پروتئین

معرفی خواص پای مرغ، همراه با ارزش غذایی و مضرات آن

حتما تاکنون در مورد ارزش غذایی و خواص پای مرغ شنیده‌اید؛ یک ماده غذایی مفید که البته عده‌ای علاقه‌ای به استفاده از آن ندارند. ترکیبات و ویتامین‌های موجود در این بخش از مرغ، موجب پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌ها می‌شود. پای مرغ را می‌توان به روش‌های مختلف مصرف کرد که یکی از آن‌ها طرز تهیه پای مرغ است. در این مطلب قصد داریم تا مواد معدنی، ویتامین‌‌ها و خواص پای مرغ را معرفی کنیم و نگاهی به مضرات احتمالی آن داشته باشیم؛ پس تا انتها همراه ما باشید.

خواص پای مرغ

پای مرغ سرشار از پروتئین، کلسیم، اسید چرب امگا ۳ و ۶، فولات و ویتامین E است و برای تقویت مفاصل، شکستگی استخوان‌ها، بازسازی سلول‌های پوستی، کنترل قند خون، دیسک کمر و زانو درد از آن کمک می‌گیرند. همچنین، خواص پای مرغ در دوره بارداری و برای لاغری و بدنسازی نیز مورد توجه است. البته، به خاطر داشته باشید که پای مرغ خواص مختلفی دارد، اما با توجه به اینکه دارای چربی و کلسترول بالایی است، باید در مصرف آن دقت کنید. در ادامه درباره فواید پای مرغ به طور مفصل صحبت کرده‌ایم:

عکس پای مرغ

۱. خواص پای مرغ برای لاغری

آیا پای مرغ باعث لاغری میشود؟ پای مرغ را می‌توانید در بسیاری از رژیم‌های لاغری نیز ببینید، چراکه دارای گروه بزرگی از ویتامین‌های  B9و A و مواد معدنی پتاسیم، کلسیم و… است. با وجود این ترکیبات، افرادی که به دنبال تناسب اندام و لاغری هستند، برای تأمین مواد مغذی مورد نیاز بدن از آن استفاده می‌کنند. در این میان بیشترین مصرف‌کنندگان پای مرغ افرادی هستند که رژیم کتوژنیک را در پیش گرفته‌‌اند.

خواص پای مرغ برای لاغری

۲. مصرف پای مرغ برای شکستگی استخوان

در پاسخ به این سوال که خاصیت پای مرغ چیست ؛ ابتدا باید به تأمین کلسیم اشاره کنیم. مصرف پای مرغ باعث می‌شود تا احتمال شکنندگی استخوان‌ها در بدن کمتر شده و مفاصل به مرور قوی‌تر شوند. برای افرادی که در سنین بالاتر هستند، این خاصیت پای مرغ بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد. همچنین پای مرغ برای جوش خوردن استخوان ، پس از شکستگی نیز بسیار مفید است.

۳. فواید و خواص پای مرغ برای غضروف

در پای مرغ مقدار زیادی غضروف وجود دارد که باعث تقویت مفاصل می‌شود. در واقع، شاید بتوان اصلی‌ترین تأثیر پای مرغ را خواص آن برای غضروف‌ها دانست. بنابراین، برای افرادی که دچار مشکلاتی نظیر روماتیسم هستند، پای مرغ بهترین انتخاب است. همچنین اضافه کردن این بخش از مرغ به غذای سالمندان یا کودکان در بهبود و تقویت غضروف‌های بدن آن‌ها موثر خواهد بود. برای بهره‌مندی از خواص این ماده غذایی می‌توانید از سوپ پای مرغ استفاده کنید.فواید و خواص پای مرغ برای غضروف

۴. خواص پای مرغ برای بدنسازی

بیشترین قسمت در پای مرغ بافت همبندی، پوست، غضروف، تاندون و استخوان‌ها است. بنابراین، عصاره آن سرشار از ویتامین‌های مختلفی است که از جمله این ویتامین‌ها می‌توانیم به ویتامین A و B9 اشاره کنیم. همچنین پای مرغ حاوی کلسیم، فسفر، پتاسیم و منیزیم است که مورد توجه ورزشکاران قرار می‌گیرد. البته به دلیل وجود اسیدهای چرب اشباع در ساختار پای مرغ، اغلب بدنسازان پای مرغ را با روغن و چربی کم پخته و میل می‌کنند.

۵. خواص پای مرغ برای پوست صورت

در داخل پای مرغ مقادیر زیادی کلاژن وجود دارد. کلاژن یک ماده ضروری برای جلوگیری از چروکیدگی، سلامت و زیبایی پوست است. مصرف پای مرغ باعث می‌شود تا سرعت بازسازی سلول‌های پوست بیشتر شده، انعطاف‌پذیری پوست افزایش یافته و در نتیجه از پیری زودرس پوست جلوگیری شود.

خواص پای مرغ برای پوست صورت

همچنین اگر پوست ترک خورده و خشکی دارید و نگران چین و چروک‌های دور چشم و پیشانی هستید، می‌توانید با مصرف پای مرغ، آن‌ها را کاهش دهید. پای مرغ به از بین رفتن جای آکنه نیز کمک می‌کند. از دیگر اثرات پای مرغ برای پوست می‌توان به تسریع درمان زخم‌های بدن و کمک به رفع آسیب‌های سلولی اشاره کرد. پس، شما می‌توانید در هنگام خرید آنلاین محصولات پروتئینی ، پای مرغ را نیز سفارش داده و به سلامت پوست خود کمک کنید.

۶. کنترل قند خون و پای مرغ

یکی دیگر از خواص پای مرغ ، کنترل قند خون است. پای مرغ حاوی ماده‌ای به نام گلوکزامین بوده که این ماده می‌تواند سطح قند خون در بدن را تنظیم کند. مصرف سوپ پای مرغ می‌تواند تولید گلوکز در کبد را کاهش داده و از سوی دیگر بر حساسیت بدن نسبت به انسولین تاثیرگذار باشد؛ بدین طریق احتمال ابتلا به دیابت کاهش می‌یابد. مصرف پای مرغ ممکن است برای بیماران مبتلا به دیابت هم سودمند باشد، اما این بیماران پیش از مصرف پای مرغ یا هر ماده غذایی دیگری، ابتدا باید با پزشک خود مشورت کنند.

۷. خاصیت پای مرغ برای دیسک کمر

امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی، مشکلات و دردهای مفاصل و استخوان‌ها مانند دیسک کمر بسیار شایع است. دیسک کمر عارضه دردناکی بوده که گاهی اوقات حتی انجام فعالیت‌های روزانه را سخت می‌کند. وجود کلسیم و ترکیبات غضروف‌ساز در پای مرغ موجب می‌شود تا این ماده غذایی در کاهش درد ناشی از دیسک کمر و دیگر مشکلات کمردرد موثر باشد.خاصیت پای مرغ برای دیسک کمر

۸. فواید پای مرغ برای زانو درد

همان‌طور که در بخش قبل گفتیم، مواد معدنی و ترکیبات موجود در پای مرغ یا آب پای مرغ می‌تواند در کاهش دردهای مفاصل و استخوان‌ها موثر باشد. یکی از دیگر دردهای شایع، زانو درد است که می‌توان با تغییر سبک زندگی و مصرف مواد غذایی مفید، به کاهش این درد کمک کرد. پس برای بهبود زانودرد، پای مرغ را در رژیم غذایی خود جای دهید.

فواید پای مرغ برای زانو درد

۹. خاصیت پای مرغ در بارداری

وجود پروتئین‌ها و مواد معدنی در پای مرغ، آن را به یک ماده غذایی مفید برای مادران باردار تبدیل کرده است. پا مرغ می‌تواند در تشکیل استخوان‌ها و غضروف‌های جنین موثر بوده و با تامین کلسیم، خطر ابتلا به پوکی استخوان را در مادران باردار کاهش دهد. البته با توجه به اینکه پای مرغ چربی زیادی دارد، باید مقدار کمی از آن را مصرف کرد و برای خانم‌های باردار، مضرات احتمالی پای مرغ را نیز باید در نظر گرفت.

۱۰. پای مرغ و جلوگیری از ناهنجاری‌های بدو تولد

پای مرغ محتوای مواد معدنی مختلف همچون فسفر، کلسیم، منیزیم، مس و… است و همچنین به عنوان منبع ویتامین‌های گروه B شناخته می‌شود. با مصرف پای مرغ، این مواد مغذی برای رشد جنین تامین شده و اندام‌های مختلف بدن جنین تشکیل می‌شود. در واقع با خوردن پای مرغ احتمال تولد جنین با ناهنجاری‌هایی مانند نقص‌های لوله عصبی، رشد ناقص جنین، ناهنجاری‌های مغز و نخاع و نقص‌های خونی جنین کاهش می‌یابد.

۱۱. خواص پای مرغ برای قلب

فشار خون و چربی خون زیاد را می‌توان از عوامل اصلی ابتدا به بیماری‌های قلبی عروقی دانست. ترکیبات موجود در پای مرغ برای کنترل فشار خون و چربی خون موثر هستند و به همین دلیل پای مرغ احتمال ابتدا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد. در واقع وجود اسیدهای چرب امگا ۳، از افزایش سطح کلسترول بد خون (LDL) جلوگیری کرده و آمینو اسیدهایی مانند آرژنین، فشار خون را کنترل می‌کنند.خواص پای مرغ برای قلب

۱۲. خواص پای مرغ برای کودکان

مواد معدنی، ویتامین‌ها و آمینو اسیدهایی همچون گلیسین و پرولین، در ترکیب پای مرغ وجود دارند و به همین دلیل یک ماده غذایی مفید برای کودکان محسوب می‌شود، چراکه نیاز بدن آن‌ها به مواد مغذی را تامین می‌کند. تقویت استخوان‌ها و غضروف‌ها و افزایش رشد را می‌توان از فواید پای مرغ برای کودکان دانست. البته دقت داشته باشید که زیاده‌روی در مصرف پای مرغ در رژیم غذایی کودکان به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

کالری پای مرغ

پس از آشنایی با خواص پا مرغ برای بدن، اکنون این سوال پیش می‌آید که کالری پای مرغ چقدر است؟ در هر ۷۰ گرم از پای مرغ، ۱۵۰ کیلوکالری انرژی وجود دارد. البته دقت داشته باشید که در طرز تهیه پای مرغ، از سبزیجات و مواد غذایی دیگری نیز استفاده شده و میزان کالری آن بیشتر می‌شود.

ارزش غذایی پای مرغ

حال که می‌دانیم پای مرغ برای چی خوبه ؛ بهتر است تا نگاهی به ارزش غذایی آن نیز داشته باشیم. اگر به پای مرغ توجه کنید، در بیشتر قسمت‌های آن بافت‌های همبند، غضروف، تاندون، استخوان و پوست را خواهید دید. بنابراین، نمی‌توان آن را یک بخش پر از گوشت مرغ دانست؛ اما همین قسمت نیز دارای مواد مغذی مختلفی است. در هر ۷۰ گرم از پای مرغ مواد مغذی زیر وجود دارد:ارزش غذایی پای مرغ

مواد تشکیل‌دهنده مقدار ویتامین‌ها مقدار
پروتئین ۱۹.۴۰ گرم ویتامین B1 ۰.۰۶ میلی‌گرم
کربوهیدرات ۰.۲۰ گرم ویتامین B2 ۰.۲۰ میلی‌گرم
آب ۶۵.۸۰ گرم ویتامین B3 ۰.۴۰ میلی‌گرم
چربی ۱۴.۶۰ گرم ویتامین B4 ۱۳.۳۰ میلی‌گرم
فیبر ۰.۰۰ گرم ویتامین B5 ۰.۰۰ میلی‌گرم
کلسترول ۸۴.۰۰ گرم ویتامین B6 ۰.۰۱ میلی‌گرم
مس ۰.۱۰ میلی‌گرم ویتامین B9 ۸۶.۰۰ میکروگرم
منیزیم ۵.۰۰ میلی‌گرم ویتامین B12 ۰.۴۷ میلی‌گرم
کلسیم ۸۸.۰۰ میلی‌گرم ویتامین C ۰.۰۰ میلی‌گرم
فسفر ۸۳.۰۰ میلی‌گرم ویتامین E ۰.۲۷ میلی‌گرم
سدیم ۶۷.۰۰ میلی‌گرم ویتامین K ۰.۲۰ میکروگرم
آهن ۰.۹۱ میلی‌گرم ویتامین A ۳۰.۰۰ میکروگرم
روی ۰.۶۹ میلی‌گرم ویتامین D ۰.۰۰ میکروگرم

مضرات پای مرغ

اگرچه فواید زیادی برای پای مرغ عنوان شد، اما این ماده غذایی مضراتی هم دارد که باید با آن‌ها آشنا شوید. در ادامه چند مورد از مضرات پای مرغ طب سنتی را معرفی کرده‌ایم.

هورمون‌های رشد مرغ، باعث ایجاد بیماری در انسان می‌شود

یکی از روش‌هایی که برای پرورش مرغ استفاده می‌شود، تزریق هورمون است. این تزریق‌ها از قسمت پاهای مرغ انجام شده و مقادیر زیادی از هورمون‌ها در همین قسمت باقی می‌ماند. این هورمون‌ها شامل ترکیبات شیمیایی و سموم بوده که در نهایت باعث بروز سرطان و بیماری‌های مختلف می‌شود.

مرغ در محیطی آلوده زندگی می‌کند

اغلب مراکز پرورش مرغ بسیار آلوده هستند و این ویژگی باعث می‌شود تا آلودگی‌ها روی پاهای مرغ باقی بماند. قبل از پخت مرغ، باید آن را بجوشانید و به خوبی ضدعفونی کنید تا این آلودگی‌ها از بین بروند.

پای مرغ کلسترول بالایی دارد

در هر وعده غذایی که پای مرغ را مصرف می‌کنید، میزان ۸۴ میلی‌گرم کلسترول وارد بدن خواهد شد. به همین دلیل است که مصرف زیاد این بخش از مرغ، ممکن است باعث ایجاد بیماری‌های قلبی شود.

آیا پای مرغ چربی دارد؟

میزان چربی پای مرغ بسیار بیشتر از آن چیزی است که فکرش را بکنید. به همین دلیل برای افرادی که کلسترول بالا یا چربی خون بالایی دارند، مصرف پای مرغ اصلا مناسب نیست. حتی افراد سالم نیز نباید در مصرف پای مرغ زیاده‌روی کنند. بهتر است پای مرغ را به همراه آب لیمو ترش یا آبغوره مصرف کنید تا چربی‌های آن حل شود. البته، افرادی که به دلیل چربی موجود در پای مرغ تمایلی به استفاده از آن ندارند، می‌توانند به جای آن از خواص گوشت مرغ بهره ببرند.

ایا پای مرغ چربی دارد

آیا پای مرغ برای کبد چرب ضرر دارد؟

اصولا مواد غذایی که سرشار از اسیدهای چرب هستند، برای بیماری کبد چرب مضر خواهند بود. همان‌طور که گفته شد، پای مرغ حاوی مقادیر زیادی چربی‌های اشباع بوده و به همین دلیل مصرف آن به افراد مبتلا به بیماری کبد چرب به هیچ وجه توصیه نمی‌شود. همچنین کسانی که در معرض بیماری کبد چرب هستند، باید در مصرف پای مرغ دقت داشته و زیاده‌روی نکنند.

پای مرغ سرشار از ویتامین D است یا خیر؟

بر طبق برخی نظرات، گفته می‌شود که پای مرغ سرشار از ویتامین D است و مصرف آن می‌تواند کمبود این ویتامین در بدن را جبران کند؛ اما این ادعا صحیح نیست! مصرف پای مرغ در جذب ویتامین D تاثیر چندانی ندارد. پس اگر دچار کمبود ویتامین D شده‌اید، باید طبق نظر پزشک قرص ویتامین D مصرف کنید و به روش‌های صحیح جذب ویتامین D مانند قرار گرفتن در معرض نور خورشید، توجه بیشتری داشته باشید.

با پای مرغ چه غذاهای درست کنیم؟

حال که با خواص پای مرغ آشنا هستید، احتمالا در فکر درست کردن و خوردن آن خواهید بود. شما می‌توانید به روش‌های مختلفی، از پای مرغ در رژیم غذایی خود استفاده کنید که برخی از این روش‌ها به شرح زیر است:با پای مرغ چه غذاهای درست کنیم؟

  • سوپ پای مرغ
  • خورشت پای مرغ
  • اضافه کردن پای مرغ به غذاهای دیگر مانند خوراک گوشت

عصاره پای مرغ در این غذاها آزاد شده و مواد مغذی را به بدن می‌رساند. بهترین زمان مصرف پای مرغ نیز می‌تواند وعده شام یا ناهار باشد که پیشنهاد ما وعده غذایی ناهار است.

موارد مصرف پای مرغ

همان‌طور که در بخش قبل گفتیم، پای مرغ را می‌توان به روش‌های متنوعی مانند سوپ و خورشت، در رژیم غذایی جای داد و از خواص آن بهره‌مند شد. در ادامه این بخش درباره مصرف پای مرغ در گروه‌های سنی مختلف صحبت می‌کنیم.

پای مرغ برای کودکان

تامین نیاز بدن کودکان به مواد مغذی مختلف، در رشد و تکامل اندام‌های بدن آن‌ها اهمیت زیادی دارد. با توجه به اینکه پای مرغ یک ماده غذایی ارزشمند بوده و محتوای ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف محسوب می‌شود، انتخابی مناسب برای کودکان خواهد بود. البته به خاطر بسپارید که زیاده‌روی در مصرف پای مرغ در رژیم غذایی کودکان ممنوع است.

پای مرغ برای سالمندان

پوکی استخوان و تحلیل غضروف‌های بدن، از مشکلات شایع در دوره سالمندی محسوب می‌شود. به دلیل خواص پای مرغ برای استخوان‌ها و غضروف‌ها، مصرف پای مرغ برای سالمندان مفید خواهد بود. البته دقت داشته باشید که به دلیل وجود چربی و کلسترول بالای پای مرغ، نمی‌توان در مصرف آن زیاده‌روی کرد. همچنین اگر سالمند شما به کلسترول یا چربی خون بالا مبتلا است، به هیچ وجه نباید پای مرغ بخورد!پای مرغ برای سالمندان

مصرف پای مرغ در دوران بارداری

با مصرف پای مرغ در دوره بارداری، بخش مهمی از نیاز بدن به مواد مغذی مختلف تامین می‌شود. همان‌طور که در بخش‌های قبل گفتیم، پای مرغ از ایجاد نقص‌های جنینی در بدو تولد جلوگیری می‌کند. پای مرغ به دلیل کمک به سلامت بدن مادر و رشد جنین، یک ماده غذایی مناسب در دوران بارداری است، اما باز هم به دلیل چربی و کلسترول بالا، نباید در مصرف آن زیاده‌روی کرد.

پای مرغ برای خانم‌ها در دوران شیردهی

پای مرغ منبع کلسیم، منابع طبیعی منیزیم و مواد معدنی مختلفی است که به افزایش شیر مادر در دوران شیردهی کمک می‌کند. در واقع پای مرغ را می‌توان از مواد غذایی تقویت‌کننده در دوران شیردهی خانم‌ها دانست که مصرف آن به مقدار متعادل، نه تنها ضرری ندارد، بلکه سودمند است؛ به شرط آنکه مادر درگیر مشکل چربی خون بالا نباشد.

اشتباهات در مصرف پای مرغ

برخی افراد پیش از مصرف پای مرغ، در شستن و ضدعفونی کردن آن دقت زیادی به خرج نمی‌دهند که با این کار آلودگی‌های احتمالی موجود در پای مرغ وارد بدن می‌شود. پیش از درست کردن پای مرغ، آن را به خوبی بشویید، ضدعفونی کنید و بجوشانید تا آلودگی‌ها از بین بروند.

یکی از دیگر اشتباهات، زیاده‌روی در مصرف پای مرغ است که توصیه نمی‌شود. در پاسخ به این سوال که در هفته چند بار پای مرغ بخوریم؟ باید بگوییم که نباید در خوردن پای مرغ افراط کرد و مصرف بیش از هفته‌ای یک بار، به دلیل محتوای چربی این ماده غذایی، چندان مناسب نیست.

پای مرغ را به میزان کم مصرف کنید!

در این مطلب به معرفی خواص پای مرغ پرداختیم و به این سوال پاسخ دادیم که پای مرغ چه خاصیتی دارد؟ با نگاهی به عکس پای مرغ ممکن است تصور کنید که به عنوان غذا هیچ سودی برای بدن ندارد، اما همان‌طور که خواندید، پای مرغ خواص زیادی به همراه دارد. همچنین گفته شد که این ماده غذایی با وجود فواید مختلف، ممکن است مضراتی را نیز به دنبال داشته باشد؛ پس در مصرف آن دقت بیشتری به خرج دهید.

در پایان، اگر تمایل دارید پای مرغ بخرید، روی کمک اسنپ فود و قسمت قصابی آنلاین حساب کنید تا در سریع‌ترین زمان ممکن، پای مرغ را در محل آدرس خود تحویل بگیرید.

نوشته های مرتبط

‫13 دیدگاه ها

    1. سلام پای مرغ فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد ویتامین‌های B9و A و مواد معدنی پتاسیم،کلسیم دارد غضروف سازی و
      محکم کردن استخوان ها و کنترل قند خون انجام میده

  1. جسارتا هیچ هورمون رشدی در پرورش مرغ استفاده نمیشه.چون اولا: صرفه اقتصادی نداره چون ۱ سی سی هورمون رشد یا سوماتوتروپین ۵۰۰.۰۰۰تومنه.دوم:از پای مرغ هیچ تزریقی نمیشه انجام داد بلکه تزریقات از سینه مرغ انجام میشه اونم فقط واکسنه.علت رشد سریع این مرغ ها بعلت اصلاح نژادیست که ۶۰ سال توسط کشور انگلیس زمان برده و دریافت خوراک پرانرژی و طبق اصول تغذیه مرغ

  2. سلام پای مرغ چربی دارد اگر دارد ؟ آیا پای مرغ برای افرادی که چربی کبد دارند ضرر دارد ؟ راسته که پای مرغ برای درد زانو ، استخوان و درد کمر خوبه

    1. سلام چون پای مرغ مقدار زیادی چربی‌های اشباع شده دارد به همین دلیل مصرف آن به افراد مبتلا به بیماری کبد چرب اصلا توصیه نمی‌شود.کسانی که در معرض بیماری کبد چرب هستند،
      باید در مصرف پای مرغ دقت داشته و زیاده‌روی نکنندو بهتر که پای مرغ را به همراه آب لیمو ترش یا آبغوره مصرف کنید تا چربی‌های آن حل شود.
      پای مرغ در تشکیل استخوان‌ها و غضروف‌های جنین موثر است و با تامین کلسیم، خطر ابتلا به پوکی استخوان را در مادران باردار کاهش می دهد.
      ترکیبات موجود در پای مرغ می‌تواند در کاهش دردهای مفاصل و استخوان‌ها و زانو درد موثر باشد.

    1. سلام میزان کلسیم پای مرغ 88 میلی گرم است و پای مرغ سرشار از پروتئین، کلسیم،اسید چرب امگا 3 و 6، فولات و ویتامین E است و
      برای تقویت مفاصل،شکستگی استخوان‌ها،بازسازی سلول‌های پوستی،کنترل قند خون، دیسک کمر و زانو درد از آن کمک می‌گیرند.
      ادعا اینکه پای مرغ ویتامین Dدارد غلط است .مصرف پای مرغ در جذب ویتامین D تاثیر چندانی ندارند پس اگر کمبود ویتامین دی دارید.
      قرص ویتامین D استفاده کنید و در معرض نور خورشید بروید

  3. سلام فواید و خواص پای مرغ برای غضروف سازی خیلی خوبه حتما در غذاها و وعده های غذا استفاده کنید

    1. سلام یکی از خاصیت های پای مرغ خواص و فایده برای غضروف سازی است .در پای مرغ مقدار زیادی غضروف وجود دارد که باعث تقویت مفاصل می‌شود.
      افرادی که دچار مشکلات روماتیسم هستند،خوبه پای مرغ مصرف کنند و سوپ پای مرغ را به غذای سالمندان یا کودکان اضافه کنید
      که در بهبود و تقویت غضروف‌های بدن آن‌ها موثر خواهد بود

  4. یسری به من گفتند که خواص پایی مرغ الکی هستش زمان قدیم واسه اینکه مرغ کم بود
    مردم وضعیت مالی کمی داشتند میگفتند پای مرغ پر از خاصیت هستش بخورید

    1. سلام پای مرغ خیلی خواص برای بدن دارد غضروف سازی و حتی برای پوست مفید است.پای مرغ ویتامین A و B9 و
      کلسیم، فسفر، پتاسیم، منیزیم و اسیدهای چرب اشباع دارد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا