوشت‌ها برای سوخاری کردن همیشه گوشت پرندگان بوده‌است. به خصوص گوشت مرغ که همیشه جزو پرطرفدارترین‌ها است. حال تفاوت سلیقه‌هایی بین بخش‌های مختلف برای سوخاری وجود دارد.

یکی از پرطرفدارترین قسمت‌های مرغ برای سوخاری کردن بال مرغ است که به عنوان یک پیش‌غذا نیز علاقه‌مندان زیادی دارد.

اگر تمایل به تهیه بال سوخاری دارید می‌توانید به طرز تهیه بال سوخاری در بلاگ اسنپ فود مراجعه کنید و این پیش‌غذای جذاب را درست کنید.

 

سس‌های مخصوص سوخاری

در این متن طرز تهیه کبک سوخاری را آموزش دادیم. همچنین برای این سوخاری جذاب یک سس گوجه نیز همراه آن بود که می‌توانید این سس را برای دیگر سوخاری‌ها نیز استفاده کنید. اگر تمایل دارید سس‌های بیشتری برای سوخاری‌های خود آماده کنید می‌توانید به انواع سس برای سوخاری مراجعه کنید.

سس‌ها همیشه یکی از جذاب‌ترین بخش غذاها هستند. مخصوصا برای خوراک‌های سوخاری که بدون سس لطف چندانی ندارند. دفعه بعد که مرغ سوخاری تهیه کردید آن را با رب انار امتحان کنید تا یک تجربه شگفت‌انگیز از مزه‌ی سوخاری داشته باشید. البته اینکه از این تجربه خوشتان بیاید یا نه بستگی به این دارد که به طور کلی تا چه اندازه طرفدار غذاهای ترش هستید. اگر غذاهای ترش دوست ندارید، می‌توانید از رب انار شیرین استفاده کنید.

می‌توانید در صورتی که شرایط درست کردن کبک سوخاری را در خانه ندارید، با سفارش غذا از اسنپ فود، خود را به این وعده خوشمزه دعوت کنید.

برچسب :
اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود