طرز تهیه کوفته لپه یزدی با طعمی به یادماندنی
اگر میانه شما با کوفته تبریزی خوب است، پیشنهاد میکنیم این بار به عنوان یک تجربه جدید و نسبتا مشابه، طرز تهیه کوفته لپه یزدی را هم امتحان کنید. درست کردن این غذای محلی، باید با صبر و حوصله انجام شود، اما دیدن و چشیدن نتیجه کار، حسابی خستگی را از تن شما در میآورد. در ادامه، جدول مشخصات غذایی این غذای خوشمزه را با هم میبینیم:
کوفته لپه یزدی |
|
تعداد نفرات | 6 نفر |
زمان آماده سازی | 20 دقیقه |
زمان پخت غذا | 2 ساعت |
میزان سختی | متوسط |
میزان کالری در هر وعده سرو | 240 کالری |
طرز تهیه کوفته لپه یزدی
یکی از نکات مهم در مورد تهیه انواع کوفتهها، این است که حتما باید تمام مواد را به خوبی با هم ورز دهید تا کوفتهها موقع قرار گرفتن در سس، وا نروند. به علاوه، حتما آب پیاز را بگیرید تا مواد کوفته، قوام و چسبندگی خوبی داشته باشند. در ادامه، مواد لازم و طرز تهیه کوفته لپه یزدی را با هم میبینیم:
مواد لازم برای تهیه کوفته لپه یزدی
همانطور که میبینید مواد اولیه این کوفته در مقایسه با طرز تهیه کوفته لپه تبریزی، کمتر است و شامل موارد زیر میشود:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
گوشت چرخ کرده | 400 گرم |
لپه | 4 قاشق غذاخوری |
برنج | 5 قاشق غذاخوری |
سبزی معطر | 2 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
پیاز متوسط | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 4 قاشق غذاخوری |
آلو ، زرشک یا گردو | به مقدار لازم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
آب و روغن | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه کوفته لپه یزدی
برای درست کردن کوفته لپه یزدی در منزل، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: قبل از شروع کار، لپه را از چند ساعت قبل بخیسانید و برنج را هم حداقل به مدت 1 ساعت، داخل مقداری آب بریزید.
- مرحله دوم: برنج و لپه را در ظروفی جداگانه، همراه با مقداری آب، روی حرارت گذاشته و صبر کنید تا نیم پز شوند.
- مرحله سوم: حالا لپه و برنج نیم پز را با گوشتکوب برقی یا دستی کمی له کنید و کنار بگذارید تا سرد شوند.
- مرحله چهارم: در قابلمهای مناسب مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. سپس پیاز را رنده کنید و در تابه بریزید تا سبک و طلایی شود.
- مرحله پنجم: در ادامه، زردچوبه، رب و مقداری نمک و فلفل را با پیاز داغ ترکیب کرده و کمی تفت دهید. پس از آن، داخل قابلمه، 4 تا 5 پیمانه آب بریزید و اجازه دهید مواد داخل قابلمه، با حرارت کم بجوشند.
- مرحله ششم: در همین فاصله، پیاز دوم را هم رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس، پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و با دست ورز دهید.
- مرحله هفتم: حالا لپه، برنج کوبیده شده، سبزیجات معطر و تخم مرغ را با مخلوط گوشت چرخ کرده ترکیب کنید و 5 دقیقه دیگر به ورز دادن ادامه دهید.
- مرحله هشتم: در ادامه طرز تهیه کوفته لپه و گوشت یزدی، به اندازه یک کف دست از مخلوط گوشت را بردارید و آن را به صورت گلولهای، گرد کنید.
- مرحله نهم: داخل مواد کوفته را با دست گود کنید و داخل آن، زرشک و گردو آلو بگذارید. البته ترکیب مواد داخلی کوفتهها، سلیقهای هستند. همه کوفتهها را به همین شکل، آماده کنید.
- مرحله دهم: در نهایت، کوفتهها را داخل قابلمه و سس در حال جوش قرار دهید و حرارت شعله را کم کنید. حداقل 1 ساعت زمان لازم است تا کوفتهها کاملا مغزپخت شوند.
اسنپ فود و یک خرید اینترنتی به صرفه از رستوران های یزد
اگر ساکن یزد هستید و یا به این شهر سفر کردهاید و دوست دارید طعم این کوفته را تجربه کنید، به جای درست کردن آن در منزل یا محل اقامتتان، پیشنهاد سادهتری هم وجود دارد. شما میتوانید به راحتی، از اسنپ فود کمک بگیرید و این غذای خوشمزه و پرطرفدار محلی را به صورت آنلاین سفارش دهید. برای این کار، وارد سایت شوید و عبارت خرید آنلاین غذا در یزد را سرچ کنید. به این ترتیب، لیستی از بهترین رستوران های شهر یزد مقابل شما قرار خواهد گرفت که میتوانید از منوی متنوع آنها، هر غذایی را که بخواهید انتخاب کرده و سفارش خود را همراه با آدرس مقصد، ثبت کنید. امیدواریم خرید اینترنتی رضایتبخشی را پیش رو داشته باشید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402