آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • روغن کرچک
    معرفی روغن کرچک با خواص، مضرات و نحوه مصرف خرداد 20, 1403
  • عرق خارشتر
    ‌عرق خارشتر با هزار و یک خاصیت بی نظیر و نحوه استفاده خرداد 20, 1403
  • پودر غوره
    ‌معرفی پودر غوره همراه با طرز تهیه، خواص و مضرات خرداد 20, 1403
صفحه پیدا نشد!
دستور پخت کراکت پنیری
آموزش آشپزی
2/5 - (2 امتیاز)
بدون نظر

دستور پخت کراکت پنیری با روشی ساده و سریع

مینا اسماعیل بیگی 08 مرداد 1402 5 دقیقه

یکی از انواع غذاهای محبوب و خوشمزه در میان فست فودها کراکت پنیری است. دستور پخت کراکت پنیری ممکن است در منابع مختلف با روش‌های متفاوتی بیان شده باشد. چرا که این غذا بین المللی بوده و در حال حاضر در بسیاری از فست فودهای جهان سرو می‌شود. در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه ی کراکت مرغ و پنیر، سیب زمینی و همچنین نوع بدون پنیر آن را به شما آموزش دهیم. تنها با به کار بردن مواردی که در اینجا بیان می‌شود، می‌توانید به راحتی در منزل این غذا را تهیه کنید.

کراکت پنیری

تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی 2 ساعت
زمان پخت غذا 1 ساعت
میزان سختی متوسط

دستور پخت کراکت پنیری خوشمزه و ساده

دستور پخت کراکت پنیری خوشمزه و ساده

این غذا هم می‌تواند به عنوان غذای اصلی و هم پیش غذا سرو شود. معمولا در بسیاری از مهمانی‌ها آن را با مرغ، گوشت یا ژامبون می‌بینیم. اما در نهایت یک ماده در همه آن‌­ها مشترک است و آن هم پودر سوخاری است که در نهایت باعث بافت ترد و جذاب آن می‌شود.

مواد لازم در طرز تهیه کراکت پنیری مخصوص

در این دستور پخت کراکت پنیری به مواد زیر نیاز خواهید داشت:

مواد مورد نیاز مقدار لازم
سیب زمینی متوسط 4 تا 5 عدد
پنیر پیتزا 1 لیوان
پیازچه با جعفری خرد شده ½ لیوان
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
آرد سفید ½ لیوان
پودر سوخاری ½ لیوان
تخم مرغ 2 عدد

مراحل طرز تهیه کراکت پنیری

برای درست کردن این غذا، کافی است مراحل زیر را تا انتها انجام دهید:

  • مرحله اول: سیب زمینی­‌ها را شسته و درون قابلمه قرار دهید. سپس 3 تا 4 لیوان آب و مقداری نمک به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
  • مرحله دوم: پوست سیب زمینی را گرفته و آن­‌ها را با گوشتکوب کاملا له کنید.
  • مرحله سوم: پیازچه و جعفری خرد شده، پنیر پیتزا، نمک، فلفل و زردچوبه را به این ترکیب اضافه کرده و آن­‌ها را کاملا مخلوط کنید تا بافت نهایی‌شان یکدست شود.
  • مرحله چهارم: کمی از مواد را برداشته و درون دستان خود به شکل استوانه‌ای فرم دهید.
  • مرحله پنجم: مقداری پنیر پیتزا در میانه آن قرار داده و آن را رول کنید.
  • مرحله ششم: درون یک ظرف دیگر، تخم مرغ را شکسته و هم بزنید تا بافت آن از هم باز شود.
  • مرحله هفتم: سیب زمینی رول شده را درون تخم مرغ بزنید سپس در آرد بغلتانید.
  • مرحله هشتم: بار دیگر رول سیب زمینی را درون تخم مرغ بزنید و این بار در پودر سوخاری بغلتانید.
  • مرحله نهم: سیب زمینی‌ها را در یک تابه با مقدار مناسب روغن سرخ کنید.
  • مرحله دهم: پس از سرخ کردن باید آن­‌ها را روی یک دستمال روغن گیر قرار دهید تا چربی اضافی آن کاملا گرفته شود.

طرز تهیه کراکت مرغ با پنیر پیتزا

دستور پخت کراکت پنیری خوشمزه و ساده

اگر می‌خواهید از کراکت، به عنوان یک غذای کامل استفاده کنید، می‌توانید طرز تهیه کراکت مرغ با پنیر پیتزا را امتحان کنید. در این روش باید سینه مرغ را با استفاده از پیاز، نمک و ادویه پخته سپس ریش ریش کنید. حال آن را با سیب زمینی پخته و همچنین کمی فلفل دلمه‌ای خرد شده، سس کچاپ، مایونز و همچنین پنیر پیتزا و ادویه مخلوط کنید. این ترکیب را درون یک ظرف مستطیلی با ضخامت 1.5 تا 2 سانت پخش کنید و روی آن سلفون کشیده و اجازه دهید برای مدت زمان 3 ساعت درون یخچال بماند.

پس از خارج کردن کراکت مرغ، آن را به صورت نواری برش زده و ابتدا در تخم مرغ، آرد سفید سپس در پودر سوخاری بغلتانید و سرخ کنید. خروجی نهایی در این روش طرز تهیه ی کراکت مرغ و پنیر در کنار سیب زمینی سرخ کرده و سس مخصوص سرو می‌شود.

طرز تهیه کراکت سیب زمینی بدون پنیر پیتزا

طرز تهیه کراکت سیب زمینی بدون پنیر پیتزا

در میان لیست انواع سوخاری می‌توانید کراکت‌های بدون پنیر را هم جای دهید. اگرچه پنیر پیتزا از میان ترکیبات این غذا حذف می‌شود، اما طعم نهایی آن بی­نظیر است. موادی که برای این روش نیاز دارید، سیب زمینی، کره، تخم مرغ، نمک، شیر یا خامه صبحانه و همچنین آرد سفید و پودر سوخاری است. برای این غذا، لازم است سیب زمینی را خرد کرده و بپزید. سپس آن­‌ها را با استفاده از رنده ریز، کاملا رنده کنید. کره را به سیب زمینی اضافه کرده و به طور کامل مخلوط کنید. اکنون باید خامه را به آن اضافه کنید و ورز دهید تا بافتش کمی چسبنده شود.

این ترکیب را درون سینی پهن کرده و اجازه دهید برای 1 ساعت درون یخچال باقی بماند. سپس آن را به فرم دلخواه برش داده و ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید و در نهایت سرخ کنید.

نکات مهم برای درست کردن کراکت پنیری

عکس دستور پخت کراکت پنیری

با وجود کامل بودن تمام مراحل پخت این غذا، بهتر دانستیم که برخی از نکات و فوت و فن‌های آن را هم در اینجا عنوان کنیم:

  • می‌توانید برای درست کردن این غذا، از گوشت ریش ریش شده هم استفاده کنید. این روش پخت شبیه به مدلی است که با مرغ تهیه می‌شود.
  • بهتر است به منظور زیباتر شدن غذا، اندازه کراکت‌ها را مشابه با هم انتخاب کنید.
  • در تهیه کراکت مرغ، می‌توانید به جای اضافه کردن پنیر به ترکیبات، آن را در مرکز مواد قرار دهید و آن را قبل از قرار دادن در یخچال رول کنید. پس از این مرحله می‌توانید برش‌های حلقه‌ای را ایجاد کرده و کراکت را سرخ کنید.
  • مقدار مواد طعم دهنده مورد استفاده در این غذا را می‌توانید مطابق با سلیقه خود تغییر دهید.

دستور پخت کراکت پنیری و امتحان کردن طعم جدید سوخاری

در این مطلب به طور کاملی مراحلی که برای درست کردن این غذا نیاز دارید، را برای شما عنوان کردیم. تنها با طی کردن همین مراحل ساده می‌توانید طعم این غذای رستورانی را در منزل بچشید. البته روش‌های دیگری هم برای درست کردن آن وجود دارد و گاهی از افزودنی‌های مختلف دیگری هم در آن استفاده می‌شود.

در پایان، اگر شما هم به این مدل از غذاها علاقه دارید، می‌توانید لیست کاملی از غذاهای سوخاری را در اسنپ فود ببینید. در این پلتفرم فست فودهایی قرار دارند که منوی خود را به همراه قیمت در اختیار شما گذاشته و امکان سفارش آنلاین غذا را برایتان فراهم می‌کنند. آنچه که در نهایت پس از ثبت سفارش به دستتان می‌رسد، دقیقا شبیه به همان چیزی است که در مراجعه حضوری دریافت خواهید کرد.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 1447 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود