آموزش آشپزی

طرز تهیه کیک و چیز کیک نوتلا (دستور پخت انواع کیک با نوتلا)

مناسب برای

۴ نفر

نوع

غذای اصلی

سطح

متوسط

زمان آماده سازی

30 دقیقه

پخت

30 دقیقه

حتی تصور چشیدن طعم یک قاشق نوتلا، لذت بخش است. نوتلا نوعی شکلات صبحانه است که توسط شرکت ایتالیای Ferrero از سال 1965 تولید شد. بافت خامه‌ای، عطر و طعم شیرین کاکائو، نوتلا را به یک میان وعده محبوب جهانی تبدیل کرده است. نوتلا را می‌توانید روی نان بمالید و بخورید یا با یک قاشق مثل بستنی نوش جان کنید. هیجان و لذت خوردن نوتلا در حدی است که امروزه با آن، انواع دسر و کیک هم درست می‌کنند.

تعداد این خوراکی‌های خوشمزه نوتلایی بسیار زیاد است. ولی برای من کیک و چیز کیک نوتلا، مخصوصا چیز کیک نوتلا و اوریو، از بقیه دسر‌ها جذاب‌تر بودند. بهش همین دلیل کمی دستورهای پخت این دو مدل کیک را بررسی کردم و دو طرز تهیه کیک نوتلا و دو طرز تهیه چیز کیک نوتلا که بهترین بود برایتان آماده کردم. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه کیک نوتلا

پخت این کیک بسیار ساده است و تنها با سه ماده اصلی درست می‌شود. نوتلا، تخم مرغ و آرد. در ادامه با همراه باشید تا طرز تهیه این کیک خوشمزه را با شما در میان بگذاریم. از مواد اولیه شروع می کنیم.با ما در اسنپ فود همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک ساده نوتلا

  • نوتلا دو پیمانه
  • تخم مرغ بزرگ چهار عدد
  • آرد چند منظوره یک دوم پیمانه

مواد لازم برای تهیه کیک ساده نوتلا

مراحل پخت کیک نوتلا ساده

  1. فر را در دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  2. تخم مرغ‌ها و یک و نیم پیمانه نوتلا را در ظرفی بزرگ بریزید و با همزن ابتدا با سرعت کم و سپس با سرعت زیاد هم بزنید. حجم تخم مرغ باید حدوداً دو برابر شود.
  3. آرد را الک بزنید و به تخم مرغ و نوتلا اضافه کنید و با قاشق به آرامی و فقط در یک جهت هم بزنید. سعی کنید باعث خوابیدن پف خمیر نشوید.
  4. کف یک قالب متوسط کیک (قطر 20 سانتی‌متر) کاغذ روغنی بگذارید و لبه‌های آن را چرب کنید.
  5. کیک را داخل فر در طبقه وسط فر برای حدود 40 دقیقه قرار دهید تا کاملاً بپزد. سپس با یک خلال دندان چک کنید و مطمئن شوید داخل کیکی کاملاً پخته شده باشد. (خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید. اگر کیک به خلال دندان نچسبیده بود، یعنی پخته است) کیک را از فر خارج کنید و فرصت بدهید کمی سرد شود سپس داخل ظرف سروتان برگردانید.
  6. نصف پیمانه نوتلایی که باقی مانده را روی کیک بمالید. کیک را برش بزنید و از خوردن آن لذت ببرید.

اگر در حال خواندن این مطلب هستید و به چیزکیک علاقه مندید مطمئنا با کیک خیس شکلاتی هم ارتباط خوبی برقرار می کنید، بنابراین دعوت می کنیم طرز تهیه کیک خیس شکلاتی را از دست ندهید.

طرز تهیه کیک نوتلای چند لایه حرفه‌ای

این کیک کمی حرفه‌ای‌تر است و با توجه به محبوب بودن نوتلا، گزینه خوبی برای جشن‌ها است.

مواد مورد نیاز برای تهیه کیک نوتلا

مواد مورد نیاز برای تهیه کیک نوتلا

  • آرد چند منظوره 2 پیمانه (260 گرم)
  • شکر دو پیمانه (414 گرم)
  • پودر کاکائو سه چهارم پیمانه (85 گرم)
  • تخم مرغ بزرگ دو عدد
  • روغن مایع یک پیمانه (240 میلی لیتر)
  • کره یک فنجان (240 میلی لیتر)
  • وانیل یک و نیم پیمانه
  • آب یک پیمانه
  • جوش شیرین دو قاشق غذاخوری
  • نمک یک قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه باترکریم نوتلایی (خامه نوتلایی)

  • کره هم دمای محیط دو پیمانه (448 گرم)
  • نوتلا دو فنجان (620 گرم)
  • پودر شکر 10 پیمانه (1150 گرم)
  • شیر یا آب پنج تا شش قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه گاناش

  • شکلات تخته‌ای رنده شده یا شکلات چیپسی 170 گرم
  • خامه نصف پیمانه

مواد لازم برای تهیه گاناش

مراحل پخت کیک نوتلا چندلایه حرفه ای

  1. اول فر را روشن کنید و بگذارید خوب گرم شود.
  2. چهار قالب کیک به قطر 20 سانتی متر را کاملاً چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بگذارید.
  3. داخل یک کاسه تمام مواد خشک کیک را با هم مخلوط و الک کنید. سپس تخم مرغ، کره و روغن نباتی را به آن اضافه کنید. وانیل و آب را هم با بقیه مواد مخلوط کنید.
  4. مواد را داخل قالب‌ها بریزید و آن‌ها را برای مدت 25 دقیقه داخل فر در دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا کامل بپزد. برای اینکه مطمئن شوید کیک پخته شده از خلال دندان استفاده کنید.
  5. کیک‌ها را از فر خارج کنید و فرصت دهید تا کاملاً خنک شوند.
  6. در مدت زمانی که کیک‌ها در حال خنک شدن هستند باترکریم نوتلایی را درست کنید.
  7. داخل ظرفی کره را خوب با همزن بزنید تا کاملاً یکدست شود. نیمی از پودر شکر را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. در حین هم زدن ابتدا شیر یا آب سپس بقیه پودر شکر را بریزید. در انتها نوتلا را هم به آن‌ها اضافه کنید.

مراحل پخت کیک نوتلا چندلایه حرفه ای

8. وقتی کیک‌ها خنک شدند، با یک چاقوی مناسب سطح بالایی کیک‌ها را صاف کنید. بخش گنبدی کیک‌ها را برش بزنید.

9. یکی از کیک‌ها را روی سینی کیک قرار دهید و مقداری از باترکریم نوتلایی را روی آن بمالید و کاملاً صاف کنید سپس کیک بعدی را روی آن بگذارید و روی آن هم باترکریم بمالید. این کار را با کیک سوم و چهارم هم انجام دهید. کیک را داخل یخچال بگذارید تا مواد باترکریم نوتلا به خورد کیک برود. اگر دوست دارید می‌توانید بین لایه فندق هم بریزید.

10. با بقیه خامه نوتلایی اطراف کیک را هم کامل بپوشانید و با پالت کاملاً صاف و یکدست کنید.

11. برای تزیین کیک هم می‌توانید از گاناش استفاده کنید. برای درست کردن گاناش، خامه را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) گرم کنید. زمانی که خامه از گوشه‌های ظرف شروع به جوشیدن کرد؛ از روی حرارت بردارید و شکلات رنده شده را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید. تا شکلات‌ها کاملاً داخل خامه حل شوند.

12. بگذارید گاناش خنک شود. کیک را از یخچال بیرون بیاورید و گاناش را روی سطح بالایی کیک بریزید و با پالت از مرکز به سمت لبه‌های کیک بکشید تا به سمت پایین کیک سرازیر شود.

13. این کیک اگر برای دو تا سه روز در یخچال بماند واقعاً بی‌نظیر می‌شود.

طرز تهیه چیز کیک نوتلا ساده

این دستور پخت بسیار ساده است. آن را از دست ندهید. پیش از هر چیز مواد اولیه را تهیه کنید تا به مراحل پخت این این چیز کیک جذاب بپردازیم.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک نوتلا ساده

  • بیسکویت سبوس‌دار 250 گرم
  • کره بدون نمک 75 گرم
  • نوتلا 400 گرم
  • پنیر خامه‌ای هم‌دمای محیط 500 گرم
  • شکر آیسینگ (الک شده) 60 گرم
  • فندق خرد شده 100 گرم

مواد لازم برای تهیه چیز کیک نوتلا ساده

روش پخت چیز کیک نوتلا ساده

  1. بیسکویت‌ها را داخل غذا ساز یا خردکن بریزید. دستگاه را روشن کنید و فرصت دهید تا خوب خرد شوند. کره و یک قاشق غذاخوری نوتلا را به آن اضافه کنید. بگذارید مواد کاملاً با هم ترکیب شوند و در آخر سه قاشق غذاخوری فندق اضافه کنید.
  2. بیسکویت‌های خرد شده در قالبی کمربندی با قطر 23 سانتی‌متر بریزید و با پشت قاشق، ته کیوان یا کف دست آن‌ها را به کف قالب فشار دهید و سپس در یخچال بگذارید تا خنک شود.
  3. در کاسه‌ای دیگر پنیر خامه یا و شکر آیسینگ را آن‌قدر هم بزنید تا یک دست شوند. بقیه نوتلا را به پنیر خامه‌ای اضافه کنید و با دور کند همزن کاملاً با بقیه مواد مخلوط کنید.
  4. قالب را که در یخچال گذاشته بودید بیرون بیاورید و ترکیب پنیر و نوتلا را روی پایه بیسکویتی چیز کیک بریزید و خوب صاف کنید. فندق‌های خرد شده را هم روی آن بپاشد.
  5. به همین راحتی آماده شد. فقط قبل از سرو چیز کیک نوتلا را برای حداقل چهار ساعت در یخچال بگذارید.

طرز تهیه چیز کیک نوتلا حرفه‌ای

با این دستور پخت، چیز کیک نوتلایی که درست می‌کنید از چیز کیک‌های قنادی هم خوش طعم‌تر خواهد بود. خاصیت انعطاف‌پذیری، حالت خامه‌ای، عطر و طعم نوتلا همه با هم در این کیک وجود دارند.

طرز تهیه چیز کیک نوتلا حرفه‌ای

در بلاگ اسنپ فود میتوانید مقاله ی طرز تهیه چیز کیک را هم مطالعه کنید.

موارد لازم برای لایه اصلی چیز کیک نوتلا

  • پنیر خامه‌ای نرم شده 681 گرم
  • خامه سه چهارم پیمانه (180 میلی‌لیتر)
  • شکر سه چهارم پیمانه (150 گرم)
  • تخم مرغ بزرگ چهار عدد
  • نوتلا دو پیمانه (560 گرم)
  • عصاره وانیل یک قاشق غذاخوری
  • نمک نصف قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای پایه چیز کیک نوتلا

  • کیک یا بیسکویت اورئو خرد شده دو و نیم پیمانه (250 گرم)
  • کره ذوب شده شش قاشق غذاخوری

مواد لازم برای لایه رویی چیز کیک

  • نوتلا یک پیمانه (280 گرم)
  • خامه پرچرب نصف پیمانه (120 میلی لیتر)

درصورتی‌که مواد اولیه برای طرز تهیه کیک و چیز کیک نوتلا را در خانه ندارید، می‌توانید آن‌ها را به‌صورت آنلاین و به‌صرفه سفارش دهید و دم در منزل تحویل بگیرید:

مواد لازم برای لایه رویی چیز کیک

مراحل پخت چیز کیک نوتلا

  1. فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا خوب گرم شود.
  2. کمربند یک قالب کمربندی را محکم ببندید و اطراف آن را با فویل کاملاً بپوشانید.
  3. در یک کاسه خرده‌های کیک یا بیسکوئیت را با کره ترکیب کنید و داخل قالب بریزید. کامل به کف قالب فشار دهید. سپس برای ده دقیقه در فر قرار دهید. بعد از فر خارج کنید و بگذارید سرد شود.
  4. دمای فر را به 160 درجه سانتی‌گراد کاهش دهید.
  5. در یک کاسه پنیر خامه‌ای، خامه و شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی خوب بزنید. وقتی یکدست شد، وانیل و نمک و نوتلا را اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید. سپس دانه دانه تخم مرغ‌ها را داخل کاسه بریزید. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که مواد کاملاً یک دست شوند.
  6. مواد چیز کیک نوتلا را داخل قالب و روی پایه چیز کیک بریزید.
  7. برای این مرحله لازم است یک حمام آب برای چیز کیک درست کنید. از یک قالب بزرگ‌تر از قالب چیز کیک‌تان استفاده کنید. قالب چیز کیک نوتلا را داخل این قالب بگذارید و داخل قالب بزرگ‌تر آب بریزید. تا جایی که آب به حدود نیمی از دیواره قالب کمربندی برسد. سپس برای حدود یک ساعت در طبقه پایین فر قرار دهید تا خوب بپزد.
  8. بعد از یک ساعت، فر را خاموش کنید ولی قالب چیز کیک را برای یک ساعت دیگر داخل حمام آب بگذارید. سپس آن را از حمام آب خارج کنید و با یک چاقوی لبه‌های چیز کیک را از قالب جدا کنید. بگذارید ابتدا در دمای اتاق خنک شود و سپس برای یک شب داخل یخچال بگذارید.
  9. برای لایه رویی هم خامه را گرم کنید و سپس با نوتلا کاملاً مخلوط کنید.
  10. کمربند دور قالب را باز کنید. کیک را روی یک صفحه مشبک بگذارید. لایه نوتلایی روی چیز کیک را با پالت به سطح و اطراف کیک بمالید. همه سطوح کیک را بپوشانید.
  11. چیز کیک نوتلا آماده شد. فقط قبل از سرو حتماً یک ساعت آن را در یخچال بگذارید.
  12. بافت این چیز کیک نوتلا نرم و خامه‌ای‌تر از انواع چیز کیک معمولی است. بیشتر شبیه موس است. به همین دلیل در حالت سرد و حتی یخ‌زده بهتر برش می‌خورد. فقط کافی است بعد از برش زدن، تکه‌های برش خورده چیز کیک نوتلا را برای 20 تا 30 دقیقه در دمای اتاق قرار بدهید تا به دمای نرمال برسد.
  13. خامه در این کیک ضروری است و اصلاً به فکر جایگزینی آن با شیر نباشید.
  14. برای این چیز کیک اصلاً به فکر استفاده از قالب معمولی نباشید. قالب کمربندی بهترین انتخاب است. چون چیز کیک نوتلا به دلیل بافتی که دارد از قالب‌های عادی به راحتی جدا نمی‌شود.
  15. چیز کیک نوتلا را می‌توانید برای چهار روز در یخچال و حداکثر برای دو ماه در فریزر نگه دارید.

در میان این دستور پخت جذاب پیشنهاد می کنیم طرز تهیه کرپ نوتلا را هم از دست ندهید.

مراحل پخت چیز کیک نوتلا

نکات تکمیلی

  • اگر دوست دارید می‌توانید کیک و چیز کیک نوتلا را داخل فنجان درست کنید و با همان فنجان سرو کنید.
  • لایه‌های کیک و چیز کیک نوتلا اگر با نوتلا پر شوند، طعم کیک کاملاً نوتلایی می‌شود. اگر ترجیح می‌دهید نوتلا کمتر بخورید، خامه ساده را جایگزین کنید.
  • چیز کیک نوتلا را می‌توانید با لایه های رنگی مختلف درست کنید. کافی است بخش پنیری چیز کیک را قبل از مخلوط کردن نوتلا به چند قسمت تقسیم کنید. مقدار متفاوتی از نوتلا با هر بخش ترکیب کنید و چیز کیک با طیف رنگ قهوه‌ای داشته باشید.
  • برای پایه چیز کیک هم می‌توانید از یک کیک کامل استفاده کنید.

سخن پایانی

روش‌های زیاد برای طرز تهیه چیز کیک نوتلا و توت فرنگی و چیز کیک نوتلا وجود دارید. حتی ترکیب‌های مختلفی از کیک‌ها با نوتلا هستند که طعم کیک و چیز کیک را چند برابر می‌کنند. اصول پخت آن‌ها در این مطلب گفته شد. از ذائقه و سلیقه خودتان استفاده کنید با کمی خلاقیت می‌توانید سر آشپزی ماهر و خلاقی شوید. خوشحال می‌شویم، اگر تجربه جدیدی در زمینه کیک و طرز تهیه چیز کیک نوتلا و فندق داشتید با ما هم به اشتراک بگذارید.

نوشته های مرتبط

دکمه بازگشت به بالا