آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
انواع پیش غذا با مرغ
آموزش آشپزی
1/5 - (1 امتیاز)
بدون نظر

انواع پیش غذا با مرغ + مواد لازم و مراحل تهیه

مینا اسماعیل بیگی 17 فروردین 1401 9 دقیقه
۴ نفر
مناسب برای
غذای اصلی
نوع
متوسط
سطح
30 دقیقه
زمان آماده سازی
30 دقیقه
پخت

 انواع پیش غذا با مرغ را می‌‌شناسید؟ به نظر شما خوشمزه‌ترین پیش غذا با مرغ در وعده غذایی نهار و شام چیست؟ چگونه می‌توانیم پیش غذاهای لذیذ و دلپذیر با مرغ تهیه کنیم؟ در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا انواع پیش غذا با مرغ را معرفی کنیم و دستور پخت لذیذترین پیش غذاهای مختلف با مرغ را برای شما توضیح دهیم. به سلیقه خود می‌توانید یکی از این پیش غذاها را در مجالس و مهمانی‌های خود مهیا کنید.

انواع پیش غذا با مرغ

تعداد نفرات 6 نفر
زمان آماده سازی 20 تا 30 دقیقه
زمان پخت 30 تا 60 دقیقه
میزان سختی متوسط

قارچ شکم پر با مرغ

قارچ شکم از انواع پیش غذا با مرغ

یکی از خوشمزه‌ترین پیش غذاها در وعده نهار یا شام، قارچ شکم پر با مرغ است و در ادامه طرز تهیه این پیش غذای لذیذ را توضیح خواهیم داد. این غذا با مرغ و قارچ می‌تواند تبدیل به یکی از پیش غذاهای مورد علاقه شما شود. به ویژه آن که قارچ دارای مواد مغذی عالی بوده و به عنوان یک منبع غنی از ویتامین‌های مختلف، همیشه مورد توجه قرار دارد.

مواد لازم برای تهیه قارچ شکم پر با مرغ

مواد اولیه برای تهیه قارچ شکم پر با مرغ به شرح زیر است:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
قارچ 10 عدد
پیاز 1 عدد
پنیر خامه‌ای 200 گرم
سینه مرغ پخته شده 1 عدد
کره 2 قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا رنده شده نصف پیمانه
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز پخت قارچ شکم پر

طرز تهیه قارچ شکم پر و مرغ بسیار ساده است، لازم به ذکر است که باید فر در دسترس داشته باشید. مراحل پخت آن به شرح زیر است:

  • مرحله اول: ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.
  • مرحله دوم: در ادامه برای تهیه پیش غذا، قارچ‌‌ها را شسته و ساقه قارچ را از کلاهک آن جدا کنید. می‌توانید ساقه‌ها را به صورت نگینی خرد کنید.
  • مرحله سوم: پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با قارچ‌‌های خرد شده با مقداری کره روی حرارت متوسط تفت دهید.
  • مرحله چهارم: سپس با استفاده از مخلوط کن، سینه مرغ پخته شده را همراه با پنیر خامه‌ای، ترکیب کنید. اگر مخلوط کن در اختیار ندارید، از یک همزن دستی استفاده کرده و برای زمان بیشتری هم زدن را ادامه دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند. به علاوه اگر مخلوط کن برقی ندارید، ریزتر کردن گوشت سینه مرغ، به شما کمک خواهد کرد تا ترکیب آن‌ها با یکدیگر ساده‌تر به انجام برسد.
  • مرحله پنجم: در این مرحله باید ترکیب مرغ و پنیر را مخلوط کنید و ادویه‌هایی نظیر نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه نمایید.
  • مرحله ششم: مواد آماده شده را درون قارچ‌ها قرار دهید و روی قارچ‌ها را با پنیر پر کنید.
  • مرحله هفتم: در این مرحله قارچ‌‌ها را داخل سینی فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید، تا آماده شوند.

راتا مرغ

راتا مرغ مجلسی

یکی دیگر از انواع پیش غذا با مرغ، راتا مرغ است که به عنوان پیش غذا در وعده غذایی نهار و شام سرو می‌شود. اگر یکبار این پیش غذا را امتحان کنید، طرفدار آن خواهید شد و در مجالس خود حتما آن را درست خواهید کرد.

مواد لازم برای تهیه راتا مرغ

برای تهیه راتا مرغ به مواد زیر احتیاج داریم:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
مرغ 200 گرم
نان تست 10 عدد
آبلیمو تازه 1 قاشق غذا خوری
سس مایونز 100 گرم
پنیر پر چرب 100 گرم
شوید تازه به مقدار لازم
جعفری تازه به مقدار لازم
نمک به میزان دلخواه
فلفل سیاه به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
زیتون به میزان دلخواه جهت تزئین
گوجه فرنگی گیلاسی به مقدار دلخواه جهت تزئین

طرز پخت راتا مرغ

طرز پخت راتا مرغ به شرح زیر است، توجه داشته باشید مراحل را حتما به ترتیب انجام دهید:

  • مرحله اول: ابتدا مرغ را همراه با پیاز، مقداری آب، نمک و فلفل سیاه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد.
  • مرحله دوم: در این مرحله باید مرغ‌‌های پخته شده را ریش ریش کنید.
  • مرحله سوم: در ادامه شوید تازه و جعفری‌ تازه را خرد کرده و با مرغ، آبلیمو، سس مایونز و پنیر پر چرب مخلوط کنید و به منظور استراحت آن را درون یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به خوبی سفت شود. این پیش غذا با مرغ و پنیر، یکی از خوشمزه‌ترین پیش غذاها با مرغ است.
  • مرحله چهارم: نان‌های تست را به شکل دلخواه برش زده و مواد آماده شده را روی نان‌ها قرار دهید.
  • مرحله پنجم: حال می‌توانید پیش غذا راتا مرغ را با استفاده از سس مایونز، زیتون، گوجه فرنگی گیلاسی و چند برگ شوید تزیین کرده و سرو کنید.

لقمه مرغ با طعم سیر

طرز تهیه پیش غذا با مرغ

سیر یک ماده غذایی است که در انواع غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد و طعم بسیار خوبی به غذا می‌بخشد. لازم به ذکر است که سیر دارای خواص بسیاری نیز بوده و اضافه کردن آن به غذاهای مختلف، باعث بالا رفتن خواص آن خواهد شد. ترکیب سیر با سینه مرغ به نظر هیجان انگیز است، این لقمه‌های خوشمزه را با استفاده از دستور پختی که در ادامه توضیح خواهیم داد، در منزل تهیه کرده و نوش جان کنید.

مواد لازم برای تهیه لقمه مرغ با طعم سیر

مواد غذایی لازم جهت درست کردن لقمه مرغ با طعم زیر به شرح زیر است:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
سینه مرغ 2 عدد
روغن زیتون نصف فنجان
سیر رنده شده 4 حبه
فلفل سیاه به مقدار لازم
خرده نان نصف فنجان
فلفل قرمز به مقدار لازم

دستور پخت لقمه مرغ با طعم سیر

برای پخت لقمه مرغ که یکی از انواع پیش غذا با مرغ است، مراحل زیر را یک به یک انجام دهید:

  • مرحله اول: ابتدا فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گذاشته و اجازه دهید که روی این دما گرم شده و پذیرای پخت غذای شما شود.
  • مرحله دوم: سپس سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و درون کاسه بزرگ بریزید.
  • مرحله سوم: در این مرحله باید مقداری روغن زیتون، سیر و فلفل سیاه را به مرغ‌ها اضافه کرده و اجازه دهید 1 ساعت بماند تا مواد به خوبی با هم آغشته شوند.
  • مرحله چهارم: فلفل قرمز را با خرده نان مخلوط کنید. دقت کنید که مخلوط کردن این مواد به خوبی انجام شده و خرده نان‌ها، به خوبی با فلفل قرمز آغشته شوند.
  • مرحله پنجم: حال مرغ شما آماده شده است و وقت آن رسیده که مرغ‎‌ها را از مواد خارج نمایید و سپس با خرده‌های نان ترکیب نمایید.
  • مرحله ششم: لقمه‌های مرغ را روی سینی فر به مدت 15 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگ راد تا طلایی و سرخ شوند. پیش غذای خوشمزه شما در حال حاضر آماده شده است، از خوردن آن لذت ببرید.

سالاد الویه با مرغ

سالاد الویه با مرغ

سالاد الویه غذایی بسیار خوشمزه است که به عنوان یک پیش غذا با مرغ، حتی برای وعده شام نیز جذابیت داشته و می‌توان آن را برای این وعده سرو کرد.

مواد اولیه سالاد الویه

سالاد الویه یکی از بهترین پیش غذاها با مرغ است که مواد اولیه آن به این صورت است:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
سینه مرغ پخته شده 1 پیمانه
خیارشور رنده شده نصف پیمانه
سس مایونز 1قاشق غذا خوری
سیب زمینی پخته شده 1 پیمانه
تخم مرغ پخته شده نصف پیمانه
نخود فرنگی نصف پیمانه
ذرت پخته شده نصف پیمانه
نان تست به مقدار لازم
گوچه فرنگی گیلاسی به مقدار دلخواه
جعفری به مقدار دلخواه

مراحل تهیه سالاد الویه

مراحل تهیه سالاد الویه به شکل زیر است:

  • مرحله اول: ابتدا سینه‌های مرغ پخته شده را ریش ریش کرده و با سیب زمینی رنده شده، تخم مرغ پخته رنده شده، خیار شور خرده شده، ذرت، نخود فرنگی و سس مایونز مخلوط کنید. دقت داشته باشید که هر چه سیب زمینی و تخم مرغ، ریزتر رنده شده و بهتر با هم مخلوط شوند، طعم این پیش غذا با مرغ، به مراتب بهتر خواهد بود.
  • مرحله دوم: در این مرحله باید نان تست‌‌ها را با استفاده از قالب گرد برش دهید و مقداری از مواد آماده شده از سالاد الویه را روی نان قرار دهید.
  • مرحله سوم: سالاد اولیه را با استفاده از گوجه فرنگی گیلاسی، چند برگ جعفری و ذرت تزیین کنید. پیش غذای خوشمزه شما حاضر است، نوش جان!

کیک مرغ

کیک مرغ از انواع پیش غذا با مرغ

یکی دیگر از خوشمزه‌ترین و لذیذترین انواع پیش غذا با مرغ، کیک مرغ است که یک پیش غذای بین المللی بوده و طرفداران زیادی دارد. در ادامه با ما باشید تا دستور پخت کیک مرغ خوشمزه را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کیک مرغ

برای درست کردن کیک مرغ به مواد اولیه زیر نیاز داریم:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
سینه مرغ دو عدد
تخم مرغ 2 عدد
جعفری تازه نصف پیمانه
خیارشور نصف پیمانه
گردو 1پیمانه
نان تست 1 بسته
ماست خامه‌ای نصف پیمانه
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
چوب دارچین 1 عدد
سس مایونز 1 پیمانه
پیازچه 1 پیمانه

طرز پخت کیک مرغ

روش پخت کیک مرغ به شرح زیر است، مرحله به مرحله پیش بروید:

  • مرحله اول: برای تهیه کیک مرغ ابتدا قابلمه ای تا نیمه آب ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش آید.
  • مرحله دوم: در این مرحله پیاز را نگینی خرد نمایید.
  • مرحله سوم: سینه مرغ را در آب در حال جوش قرار دهید و چوب دارچین را به مرغ اضافه کرده و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم مرغ بپزد.
  • مرحله چهارم: در این مرحله تخم مرغ‌ها را روی شعله گاز بگذارید تا آب پز شوند.
  • مرحله پنجم: حال باید پیازچه‌ها و جعفری را خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید.
  • مرحله ششم: تخم مرغ‌های حاضر شده را رنده کرده و به پیازچه و جعفری اضافه کنید.
  • مرحله هفتم: سینه‌های مرغ پخته شده را ریش ریش کرده و به همراه خیارشور نگینی شده به تخم مرغ‌ها اضافه کنید.
  • مرحله هشتم: گردوها را خرد نمایید و سپس به بقیه مواد درون ظرف اضافه نمایید.
  • مرحله نهم: ماست خامه‌ای را به همراه سس مایونز، نمک و فلفل سیاه درون کاسه‌ای بریزید و به با هم به خوبی مخلوط کنید.
  • مرحله دهم: در این مرحله باید سس را به مواد کیک مرغ بیافزایید، مواد درون ظرف را به خوبی با یکدیگر ترکیب نمایید. تا زمانی این کار را ادامه دهید که سس و مواد کیک به خوبی با یکدیگر مخلوط شود.
  • مرحله یازدهم: در این مرحله نان تست را حاضر کرده و لبه‌های خشک نان را جدا کنید.
  • مرحله دوازدهم: یک ظرف مناسب برای کیک مرغ خود بردارید و کف آن را نان تست بچینید. سپس روی نان‌ها از مواد کیک بریزید.
  • مرحله سیزدهم: در این مرحله روی مواد کیک مرغ یک لایه نان تست بچینید و دوباره روی آن مواد کیک را پخش کنید. به این صورت چند لایه روی هم قرار دهید.
  • مرحله چهاردهم: در مرحله آخر روی کیک مرغ را از مواد بپوشانید و کیک را با سس مایونز بپوشانید تا کل کیک پوشیده از سس شود.
  • مرحله پانزدهم: حال باید ظرف کیک مرغ را توسط سلفون بپوشانید. وقت آن رسیده که ظرف را در یخچال بگذارید.
  • مرحله شانزدهم: در نهایت کیک مرغ آماده شده را با استفاده از گوجه فرنگی گیلاسی، جعفری تازه و زیتون تزیئن کنید.

سالاد سزار

طرز تهیه انواع پیش غذا با مرغ

یکی دیگر از انواع پیش غذا با مرغ سالاد سزار است. سزار از پرطرفدارترین سالادهای ایتالیایی، آمریکایی و ایرانی است که طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار

برای تهیه سالاد سزار مواد اولیه زیر را آماده کنید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
فیله مرغ 3 عدد
سیر 2 حبه
کاهو به مقدار لازم
نان تست 4 عدد
سس مایونز 5 قاشق چای خوری
روغن زیتون 10 قاشق غذا خوری
سس خردل 4 قاشق غذا خوری
سرکه بالزامیک یا سرکه ساده 3 قاشق غذا خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
آبلیمو تازه به مقدار لازم
پنیر پارمسان به مقدار لازم
زیتون به مقدار لازم برای تزئین سالاد

طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه

مراحل تهیه سالاد سزار به شرح زیر است:

  • مرحله اول: ابتدا سیر را رنده کرده و کنار بگذارید. حال باید کاهوها را بشویید و صبر کنید تا آب اضافی کاهوها خارج شود.
  • مرحله دوم: نان تست را به شکل مکعبی خرد کنید.
  • مرحله سوم: فیله مرغ را با مقداری روغن زیتون، سیر، آبلیموی تازه، نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و داخل تابه گریل کنید. پس از آن که فیله‌های مرغ را حاضر کردید، می‌توانید نان‌های تست را داخل ماهیتابه بریزید و با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه تفت دهید و این عمل را تا زمانی که نان‌ها برشته و ترد شوند ادامه دهید.
  • مرحله چهارم: در این مرحله جهت درست کردن سس مخصوص سالاد سزار سس مایونز، روغن زیتون، سس خردل، سرکه بالزامیک یا ساده، آبلیموی تازه، سیر ریز شده، نمک و فلفل سیاه و مقداری پنیر را درون ظرفی بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا سس مخصوص سالاد حاضر شود.
  • مرحله پنجم: کاهوها را برش دهید و درون یک ظرف بریزید، حال فیله‌ مرغ را یک اندازه برش دهید، و همراه با تکه‌های نان تست به برگ های کاهو اضافه کنید.
  • سس و پنیر را در نهایت به سالاد اضافه کرده و با مقداری زیتون روی سالاد را تزیین کرده و نوش جان کنید.

طرز تهیه انواع پیش غذا با مرغ به پایان رسید. توصیه می‌کنیم که بعد از این مقاله، مطلب 4 نوع دستورالعمل خوشمزه پیش غذا با سیب زمینی را مطالعه کرده و درباره غذاهایی که با سیب زمینی آماده می‌شوند نیز اطلاعات کافی به دست بیاورید.

هر پیش غذایی که با مرغ بخواهید آماده است…

یکی از بخش‌های مهم در سفره‌های غذا در فرهنگ غذایی سراسر جهان، پیش غذا است که باید به آن توجه خاصی داشت. در این مطالب سعی کردیم انواع پیش غذا با مرغ را معرفی کنیم. بنابراین با تهیه این پیش غذاهای خوشمزه و لذیذ سفره‌های رنگارنگ، زیبا و البته خوشمزه در دورهمی های خانوادگی یا دوستانه تدارک ببینید. همین طور شما می‌توانید این غذاها را از سرویس اسنپ فود سفارش داده و درب منزل یا محل کار خود به راحتی و به سرعت تحویل بگیرید. سفارش غذا پرداخت درب منزل اسنپ فود، فرصت فوق العاده‌ای است که بدون نیاز به مراجعه حضوری، به راحتی غذاهای مورد علاقه خود را به شکل اینترنتی خریداری کنید.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود