طرز تهیه دسر پودینگ انبه؛ دسر دلچسب تابستانی
از بین دسرهای تابستانی، دسرهایی که با انبه درست میشوند، بیشترین محبوبیت و طرفدار را دارند. اگر در این روزهای گرم تابستان قصد برگزاری یک مهمانی خاص را دارید، انواع مختلف دسر انبه که با بیسکویت، پوره انبه یا انبه یخزده درست میشوند میتواند انتخابی ایدهآل برای پذیرایی باشد.
پودینگ انبه خنک و لطیف و همچنین پاناکوتای انبه با بافتی کرمی و دلچسب از دسرهای فوقالعاده عالی هستند که هیچکس نمیتواند به آنها نه بگویید.
در این مقاله از اسنپ فود طرز تهیه دسر پودینگ انبه و پاناکوتای انبه را به شما آموزش خواهیم تا سفرهای رنگین و هوس برانگیز برای مهمانهایتان بچینید.
جدول اطلاعات دسر پودینگ انبه:
میزان کالری در هر 100 گرم | 110 کالری |
زمان لازم برای آمادهسازی | 15 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 5 دقیقه |
تعداد نفرات | 12 نفر |
درجه سختی | آسان |
طرز تهیه دسر پودینگ انبه؛ دسر دلچسب تابستانی
پودینگ انبه یک دسر دلچسب و تابستانی است که طبعی خنک و خواصی فراوان دارد. این دسر خوشمزه را میتوانید متناسب با ذائقه خود درست کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.
ما در ادامه طرز تهیه دسر پودینگ ساده، اما شیک و مجلسی را به شما آموزش میدهیم. برای درستکردن این دسر به مواد زیر نیاز خواهید داشت:
کرم کارامل | 2 بسته |
شیر | 2 لیوان |
انبه تازه | 4 عدد |
بستنی انبه خانواده | 1 بسته |
طرز تهیه مرحلهبهمرحله:
مرحله اول: برای درستکردن پودینگ انبه مجلسی، اول کرم کارامل را در یک قابلمه با شیر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. ترکیب را مرتب هم بزنید تا به جوش آید. پس از به جوشآمدن ترکیب کرم کارامل و شیر، آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا در دمای محیط خنک شود.
مرحله دوم: در این فاصله انبه را پوست گرفته و آن را خرد کنید. پس از خنکشدن ترکیب کرم کارامل و شیر، بستنی و انبه خرد شده را با آن ترکیب کرده و در مخلوطکن با هم میکس کنید تا پودینگ شما یکدست و یکنواخت شود.
مرحله سوم: به همین سادگی پودینگ انبه آماده شده است. آن را در ظرفهای سرو بریزید و با اسلایسهای نازک انبه و خامه فرم گرفته دیزاین کرده و سرو نمایید.
طرز تهیه دسر پاناکوتای انبه
پاناکوتا، یکی از دسرهای بسیار پرطرفداری است که اخیراً بسیار ترند شده است. اصالت این دسر، ایتالیایی است و از ترکیب پوره میوه با خامه و ژلاتین تهیه میشود. پاناکوتا بافتی شبیه به پودینگ دارد. شما میتوانید این دسر لذیذ را با پوره میوههای مختلف درست کنید، اما یکی از جذابترین و خوشطعمترین رسپیهای پاناکوتا، دسر پاناکوتای انبه است که در ادامه طرز تهیه آن را یاد خواهید گرفت.
اول جدول مشخصات این دسر را بررسی کنیم:
میزان کالری در هر 100 گرم | 120 کالری |
زمان لازم برای آمادهسازی | 20 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 10 دقیقه |
تعداد نفرات | 6 نفر |
درجه سختی | آسان |
اگر دوست دارید یک پذیرایی خاص از دوستانتان داشته باشید که تا مدتها هنر دست شما نقل مجلسشان باشد، درستکردن دسر پاناکوتای انبه بهترین راهحل است.
برای درستکردن این دسر تنها به 9 قلم ماده اولیه نیاز دارید که عبارتاند از:
پودر ژلاتین | 1 قاشق چایخوری |
آب سرد | 1 قاشق سوپخوری |
شیر | 1 لیوان و نیم |
خامه صبحانه | 125 گرم |
شکر | 50 گرم |
پوست لیموترش رنده شده | 1 قاشق چایخوری |
وانیل | 1.4 قاشق چایخوری |
انبه | 400 گرم |
لیموترش | 1 عدد |
طرز تهیه مرحلهبهمرحله پاناکوتای انبه:
مرحله اول: برای درستکردن پاناکوتا با انبه اول پوره انبه را درست کنید. پس ابتدا انبهها را شسته و پوست بگیرید و در اندازههای ریز خرد نمایید. انبههای خرد شده را به همراه 30 گرم شکر در یک قابلمه بریزید. حالا آب لیموترش را گرفته و نیمی از آن را به ترکیب شکر و انبه بیفزایید. این ترکیب را روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا انبهها کمی نرم شوند و شکر نیز آب شود.
حالا با استفاده از گوشتکوب برقی مواد داخل قابلمه را کامل میکس کنید. البته میتوانید از غذاساز نیز برای میکسکردن مواد استفاده نمایید.
مرحله دوم: در ادامه یک قابلمه تمیز بردارید و خامه صبحانه را داخل آن بریزید و روی حرارت بگذارید. خامه را هم بزنید تا آرامآرام به جوش آید و قل بزند. سپس شیر و شکر باقیمانده را به همراه وانیل داخل خامه بریزید و مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شده و صاف و یکدست شوند.
مرحله سوم: پوره انبه را که در ابتدای کار تهیه کرده بودید به ترکیب شیر و خامه افزوده و آنها را با هم مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. پس از این که ترکیب صاف و یکدست شد، قابلمه را از روی شعله بردارید.
مرحله چهارم: اکنون نوبت ژلاتین رسیده، آن را در یککاسه ریخته و آب سرد را روی آن بریزید و هم بزنید تا پودر ژلاتین حالت اسفنجی به خود بگیرید. سپس کاسه را روی بخار کتری بگذارید و ترکیب ژلاتین و آب را هم بزنید تا ذرات ژلاتین کامل در آب حل شوند.
مرحله پنجم: در نهایت برای تهیه پاناکوتای انبه، ژلاتین بنماری شده را در ترکیب پوره انبه و شیر و خامه ریخته و با استفاده از همزن دستی مواد را با هم میکس کنید.
پاناکوتای انبه را در ظرف سرو بریزید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود. میتوانید این دسر را بهصورت تکنفره در لیوان سرو کنید یا همه مواد را در یک قالب ریخته و سرو کنید.
قبل از سرو از پوست لیمو رنده شده روی دسر پاناکوتای انبه بریزید و با استفاده از انبه و توتفرنگی آن را تزیین کرده و نوش جان کنید.
فوتوفنهای خاص طرز تهیه دسر انبه
- توجه داشته باشید که غلظت پودینگ انبه به مقدار شیر آن بستگی دارد. اگر دوست دارید که پودینگ انبه رقیقتر باشد مقدار شیر را در ترکیبات آن کمی بیشتر کنید.
- اگر دوست دارید که پودینگ انبه طعم و مزه خاصی داشته باشد، میتوانید مقدار کمی وانیل، پودر هل یا پودر دارچین به ترکیبات آن بیفزایید.
- بهجای پوست رنده شده لیمو در تزیین پاناکوتای انبه میتوانید از شکلات رنده شده یا پودر نارگیل استفاده کنید.
- در تهیه دسر پودینگ انبه و پاناکوتای انبه بهجای انبه تازه میتوانید از انبه یخزده نیز استفاده نمایید.
خواص انبه
انبه، میوهای گرمسیری و خوشمزه با طعمی دلچسب و عطری دلانگیز، سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهای مختلف است که فواید بسیاری برای سلامتی بدن دارد.
برخی از خواص شگفتانگیز انبه عبارتاند از:
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- حفظ سلامت پوست
- تقویت دستگاه گوارش و کمک به هضم غذا
- مؤثر برای لاغری و کاهش وزن
- حفظ سلامت پوست
- تقویت حافظه
- افزایش انرژی
- سمزدایی بدن
در آخر؛ با انبه انواع دسر خوشمزه درست کنید!
با طرز تهیه دو دسر خوشمزه و پرطرفدار پودینگ انبه و پاناکوتای انبه، سفره تابستانی شما رنگ و لعابی خاص به خود خواهد گرفت. این دسرهای شیک و مجلسی با طعمی دلچسب و بافتی دلنشین را به راحتی و با مواد اولیه ساده در منزل تهیه کنید تا زینتبخش مهمانیها و دورهمیهای شما باشند.
اگر به دنبال دسری خوشمزه، شیک و مغذی هستید، پودینگ انبه و پاناکوتای انبه را امتحان کنید و از هنر آشپزی خود لذت ببرید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402