طرز تهیه شکلات صبحانه به ۴ روش متفاوت
شکلات صبحانه، یک لایه شکلات که روی نان گرم قرار میگیرد، محبوب همه است. شاید باور نکنید ولی طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی بسیار آسان است و به راحتی با چند ماده ساده میتوانید آن را در خانه درست کنید.
این باور که شکلات صبحانه و کاکائو صبحانه فقط برای صبحانه است، اصلاً درست نیست. میتوانید با استفاده از این خوردنی خوشمزه انواع دسر، کیک و پنکیک را تهیه کنید و حتی برای تزیین کیک شکلاتی هم از شکلات صبحانه استفاده نمایید. با شکلات صبحانه میتوان بهترین دسرهای شکلاتی برای مهمانی و مجالس را درست کرد. اگر دوست دارید با طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی و شکلات صبحانه طبیعی آشنا شوید تا انتهای این مطلب همراه اسنپ فود باشید.
شکلات صبحانه | |
تعداد نفرات | یک شیشه |
زمان آمادهسازی | 20 دقیقه |
زمان تهیه | 30 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
طرز تهیه شکلات صبحانه فندقی (نوتلا)
نوتلا یکی از انواع شکلات صبحانههای فندقی است که طرفداران بیشماری دارند. این شکلات با وجود طعم بینظیرش، روش تهیه آسانی دارد. طرز تهیه کرپ نوتلا، صبحانه جذاب فرانسوی یکی از صبحانههای محبوب و خوشمزه است که با استفاده از شکلات صبحانه تهیه میشود. برای طرز تهیه شکلات صبحانه فندوقی تا اخر این مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه شکلات صبحانه فوری و ساده
مواد لازم برای تهیه شکلات صبحانه شامل موارد زیر است:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
فندق | 1 پیمانه |
شکلات شیری خرد شده | 350 گرم |
روغن مایع (کانولا) | 2 قاشق غذاخوری |
شکر قنادی یا | 3 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو پودر قند | 1 قاشق غذاخوری |
عصاره وانیل | نصف قاشق چایخوری |
نمک | 4/3 قاشق چایخوری |
دستور تهیه شکلات صبحانه فندقی
در طرز تهیه شکلات صبحانه فوری با طعم فندق مراحل زیر را انجام دهید.
- مرحله اول: برای طرز تهیه شکلات صبحانه با پودر کاکائو، ابتدا باید فندقها را برشته کنید. فر را در حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
- مرحله دوم: فندقها را روی سینی فر پخش کنید و برای حدود 12 دقیقه داخل فر بگذارید تا برشته شوند. سپس فندوقها را از فر خارج کرده و داخل دستمال تمیز یا حوله آشپزخانه بگذارید و با فشار زیاد مالش دهید تا پوستههای آن جدا شود. اجازه دهید تا مغز فندق بدون پوسته کاملاً خنک شود.
- مرحله سوم: شکلاتها را به روش بن ماری یا در ماکروویو ذوب کنید. خوب هم بزنید تا یکدست شوند و سپس بگذارید تا به دمای محیط برسند.
- مرحله چهارم: فندقها را با کمک یک غذاساز کاملاً خرد کنید؛ درحدی که حالت پودری بگیرند. سپس روغن، شکر قنادی، پودر کاکائو، وانیل و نمک را اضافه کرده و اجازه دهید تا داخل مخلوطکن بهخوبی ترکیب شوند.
- مرحله پنجم: شکلات ذوب شده را به این ترکیب اضافه کرده و غذاساز را روشن کنید. مخلوط کردن این مواد را تا آنجا ادامه دهید که هیچ تکه درشتی از فندق باقی نماند.
- مرحله ششم: شکلات صبحانه را در یک شیشه مربا بریزید و فرصت دهید تا در دمای اتاق بهخوبی سرد شود.
شکلات صبحانه خانگی شما آماده است. این شکلات صبحانه را میتوانید برای دو هفته در دمای اتاق نگه دارید.
نکات کلیدی در تهیه شکلات صبحانه فوری فندقی
این نکات را در طرز تهیه شکلات فوری و طرز تهیه شکلات صبحانه فندقی در نظر داشته باشید:
- برای تهیه شکلات صبحانه حتماً لازم نیست از فندق استفاده کنید. میتوانید فندق و پودر کاکائو را حذف کنید و به جای شکلات شیری از شکلات کاکائو استفاده کنید که تا حدی طعمدار است.
- شاید ندانید ذوب کردن شکلات به روش بن ماری چطور است. بن ماری اسم سختی دارد ولی در واقع همان ذوب کردن روی بخار است. یک ظرف آب را روی شعله گاز قرار دهید تا به جوش بیاید. یک کاسه استیل یا پیرکس روی ظرف آب جوش بگذارید، شکلاتها را داخل آن بریزید و فرصت دهید تا شکلاتها بر اثر گرمای بخار ذوب شوند.
- دقت کنید شکر شکلات صبحانه باید حتماً دانهریز باشد که این شکرها به اسم شکر قنادی معروف هستند. شکر کاستور هم نوعی از شکر قنادی است که میتوانید از فروشگاه لوازم شیرینیپزی تهیه کنید.
- اگر میخواهید طعم شکلات صبحانه فندقی یا شکلات صبحانه خانگی شما به تلخی بزند کمی از شکر کم کنید و پودر کاکائو بیشتری بریزید.
- اگر در شکلات صبحانه فندقی از کره استفاده میکنید، لازم است خامه یا شیر به آن اضافه کنید تا سفت نشود. در این حالت حتماً شکلات صبحونه را داخل یخچال بگذارید.
- برای طرز تهیه شکلات صبحانه کنجدی کافی است تا کنجد را به میزان دلخواه و در مرحله آخر با دیگر مواد ترکیب کنید.
- در صورتی که به دنبال طرز تهیه شکلات صبحانه رژیمی هستید، میتوانید بهجای شکر از عسل طبیعی و تازه استفاده کنید.
شکلات صبحانه خامهای
اگر رژیم نداشته و با خوردن کمی خامه هم مشکلی ندارید، این طرز تهیه شکلات صبحانه خامهای را از دست ندهید.
مواد لازم برای تهیه شکلات صبحانه خامهای
برای طرز تهیه شکلات صبحانه با خامه و پودر کاکائو، مواد اولیه زیر را آماده کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
خاک قند یا پودر شکر | 2 پیمانه |
شکلات شیری | ۱۵۰ گرم |
پودر کاکائو | چهار قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | دو عدد |
خامه | پنج قاشق غذاخوری |
کره (هم دمای محیط) | چهار قاشق غذاخوری |
فندق خرد شده | ۱۰۰ گرم |
طرز تهیه شکلات صبحانه خامهای
برای تهیه این صبحانه شکلاتی مراحل زیر را دنبال کنید.
- مرحله اول: کره را در مخلوط کن با پودر کاکائو و پودر شکر بهخوبی ترکیب کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد. در ادامه فندق خرد شده و خامه را نیز اضافه کنید.
- مرحله دوم: زرده تخم مرغ را در ظرفی دیگر خوب هم بزنید تا حالت کرمی بگیرد. سپس آنها را به بقیه مواد بیافزایید.
- مرحله سوم: شکلاتهای تختهای را به روش بن ماری ذوب کنید و آنها را هم داخل مخلوط کن بریزد. مخلوط کن را روشن کنید و اجازه دهید تا مواد کاملاً با هم ترکیب شوند. در انتها شکلات صبحانه را در ظرفی مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکته: : برای طرز تهیه شکلات صبحانه با آرد بدون شیر به 2 قاشق غذاخوری آرد نیاز دارید که باید آن را سه بار الک کرده و در مرحله اول با شکر مخلوط کنید.
شکلات صبحانه با نشاسته
طرز تهیه شکلات صبحانه با نشاسته ذرت کمی سختتر اما لذیذتر از انواع قبلی است. بنابراین، اگر تمایل دارید تا یک شگلات صبحانه و کرم کاکائو خانگی بسیار خوشمزه آماده کنید، مواد لازم را تهیه کرده و مراحل درست کردن آن را دنبال کنید.
در طرز تهیه شکلات صبحانه با نشاسته به مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
نشاسته ذرت | 4/1 پیمانه |
پودر شکر | یک و نیم پیمانه |
زرده تخم مرغ | چهار عدد |
شیر | سه پیمانه |
شکلات کاکائو تختهای | 200 گرم |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
کره (هم دمای محیط) | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 4/1 قاشق چایخوری |
آبلیمو تازه | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه شکلات صبحانه با نشاسته
برای تهیه شکلات، این طعم لذیذ و دوستداشتنی مراحل زیر را دنبال کنید.
- مرحله اول: نشاسته ذرت، پودر شکر و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید؛ سپس زرده تخم مرغ و شیر را اضافه کرده و بهخوبی هم بزنید.
- مرحله دوم: مواد را داخل قابلمهای متوسط بریزد و روی حرارت کم قرار دهید. به طور مرتب هم بزنید تا حالت کرمی پیدا کند؛ اما حواستان باشد ته نگیرد.
- مرحله سوم: پس از اینکه مواد داخل قابلمه غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و شکلات، کره، وانیل و آبلیمو را اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات در اثر حرارت این مواد ذوب شود. این کار را تا زمانی انجام دهید تا شکلات صبحانه کاملاً یکدستی حاصل شود.
شکلات صبحانه سنتی
شکلات صبحانه سنتی نیز یک خوراکی سالم و مقوی است که طرفداران زیادی دارد. در ادامه طرز تهیه شکلات صبحانه سنتی و مواد لازم برای درست کردن این شکلات آورده شده است.
مواد لازم تهیه شکلات صبحانه سنتی
برای تهیه این طعم شیرین و خوشمزه به مواد اولیه زیر نیاز دارید.
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
ارده | 6 قاشق غذاخوری |
عسل | دو و نیم قاشق مرباخوری |
پودر کاکائو خالص | یک قاشق چایخوری |
پودر پسته | یک قاشق مرباخوری |
درست کردن شکلات صبحانه سنتی
در طرز تهیه شکلات صبحانه سنتی مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: ابتدا ارده و عسل را داخل یک ظرف ریخته و بهخوبی مخلوط کنید تا به غلظت برسد.
- مرحله دوم: پودر کاکائو را کم کم به مخلوط ارده و عسل بیافزایید و بهخوبی هم بزنید.
- مرحله سوم: شکلات آماده شده را داخل یک ظرف ریخته و پودر پسته را روی آن بپاشید.
شکلات صبحانه و صبحانه ای که تمامی ندارد…
شاید کمتر کسی باشد که شکلات صبحانه را نپسندد. هر کجا که پا بگذارید، در قسمت سفارش انلاین شیرینی یا شیرینی فروشیهای حضوری، ردپای آن را در انواع شیرینی و دسر خواهید دید. همچنین، این خوردنی خوشمزه آنقدر طرفدار دارد که با انواع مارکها در بازار پیدا میشود ولی چرا خودمان در منزل شکلات صبحانه درست نکنیم. بنابراین، شکلات را تهیه کرده و این خوراکی خوشمزه را برای وعدههای صبحانه خود تهیه کنید.
در پایان، باید بگوییم که در این مطلب ما چهار روش تهیه شکلات صبحانه خانگی را توضیح دادیم. مطمئناً روشها و ترفندهای دیگری هم وجود دارد. خوشحال میشویم اگر آنها را به ما هم یاد بدهید!
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402