چگونه می توان مدت زمان نگهداری آب سیب را افزایش داد؟
مصرف آب سیب میتواند بخشی از نیاز بدن به ویتامینها را تامین کند چرا که فواید و خواص بیشماری دارد. آب سیب حاوی آنتی اکسیدان، ویتامین B و C، آهن، کلسیم، منیزیوم، مس و منگنز است. خوردن آب سیب موجب افزایش سلامت قلب، پاکسازی کبد، کاهش کلسترول، تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از سرطان میشود. به طور کلی مدت زمان ماندگاری آبمیوه به نوع آن و شرایط نگهداری بستگی دارد. در این مطلب به بررسی مدت زمان نگهداری آب سیب و نحوه جلوگیری از سیاه شدن آن میپردازیم.
مدت زمان نگهداری آب سیب
آب سیب از آبمیوههایی است که به سرعت پس از 24 ساعت فاسد میشود و نمیتوان آن را برای مدت طولانی حتی در یخچال نگهداری کرد. برای نگهداری آب سیب در یخچال، آن را درون یک ظرف شیشهای بریزید. دقت داشته باشد که شیشه باید کاملا پر شود، زیرا آب سیب در معرض هوا تغییر رنگ میدهد. این آبمیوه را در ظروف پلاستیکی نگهداری نکنید زیرا حالت اسیدی آن موجب ورود ترکیبات شیمیایی از ظرف به آبمیوه میشود.
نحوه جلوگیری از سیاه شدن آب سیب
علت سیاه شدن سیب مادهای به نام پلی فنول اکسیداز است که پس از قرارگیری در برابر هوا از طریق فرایند اکسیداسون موجب تغییر رنگ سیب میشود. در صورتی که آب سیب در معرض اکسیژن هوا قرار بگیرد، پس از 20 دقیقه سیاه شده و شروع به فاسد شدن میکند. به همین دلیل آن را بلافاصله پس از آبگیری نوش جان کرده و با این کار از نابودی مواد مغذی آن جلوگیری کنید. با استفاده از چند روش میتوان مانع از سیاه شدن سریع آب سیب شد:
- اضافه کردن مقداری آبلیمو از فرایند اکسیداسیون جلوگیری میکند.
- مقدار یک هشتم قاشق چایخوری نمک را در آب حل کنید و برشهای سیب را دو دقیقه در آب نمک قرار دهید، سپس آبکش کرده و بلافاصله سیبها را با آب بشویید تا شور نشوند، در نهایت آنها را آبگیری کنید.
- اضافه کردن آب مرکبات و آب آناناس واکنش شیمیایی را کند کرده و مانع از سیاه شدن آب سیب میشود. همچنین میتوانید سیبها را پس از برش زدن به آبمیوه آغشته کنید.
- پس از برش دادن سیب، آن را به مدت 30 ثانیه در محلول آب و عسل قرار دهید، این کار علاوه بر متوقف کردن فرایند اکسیداسیون، در طعم آب سیب تغییری ایجاد نمیکند.
چرا آب سیب کف می کند؟
احتمالا شما نیز شاهد کف کردن آب سیب بودهاید که چندان خوشایند نیست. علت این اتفاق ترکیب هوا با آبمیوه در حین فرایند آبگیری است. این موضوع به کیفیت دستگاه آبمیوهگیری شما بستگی دارد، یعنی هرچه تعداد دور دستگاه بیشتر بوده و سریعتر کار کند، میزان کف کمتری ایجاد میشود. برای از بین بردن کف روی آبمیوه میتوانید آن را از یک صافی عبود دهید تا کف آن جدا شده و آبمیوه شفافتری به دست آید.
شیوه های مختلف مصرف سیب
همانطور که گفتیم سیب خواص بسیار زیادی برای بدن دارد و باید آن را در رژیم غذایی خود جای دهیم. سیب را میتوان به عنوان میوه و به صورت خام در میان وعده استفاده کرد. اما روشهای دیگری نیز برای مصرف سیب وجود دارد:
- استفاده از سیب خرد شده در سالادهای میوه یا سالاد فصل
- کیک، شیرینی و پای سیب
- انواع اسموتیهای ترکیبی با سیب
- سس سیب
- سیب خشک شده
- انواع آبمیوههای ترکیبی با سیب
- سیب پخته شده
- کمپوت سیب
- مربا سیب
- فالوده سیب
- دمنوش سیب
نکات مهم درباره آب سیب
خوردن آب سیب این نوشیدنی مقوی و لذیذ را فراموش نکنید، اما توجه به نکات زیر در هنگام مصرف آب سیب مهم و ضروری است:
- 250 گرم آب سیب حاوی 114 کالری انرژی است.
- اگر آب سیب تغییر رنگ یا بو داد، از مصرف آن خودداری کنید زیرا بسیار خطرناک است.
- اگر به سیب حساسیت دارید، آب سیب را مصرف نکنید.
- شیرینی سیب بر خلاف شیرینیهای مصنوعی همچون قند و شکر مضر نیست.
آب سیب را به صورت تازه مصرف کنید!
مصرف آب سیب خواص و فواید بسیار زیادی برای بدن دارد که در این مطلب بهترین روش و مدت زمان نگهداری آب سیب را معرفی کردیم. اگر میخواهید در مهمانیهای خود با آب سیب یا دیگر انواع نوشیدنی و معجونها پذیرایی کنید، اما وقت کافی برای تهیه آنها را ندارید، میتوانید از اسنپ فود کمک بگیرید. کافی است به صفحه سفارش آنلاین آبمیوه بروید و نوشیدنیهای مورد نظر خود را به آسانی سفارش دهید. در صورتی هم که قصد دارید یک آب سیب خوشمزه در منزل آماده کنید، اما در خانه سیب ندارید، میتوانید از طریق امکان خرید میوه آنلاین سفارش خود را ثبت کرده و درب به محل تحویل بگیرید.
نظرتون درباره اینکه هر چقدر دور دستگاه ابمیوه گیری بیستر باشه و سریعتر بچرخه کف اب سیب کمتر میشه اشتباه هستش در واقع علت کف اب سیب مربوط به مخلوط شدن ابمیوه و هوا هست و لذا هر چه دور دستگاه ابمیوه گیر تندتر باشه میزان ترکیب هوا با ابمیوه بیشتر و کف بیشتر تولید میشه و بالعکس، سپاس
سلام ممنون نظرتون به ما گفتید کمی با دقت تر مقاله مدت زمان نگهداری آب سیب بیشتر کنیم بخوانید و
همینطور با دقت تر کامنت خود را بخوانید به نتیجه این میرسید که دور تندتر یا بیشتر مخلوط کن یک معنی دارد و
اما هرچه تعداد دور دستگاه بیشتر بوده و سریعتر کار کند،آب میوه سیب میزان کف کمتری ایجاد میشود