آموزش آشپزی

طرز تهیه کباب بناب اصل به صورت مرحله به مرحله

کباب بناب، ظاهری شبیه کباب کوبیده اما بسیار بزرگ‌تر از آن دارد. طرز تهیه کباب بناب اصل چندان پیچیده نیست، اما مثل طرز تهیه کباب وزیری یا انواع کباب‌های دیگر، ریزه کاری‌هایی دارد که در صورت رعایت آن‌ها می‌توانید طعم یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی را تجربه کنید.

اصالت این کباب متعلق به شهر بناب در استان آذربایجان شرقی است و به آن کباب آذربایجانی هم می‌گویند. هر پرس کباب بناب، به دلیل اندازه بزرگ آن معمولا یک سیخ است و طعم فوق العاده‌ای دارد. در ادامه، جدول مشخصات غذایی کباب بناب اصل را با هم می‌بینیم:

کباب بناب اصل

تعداد نفرات 5 نفر
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان پخت غذا 10 دقیقه
میزان سختی متوسط

طرز تهیه کباب بناب اصل

عکس کباب بناب اصل

اولین چیزی که در معرفی کباب بناب جلب توجه می‌کند، سیخ‌های بزرگ و پهن این کباب هستند. به علاوه، یکی دیگر از فوت‌های کوزه‌گری پخت این کباب ایرانی این است که برخلاف طرز تهیه کباب چنجه رستورانی ، نباید پیازها را رنده کرد و همین اندازه که به صورت ساطوری خرد شوند، کافی است. در ادامه، مواد لازم و مراحل طرز تهیه کباب بناب اصل را با هم می‌خوانیم:

مواد لازم برای تهیه کباب بناب اصل

مواد اولیه برای تهیه کباب بناب اصل مطابق جدول زیر است. دقت کنید که برخلاف طرز تهیه کباب بختیاری ، در رسپی کباب بناب از گوشت مرغ استفاده نمی‌شود، اما شما می‌توانید به جای گوشت گوسفند خالص، از مخلوطی مساوی از گوشت گوسفند و گوساله هم استفاده کنید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
گوشت گوسفندی پرچرب و چرخ کرده (ترجیحا قلوه گاه) 1 کیلوگرم
پیاز متوسط 2 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سماق به مقدار لازم
کره 50 گرم
زعفران دم کرده به مقدار لازم

مراحل تهیه کباب بناب اصل

مراحل تهیه کباب بناب اصل

طرز تهیه کباب بناب آذربایجان در ادامه آمده است:

  • مرحله اول: ابتدا پیازها را به صورت ریز ساطوری کنید. پیازها را با گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید.
  • مرحله دوم: برخلاف طرز تهیه کباب برگ ، مواد کباب بناب نیازی به استراحت طولانی مدت ندارند. بنابراین، مخلوط گوشت را به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس، آن را از یخچال بیرون آورده و برای بار دوم مقداری ورز دهید.
  • مرحله سوم: منقل کباب‌ را آماده کنید. دقت کنید که ذغال‌های گداخته باید به صورت یکنواخت در همه قسمت‌های منقل پخش شوند.
  • مرحله چهارم: مقدار دلخواه از گوشت برداشته و آن را با دست به شکل یک کوفته قلقلی، گرد کنید.
  • مرحله پنجم: سیخ کباب را از وسط گوشت گرد شده عبور داده و گوشت را به صورت یکدست و یکنواخت در امتداد سیخ پهن کنید.
  • مرحله ششم: حالا با دو انگشت شصت و اشاره، شیارهایی را با فواصل یکسان در طول گوشت‌های به سیخ کشیده شده، ایجاد کنید. برای آموزش بهتر به سیخ کشیدن گوشت، می‌توانید از طرز تهیه کباب بناب تصویری هم استفاده کنید.
  • مرحله هفتم: کره را در تابه‌ای کوچک ذوب کرده و زعفران دم‌کرده را به آن اضافه کنید. سپس مقداری از این مخلوط را با فرچه آشپزی روی کباب‌ها بمالید تا هنگام پخت خشک نشوند و طعم بهتری پیدا کنند.
  • مرحله هشتم: در این مرحله از طرز تهیه کباب بناب اصل ، سیخ‌های کباب را روی منقل قرار دهید.
  • نکته مهم: کباب بناب را باد نزنید و پس از 1 دقیقه، سیخ‌ها را برگردانید تا طرف دیگر هم حرارت دیده و گوشت‌ها کاملا به سیخ بچسبند.
  • مرحله نهم: حواستان به کباب‌ها باشد و هر چند دقیقه یکبار سیخ‌ها را برگردانید تا پخت تمام قسمت‌های کباب‌ها به طور یکنواخت انجام شود.

نکته: برای امتحان پخت گوشت، مقدار کمی از ته یکی از سیخ‌ها جدا کرده و بچشید.

  • مرحله دهم: وقتی گوشت کباب پخت، آن‌ها را از روی منقل برداشته، داخل نان بگذارید و مقداری سماق روی آن‌ها بپاشید.

به همین سادگی کباب بناب اصل شما آماده است و می‌توانید آن را همراه با برنج یا نان و مخلفاتی مثل پیاز، ریحان و گوجه کبابی نوش جان کنید. راستی، اگر به تهیه کباب علاقه دارید، پیشنهاد می‌کنیم طرز تهیه کوبیده+ویدئو را نیز مشاهده کرده و با نحوه تهیه این کباب خوشمزه هم آشنا شوید.

طرز تهیه کباب بناب آذربایجان

ترجیح می‌دهید طعم یک کباب بناب اصل را با اسنپ فود امتحان کنید؟

طرز تهیه کباب بناب اصل را با هم دیدیم. واقعیت این است که این نوع کباب هم مانند طرز تهیه کوبیده ریزه‌کاری‌های مهمی دارد که حتما باید رعایت کنید. بنابراین، اگر فکر می‌کنید که مهارت و امکانات لازم برای این کار را ندارید، بهتر است کباب بناب را به صورت آماده سفارش دهید. سفارش آنلاین غذا اسنپ فود به شما کمک می‌کند تا کباب بناب یا دیگر انواع کباب را آنلاین سفارش داده و در محل آدرس تحویل بگیرید.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا