آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • انواع بیماری‌های گربه خانگی
    انواع بیماری‌های گربه خانگی؛ علائم، علت و روش‌های درمان آذر 3, 1403
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
رانی زرد آلو
آموزش آشپزی
1.5/5 - (2 امتیاز)
بدون نظر

طرز تهیه رانی زرد آلو به روش های مختلف

مینا اسماعیل بیگی 16 دی 1401 6 دقیقه

رانی زرد آلو یکی از خوشمزه‌ترین انواع نوشیدنی است و خوردن آن به خصوص در روزهای گرم تابستان، بسیار لذت بخش است. بهترین زمان برای درست کردن این نوشیدنی فصل تابستان است. چرا که زرد آلو باید تازه باشد و زرد آلو یخ زده شده، کیفیت رانی را پایین می‌آورد. در این مقاله قرار است تا به طرز تهیه رانی زرد آلو به ساده‌ترین شکل ممکن بپردازیم. بنابراین اگر شما نیز دوست دارید تا دستور تهیه این نوشیدنی خوشمزه را یاد بگیرید، تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

رانی خوشمزه زرد آلو
تعداد نفرات 4 نفر
زمان تهیه و آماده سازی حدودا بین 20 تا 30 دقیقه
میزان سختی کم
میزان کالری در هر 100 گرم 215 کیلو کالری

رانی زرد آلو خنک و خوشمزهرانی زرد آلو خنک و خوشمزه

رانی خوشمزه زرد آلو را می‌توان به عنوان یکی از نوشیدنی‌های پر خاصیت دانست که علاوه بر طعم خوب، خواص بی‌نظیری را به بدن شما می‌رساند. این نوشیدنی ارزش غذایی بالایی دارد و برای افرادی که مشکل معده دارند، بسیار مفید است. این نوشیدنی در هضم غذا و بهبود گوارش اثر گذار بوده و مشکل یبوست و نفخ معده را از بین می‌برد.

مواد اولیه برای تهیه رای زرد آلو

حالا که آماده‌ی درست کردن این نوشیدنی خوشمزه هستید، به سراغ مواد لازم برای تهیه آن می‌رویم. در نظر داشته باشید که با این میزان از مواد اولیه شما این امکان را دارید که این نوشیدنی را برای 4 نفر درست کرده و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
زرد آلو 300 گرم
شکر 150 گرم
آب 2 پیمانه
رنگ خوراکی در صورت دلخواه

طرز تهیه رانی زرد آلو خانگی با ماندگاری بالا

درست است که طرز تهیه رانی زرد آلو بسیار راحت است اما در عین حال روش‌های متفاوتی برای تهیه آن وجود دارد که ممکن است کمی شما را سردرگم یا کار شما را پیچیده کند. در این مطلب ما ساده‌ترین روش برای تهیه این نوشیدنی را آموزش داده‌ایم که قطعا اگر آن امتحان کنید، شگفت زده خواهید شد. روش تهیه به شرح زیر است:

  • مرحله اول: اولین قدم برای تهیه این نوشیدنی، انتخاب و خرید زرد آلو است. بهتر است تا در زمان خرید به سراغ انتخاب زرد آلوهای رسیده بروید. هرچه که زردآلو سفت تر باشد، ممکن است تا نوشیدنی شما کیفیت کمتری داشته باشد.
  • مرحله دوم: حالا نوبت به شستن زرد آلوها می‌رسد. باید این کار را به خوبی انجام دهید، چرا که مرحله‌ی مهمی است. بهتر است تا یک ظرف مناسب را انتخاب کرده و زرد آلوها را درون آن بریزید. سپس به مقدار کافی آب و شوینده اضافه کنید و بگذارید تا 15 دقیقه بماند.
  • مرحله سوم: زرد آلوها را دو بار آبکش کنید و سپس بگذارید تا آب اضافه‌ی آن گرفته شود. در این مرحله شما باید زرد آلوها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و سپس هسته‌ی آن را نیز جدا کنید.مراحل طرز تهیه رانی خانگی
  • مرحله چهارم: حالا زرد آلو را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. اگر دوست دارید تا طعم زرد آلو بر نوشیدنی شما قالب باشد، می‌توانید میزان استفاده از زرد آلو را دو برابر کنید.
  • مرحله پنجم: حالا نوبت به درست کردن شربت و جوشاندن مواد می‌رسد. برای انجام این کار باید یک قابلمه مناسب را انتخاب کرده و درون آن، آب بریزید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا به جوش آید.
  • مرحله ششم: زمانی که آب در آستانه‌ی جوشیدن بود، باید شکر را به آن اضافه کرده و کمی هم بزنید تا کاملا حل شود. بعد از حل شدن شکر، باید زرد آلوی خرد شده را به همراه کمی رنگ خورای زرد به قابلمه اضافه کنید.
  • مرحله هفتم: حالا بسته به نرمی زرد آلو اجازه دهید تا روی حرارت بماند تا کاملا نرم شود. به عنوان یک نکته باید اضافه کرد که اگر رنگ خوراکی زرد را پیدا نکردید، می‌توانید از زعفران دم کرده استفاده کنید.
  • مرحله هشتم: دقت کنید که ممکن است که در حین جوشاندن مواد روی آن‌ها کف‌های سفیدی جمع شود که باید به کمک یک قاشق آن‌ها را جمع کنید. اگر این کار را انجام ندهید، رنگ نوشیدنی شما کدر خواهد شد و شفافیت خود را از دست می‌دهد.
  • مرحله نهم: زمانی که زرد آلوها به نرمی دلخواه رسید، باید آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. حالا به مرحله‌ی میکس کردن مواد می‌رسیم. با کمک یک گوشتکوب دستی یا برقی مواد را کاملا له کنید.
  • مرحله دهم: بعد از له کرن مواد به کمک یک همزن، شروع به همزدن آن کنید تا بافت یکدستی ایجاد شود. رانی زرد آلو آماده است و تنها کاری که باید انجام دهید این است که آن را در لیوان دلخواه خود سرو کرده و اگر دوست داشتید به همراه یخ میل کنید. به همین سادگی!

اگر طرز تهیه مربای زردآلو نیز برای شما هم جذاب است می توانید از بلاگ اسنپ فود بخوانید.

طرز تهیه رانی زرد آلو و هلوطرز تهیه رانی زرد آلو و هلو

یکی دیگر از روش‌هایی که می‌توانید برای تهیه نوشیدنی زردآلو به کار گیرید، ترکیب این نوشیدنی با دیگر میوه‌ها است. یکی از این ترکیب‌های خوشمزه و فوق العاده، ترکیب زرد آلو با هلو است.

شما علاوه بر این که طعم جدیدی را تجربه خواهید کرد، از خواص دو چندانی نیز بهره می‌برید. روش تهیه رانی زرد آلو و هلو نیز بسیار راحت است و شما باید مطابق با دستور قبل پیش بروید و تنها کار اضافه‌ای که باید انجام دهید، اضافه کردن هلو است. شما می‌توانید به سادگی طرز تهیه رانی خانگی ساده با طعمی بی‌نظیر را یاد بگیرید و از میل کردن آن لذت ببرید.

طرز تهیه رانی زرد آلو و شلیل

معمولا شلیل یکی از میوه‌هایی است که ترکیب آن با زرد آلو بسیار لذت بخش خواهد بود. برای این که شما بتوانید این نوشیدنی را درست کنید به مقداری شلیل علاوه بر سایر مواد اولیه نیاز دارید و باید مطابق با دستور تهیه بالا پیش بروید.

نکات کلیدی در تهیه رانی خانگی زرد آلو

همانطور که متوجه شدید، طرز تهیه رانی زرد آلو خانگی با ماندگاری بالا بسیار راحت است. اما با این حال نکاتی در تهیه آن وجود دارد که اگر آن‌ها را بدانید و رعایت کنید قطعا کیفیت نوشیدنی شما بیشتر خواهد شد.  در ادامه به این نکات اشاره کرده ایم:

  1. میزان شیرینی این نوشیدنی کاملا دلخواه است و به خودتان بستگی دارد. اگر شما طرفدار نوشیدنی‌های شیرین هستید می‌توانید از شکر بیشتری استفاده کنید، اگر هم به نوشیدنی‌های شیرین علاقه ندارید، به شیرینی خود زرد آلو بسنده کنید.
  2. اگر دوست داشته باشید می‌توانید به عنوان جایگزین شکر، از عسل یا شکر قهوه‌ای نیز استفاده کنید.
  3. برخی از افراد دوست دارند تا طعم نوشیدنی آن‌ها کمی به ترشی برود که در این صورت می‌توانید برای تعادل در مزه به اندازه‌ی نوک قاشق چای خوری آب لیموترش به مواد در انتهای کار اضافه کنید.
  4. اگر دوست دارید تا طعم فوق العاده‌ای از این رانی را در تابستان تجربه کنید. می‌توانید آن را در فریزر قرار دهید تا کاملا تگری شود.نکات کلیدی در تهیه رانی خانگی زرد آلو
  5. نکته ای که در مورد زمان مصرف رانی باید اضافه کنیم، این است که بهترین زمان مصرف برای این رانی تا ۲ روز است که حتما نیز باید در یخچال باشد. اما یک راهکار دیگر این است که آن را در یک ظرف ریخته و در فریزر قرار دهید و هر زمان که خواستید، مصرف کنید. البته حداقل به مدت 2 ساعت قبل از مصرف آن را از فریزر خارج کنید.
  6. برخی از افراد نیز این نوشیدنی را با زرد آلو خشک درست می‌کنند به این صورت که آن را درون آب قرار می‌دهد تا نرم شود و پس از آن مانند روش قبل نسبت به تهیه رانی زرد آلو اقدام می‌کنند. اما قطعا کیفیت نهایی در حدی نخواهد بود که با زرد آلوی تازه آماده می‌شود.

در پایان این مطلب، پیشنهاد می‌کنیم که اگر از طرفداران پر و پا قرص زردآلو هستید، مطلب خواص زردآلو تازه بیشتر است یا زردآلو خشک؟ را نیز از دست ندهید. این مطلب اطلاعات بسیار خوبی را از زردالو و خواص آن به شما خواهد داد.

طعم رانی زردآلو  فراموش نشدنی است…

طرز تهیه نوشیدنی زرد آلو را به صورت مرحله به مرحله برای شما توضیح دادیم. همچنین، روش تهیه این رانی با هلو و شلیل را نیز آموزش دادیم و نکاتی که موجب خوشمزه شدن آن می‌شود را ذکر کردیم. بنابراین، پیشنهاد می‌کنیم که این نوشیدنی را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

البته، اگر مواد اولیه این نوشیدنی در دسترس شما نبود و فرصت تهیه آن را نداشتید، می‌توانید از اسنپ فود کمک بگیرید. به این منظور، لازم است تا به قسمت سفارش آنلاین آبمیوه بروید و نوشیدنی موردنظر خود را با چند کلیک سفارش دهید.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود