آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه شیرینی گل سرخی
انواع کیک و شیرینی
به این مقاله امتیاز دهید
بدون نظر

طرز تهیه شیرینی گل سرخی برای عید نوروز در فر و بدون فر

مینا اسماعیل بیگی 23 اسفند 1402 5 دقیقه

شیرینی گل سرخی یک انتخاب ایده‌آل برای بانوانی است که دوست دارند در عید نوروز با شیرینی‌های خانگی خودشان از مهمان‌ها پذیرایی کنند. در طرز تهیه شیرینی گل سرخی ، ابتدا خمیر شیرینی را آماده کنید. برای این منظور، پودر قند را با روغن، وانیل، پودر گل سرخ و پودر نارگیل مخلوط کنید. در ادامه، ترکیب الک‌شده آرد سفید، آرد برنج و بیکینگ پودر را به مواد شیرینی بیفزایید. خمیر شیرینی را با وردنه پهن کرده و قالب بزنید. در نهایت، شیرینی‌ها را در فر یا داخل تابه به مدت تقریبی 10 تا 15 دقیقه بپزید.

شیرینی گل سرخی

تعداد نفرات 20 تا 25 عدد شیرینی
زمان آماده سازی حدود 2 ساعت
زمان پخت شیرینی بین 10 تا 15 دقیقه
میزان سختی متوسط

طرز تهیه شیرینی گل سرخی

اگر در انتخاب از میان انواع شیرینی عید نوروز مردد هستید، شیرینی گل سرخی یا شیرینی گل رز، یک انتخاب ویژه است که هم عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد و هم با موادی ساده و در دسترس تهیه می‌شود. این شیرینی دلچسب، بافتی ترد و طعمی شبیه شیرینی برنجی دارد. به‌علاوه، پودر گل سرخ روی شیرینی‌ها و عطر آن، لذت خوردن شیرینی‌ها را چند‌برابر می‌کند. پیشنهاد می‌کنیم این تجربه عالی را برای عید نوروز از دست ندهید و برای تهیه این شیرینی فوق‌العاده زودتر دست به کار شوید.

عکس شیرینی گل سرخی

مواد لازم برای تهیه شیرینی گل سرخی

مواد مورد نیاز برای تهیه این شیرینی خانگی خوشمزه به شرح جدول زیر است:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد سفید 100 گرم
آرد برنج 30 گرم
پودر گل سرخ 10 گرم
پودر نارگیل 10 گرم
پودر قند 75 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
روغن جامد 100 گرم

مراحل دستور تهیه شیرینی گل سرخی

برای تهیه شیرینی گل رز در خانه، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • مرحله اول: شبیه طرز تهیه شیرینی نخودچی ، در اینجا هم ابتدا پودر قند را الک کرده و آن را در ظرف مناسبی بریزید. سپس روغن را اضافه کرده و مواد را به کمک لیسک هم بزنید.
  • مرحله دوم: در ادامه، از همزن برقی استفاده کنید و مواد را به مدت 5 تا 7 دقیقه مخلوط کنید تا بافتی پفکی و کرم‌رنگ ایجاد شود.
  • مرحله سوم: حالا وانیل را اضافه کرده و حدود 2 تا 3 دقیقه دیگر مواد را با همزن مخلوط کنید. در طول هم زدن، چند بار ظرف را دورگیری کنید تا پودر وانیل کاملا با مواد داخل ظرف ترکیب شود.
  • مرحله چهارم: در ادامه، پودر گل سرخ و پودر نارگیل را به بقیه مواد افزوده و آن‌ها را یکی دو دقیقه دیگر با دور کند همزن مخلوط کنید.
  • مرحله پنجم: در این مرحله از طرز تهیه شیرینی گل سرخ، آرد سفید، آرد برنج و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و این ترکیب را 2 تا 3 بار الک کنید.
  • مرحله ششم: حالا مواد خشک را به‌تدریج به بقیه مواد شیرینی اضافه کرده و همزمان با لیسک هم بزنید تا خمیر شیرینی جمع شود.
  • مرحله هفتم: خمیر شیرینی گل رز نیازی به ورز دادن ندارد و زمانی که خمیر یکدستی ایجاد شد، آن را داخل کیسه فریزر قرار داده و یکی دو ساعت در یخچال استراحت دهید.
  • مرحله هشتم: از حدود 20 دقیقه قبل، فر را روشن کرده و حرارت آن را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
  • مرحله نهم: پس از گذشت زمان کافی، خمیر شیرینی را از یخچال خارج کرده و آن را بین دو لایه کاغذ روغنی به کمک وردنه باز کنید. قطر خمیر پهن شده باید حدود 1 سانت باشد.
  • مرحله دهم: حالا خمیر را با استفاده از کاتر یا قالب‌های دلخواه برش زده و شیرینی‌ها را در سینی فر بچینید. فراموش نکنید که از قبل، کف سینی فر را با یک لایه کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بپوشانید.
  • مرحله یازدهم: روی هر شیرینی مقداری پودر گل سرخ بریزید و سینی فر را به مدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.

نکته: در صورت استفاده از فر برقی، حالت پخت چرخشی را انتخاب کنید.

  • مرحله دوازدهم: پس از پخت کامل، شیرینی‌ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید در دمای محیط کاملا خنک شوند. سپس آن‌ها را در ظرف سرو چیده و همراه عزیزانتان نوش جان کنید.

طرز تهیه شیرینی گل سرخی بدون فر

بدون استفاده از همزن برقی و فر هم می‌توان شیرینی گل سرخی را با بهترین کیفیت در منزل تهیه کرد. برای این منظور، مراحل زیر را انجام دهید:

طرز تهیه شیرینی گل سرخی بدون فر

  • مرحله اول: خمیر شیرینی را مطابق دستوری که پیش از این آمد، آماده کنید. تنها دقت داشته باشید که مواد شیرنی را با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا در نهایت خمیر یکدستی داشته باشید.
  • مرحله دوم: در ادامه، یک قابلمه یا تابه نسوز را روی شعله‌پخش‌کن گذاشته و کف آن را با یک لایه کاغذ نسوز بپوشانید.
  • مرحله سوم: حالا شیرینی‌های قالب‌زده را در تابه چیده و اجازه دهید به مدت 10 تا 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزند. فراموش نکنید که برای درب تابه هم از دم‌کنی استفاده کنید.

نکات مهم در طرز تهیه شیرینی گل سرخی

برای تهیه شیرینی گل رز حرفه‌ای در منزل، نکات و موارد زیر را به خاطر بسپارید:

نکات مهم برای تهیه شیرینی گل سرخی

  • الک کردن مواد خشک باعث می‌شود که ناخالصی‌های موجود در آن‌ها گرفته شده و بافت شیرینی شما لطیف‌تر شود.
  • یک روش دیگر برای تزئین و طعم‌دهی به شیرینی گل سرخی این است که شیرینی‌ها را به صورت ساده داخل فر پخته و پس از خنک شدن، با ترکیب پودر قند و گلاب رومال کنید. برای این منظور، 1 قاشق چایخوری گلاب را به‌تدریج به نصف پیمانه پودر قند بیفزایید. سپس، مقداری از این ترکیب خمیری شکل را روی هر شیرینی بمالید و مقداری پودر پسته و پودر گل سرخ روی آن‌ها بریزید.

اصول نگهداری از شیرینی گل سرخی

شیرینی گل سرخی یکی از انواع شیرینی‌های خشک است که ماندگاری طولانی‌مدتی دارد. این شیرینی تا 10 روز در دمای محیط و تا 2 ماه در یخچال قابل نگهداری است. البته برای نگهداری آن از ظروف درب‌دار، خشک و تمیز استفاده کنید.

بهترین جایگزین ها در طرز تهیه شیرینی گل سرخی

شما می‌توانید در طرز تهیه شیرینی گل سرخ، به‌جای روغن جامد از کره استفاده کرده یا ترکیبی از این دو ماده را به کار ببرید که بهتر است نسبت آن‌ها کمی به نفع کره بیشتر باشد. برای مثال، به‌ازای 50 گرم روغن جامد، 55 گرم کره مناسب است.

عید نوروز با شیرینی های گل سرخی معطر و خوشمزه

در بالا طرز تهیه شیرینی گل سرخی را توضیح داده و نکات تهیه و نگهداری آن را برایتان گفتیم. پیشنهاد می‌کنیم این شیرینی ساده را در منزل تهیه کرده و با یک شیرینی خانگی از مهمانان خود پذیرایی کنید. البته، اگر زمانی که برای تهیه شیرینی درنظر گرفته‌اید، از 2 ساعت هم کمتر است و فرصت کافی برای تهیه گل سرخی را هم ندارید، به سراغ اسنپ فود بروید.

با سفارش آنلاین شیرینی از سایت اسنپ فود، هر نوع شیرینی خشکی که مایل هستید را به صورت اینترنتی سفارش داده و درب منزل یا محل اقامت خود تحویل بگیرید. امیدواریم تجربه خرید از اسنپ فود هم مثل طعم فوق‌العاده شیرینی‌های گل سرخی برایتان لذت‌بخش و شیرین باشد.

سوالات متداول

جایگزین روغن جامد در شیرینی گل سرخی چیست؟

شما می‌توانید به‌جای روغن جامد از کره یا ترکیبی از کره و روغن جامد استفاده کنید.

مدت زمان ماندگاری شیرینی گل سرخی چقدر است؟

این شیرینی تا 10 روز در دمای محیط و تا 2 ماه در یخچال قابل نگهداری است.

برای تهیه رویه شیرینی گل سرخی از چه موادی استفاده کنیم؟

برای این منظور، 1 قاشق چایخوری گلاب را با نصف پیمانه پودر قند مخلوط کرده و خمیر حاصل را روی شیرینی‌ها بمالید. سپس، روی هر شیرینی مقداری پودر پسته و پودر گل سرخ بپاشید.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود