طرز تهیه کباب مصری + نکات تهیه و نگهداری آن
کباب مصری یکی از گزینههای پیشنهادی اغلب سرآشپزان است که با استفاده از گوشت فیله گوسفندی یا مرغ تهیه میشود و طعم فراموشنشدنی و جذابی دارد. در طرز تهیه کباب مصری با گوشت ، ابتدا باید مزهدار کردن گوشت نازک با پیاز خردشده، فلفل قرمز، نمک و روغن زیتون را انجام دهید. برای آماده کردن مایه میانی نیز در ظرفی دیگر پیاز، سیر، فلفل دلمهای، گردو، گشنیز، جعفری و گلپر را با هم مخلوط کنید. این ترکیبات را باید در بین لایههای گوشت قرار دهید و آنها رول کنید؛ سپس همراه با فلفل دلمهای و پیازهای درشت به سیخ بکشید. درنهایت هم کبابها را سرو کنید. اما قبل از آن جدول مربوط به پخت این غذا را با دقت بخوانید:
کباب مصری با گوشت |
|
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آمادهسازی | 3 ساعت |
زمان پخت غذا | 1 ساعت |
میزان سختی | زیاد |
طرز تهیه کباب مصری با گوشت
کباب مصری برخلاف طرز تهیه کباب تابه ای تنها با گوشت تهیه نمیشود؛ بلکه یک لایه میانی از موادی که با ادویه و چاشنیهای مختلف طعمدار شدهاند، در بین آن قرار خواهد گرفت. البته سلیقه هر فردی میتواند در طعم نهایی این غذا موثر باشد؛ مثلا در این غذا گاهی از رب انار ترش، گاهی ملس و در مواقعی از رب انار شیرین استفاده میشود. همچنین ادویههای مخصوصی نیز که برای پخت آن به کار میروند، باعث شدهاند تا با مزههای مختلف این غذا روبهرو باشیم. روشی که در ادامه به شما آموزش میدهیم، یکی از رایجترین انواع طرز تهیه کباب مصری است که طعم بینظیری دارد. جدول مواد اولیه مورد نیاز و مراحل پخت غذا را در ادامه ببینید:
مواد لازم برای تهیه کباب مصری با گوشت
در طرز تهیه کباب مصری با گوشت باید مواد اولیه زیر را آماده کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
گوشت فیله گوسفندی | 800 گرم |
روغن زیتون | 5 قاشق غذاخوری |
سیر | 1 حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
قارچ | 4 عدد |
فلفل دلمهای | نصف یک عدد |
گلپر | 1 قاشق غذاخوری |
رب انار | 4 قاشق غذاخوری |
ترخون خشک | 1 قاشق غذاخوری |
نعناع خشک | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | 2/1 قاشق غذاخوری |
گردوی خردشده | 1 قاشق غذاخوری |
جعفری و گشنیز | 3 قاشق غذاخوری |
دستور پخت کباب مصری با گوشت
طرز تهیه کباب مصری به راحتی و با طی کردن مراحل زیر انجام میشود:
- مرحله اول: فیله گوشت را به شکل دلخواه برش بزنید.
نکته: شکل برش در این گوشتها معمولا به صورت ورقههای نازک است.
- مرحله دوم: پیازها را به شکل خلالی خرد کنید و در کاسهای بریزید.
- مرحله سوم: سیر را هم که به صورت خلالی خرد کردهاید، به آن اضافه کنید.
- مرحله چهارم: فلفل قرمز و نمک را هم به کاسه پیازها بیفزایید و همه مواد را به خوبی هم بزنید.
نکته: در این مرحله پیاز را بفشارید تا آب اضافی آن گرفته شود.
- مرحله پنجم: گوشت خردشده را به همراه کمی روغن زیتون به کاسه حاوی مواد اضافه کنید و روی آن را بپوشانید. این ترکیب را برای مدت زمان 3 ساعت درون یخچال قرار دهید.
- مرحله ششم: در ظرف دیگر پیاز را به شکل خلالی خرد کنید.
- مرحله هفتم: حالا سیر رندهشده، فلفل دلمهای خردشده، گردو، سبزیهای خشک، گشنیز و جعفری خردشده را هم درون ظرف حاوی پیاز بریزید.
- مرحله هشتم: گلپر را به این مواد اضافه کنید و فلفل، نمک و رب انار را هم روی آنها بریزید.
- مرحله نهم: ترکیبات مرحله 6 تا 8 را در تابهای تفت دهید.
- مرحله دهم: اکنون گوشت را که به مدت سه ساعت استراحت کرده است، بین دو لایه نایلون قرار دهید. لایههای گوشت را خوب بکوبید تا کاملا نازک شوند.
- مرحله یازدهم: موادی را که تفت دادهاید، میان هر لایه گوشت قرار دهید و رول کنید. سپس آنها را همراه با فلفل دلمهای و پیازهای درشت به سیخ بکشید و روی کبابپز یا آتش بپزید.
- مرحله دوازدهم: پس از آماده شدن کبابها باید آنها را در کنار برنج زعفرانی و رب انار یا سس انار سرو کنید. میتوانید تزئین روی کبابها را هم با گردوی خردشده انجام دهید.
نکات لازم در طرز تهیه کباب مصری
طرز تهیه کباب مصری را با توجه به مراحلی که در بالا گفته شد، انجام دهید. البته مانند طرز تهیه کباب کوبیده، باید در هنگام پخت نکات و فوتوفنهایی را هم مدنظر قرار دهید. در تهیه کباب مصری موارد زیر را در ذهن داشته باشید:
- کباب مصری بهتر است با رب انار ترش سرو شود.
- اگر به گوشت قرمز علاقه ندارید، میتوانید کباب مصری را با مرغ تهیه کنید.
اصول نگهداری کباب مصری
کباب مصری را هم مانند طرز تهیه آدانا کباب باید سریعا میل کنید و باقیمانده آن را در ظرفی دربسته درون یخچال قرار دهید.
روش جلوگیری از خراب شدن کباب مصری
درجه حرارت کباب پس از پخته شدن نباید به زیر 60 درجه سانتیگراد برسد. در این صورت در معرض فاسد شدن قرار میگیرد. همچنین دمای خیلی گرم و مرطوب هم گوشت را خراب میکند. برای جلوگیری از این اتفاق آن را تا یک ساعت پس از کباب کردن میل کنید و برای بازه طولانیتر، حتما آن را درون یخچال قرار دهید.
بهترین جایگزین ها در طرز تهیه کباب مصری
در طرز تهیه کباب مصری میتوانید ادویههای مختلف را جایگزین یکدیگر کنید. بهطور مثال به جای رب انار، کمی نارنج را داخل غذا بریزید.
سفارش آنلاین کباب مصری از اسنپ فود
طرز تهیه کباب مصری نیز مانند بسیاری از غذاها مانند طرز تهیه کباب مشتی باید با فوتوفنهای خاص خود انجام شود. در این مطلب به همه این موارد پرداختیم، اما خبر خوب اینکه در صورت نداشتن زمان کافی برای پخت این غذا، میتوانید آن را از رستورانهای ایرانی فعال در سفارش غذا اسنپ فود هم سفارش دهید. کافی است هر کبابی که میخواهید را در قسمت جستجوی این پلتفرم وارد کنید تا رستورانهایی که آن را در منوی خود دارند، برایتان نمایش داده شوند. در آخر هم با اضافه کردن غذا به سبد خرید و پرداخت آنلاین مبلغ، آن را در سریعترین زمان ممکن درب منزل دریافت خواهید کرد.
سوالات متداول
کباب مصری را میتوانیم در تابه هم بپزیم؟
بله؛ میتوانید از تابههای رژیمی برای این کار استفاده کنید.
مایه میانی در جوجه کباب مصری هم با شیوه آموزش دادهشده در این دستور تهیه میشود؟
بله؛ میتوانید برای درست کردن غذا از گوشت مرغ هم استفاده کنید. در این روش مایه میانی مشابه همان چیزی است که در این مطلب به آن اشاره شد.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402