طرز تهیه پاستا پیچی با ظاهری جذاب و اشتهابرانگیز
ظاهر پاستا و ماکارونی همیشه اشتهابرانگیز است؛ بخصوص اینکه پاستا یا ماکارونی از نوع شکلدار باشد. امروز هم قصد داریم درباره طرز تهیه پاستا پیچی صحبت کنیم. تهیه این غذای ایتالیایی خوشمزه و خوشفرم، زمان زیادی از شما نمیگیرد و طعم بینظیر آن مدتها در خاطرتان خواهد ماند. در ادامه، جدول مشخصات غذایی پاستا پیچی آمده است:
پاستا پیچی | |
تعداد نفرات | 5 نفر |
زمان آماده سازی | 15 دقیقه |
زمان پخت غذا | با احتساب زمان پخت گوشت (بیشتر از 3 ساعت) |
میزان سختی | متوسط |
طرز تهیه پاستا پیچی
احتمالا خواندن این رسپی شما را به یاد طرز تهیه ماکارونی شکل دار پیچی بیندازید. حق هم دارید، زیرا ظاهر این غذاها شباهت زیادی به هم دارند. البته یک تفاوت مهم طرز تهیه ماکارونی و پاستا این است که در بسیاری از دستورات پاستا، نیازی به دم کشیدن پاستا نیست و همین اندازه که پاستای آبکش شده را با سس ترکیبی آن برای چند دقیقه حرارت دهید، کافیست. شما میتوانید در تهیه این غذا، علاوه بر پاستا پیچی، از پاستای فتوچینی یا انواع دیگر پاستاهای شکلدار هم استفاده کنید. در ادامه، مواد لازم و مراحل طرز تهیه این غذای خوشمزه را با هم میخوانیم:
مواد لازم برای تهیه پاستا پیچی
برای پخت پاستا پیچی، مواد اولیه را مطابق جدول زیر آماده کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
پاستا پیچی | 1 بسته |
گوشت گاو | 30 گرم |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 1 حبه |
قارچ دکمه ای | 225 گرم |
آب گوجه فرنگی | نصف لیوان |
خامه | 1 بسته |
ماست کفیر | 3/1 فنجان |
آرد | 1 قاشق غذاخوری |
جعفری | 2 قاشق غذاخوری |
پودر آویشن | نصف قاشق چایخوری |
پودر زیره سیاه | نصف قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه پاستا پیچی
شاید طرز تهیه این غذا مانند طرز تهیه ماکارونی با مرغ ساده نباشد، اما خیلی هم سخت نیست و میتوانید آن را به شکل حرفهای تهیه کنید. برای پخت پاستا پیچی خوشمزه، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: ابتدا گوشت گاو را به تکههای کوچکتر تقسیم کرده و در قابلمهای مناسب با مقداری روغن تفت دهید. سپس کمی آب و فلفل سیاه اضافه کنید و زمان کافی دهید تا گوشت با حرارت ملایم کاملا مغزپخت شود.
نکته: حدود 3 ساعت زمان لازم است تا گوشت کاملا بپزد، میتوانید در مراحل آخر پخت، کمی هم نمک اضافه کنید.
- مرحله دوم: قارچها را شسته، خشک کرده و به صورت ورقهای خرد کنید. پیاز را نگینی کنید و سیر را هم رنده یا له کنید.
- مرحله سوم: در تابهای مناسب، پیاز را تفت دهید و پس از چند دقیقه، سیر را به آن اضافه کنید. حالا تکههای گوشت را اضافه کنید و در نهایت، قارچها را هم در تابه بریزید و ادویهجاتی مثل نمک، فلفل، پودر آویشن و پودر زیره سیاه را هم اضافه کنید.
- مرحله چهارم: زمانی که طعم مواد به خورد هم رفت و قارچها قهوهای شدند، آرد را هم با بقیه مواد تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
- مرحله پنجم: در این مرحله از طرز تهیه پاستا پیچی ، خامه را به محتویات تابه اضافه کنید. در ادامه، آب گوجه فرنگی را در تابه بریزید و اجازه دهید همه مواد با هم جوش ریز بخورند.
- مرحله ششم: حالا پاستا پیچی را به مواد تابه اضافه کنید و مقداری هم بزنید تا پاستاها کاملا با سس داخل تابه، ترکیب شده و نرم شوند.
- مرحله هفتم: شعله گاز را زیاد کرده و درب تابه را بگذارید. هر چند دقیقه یکبار، درب تابه را برداشته و محتویات آن را هم بزنید. پاستا باید کاملا بپزد و آب غذا هم باید کشیده شود. در این زمان، باید شعله گاز را خاموش کنید.
- مرحله هشتم: در ادامه کار، ماست کفیر و جعفری خرد شده را روی پاستا بریزید و با چشیدن مقداری از غذا، میزان نمک و فلفل آن را اندازه کنید. در نهایت، غذا را در ظرفی مناسب بکشید و روی آن را با مواد دلخواه تزئین کرده و سرو کنید. نوش جان
چند نکته کاربردی در طرز تهیه پاستا پیچی
توجه به این نکات باعث میشود که بتوانید غذای خوشمزهتری درست کنید و در صورت نبود بعضی از مواد غذایی، جایگزینهای مناسبتری را به کار ببرید:
- اگر میخواهید بوی خاص گوشت گاو به طور کامل برطرف شود، مقدار سیر و پیاز را بیشتر کنید و در همان ابتدای کار، گوشت را با مقداری پیاز و سیر تفت دهید و سپس در آب بپزید.
- به جای ماست کفیر میتوانید از ماست سون کاله یا خامه ترش استفاده کنید.
- در صورت تمایل میتوانید از گوشت چرخ کرده گاو هم استفاده کنید. در این صورت، گوشت چرخ کرده را با مقداری سیر و پیاز رنده شده مخلوط کرده و به شکل گلولههای کوچک دربیاورید. کوفته ریزهها را در روغن تفت داده و در مقداری آب و ادویه بپزید. سایر مراحل مانند دستور بالا پیش میرود.
- هر چقدر خامه مورد استفاده شما چربتر و سنگینتر باشد، غذای خوش طعمتری خواهید داشت. البته این موضوع شامل حال افرادی که مبتلا به چربی خون هستند، نمیشود.
- برای تهیه این غذا از گوشت شتر هم میتوانید استفاده کنید. اگر اصلا گوشت نداشتید هم میتوانید مثل طرز تهیه ماکارونی پیچ پیچی با سویا، از سویا استفاده کنید.
طرز تهیه پاستا پیچی با سس استروگانف
برای تهیه یک سس استروگانف اصیل، بعد از پخت گوشت، آن را در غذاساز بریزید و مقداری نمک، فلفل، آویشن، زردچوبه و جعفری به آن اضافه کنید. چند پالس بزنید تا محتویات غذاساز به صورت پورهای یکدست درآید.
سپس، در تابهای دیگر، ورقههای قارچ را همراه با مقداری آبلیمو، روغن و نمک در حرارت بالا تفت دهید و قارچهای سرخ شده را به پوره گوشت بیفزایید. در ادامه کار و در همان تابه، آرد، شیر و کره را با هم مخلوط کنید و پس از اینکه یک حباب زد، آن را از روی حرارت برداشته و با قارچ و پوره گوشت مخلوط کنید. توجه داشته باشید که به ازای یک لیوان شیر باید از یک فنجان آرد و 50 گرم کره استفاده کنید.
این سس سفید رنگ، همان سس استروگانف معروف است که میتوانید آن را با پاستای آبکش شده مخلوط کرده و میل کنید. نوش جان
پاستا پیچی با سماق
این دستور شباهت زیادی با طرز تهیه ماکارونی با سس گوشت دارد. برای تهیه پاستا پیچی با سماق، مقداری گوشت چرخ کرده را با پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و رب تفت دهید. این ترکیب را با مقداری پاستای آبکش شده ترکیب کرده و به حالت دم کردن، 20 دقیقه بپزید. سپس در هنگام سرو، مقداری سماق روی پاستاها بپاشید.
پاستا پیچی را حتما امتحان کنید…
نحوه تهیه پاستا پیچی ساده، پاستا پیچی با سس استروگانف و با سماق را برای شما گفتیم. همگی این پاستاها خوشمزهاند و سعی کنید حداقل یکی از آنها را در منزل آماده کنید. البته، اگر به هر دلیلی نمیتوانید این غذاهای ایتالیایی را در منزل تهیه کنید، اسنپ فود در کنار شما است. کافیست سری به این سایت بزنید و از میان یک تنوع بینظیر از انواع پاستا و ماکارونی ، غذای دلخواه خود را با چند کلیک به صورت آنلاین سفارش دهید.
سفارش غذا اسنپ فود، یک راه مطمئن و آسان است که تجربه چشیدن طعم غذاهای متفاوت و متنوعی را برای شما رقم میزند. کافیست یکبار امتحان کنید تا از مشتریان پر و پا قرص آن شوید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402