طرز تهیه کیک سه شیر با طعمی خوشمزه و دلپذیر
مقدمه :
کیک سه شیر یکی از انواع دسرهایی میباشد که هر کسی بعد خوردنش از آن لذت برده است و خیلی از افراد بهدنبال طرز پخت این نوع کیک خوشمزه هستند. پس اگر در جستجوی طرز تهیه کیک سه شیر هستید با اسنپ فود همراه شوید تا باهم، طرز تهیه کیک سه شیر را ببینیم.
کیک سه شیر | |
میزان کالری در هر 100 گرم | 246 کالری |
زمان آماده سازی | 1 تا 2 روز |
زمان پخت | 40 دقیقه |
تعداد نفرات | 4 |
کیک سه شیر چیست؟
این کیک اسم جالبی دارد و اسمش را از سه نوع شیری که در آن استفاده میشود گرفته شده است که شامل: شیر معمولی، شیرعسلی و شیر تبخیر شده میباشد که به جای شیر تبخیر شده معمولاً از شیرنارگیلی استفاده میکنند.
قبل آنکه به سراغ طرز تهیه کیک سه شیر برویم به شما بگویم، کیک سه شیر انواع مختلفی دارد که شامل موارد زیر است:
- طرز کیک سه شیر پسته ای
- طرز کیک سه شیر زعفرانی
- طرز کیک سه شیر شکلاتی
طرز تهیه هر یک از مدلهای بالا دارای اصول یکسانی است اما بسته به هر کدامیک از آنها، پسته، زعفران و شکلات به کیک اضافه میشود. به عنوان مثال در طرز تهیه کیک سه شیر زعفرانی به کیک زعفران اضافه میکنند.
همچنین انواع مدل دیگر کیک سه شیر وجود دارد که از نظر منطقه جغرافیایی تقسیم بندی شده است مانند:
- طرز تهیه کیک سه شیر شیراز
- طرز تهیه کیک سه شیر ترکیه
- طرز تهیه کیک سه شیر مکزیکی
در این مقاله سعی بر آن است که اصول طرز تهیه کیک سه شیر بیان شود و شما مطابق سلیقهتان موادی به آن اضافه کنید.
همچنین اگر این کیک را برای مراسمی میخواهید درست کنید، احتمالاً بهدنبال شیرینجات مختلفی هستید که میتوانید طرز تهیه انواع کیک و شیرینی مانند طرز تهیه کیک چای و طرز تهیه کیک کشمشی را در بلاگ مشاهده نمایید.
1. مواد لازم برای طرز تهیه کیک سه شیر
تخم مرغ | 5 عدد |
شکر | 1 پیمانه |
آرد | 1.5 پیمانه |
شیر معمولی | 250 میلیلیتر |
شیر نارگیل | 250 میلیلیتر |
شیر عسلی | 200 میلیلیتر |
خامه قنادی | 250 گرم |
کره آب شده یا روغن مایع | 0.5 پیمانه |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
2. مراحل طرز تهیه کیک سه شیر
§ مرحله اول:
قبل آنکه به سراغ کیک بروید، فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا فر برای پخت آماده شود.
§ مرحله دوم:
تخم مرغها، شکر و وانیل را در ابتدای کار هم بزنید. این کار را با یک همزن برقی حتماً انجام دهید تا در نهایت یک مایع کشدار و نرم بنظر برسد. همچنین یادتان باشد تخم مرغها سرد نباشد آنها را در محیط اتاق قراردهید تا به دمای تعادل محیط برسند.
§ مرحله سوم:
بعد آنکه مایع مناسبی ایجاد شد به آن روغن یا کره آب شده اضافه کنید تا زمانی ادامه دهید تا روغن یا کره در مایع خوب مخلوط شده باشد.
§ مرحله چهارم:
در مرحله بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و در هر الک مخلوط آرد و بکینگ پودر را به مایع اضافه کنید و سپس به صورت آرام آن را با مایع مخلوط کنید.
§ مرحله پنجم:
فر باید حداقل 20 دقیقه گرم شده باشد و بعد قالب را چرب و کمی آرد به آن بپاشید تا بعد پخت کیک به قالب نچسبد. البته شما میتوانید از کاغذهای روغنی برای این کار استفاده کنید.
§ مرحله ششم:
مایع را درون قالب بریزید تا با حرارت 180 درجه به مدت 40 دقیقه اجازه دهید تا کامل بپزد. برای آنکه مطمئن شوید که آیا پخت آن کامل شده است یا خیر، میتوانید از خلال دندان استفاده کنید.
§ مرحله هفتم:
حال در این مرحله باید مایع سه شیر را درست کنید. شیر معمولی، عسلی و نارگیلی را هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
§ مرحله هشتم:
بعد 40 دقیقه کیک را از فر خارج کرده و حدود 2 الی 3 ساعت اجازه دهید تا خنک شود و بعد مایع سه شیر را بر روی آن بریزید و درون یخچال حدود 1 الی 2 شبانه روز قرار دهید تا مایع سه شیر کاملاً جذب کیک شود.
§ مرحله نهم:
بعد آنکه مایع سه شیر جذب کیک شد خامه قنادی را بر روی آن بکشید. در این قسمت میتوانید تزیینات گوناگونی را انجام دهید.
نحوه درست کردن کیک سه شیر به پایان رسید. در ادامه بصورت مختصر، نحوه درست کردن انواع کیک سه شیر را بیان کردهایم تا با توجه به سلیقهتان آن را درست کنید.
3. کیک سه شیر پستهایی
کیک سه شیر پستهایی که از اسم آن پیدا است معمولا پسته را برای تزیین استفاده میکنند اما در بعضی مواقع مقداری پسته را درون کیک میریزند و کاملا سلیقهایی میباشد.
4. کیک سه شیر زعفرانی
برای تهیه کیک سه شیر زعفرانی در هنگام تهیه مایع سه شیر به اندازه سه قاشق غذاخوری زعفران اضافه میکنند.
5. کیک سه شیر شکلاتی
کیک سه شیر شکلاتی طرفداران زیادی در کافهها دارد. به طور معمول طرز تهیه این کیک مانند مراحل بالا است ولی مقدار 0.5 پیمانه پودر شکلات به کیک اضافه میشود.
6. فوت و فن کوزه گری برای پخت کیک سه شیر
احتمالاً شمایی که این مقاله را میخوانید برای اولین بار است که این نوع کیک را میخواهید درست کنید. پس فوت و فن کوزه گری تهیه کیک سه شیر را باید بدانید.
اول: یادتان باشد از شیر کم چرب استفاده نکنید چون بافت مناسبی به مایع کیک نمیدهد.
دوم: برای تهیه کیک سه شیر به سه نوع شیر متفاوت نیاز دارید اگر شیر غلیظ شده پیدا نکردید میتوانید از شیر نارگیل استفاده کنید.
سوم: حداقل چندین ساعت کیک را درون یخچال بگذارید تا کیک کاملاً توسط شیر خیسانده شود.
چهارم: آرد را الک کنید، چون باعث جلوگیری گره در کیک میشود.
پنجم: تخم مرغها را وقتی میخواهید مخلوط کنید توجه داشته باشید به دمای معمولی اتاق رسیده باشد و گرنه به خوبی مخلوط نخواهند شد.
ششم: به شما پیشنهاد میشود از آرد سفید مخصوص کیک استفاده کنید تا کیک با بافت بهتری داشته باشید.
7. آماده شدن کیک سه شیر در کمتر از یک ساعت
مراحل طرز تهیه کیک سه شیر را به شما توضیح دادهایم. پیشنهاد ما این است که اگر تا به الان آن را امتحان نکردهاید همین حالا امتحان کنید و تست کنید و بعد برای طرز تهیه آن اقدام کنید.
مطمئناً طعم واقعی آن را نچشیده باشید از کجا میخواهید بدانید آیا این کیک سه شیری که درست کردهاید همان طعم واقعی را میدهد. پس بهترین تصمیم آن است که اول آن را امتحان کنید.
اگر به دنبال روش آسان برای تهیه کیک سه شیر هستید، به سایت اسنپ فود سر بزنید و گزینه سفارش آنلاین شرینی را انتخاب کنید و مدلهای مختلف کیک سه شیر را سفارش دهید تا در سریعترین زمان ممکن به دست شما برسد.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402