طرز تهیه مرغ پاپ کورنی با طعم بینظیر
نام مرغ پاپ کورن را احتمالا در منوی برخی از فست فودها دیده باشید. یک غذای خوشمزه و پرطرفدار که به عنوان پیش غذا و معمولا به همراه سیب زمینی سرو میشود. بافت روی مرغها در این غذا پودر سوخاری بوده و کاملا ترد است. در این مطلب میخواهیم طرز تهیه مرغ پاپ کورنی در منزل را به شما آموزش دهیم تا به راحتی و در چند مرحله بتوانید طعم آن را امتحان کنید.
مرغ پاپ کورنی |
|
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 2 ساعت |
زمان پخت غذا | 30 دقیقه |
میزان سختی | کم |
طرز تهیه مرغ پاپ کورنی
پاپ كرن مرغ سوخاري یک غذای ساده و سریع است که حتی کودکان هم به آن علاقهمند هستند. معمولا در رستورانهای معروف و مخصوص غذاهای سوخاری مانند کی اف سی میتوانید این غذا را ببینید که با استفاده از تکههای ریز مرغ تهیه میشود. آنچه که این مرغ را خوش طعم میکند، ادویهها و پودر سوخاری است که برای درست کردن آن استفاده میشود. اگر به این نوع از غذاها علاقه دارید، پیشنهاد میکنیم طرز تهیه کراکت پنیر را هم امتحان کنید.
مواد لازم برای پاپ کورن مرغ سوخاری
مواد زیر همه آن چیزی است که برای درست کردن این غذا نیاز دارید و در فیلم طرز تهیه پاپ کورن مرغ که در منابع مختلف قرار داده شده نیز آنها را دیدهاید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
سینه مرغ | 2 عدد |
آرد سفید | 1 لیوان |
بکینگ پودر | 2 قاشق چایخوری |
آویشن | 1 قاشق مرباخوری |
پاپریکا | 1 قاشق چایخوری |
پودر پیاز | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
ماست | 1 لیوان |
پودر سیر و روغن | به مقداری کافی |
مراحل تهیه مرغ پاپ کورنی
پس از آماده سازی مراحل بالا، نوبت به انجام کارهای زیر در طرز تهیه مرغ پاپ کورنی میرسد:
- مرحله اول: مرغها را به تکههای کوچک تبدیل کرده و آنها را بشویید. سپس درون آبکش قرار دهید تا کاملا آب آنها خارج شده و بافتشان خشک شود.
- مرحله دوم: مرغها را درون یک ظرف بزرگ بریزید.
- مرحله سوم: ماست، نمک و فلفل را به مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- مرحله چهارم:یک سلفون روی ظرف حاوی مرغ بکشید و اجازه دهید برای مدت زمان 2 ساعت درون یخچال بماند.
- مرحله پنجم:در این حین، آرد را درون یک ظرف دیگر بریزید.
- مرحله ششم: نمک، فلفل، پودر پیاز، پاپریکا و آویشن را به آن اضافه کرده و خوب آنها را مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
- مرحله هفتم: قابلمه را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن درون آن ریخته و اجازه دهید تا کاملا داغ شود.
- مرحله هشتم: یک ظرف آب ولرم و ظرف حاوی مخلوط آرد را در کنار خود قرار دهید.
- مرحله نهم: مرغها را در آرد غلطانده و درون آب قرار دهید سپس بار دیگر به آرد آغشته کنید.
- مرحله دهم: مرغها را درون روغن داغ انداخته و اجازه دهید تا سرخ شوند.
- مرحله یازدهم: هر کدام از تکههای مرغ سرخ شده را درون توری یا یک دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود.
- مرحله دوازدهم: اکنون میتوانید این غذا را به همراه سس سالسا یا سس قارچ سرو کنید. طرز تهیه مرغ پاپ کورنی به پایان رسید.
طرز تهیه چیکن پاپ کورن پنیری
اگر به طعم پنیر در غذاها علاقه دارید، طرز تهیه چیکن پاپ کورن پنیری برایتان جذابتر است. مراحل درست کردن این مدل کمی با روش قبلی متفاوت بوده و نیازمند مواد اولیه متفاوتی است که در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت:
مواد لازم برای تهیه چیکن پاپ کورن پنیری
ترکیبات لازم برای این روش پخت در جدول زیر قرار داده شده است:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
سینه مرغ | 250 گرم |
پیاز | 1 عدد |
پاپریکا و پودر سیر | ½ قاشق از چایخوری |
زنجبیل و ادویه کاری | ½ قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
پودر سوخاری | به مقدار لازم |
مراحل تهیه چیکن پاپ کورن پنیری
پس از آماده سازی مواد بالا، باید مراحل زیر را برای درست کردن پاپ کورن مرغ پنیری انجام دهید:
- مرحله اول: پیاز را با رنده ریز، رنده کرده و از صافی رد کنید تا مقدار آب اضافی آن گرفته شود.
- مرحله دوم: سینه مرغ را درون غذاساز ریخته و آن را کاملا له کنید.
- مرحله سوم: نمک، زنجبیل، پاپریکا، پودر سیر و ادویه کاری را به مرغ له شده اضافه کرده و آنها را به خوبی میکس کنید تا بافتی خمیر مانند پیدا کند.
- مرحله چهارم:تخم مرغ را درون یک ظرف جداگانه ریخته و به خوبی با چنگال بزنید تا بافت آن یکدست شود.
- مرحله پنجم:مرغ را به صورت قطعات کوچک درآورده و کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید سپس به صورت توپکهای کوچک آنها را جمع کنید.
- مرحله ششم: توپکهای مرغ را یک بار در آرد سوخاری سپس درون تخم مرغ بغلطانید تا تمام قسمتهای آن کاملا آغشته به این مواد شود.
- مرحله هفتم: در مرحله بعدی باید توپکها را درون پودر سوخاری بغلطانید تا آماده سرخ کردن شوند.
- مرحله هشتم: تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و کمی روغن داخل آن بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود.
- مرحله نهم: توپکهای مرغ را درون تابه سرخ کنید تا سطح آنها طلایی شود.
- مرحله دهم: سپس آنها را روی یک دستمال مخصوص یا سبد قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
- مرحله یازدهم: اکنون پاپ کورن پنیری شما آماده سرو است.
چند نکته مهم و کاربردی در طرز تهیه پاپ کرن مرغ سوخاری
- پاپ کرن مرغ سوخاری یک غذای خوش خوراک و همه پسند است که با رعایت نکات زیر میتوان این غذا را خوشمزهتر تهیه کرد.
- در طرز تهیه مرغ پاپ کورنی کره ای، معمولا مراحل به همین صورت است، با این تفاوت که مقدار زیادی فلفل به آن اضافه میشود.
- برای درست کردن این غذا بهتر است از آرد سفید نول سه صفر گندم یا آرد شیرینی پزی استفاده کنید.
- اگر از نشاسته ذرت برای درست کردن غذا استفاده کنید، بافت روی آن تردتر خواهد شد.
- روغنی که مرغها درون آن سرخ میشوند باید کاملا داغ شده باشد و مقدار آن به قدری باشد که تکههای مرغ در آن غوطهور شوند.
- در طرز تهیه ران مرغ سوخاری نیز میتوانید از همین روش استفاده کنید.
مرغ پاپ کورنی، یک پیش غذای جذاب و متفاوت
همانطور که مشاهده کردید، طرز تهیه مرغ پاپ کورنی ساده است. تنها با آماده سازی چند ماده اولیه مختلف و طی کردن مراحلی که گفته شد میتوانید یک پیش غذای متفاوت با طعمی جدید را تجربه کنید. اگر به این سبک از غذاهای سوخاری علاقه دارید، میتوانید آنها را به صورت آنلاین نیز سفارش دهید. تنها کاری که باید انجام دهید، مراجعه به سفارش غذا اسنپ فود و انتخاب غذای دلخواهتان از فست فودهایی است که در آن فعال هستند. در پایان، اگر شما هم روش متفاوتی را برای درست کردن این غذا در ذهن خود دارید، دستور آن را با ما به اشتراک بگذارید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402