طرز تهیه نان بستنی خانگی به سه روش متفاوت
بستنی یکی از خوراکیهای خوشمزه و مورد علاقه تمام افراد است، اما وقتی با نان بستنی ترکیب میشود، طعم فوقالعادهتری به خود میگیرد. طرز تهیه نان بستنی بسیار ساده است و اگر به ترکیب بستنی با نان مخصوص آن علاقه داشته باشید، میتوانید خودتان آن را در خانه تهیه کنید.
در این مقاله قرار است به نحوه تهیه نان بستنی به روشهای مختلف اما کاملا ساده در خانه بپردازیم. بنابراین اگر شما نیز دوست دارید تا انجام این کار را یاد بگیرید و خودتان در خانه نان بستنی را آماده کنید، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
طرز تهیه نان بستنی | |
تعداد نفرات | 7 تا 10 نفر |
زمان آماده سازی | 60 دقیقه |
زمان پخت غذا | 30 دقیقه |
میزان سختی | راحت |
میزان کالری در هر 100 گرم | 75 کیلوکالری |
نان بستنی قیفی خانگی
نان بستنی ترکیبی از آرد، تخم مرغ، شیر، خمیر مایه و … است و در زمان حدودا ۳۰ دقیقه آماده می شود. حال، اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که میخواهید بستنی را با نان میل کنید و میخواهید خودتان برای درست کردن آن دست به کار شوید، با ما همراه باشید. در ادامه مواد لازم و نحوه تهیه نان بستنی خانگی را به سادهترین روش ممکن آموزش دادهایم.
مواد لازم برای تهیه نان بستنی خانگی
در جدول زیر مواد اولیه و لازم برای تهیه نان بستنی قید شده است. لازم به ذکر است که شما میتوانید نان بستنی را بسته به علاقهی خود در شکلهای مختلف آماده و درست کنید. با کمک مواد اولیه زیر میتوانید در حدود 7 تا 10 نان بستنی را آماده کرده و با بستنی دلخواه خود میل کنید. ناگفته نماند که برای تهیه این مواد به هزینه اندک و معقولی نیز دارید!
مواد اولیه | مقدار مورد نیاز |
شکر | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 3 عدد |
آرد | 2/1 پیمانه |
خمیر مایه | 2/1 پیمانه |
شیر | 2/1 پیمانه |
کره | 150 گرم |
نمک | به میزان لازم |
وانیل | به میزان لازم |
عصاره بادام | به میزان دلخواه |
طرز تهیه نان بستنی قیفی به صورت مرحله به مرحله
شاید به این موضوع فکر کنید که درست کردن نان بستنی و شکل دادن به آن کار سختی است! در صورتی که باید گفت این طور نیست و شما با کمک این آموزش میتوانید در نهایت سادگی نان بستنی را تهیه و آماده کنید. کافی است تا طبق مراحل زیر عمل کنید.
- مرحله اول: اولین قدم برای تهیه نان بستنی، انتخاب ظرف مناسب است. بهتر است تا یک کاسه بزرگ و جادار را انتخاب کنید که به آسانی بتوانید تمام مواد را در آن مخلوط کنید.
- مرحله دوم: حالا تخمها را شکسته و درون کاسه بریزید. با کمک یک همزن دستی شروع به همزدن تخم مرغها کنید تا جایی پف کنند و سفیده و زرده کاملا یکدست شود. البته اگر در خانه همزن برقی دارید، میتوانید برای بهتر انجام شدن عمل همزدن از همزن برقی استفاده کنید.
- مرحله سوم: حالا به تخممرغها شکر را اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا جایی که شکر به خوبی حل شود و کاملا با تخم مرغها مخلوط شود. در همین مرحله به اندازهی نوک قاشق چای خوری وانیل نیز به مواد اضافه کنید و فرآیند هم زدن را ادامه دهید.
- مرحله چهارم: حالا یک کاسه جداگانه را انتخاب کنید و به آن کاسه آرد، نمک و خمیر مایه را اضافه کنید. اما به این نکته دقت داشته باشید که حتما قبل از اضافه کردن آرد در 2 یا 3 مرحله آن را الک کنید تا ناخالصیهای آرد گرفته شود.
- مرحله پنجم: شروع به همزدن آرد با خمیر مایه کنید تا جایی که یک بافت خمیر ایجاد شود. بعد از این که به این حالت رسیدید نوبت به اضافه کردن شیر میرسد.
- مرحله ششم: بهتر است تا دمای شیر اضافه شده ولرم باشد. شروع کنید به صورت آرام آرام شیر را به کاسه اضافه کنید و همزمان نیز مواد درون کاسه را هم بزنید تا گلوله نشوند و بافت یکدستی ایجاد شود.
- مرحله هفتم: اضافه کردن شیر را تا جایی ادامه دهید که خمیر حالت منسجمی به خود بگیرد، نه زیاد سفت باشد نه زیاد حالت شل و آبکی داشته باشد.
- مرحله هشتم: در این مرحله از طرز تهیه نان بستنی ، نوبت به اضافه کردن کره میرسد، اما قبل از این که کره را به محتویات درون کاسه اضافه کنید باید آن را ذوب کنید. برای انجام این کار کره را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا ذوب شود، سپس آن را به کاسه اضافه کنید.
- مرحله نهم: بعد از اضافه کردن کره همزدن مواد را ادامه دهید تا کره کاملا با مواد مخلوط شود. موادی که در کاسه دیگر نیز آماده کرده بودید به این کاسه اضافه کنید و مجددا هم بزنید.
- مرحله دهم: حالا مواد نان بستنی شما آماده است و باید روی آن را با مقداری سلفون بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا استراحت کند و خودش را بگیرد.
- مرحله یازدهم: بعد از گذشت مدت زمان لازم، نوبت به آماده کردن نان بستنی میرسد. برای انجام این کار به یک تابه بزرگ و البته نچسب احتیاج دارید. تابه را به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا به خوبی داغ شود.
- مرحله دوازدهم: حالا با کمک یک قاشق از مواد نان بستنی درون تابه بریزید. سعی کنید که مواد را طوری اضافه کنید که یک حالت دایرهای شکل داشته باشد. سپس اجازه دهید تا روی حرارت بپزد و شکل بگیرد. اگر دوست داشته باشید با یک خلال دندان میتوانید شیارهایی روی آن ایجاد کنید.
- مرحله سیزدهم: بعد از این که مواد خود را گرفت و پخته شد، آن را از تابه خارج کنید و به صورت دایره رول کنید تا شکل قیف به خود بگیرد. نان بستنی شما به همین سادگی آماده شد و اگر دوست داشته باشید میتوانید لبههای آن را در سس شکلات بزنید و با ترافل یا اسمارتیزهای کوچک رنگی تزیین کنید. در نهایت اسکوپ بستنی مورد علاقهی خود را در آن قرار داده و نوش جان کنید.
طرز تهیه نان بستنی حصیری
یکی دیگر از مدلهای نان بستنی که در بین افراد خیلی محبوب است، نان بستنی حصیری است. برای درست کردن نان بستنی حصیری، مراحل آماده سازی مواد بستنی دقیقا مطابق با همان روشی که در بالا گفتیم، میباشد و تنها مدل شکل دادن مواد متفاوت است.
البته شما میتوانید نان بستنی حصیری را هم در فر درست کنید و هم در تابه که با درست کردن نان در فر کار شما راحتتر خواهد بود. برای انجام این کار و درست کردن نان بستنی حصیری در فر، باید سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
سپس مواد نان بستنی را به حالت دایرهای یا مستیطی شکل ( بسته به علاقهی خود ) در سینی فر بریزید و با کمک یک خلال دندان یا یک وسیله نوک تیز، حالت حصیری شکل را روی مواد ایجاد کنید.
سپس فر را با دمای 180 درجه به مدت 5 دقیقه گرم کنید و بعد از این که فر به خوبی گرم شد، سینی را درون فر قرار دهید و بگذارید تا به مدت 15 تا 20 دقیقه بماند تا کاملا بپزد. در دقایق انتهای پخت برای این که نان بستنی برشته شود و روی آن طلایی شود، میتوانید حالت گریل فر را روشن کنید. طرز تهیه نان بستنی حصیری خانگی به همین سادگی امکان پذیر است!
طرز تهیه نان بستنی وافل
اگر دوست دارید تا نان بستنی شما حالت جذابتری داشته باشد و بتوانید برای مهمانیها نیز از آن استفاده کنید، درست کردن آن به سبک وافل یکی از راهکارهای خوب و پیش رو است.
برای انجام این کار باید مواد بستنی را مطابق با همان روشی که گفتیم آماده کنید اما برای درست کردن و آماده سازی نان بستنی باید از دستگاه وافل ساز استفاده کنید.
بعد از این که مواد نان بستنی را آماده کردید، به مقدار مورد نیاز از آن درون دستگاه وافل ساز بریزید و درب دستگاه را ببندید و بگذارید تا نان بستنی کاملا آماده شود. سپس آن را از دستگاه خارج کنید و بعد از این که کمی خنک شد با بستنی مورد علاقهی خود سرو کرده و نوش جان کنید.
خیالتان راحت، انواع نان بستنی با اسنپ فود…
در این مقاله به آموزش و طرز تهیه نان بستنی به روشهای مختلف پرداختیم. با کمک هر کدام از این روشها میتوانید نان بستنی را به سادگی درست کرده و با بستنی دلخواه خود نوش جان کنید.
البته، درست است که طرز تهیه نان بستنی بسیار ساده است اما زمان زیادی را از شما خواهد گرفت. در برخی از مواقع ممکن است زمان کافی یا حوصلهی انجام و درست کردن نان بستنی را نداشته باشید اما به آن نیاز داشته باشید!
در این مواقع میتوانید از سرویس سفارش نان اسنپ فود استفاده کنید و با سفارش آنلاین نان ، هر مدل نان دلخواه خود را سفارش داده و در زمان کوتاهی تحویل بگیرید. با کمک این سرویس علاوه بر این که دردسرهای خرید حضوری و مدتها در صف طولانی ماندن را نخواهید داشت، میتوانید در هزینه و وقت خود صرفه جویی کنید.
خمیرمایه 1/2 پیمانه؟؟؟؟ مطمئنید دستور رو درست نوشتید؟؟
سلام بله پیمانه خمیر مایه در تهیه نان بستنی خانگی به درستی در مقاله وارد شده مقدار ذکر شده خمیر مایه طبق دستور استاندار برای تهیه نان بستنی ذکر شده و
نقش خمیر مایه در تهیه نان بستنی خانگی خمیر مایه یا مخمر نان و خمیر، یکی از اصلی ترین مواد تشکیل دهنده ی نان و سایر غذاهای خمیری است.
در دستور برخی از نان ها،خمیر مایه اضافه میشه باعث افزایش حجم و ترد تر شدن و به اصطلاح پوکی نان می شود