انواع سس برای سوخاری + مراحل تهیه انواع آن

1/5 - (1 امتیاز)

غذاهای سوخاری از جمله تردترین و البته خوشمزه‌ترین غذاهایی هستند که اغلب طرفداران زیادی دارند. مسلما غذاهای سوخاری طعم بسیار خوشمزه‌ای دارد اما هر چند که غذاهای سوخاری خوشمزه باشند، می‌توان با استفاده از سس طعم بهتری را تجربه کرد. انواع سس برای سوخاری وجود دارد که هر یک در لذیذ کردن طعم غذا مؤثر هستند. البته این مهم است که بدانید کدام نوع سس با چه نوع سوخاری ترکیب فوق العاده‌تری دارد.

در تهیه سس تفاوت‌های ذائقه‌ای زیادی وجود دارد و این امر با توجه به منطقه جغرافیایی متفاوت خواهد بود. برای مثال سس سویا در کشورهای جنوب شرق آسیا بیشترین طرفدار را دارد و سس‌های تند در هند بیشتر تهیه و مصرف می‌شوند. در ادامه لیستی از خوشمزه‌ترین چاشنی‌هایی را در اختیار شما قرار می‌دهیم که هنگام سرو انواع سوخاری می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

سس برای سوخاری

تعداد نفرات 8 نفر
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان تهیه 30 دقیقه
میزان سختی کم

۱. تانجی مایونز از انواع سس برای سوخاری

طرز تهیه سس تانجی مایونز

این نوع سس برای انواع سوخاری از جمله مرغ، فینگرفود و حتی سایر فست فودها ترکیب خوشمزه‌ای به نظر می‌رسد. برای تهیه سس تانجی مایونز باید طبق دستور زیر پیش برویم. با ما همراه باشید.

مواد اولیه سس تانجی مایونز

مواد اولیه برای تهیه سس تانجی به این صورت است:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
سرکه سیب 1/4 فنجان
سس مایونز 1/2 فنجان
سس کچاپ 1/4 فنجان
سس سویا 1 قاشق غذا خوری
شکر قهوه‌ای 1/2قاشق غذا خوری
خردل 1/2 قاشق غذا خوری
پودر سیر 1/4 قاشق غذا خوری
پودر پیاز 1/4 قاشق غذا خوری
پودر دارچین 1/4 قاشق غذا خوری
آب 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سس تانجی مایونز

برای طرز تهیه سس برای مرغ سوخاری یا هر نوع سوخاری دیگری باید طبق مراحل زیر عمل کنید:

  • مرحله اول: در این مرحله آب و سرکه را با یکدیگر مخلوط کنید. حال سس سویا را به آن اضافه کنید.
  • مرحله دوم: در این مرحله شکر و خردل را به ترکیب اضافه کنید و تا حل شدن شکر مایع را هم بزنید.
  • مرحله سوم: سپس نوبت اضافه کردن تمامی چاشنی‌ها از جمله پودر سیر، پودر پیاز، دارچین و نمک و فلفل است. بعد از اینکه تمام مواد را خوب مخلوط کردید آن‌ها را درون ظرفی بریزید و روی حرارات قرار دهید تا ترکیب سس شروع به جوشیدن کند.
  • مرحله چهارم: به مدت یک دقیق صبر کنید تا مواد به جوش آید. حال می‌توانید مواد را از روی گاز بردارید تا کمی خنک شود. بعد از سرد شدن نوبت اضافه کردن سس کچاپ و مایونز به ترکیب است. در نهایت سس به دست آمده را خوب مخلوط کنید. اجازه دهید چند ساعتی خوب مزه‌دار شود و سپس از آن استفاده کنید.

۲. سس عسل و خردل، ترکیبی بی‌نظیر برای انواع سوخاری

سس عسل و خردل

سس خردل و عسل یکی از انواع سس برای سوخاری است که طعم و مزه بی‌نظیری دارد. برای تهیه این سس به مواد اولیه خاصی نیاز نداریم. کافیست نگاهی به ادامه مطلب داشته باشیم تا با دستور تهیه این سس آشنا شویم.

مواد اولیه سس عسل و خردل

مواد اولیه سس عسل و خردل به شرح زیر است:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
خردل 1/2 فنجان
عسل 1/4 فنجان
سرکه انگور قرمز 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس عسل و خردل

برای تهیه سس خردل و عسل به عنوان یکی از انواع سس برای سوخاری باید به شیوه زیر عمل کنید:

  • مرحله اول: در این مرحله سرکه و خردل را با یکدیگر ترکیب کنید.
  • مرحله دوم: سپس نوبت اضافه کردن عسل است. بعد از اضافه کردن عسل، سس را به خوبی هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.
  • مرحله سوم: اگر احساس می‌کنید که سس شما غلیظ است، کافی است مقدار کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید.

۳. سس رنچ برای مرغ سوخاری

سس رنچ برای سوخاری

تمامی سس‌ها به دو شکل سرد و طبخ شده آماده می‌شوند. مزه انواع سس برای مرغ سوخاری از جمله سس رنچ به چاشنی‌هایی بر می‌گردد که در تهیه آن سس استفاده می‌شود. در ادامه با ما همراه باشید تا آموزش آماده سازی سس رنچ که سس مخصوص مرغ سوخاری است را داشته باشیم.

مواد اولیه سس رنچ

مواد اولیه سس رنچ به شرح زیر است:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
خامه ترش 1/2 فنجان
سس مایونز 1 فنجان
جعفری خرد شده 1/4 فنجان
پیازچه خرد شده 1/4 فنجان
پودر پیاز 1 قاشق غذا خوری
شوید تازه 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سس رنچ

  • مرحله اول: در طرز تهیه این سس برای مرغ سوخاری یا سایر خوراکی‌های سوخاری شده، ابتدا باید سس مایونز و خامه ترش را با یکدیگر مخلوط نمایید.
  • مرحله دوم: در ادامه پودر پیاز و نمک را به مخلوط اضافه کنید. حال باید پیازچه را به سس اضافه نمایید. بهتر است پیازچه‌ها را ریز خرد کنید.
  • مرحله سوم: در این مرحله باید شویدهای تازه را به شکل ریز خرد کرده و به مایع سس اضافه کنید.
  • مرحله چهارم: حالا سس شما آماده است. تنها کافی است به هر میزانی که نیاز دارید فلفل به آن بیافزایید. می‌توانید طعم سس را بچشید و با توجه به ذائقه خود مقدار نمک و فلفل را مشخص کنید.

۴. سس پنیر مخصوص از انواع سس برای سوخاری

سس پنیر خوشمزه

سس پنیر برای سرو و استفاده در کنار انواع غذاهای سوخاری شده، یک ترکیب فوق العاده است. برای طرز تهیه سس خوشمزه برای سوخاری باید به شکل زیر عمل کنید.

مواد اولیه سس پنیر

مواد اولیه سس پنیر به شرح زیر هستند. دقت داشته باشید که آماده کردن به میزان کافی مواد اولیه به تناسب لازم، در تهیه بهترین سس پنیر کمک خواهد کرد. در صورتی که ترکیب این مواد با یکدیگر برهم بخورد، نتیجه کار چیزی نخواهد بود که انتظار آن را دارید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
کره 6 قاشق غذا خوری
سیر 4 حبه متوسط
آرد سفید 6 قاشق غذاخوری
شیر 4 پیمانه
خردل 4 قاشق غذا خوری
پنیر پارمزان 2 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سس مخصوص پنیر

  • مرحله اول: در این مرحله کره را درون ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس پنیر مخصوص آماده شود.
  • مرحله دوم: در ادامه حبه‌های سیر را با لبه قاشق به خوبی له و پوره کنید. سپس به همراه آرد به کره اضافه کنید. توجه داشته باشید که شعله‌ زیاد نباشد، تا سیر بیش از اندازه سرخ نشود و فقط خامی آرد گرفته شود.
  • مرحله سوم: پس از آن که آرد را کمی تفت دادید، کم کم به طوری که آرد گلوله نشود، شیر را به تابه اضافه کنید.
  • مرحله چهارم: در آخر بعد از آنکه مایع سس جوشید می‌توانید نمک و فلفل و پنیر پارمزان را به مخلوط اضافه کنید. پخت سس را تا غلیظ شدن آن ادامه دهد.

همین طور پیشنهاد می‌کنیم که طرز تهیه سس قارچ و پنیر را نیز حتما دنبال کرده و این سس خوشمزه را در منزل آماده کنید.

۵. سس قارچ و گوجه مخصوص غذاهای ترد سوخاری

سس قارچ و گوجه

یکی از خوشمزه‌ترین سس‌های مخصوص غذاهای سوخاری شده، سس گوجه است. در صورتی که تمایل داشته باشید. از سس‌های قرمز در کنار مواد سوخاری شده خود استفاده کنید، باید طبق دستورالعمل زیر پیش بروید.

مواد اولیه سس قارچ و گوجه

مواد اولیه سس قارچ و گوجه که یکی از انواع سس برای سوخاری است به شرح زیر است:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
گوجه 500 گرم
سیر 1 حبه
قارچ 200 گرم
سبزی‌های معطر دلخواه به میزان لازم

طرز تهیه سس گوجه و قارچ

  • مرحله اول: در طرز تهیه سس قارچ و گوجه اول پوست گوجه را بگیرید، دانه‌های آن‌ها را جدا و گوجه‌ها را خرد کنید. سپس مواد را درون تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید.
  • مرحله دوم: بعد از جوشیدن گوجه‌های خرد شده، سبزی‌های معطر و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. سپس یک حبه سیر را رنده کرده و به ترکیب اضافه کنید.
  • مرحله سوم: صبر کنید تا سس، تقریبا 15 دقیقه بجوشد. همزمان قارچ‌ها را ریز خرد کنید و آن‌ها را تفت دهید.
  • مرحله چهارم: بعد از پخت گوجه آن‌ها را با مخلوط کن ترکیب نمایید و روی قارچ‌ها بریزید. بعد از اینکه ترکیبتان 5 دقیقه جوشید، می‌توانید میل کنید.

طعم خوش غذاهای سوخاری با انواع سس سوخاری

مرغ از مواد غذایی است که از پایه تهیه اولین سوخاری‌ها بود. بعد از مرغ کم کم سایر مواد غذایی هم به لیست غذاهای سوخاری پیوستند. این نوع گوشت را می توان به اشکال گوناگون سوخاری کرد. اما این روزها می‌توان انواع سبزیجات از جمله قارچ و پیاز را هم سوخاری کرد و از خوردن آن لذت برد. در این راهنما انواع سس برای سوخاری و خوشمزه‌تر کردن این ماده غذایی را با شما به اشتراک گذاشتیم.

حال، اگر دوست دارید تا تمامی این سس‌ها را امتحان کنید اما زمان کافی برای تهیه آن را ندارید، از سفارش غذا اسنپ فود کمک بگیرید. با استفاده از این سرویس، سفارشات شما در کمترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت به دستتان خواهد رسید.

نظرات کاربران