انواع گل و گیاه

گل پرنده بهشتی و راهنمای نگهداری و تکثیر

گل پرنده بهشتی گیاهی از دل مناطق گرمسیری آفریقای جنوبی است که می‌توانید آن را در آپارتمان خود هم پرورش دهید. این گل زیبا در رنگ‌های مختلف نارنجی، آبی، بنفش، سفید و… دیده می‌شود و به شکل یک پرنده در حال پروازکردن است. شما می‌توانید انواع پرنده بهشتی رجینا، نیکولای، آلبا و… را باتوجه به شرایط آب‌وهوایی، دما، رطوبت، خاک، آبیاری و… پرورش دهید.

همچنین، اگر با انواع بیماری‌هایی که این گیاه را تهدید می‌کنند و روش‌های درمان آن‌ها آشنا باشید، مراقبت‌کردن از پرنده بهشتی آسان‌تر می‌شود. در این مطلب می‌توانید همه نکات لازم و ضروری درباره این گیاه را مطالعه کنید.

معرفی گل پرنده بهشتی

یکی از زیباترین و خیره‌کننده‌ترین گل‌های بومی مناطق گرمسیری آفریقای جنوبی، گل پرنده بهشتی یا گل استرلیتزیا نام دارد. این گیاه به‌دلیل ظاهر چشم‌نواز و گل‌های زیبایش همانند پرنده‌ای در حال پرواز است؛ به همین دلیل، به آن گل پرنده بهشتی می‌گویند. این گل در زیستگاه طبیعی خود به‌عنوان گلی برای پرندگان شهدخوار معروف است و به گرده‌افشانی کمک می‌کند.

گیاه پرنده بهشتی از اواخر پاییز تا اواخر بهار شکوفه می‌دهد و گل‌های نارنجی و آبی باز می‌کند که تضاد زیبایی با برگ‌های سبزرنگش دارند. این گل به‌راحتی تکثیر می‌شود و باتوجه به مکان و مراقبت‌های مناسب، می‌تواند در تمام طول سال گل دهد. علاوه‌بر این، شما می‌توانید از این گل به‌عنوان یکی ار انواع گل آپارتمانی هم استفاده کنید.

در واقع، این گل از سه کاسبرگ نارنجی روشن و سه گلبرگ آبی تشکیل شده است که از مرکز یک گلبرگ سفید بیرون می‌آید. این گیاه می‌تواند تا ارتفاع ۴-۶ فوت (۱۲۰ تا ۱۸۰ سانتی‌متر) و عرض ۳-۴ فوت (۹۰ تا ۱۲۰ سانتی‌متر) رشد و یک منظره زیبا در باغ یا گلخانه شما ایجاد کند. می‌توان گفت که پرنده بهشتی ۳ تا ۶ سال ابتدای زندگی گل نمی‌دهد و می‌تواند تا ۵۰ الی ۱۵۰ سال عمر کند.

انواع گل پرنده بهشتی

گونه‌های بسیار متفاوتی از گیاه پرنده بهشتی وجود دارد که در زیر به معرفی هر کدام از آن‌ها می‌پردازیم.

گل پرنده بهشتی رجینا (Strelitzia reginae)

این گونه از پرنده بهشتی بومی آفریقای جنوبی و دارای برگ‌های چرمی بلند و شبیه به برگ‌های درخت موز است. این گونه از گل آپارتمانی پرنده بهشتی ماندگاری طولانی‌مدتی دارد. برگ‌های این گل دارای توده‌های سفت و سختی هستند که از یک پایه در سطح زمین جوانه می‌زنند؛ اما، گل روی یک ساقه سفت قرار دارد و از کاسبرگ نارنجی و گلبرگ‌های آبی تشکیل شده است. شکوفه‌های آن شباهت عجیبی به سر و تاج پرنده دارند.

این گونه در تمام طول سال و حدود 25 بار شکوفه می‌دهد؛ اما اگر دما به زیر صفر درجه برسد، می‌تواند آسیب ببیند. پرنده بهشتی در شب به دمای متوسط ​​۵۵ تا ۶۵ درجه فارنهایت (۱۲ تا ۱۸ درجه سانتی‌گراد) نیاز دارد.

پرنده بهشتی رجینا
نوع استرلیتزیا
ارتفاع ۱۲۰ تا ۱۸۰ سانتی‌متر
عرض ۹۰ تا ۱۲۰ سانتی‌متر
نور آفتاب کامل، نیمه‌سایه و غیرمستقیم
نیازهای خاک خاک لومی حاصل‌خیز با زهکشی خوب

گل پرنده بهشتی رجینا

پرنده بهشتی نیکولای (Strelitzia nicolai)

گل پرنده بهشتی نیکولای (پرنده غول‌پیکر بهشتی) بومی آفریقای جنوبی و گونه‌ای بسیار بزرگ‌تر از جنس استرلیتزیاست. این گیاه عمدتا به‌دلیل شاخ و برگ‌های چشمگیر خود یک گیاه دائمی درخت‌مانند و همیشه سبز است. ارتفاع این گونه از گل استرلیتزیا می‌تواند به ۳۰ فوت (۹ متر) برسد. برگ‌های آن بسیار بزرگ هستند و به طول ۱۵۰ الی ۳۰۰ سانتی‌متر می‌رسند که شبیه برگ‌های درخت موز هستند.

نیکولای به‌عنوان یک گیاه آپارتمانی شناخته می‌شود که در طول سال شکوفه می‌دهد و در بهار و تابستان به اوج خود می‌رسد. این گیاه غول‌پیکر دارای گل‌های بزرگ آبی و سفید، تا طول ۲۰ اینچ (۵۰ سانتی‌متر) و برگ‌های بزرگ خاکستری مایل به سبز است. این گل آب‌وهوای گرم را ترجیح می‌دهد و در برابر سرما مقاوم نیست.

پرنده بهشتی نیکولای
نوع استرلیتزیا
ارتفاع باغچه ۶ تا ۹ متر/ آپارتمان ۲ متر
عرض ۶ تا ۹ متر
نور آفتاب کامل تا نیمه‌سایه
نیازهای خاک زهکشی خوب و مرطوب

گل پرنده بهشتی نیکولای

پرنده بهشتی قرمز (Caesalpinia pulcherrima)

پرنده بهشتی قرمز از جنس سزالپینیا و از خانواده حبوبات (نخود فرنگی) است. این گل با گونه استرلیتزیا تفاوت‌های زیادی دارد و بومی مناطق خشک آمریکاست. این گیاه با گل‌های قرمز و نارنجی روشن شناخته می‌شود و در تمام طول سال در آب‌وهوای گرم شکوفه می‌دهد. همچنین، دارای درختچه‌ای همیشه‌سبز و برگ‌های پهن است که ساقه‌های خاردار، به‌عنوان حصاری از آن محافظت می‌کنند.

پرنده بهشتی قرمز
نوع سزالپینیا
ارتفاع ۳ تا ۶ متر
عرض ۲ تا ۴ متر
نور آفتاب کامل
نیازهای خاک زهکشی خوب و مرطوب

گل پرنده بهشتی قرمز

پرنده بهشتی آلبا

گل استرلیتزیا آلبا به‌عنوان گل پرنده بهشتی سفید شناخته می‌شود و گیاهی همیشه سبز است. معمولا بین شهریور تا دی شکوفه می‌دهد و دارای گل‌های سفید بزرگ با گلبرگ‌هایی است که طول آن‌ها به ۱۲ اینچ (۳۰ سانتی‌متر) می‌رسد. این گونه می‌تواند دمای خنک‌تری را تحمل کند.

پرنده بهشتی آلبا
نوع استرلیتزیا
ارتفاع تا ۹ متر
عرض ۱۸۰ تا ۲۴۰ سانتی‌متر
نور آفتاب کامل
نیازهای خاک زهکشی مناسب

گل پرنده بهشتی آلبا

پرنده بهشتی مکزیکی (Caesalpinia mexicana)

گل پرنده بهشتی مکزیکی بومی شمال مکزیک و از خانواده حبوبات است؛ یکی دیگر از درختان همیشه سبز با برگ‌های پهن محسوب می‌شود که گل‌هایی به رنگ زرد و نارنجی دارد. این گیاه تا ۱۵ درجه فارنهایت (-۹ درجه سانتی‌گراد) همیشه سبز باقی می‌ماند و از تابستان تا پاییز شکوفه می‌دهد؛ اما در ماه‌های گرم سال بهتر رشد می‌کند.

این گونه، در مناطق گرمسیری می‌تواند تا 4 متر رشد کند و به درخت تبدیل شود؛ اما در شمال منطقه بومی خود، به‌عنوان یک گیاه چندساله شناخته می‌شود و در فصول رشد، ارتفاع آن به 1 تا 2 متر می‌رسد.

پرنده بهشتی مکزیکی
نوع سزالپینیا
ارتفاع ۳ تا ۶ متر
عرض ۳ متر
نور آفتاب کامل
نیازهای خاک زهکشی خوب/ خاک ضعیف را تحمل می‌کند.

گل پرنده بهشتی مکزیکی

روش‌ های نگهداری گل پرنده بهشتی

شرایط نگهداری گل پرنده بهشتی به عواملی همچون گرما، نور، فضای مرطوب و… بستگی دارد. در صورت رعایت نکات زیر می‌توانید به‌راحتی از گیاه خود مراقبت و نگهداری کنید.

دما و رطوبت

بیشتر گونه‌های استرلیتزیا در مناطقی با درجه مقاومت 10 تا 12 USDA رشد می‌کنند؛ یعنی جایی که دمای آن کمتر از 10 تا ۱۲ درجه سانتی‌گراد نیست. این گیاهان به سرما حساس هستند و یخبندان را تحمل نمی‌کنند. اگر در معرض سرما قرار بگیرند، به‌آرامی بهبود پیدا می‌کنند.

در حالت ایده‌آل، این گیاه باید جایی قرار داشته باشد که دمای روز بین 21 تا 32 درجه سانتی‌گراد و دمای شب بین ۱۳ تا ۱۸ درجه سانتی‌گراد باشد. در نظر داشته باشید که این گیاه فضای مرطوب را ترجیح می‌دهد؛ بنابراین، اگر محیط آپارتمان شما خشک است، با قراردادن سنگ‌ریزه زیر گلدان و مه‌پاشی منظم، رطوبت مورد نیاز آن را تامین کنید.

اگر دمای داخل خانه از ۲۱ درجه سانتی‌گراد بالاتر رفت، تهویه مناسبی ایجاد کنید یا گلدان خود را برای تابستان در بیرون از خانه قرار دهید. همچنین، از قراردادن گیاه در معرض تغییرات ناگهانی دما، باد مستقیم کولر و بخاری خودداری کنید تا سلامت گیاه حفظ شود.

نور خورشید

گیاه پرنده بهشتی در محیط‌های باز مانند باغ در زیر آفتاب کامل تا نور غیرمستقیم (در حالت نیمه‌سایه) به‌خوبی رشد می‌کند. در مناطق گرم که دما از ۲۱ درجه سانتی‌گراد بالاتر می‌رود، گیاه دچار سوختگی می‌شود؛ بنابراین، برای جلوگیری از سوختن گل‌ها، بهتر است کمی سایه ایجاد کنید.

در داخل خانه هم این گیاه به نور بیشتری نیاز دارد تا به‌خوبی شکوفه دهد؛ به‌همین دلیل، قراردادن آن کنار پنجره باعث می‌شود نور کافی دریافت کند. البته، در نظر داشته باشید که آفتاب مستقیم ظهر تابستان می‌تواند برگ‌های آن را بسوزاند؛ پس، بهتر است با ایجاد سایه، از سوختن برگ‌ها جلوگیری کنید. توجه داشته باشید که نور کم هم برای گیاه مناسب نیست و می‌تواند رشد آن را مهار کند و احتمال گلدهی را کاهش دهد.

آبیاری

برای آبیاری این گیاه به زمان گلدهی آن توجه کنید. در فصول گلدهی باید خاک آن را مرطوب نگه دارید؛ زیرا گیاه به آب بیشتری نیاز دارد؛ اما در فصل‌هایی که گیاه به خواب می‌رود، باید مقدار آبیاری آن را کاهش دهید.

حتما اجازه دهید بین دو آبیاری، خاک گیاه پرنده بهشتی کاملا خشک شود. برای بررسی، انگشت خود را در خاک فرو کنید؛ اگر خاک به انگشتتان چسبید، هنوز مرطوب است و نیازی به آبیاری ندارد. برای داشتن گیاهی سبز و سالم هم بهتر است از آب تصفیه‌شده استفاده کنید و آن را بیش از اندازه آبیاری نکنید؛ آبیاری بیش از حد باعث قهوه‌ای‌شدن برگ‌های آن می‌شود.

خاک مناسب

برای کاشت این گل در گلدان، از مخلوط خاک گلدانی با زهکشی خوب و غنی از مواد آلی یا مخلوط کمپوست استفاده کنید. این گیاه در اکثر خاک‌ها توانایی رشد دارد؛ اما در خاک قلیایی با PH بین 6 تا 7 بهتر رشد می‌کند و سازگاری بیشتری از خود نشان می‌دهد. در نهایت، حتما مطمئن شوید که گلدان دارای سوراخ‌های کافی برای زهکشی و خارج‌شدن آب اضافی است.

خاک باغچه به‌همراه شن و کود دامی هم می‌تواند یک خاک مناسب برای این گیاه محسوب شود. در صورت تمایل، می‌توانید به خاک باغچه مواد اضافی مانند پرلیت، خاک پیت ماس یا ورمیکولیت برای افزایش تهویه خاک و زهکشی اضافه کنید.

شما می‌توانید برای بهبود بیشتر ساختار خاک، حدود ۱۰٪ خاک رس منبسط‌شده را با خاک مخلوط کنید. توجه داشته باشید که این گیاه به‌دلیل داشتن ریشه‌های بزرگ و عمیق به گلدانی با عمق ۵۰ سانتی‌متر نیاز دارد.

خاک مناسب پرنده بهشتی

کوددهی

در طول فصل رشد، هر 3 الی 4 ماه یک‌بار با استفاده از کود متعادل و محلول در آب که در زمان آبیاری از آن استفاده می‌شود، کوددهی را انجام کنید. اگر گیاه را در داخل خانه نگه می‌دارید، در فصول رشد، هر دو هفته یک‌بار با کود مایع آن را کوددهی کنید.

زمانی که رشد گیاه کند می‌شود، باید میزان کوددهی را کاهش دهید یا متوقف کنید؛ اما اگر گیاه در تمام طول سال زیر نور رشد کرده است، می‌توانید به کوددهی ادامه دهید. شما می‌توانید از کود آهن برای پرنده بهشتی استفاده کنید تا گیاه، تقویت و شاداب شود.

نحوه تعویض گلدان

زمانی که ریشه‌های گیاه از سوراخ‌های زهکشی بیرون می‌آیند یا زمانی که به هم فشرده می‌شوند، (معمولاً هر ۲ تا ۳ سال یک‌بار باتوجه به سرعت رشد آن) نیاز است گیاه را به گلدان جدیدی منتقل کنید. هنگام تعویض گلدان، گلدانی را انتخاب کنید که قطر آن 1 تا 2 اینچ بزرگ‌تر از گلدان قبلی است. هنگام تعویض گلدان، با ریشه‌های گیاه با ملایمت برخورد کنید تا رشد گیاه به‌خوبی ادامه پیدا کند.

قبل از کاشت، یک لایه زهکشی از مواد درشت مانند خاک رس منبسط‌شده یا سنگ‌ریزه در کف گلدان مورد نظر قرار دهید. این موضوع باعث می‌شود آب اضافه بهتر تخلیه شود؛ سپس، روی لایه زهکشی یک لایه خاک بریزید. توپ ریشه گیاه را با دقت در بالا قرار دهید، تمام شکاف‌ها را با خاک پر کنید و محکم فشار دهید، در نهایت، گیاه را آبیاری کنید. در نظر داشته باشید که بهار، بهترین زمان برای تعویض گلدان است؛ زیرا این گیاه در مرحله رشد قرار دارد.

 

نحوه هرس پرنده بهشتی

گل پرنده بهشتی به‌جز ازبین‌بردن شاخ و برگ‌های مرده و کم‌رنگ یا کنترل اندازه گیاه در زمان بلوغ، به هرس زیادی نیاز ندارد. برای هرس، برگ‌های مرده یا زردشده را از پایه جدا کنید. اگر گیاه بیش از حد بزرگ باشد، می‌توانید برای کنترل اندازه آن را تکثیر کنید.

گل پرنده بهشتی نماد چیست؟

گیاه پرنده بهشتی نماد آزادی است؛ به همین دلیل، ارتباط آن با پرنده در حال پرواز تصادفی نیست. گل‌های این گیاه شبیه بال‌های پرنده هستند که توانایی اوج‌گرفتن و بالارفتن از پیوندهای زمینی را نشان می‌دهند؛ همچنین، این گل نمادی از منحصربه‌فردبودن، شادی، وفاداری، عشق و بهشت است.

روش ‌های رشد سریع گل پرنده بهشتی

گیاهان پرندگان بهشتی در مقایسه با برخی دیگر از گیاهان آپارتمانی رشد نسبتا کندی دارند؛ اما، می‌توانید با مراقبت و توجه به عواملی مانند نور، دما و رطوبت، شاهد رشد قابل توجه در هر سال باشید.

برای رشد سریع پرنده بهشتی باید آن را در معرض نور غیرمستقیم و روشن (با سایه جزئی) با دمای ثابت حدود ۲۱ تا ۲۶ درجه سانتی‌گراد و سطوح مرطوب قرار دهید؛ اما غرقاب نکنید. معمولا این گیاه در چنین شرایطی سریع‌تر از گیاهانی که در شرایط نور کمتر یا با نوسانات دما و رطوبت قرار دارند، رشد خواهد کرد.

شما باید از خاکی سالم با زهکشی مناسب و عاری از هرگونه بیماری استفاده کنید. افزودن پرلیت یا ماسه به مخلوط خاک باغچه می‌تواند به بهبود زهکشی کمک کند. از سوی دیگر، هرس‌کردن گیاهان آپارتمانی گاهی به بهبود رشد و سلامت آن‌ها منجر می‌شود؛ اما همیشه باعث رشد سریع‌تر گیاه نمی‌شود. این کار بیشتر برای حذف برگ‌های خشک یا آسیب‌دیده و شکل‌دهی گیاه انجام می‌شود تا ظاهر زیباتری داشته باشد و انرژی گیاه به قسمت‌های سالم منتقل شود.

روش ‌های تکثیر گل پرنده بهشتی

روش‌های مختلفی برای تکثیر گل پرنده بهشتی وجود دارد که در ادامه به معرفی ۳ روش تکثیر این گیاه معروف می‌پردازیم. توجه داشته باشید که قلمه‌زنی ساقه یا برگ این گیاه امکان‌پذیر نیست و یکی از روش‌های تکثیر محسوب نمی‌شود؛ زیرا، این گیاهان فاقد گره‌های رشد لازم در ساقه و برگ‌های خود برای رشد مستقل ریشه هستند.

تکثیر گل پرنده بهشتی

تکثیر به روش کاشت بذر استرلیتزیا

کاشت بذر گل پرنده بهشتی و رشد گیاه با این روش، کمی زمان‌بر است و احتمال دارد تا ۶ سال طول بکشد تا بذر شما جوانه بزند. برای پرورش این گیاه با استفاده از بذر، دانه‌ها را به مدت یک تا دو روز در آب داغ قرار دهید تا متورم شوند.

چند گلدان را با خاک مناسب و غنی از مواد مغذی مانند کمپوست گیاهی آماده کنید. دانه‌ها را در عمق حدود ۳ سانتی‌متری خاک بکارید و خاک را کمی مرطوب نگه دارید که خیس نشود. برای جوانه‌زنی، گلدان را در مکانی روشن با دمای حدود ۲۱ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

تکثیر به روش تقسیم بوته

گیاه را با احتیاط از گلدان خارج کنید. برای این کار می‌توانید گلدان را به‌آرامی وارونه کنید و با ضربه‌ای ملایم به کف آن، گیاه را بیرون بیاورید. به‌عنوان یک قاعده کلی در نظر داشته باشید که هر ساقه دارای یک سیستم ریشه جداگانه است؛ اما، گاهی اوقات ممکن است برخی ساقه‌ها ریشه‌های مشترک داشته باشند. گیاه را به‌آرامی با دست یا یک چاقوی تیز و تمیز تقسیم کنید.

گیاهان جوان راحت‌تر از هم جدا می‌شوند؛ اما گیاهان مسن‌تر با سیستم ریشه متراکم‌تر قطعا به کمک چاقو نیاز دارند. پس از تقسیم، هر قسمت را دوباره در گلدانی جداگانه پر از خاک باغچه با زهکشی خوب بکارید.

هنگام کاشت، مطمئن شوید که هر قسمت را در همان عمقی که قبلا رشد می‌کرد، می‌کارید. پس از کاشت، نور اهمیت ویژه‌ای دارد. گیاه را در محلی با نور روشن و غیرمستقیم خورشید قرار دهید. خاک را هم مرطوب نگه دارید اما غرقاب نکنید.

بیماری ‌های گل پرنده بهشتی و روش درمان آن‌ها

بیماری ‌های گل پرنده بهشتی

گل استرلیتزیا با ساختار و گل‌های زیبایش حشرات مختلفی را می‌تواند به خود جذب کند که در سلامتی و رشد آن تاثیر منفی می‌گذارند. در ادامه برخی از آفت‌های گل پرنده بهشتی را بررسی می‌کنیم.

  • شته‌ها: این حشرات گلابی‌شکل و نیمه‌شفاف جزو آفات رایجی هستند که از ساقه، شاخ و برگ گیاه شما تغذیه می‌کنند.
  • کنه‌های عنکبوتی: این کنه‌ها تارهای ظریفی روی گیاهان شما به‌وجود می‌آورند. این آفت گل پرنده بهشتی از شاخ و برگ گیاه تغذیه می‌کنند و باعث ایجاد سوراخ‌های کوچک در برگ‌ها می‌شوند.
  • حشرات فلس‌دار: این حشرات معمولا در زیر برگ‌ها پنهان می‌شوند و شیره گیاه را می‌مکند؛ بنابراین، باید به محض مشاهده حشرات فلس‌دار روی گیاه خود، آن‌ها را بشویید.
  • قارچ سپتوریا: آلودگی قارچ سپتوریا به‌صورت لکه‌های قهوه‌ای با لبه‌های قرمز ظاهر می‌شود. اگر متوجه این موضوع در گیاه خود شدید، هرچه سریع‌تر برگ‌های آلوده را قطع کنید.
  • شپشک آردآلود: طول این حشرات تکه‌تکه و بدون بال ۲/۱ تا ۵/۱ اینچ است و با مومی به ظاهر آرد پوشیده شده‌اند. هجوم این آفت می‌تواند منجر به پژمردگی شاخه و ریزش زودهنگام برگ شود. برداشتن با دست یا اسپری‌های آب قوی می‌تواند آن‌ها را از نظر فیزیکی کنترل کند.

در ادامه به بررسی بیماری‌ها و مشکلات پرنده بهشتی و راه‌های درمان هر کدام از آن‌ها می‌پردازیم.

آفات گیاه پرنده بهشتی

زردشدن پرنده بهشتی

علت زردشدن برگ پرنده بهشتی می‌تواند نشان‌دهنده آبیاری بیش‌ازحد، کمبود مواد مغذی یا پوسیدگی ریشه باشد. زهکشی خاک را بررسی کنید و در صورت لزوم آبیاری را کاهش دهید. اگر خاک فاقد مواد مغذی است، از کود متعادل استفاده کنید. اگر به پوسیدگی ریشه مشکوک هستید، گیاه را در خاک تازه و با زهکشی مناسب قرار دهید.

قهوه‌ای‌شدن برگ‌ها

رایج‌ترین دلیل قهوه‌ای‌شدن برگ‌های این گیاه، آبیاری زیاد است. این کار می‌تواند باعث پوسیدگی ریشه شود. اگر این اتفاق افتاد، گیاه خود را در یک گلدان جدید بکارید و میزان آبیاری را کاهش دهید. استفاده از خاک با زهکشی مناسب و لایه‌ای برای تخلیه آب اضافی، از غرقاب‌شدن گل جلوگیری می‌کند.

نور مستقیم خورشید هم خیلی سریع می‌تواند برگ‌ها را بسوزاند و لکه‌های قهوه‌ای ایجاد کند. برای جلوگیری از این مشکل، ابتدا آن را در سایه قرار دهید و به مرور زمان آن را به مکانی روشن‌تر با نور بیشتر منتقل کنید تا به شرایط جدید عادت کند.

خم‌شدن برگ‌های پرنده بهشتی

علت خم‌شدن برگ‌های پرنده بهشتی می‌تواند نشانه‌ای از آبیاری بیش از حد یا هجوم آفات باشد. رطوبت خاک را بررسی و آبیاری را بر اساس آن تنظیم کنید. در صورت وجود آفات، از آفت‌کش‌های مناسب آن استفاده کنید.

کلام آخر

گل پرنده بهشتی یک گیاه زیبا و خیره‌کننده است که می‌توانید آن را به فردی که دوستش دارید، هدیه دهید. اگر شرایط نگهداری گل پرنده بهشتی و نکات مهم تکثیر این گیاه را به‌درستی رعایت کنید، نگران ازبین‌رفتن گل خود نخواهید بود. بیماری‌ها و آفات برای گل و گیاه همیشه در کمین هستند؛ اما اگر زود متوجه بیماری پرنده بهشتی خود شوید، راه‌های زیادی برای درمان و بهبود گلتان وجود دارد.

با مطالعه این مقاله، تمام نکات و کارهای لازم برای مراقبت و نگهداری از پرنده بهشتی، روش‌های تکثیر و رشد، شناخت انواع آن و راه‌های درمان بیماری‌های رایج را یاد می‌گیرید. همچنین، می‌توانید با سفارش آنلاین گل از اسنپ فود، بهترین و زیباترین گل‌های مورد نظرتان را از گل‌فروشی‌های آن تهتیه کنید.

اگر در مشهد زندگی می‌کنید، به راحتی از گل فروشی مشهد، انواع گل‌ و گیاه دلخواه خود را آنلاین سفارش دهید و با تحویل سریع درب منزل دریافت کنید؛ زیرا اسنپ فود در شهرستان‌ها هم خدمات گلفروشی آنلاین را ارائه می‌دهد.

سوالات متداول

گل پرنده بهشتی چیست؟

پرنده‌های بهشتی گیاهان دائمی و همیشه سبز هستند که از برگ‌های براق و سبز تیره تا سبز مایل به خاکستری موزمانند تشکیل شده‌اند. گل‌های این گیاه همانند پرنده‌ای در حال پرواز هستند و می‌توانند به رنگ‌های نارنجی، آبی روشن، زرد، سفید و… باشند.

بهترین زمان برای تکثیر پرنده بهشتی چه زمانی است؟

بهتر است گل پرنده بهشتی خود را در اوایل بهار یعنی در فصل رشد تکثیر کنید.

پرنده بهشتی کی گل میده؟

پرنده بهشتی به‌دلیل علاقه به هوای سرد (نه خیلی سرد) از اواخر پاییز تا اواخر بهار گل می‌دهد. توجه داشته باشید که زمان گل‌دادن بر اساس گونه‌های مختلف، عرض جغرافیایی و آب‌وهوا می‌تواند متفاوت باشد.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا