ادویه ماکارونی چیست؟
ادویه ماکارونی شامل ترکیبی مفصل از ادویههایی مانند زردچوبه، پودر سیر، فلفل، میخک، پودر آویشن، دارچین و…است. برای طرز تهیه ماکارونی باید تمام ادویهها را آسیاب کرده و پس از الک کردن با هم ترکیب کنید. تنوع ادویهها در ماکارونی بدون گوشت کمتر است و ادویه ایتالیایی ماکارونی هم فقط شامل پودر سیر، آویشن، پونه کوهی و ریحان خشک میشود. حالا اگر دوست دارید با نسبت این ترکیبات و جزئیات لیست آنها بیشتر آشنا شوید، با اسنپ فود همراه باشید.
ادویه ماکارونی با سس گوشت
اگر در طرز تهیه ماکارونی از گوشت یا مرغ استفاده کردهاید، باید فکری هم بهحال بوی زهم مرغ یا گوشت کنید. در این صورت، ترکیب ادویههای زیر به شما کمک میکنند که غذایی معطر و خوشطعم داشته باشید.
مواد لازم برای ادویه ترکیبی ماکارونی با سس گوشتی
برای تهیه این ادویه مخصوص، موادی که در جدول زیر آمده است را فراهم کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
زردچوبه | نصف قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
دارچین | نصف قاشق غذاخوری |
پودر سیر | نصف قاشق غذاخوری |
پودر آویشن | نصف قاشق غذاخوری |
پودر زنجبیل | نصف قاشق غذاخوری |
پودر پیاز | نصف قاشق غذاخوری |
جوز هندی | 1 عدد |
میخک | یک چهارم قاشق غذاخوری |
تخم گشنیز | نصف قاشق غذاخوری |
ادویه کاری | نصف قاشق غذاخوری |
پاپریکا | نصف قاشق غذاخوری |
گلپر | نصف قاشق غذاخوری |
گرد لیموعمانی | نصف قاشق غذاخوری |
هل سبز | 7 عدد |
مراحل طرز تهیه ادویه ماکارونی با سس گوشت
برای تهیه این ادویه ترکیبی مطابق دستور زیر پیش بروید:
- مرحله اول: ابتدا همه ادویهها را با آسیاب برقی یا دستی پودر کنید. برای عطر بیشتر از چوب دارچین استفاده کرده و در زمان تهیه ادویه آن را پودر کنید.
- مرحله دوم: جوز هندی را نیز بهصورت ریز رنده کنید.
- مرحله سوم: تمام ادویههای آسیاب شده را الک ریز کنید تا ناخالصیهای آنها جدا شود.
- مرحله چهارم: در ادامه، ادویهها را داخل کاسهای مناسب ریخته و خوب با هم مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی ایجاد شود.
- مرحله پنجم: ادویه ترکیبی را داخل ظرفی تمیز، شیشهای و درب دار ریخته و آن را در مکانی تاریک و خنک قرار دهید.
ادویه ماکارونی گیاهی
اگر طعم ماکارونی را با سس سبزیجات یا سس سویا میپسندید، از ترکیب ادویههای زیر استفاده کنید تا یک غذای بدون گوشت فوقالعاده لذیذ داشته باشید:
مواد لازم برای تهیه ادویه ماکارونی گیاهی
برای تهیه این ادویه ترکیبی خوشعطر و بو، مواد اولیه زیر را فراهم کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | نصف قاشق چایخوری |
پودر آویشن | 1 قاشق چایخوری |
گرد لیموعمانی | 1 قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | 1 قاشق چایخوری |
پودر پیاز | 1 قاشق چایخوری |
پاپریکا | 1 قاشق چایخوری |
ادویه کاری | نصف قاشق چایخوری |
مراحل طرز تهیه ادویه ماکارونی بدون گوشت
مراحل کار را مطابق دستور زیر پیش ببرید:
- مرحله اول: مثل دستور قبل، همه ادویهها را آسیاب کرده و با یک الک ریز الک کنید تا ناخالصیها آنها جدا شود.
- مرحله دوم: در نهایت، پودر ادویهجات را با هم مخلوط کرده و داخل شیشهای تمیز و دربدار بریزید.
- مرحله سوم: ادویه ترکیبی را در جایی خشک، تاریک و خنک قرار داده و هر بار به مقدار موردنیاز در سس ماکارونی بریزید.
مخلوط این ادویهها با مخلوط سبزیجات، قارچ و فلفل دلمهای بینظیر است و پیشنهاد میکنیم که گاهی ماکارونی را به این روش درست کنید.
ادویه ایتالیایی ماکارونی
این ادویه برای غذاهایی مثل پیتزا، لازانیا و پاستا استفاده میشود و شامل ترکیبی از پودر سیر، آویشن، پونه کوهی و ریحان خشک است.
چند نکته در طرز تهیه ادویه ماکارونی
برای تهیه این ادویههای ترکیبی، نکات و ریزهکاریهای زیر را هم در نظر داشته باشید:
- اگر بوی سویا را دوست ندارید، به ادویه ماکارونی گیاهی مقداری پودر سیر و دارچین اضافه کنید.
- پس از تهیه سس ماکارونی و افزودن ادویهها، مقداری نمک به سس اضافه کنید. البته دقت کنید که در مقدار نمک زیاده روی نکنید، زیرا مقداری نمک هم به آب ماکارونی اضافه میشود که با وجود آبکش کردن، تا حدی طعم خود را به ماکارونی میدهد.
- شما میتوانید گرد لیموعمانی را از ترکیبات فوق حذف کرده و بهجای آن، در انتهای پخت سس ماکارونی، مقداری آب لیموترش تازه به آن اضافه کنید.
- طول زمان تفت دادن ادویهها را کوتاه کنید تا عطر و طعم آنها بهتر حفظ شود.
- میتوانید بهجای پودر پیاز از پیاز خردشده و به جای پودر سیر از سیر رندهشده استفاده کنید.
- در استفاده از ادویهجات زیادهروی نکنید تا تعادل طعم سس غذا حفظ شود.
- اگر بهدنبال عطر و طعم قویتری هستید، به جای پودر زنجبیل، ریشه یک زنجبیل خشک شده را رنده کرده و به ترکیب ادویهها اضافه کنید.
- اگر ادویهای باب طبع شما نیست، آن را از دستور حذف کنید.
بهترین زمان اضافه کردن ادویه به ماکارونی چه زمانی است؟
برای پاسخ به این سوال باید قسمتی از طرز تهیه ماکارونی را با هم مرور کنیم. پس از سبک شدن پیاز و اضافه کردن گوشت، صبر کنید تا گوشت چرخ کرده نیمپز شود. سپس، شعله گاز را کم کرده و ادویهها را اضافه کنید. این روش، بهترین شیوه اضافه کردن ادویه به این غذا است که هم بوی زهم گوشت را میگیرد و هم غذای شما را حسابی خوشعطر و بو میکند. البته از سرخ کردن بیش از اندازه ادویه هم خودداری کنید تا غذای شما تلخ نشود.
طول ماندگاری ادویه ماکارونی چقدر است؟
ادویه مادهای خشک است، بنابراین نگهداری آن در طول زمان مشکلی ایجاد نمیکند. با این حال، باید بدانید که عطر و بوی ادویه برای همیشه ماندگار نیست. بنابراین بهترین زمان مصرف این ادویه ترکیبی نهایتا تا 6 ماه است و حتما پس از هر بار مصرف، درب شیشه را محکم ببندید.
ادویه مخصوص ماکارونی با دنیایی از عطر و طعم
همانطور که دیدید، ترکیب ادویههای ماکارونی بسیار متنوع است. درست کردن ماکارونی با این ترکیبات جذاب، عطر و طعم غذای شما را زیر و رو میکند و این چیزی است که باید حتما آن را تجربه کنید. البته، اگر ادویههای لازم را در منزل ندارید، اصلا نگران نباشید. عطاری آنلاین اسنپ فود در خدمت شما است و میتوانید موارد موردنیاز خود همچون زردچوبه، دارچین و … را آنلاین سفارش داده و درب منزل تحویل بگیرید.
سوالات متداول
اصول استفاده از ادویه ماکارونی با سس گوشت چیست؟
زمانی که گوشت نیمپز شد، ادویهها را به مایه گوشتی اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید تا عطر آنها بلند شوند.
اصول نگهداری از ادویه ماکارونی چیست؟
ترکیب ادویه ماکارونی را در ظرفی شیشهای و دربدار ریخته و در مکانی خشک و خنک قرار دهید.
در ادویه ماکارونی گیاهی از چه ادویههایی استفاده میشود؟
در ادویه ماکارونی گیاهی از زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز، پودر آویشن، پودر پیاز، پودر تخم گشنیز، ادویه کاری و پاپریکا استفاده میشود.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402