آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهيه جوجه كباب لاري
آموزش آشپزی
5/5 - (1 امتیاز)
بدون نظر

طرز تهیه جوجه کباب لاری و طعمی که فراموش نمی‌کنید

مینا اسماعیل بیگی 28 مرداد 1402 4 دقیقه

جوجه کباب‌ها انواع بسیار متنوعی دارند و در این بین، طرز تهیه جوجه کباب لاری یکی از رسپی‌های معروف این غذا است. در این غذا، برای مزه‌دار کردن مرغ از طعم‌دهنده‌های قوی استفاده می‌شود و به همین دلیل، طعم بسیار خوبی دارد. اگر شما هم دوست دارید بدانید طرز تهیه کباب لاری با ماست چگونه است و چه ریزه‌کاری‌هایی دارد، با ما همراه باشید. در ادامه، جدول مشخصات غذایی جوجه کباب لاری را با هم می‌بینیم:

جوجه كباب لاري

تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی 4 ساعت و 20 دقیقه
زمان پخت غذا بین 15 تا 20 دقیقه
میزان سختی متوسط

طرز تهیه جوجه کباب لاری

عکس جوجه کباب لاری

نکته متفاوت این مدل جوجه کباب، رنگ سفید آن است. دلیل این موضوع هم این است که در این نوع جوجه کباب، برخلاف طرز تهیه جوجه کباب ناب ، از زعفران استفاده نمی‌شود. به همین دلیل، به جوجه کباب لاری، جوجه کباب ماستی هم می‌گویند. این جوجه بافت بسیار ترد و دلچسبی دارد و تاثیر ادویه‌های استفاده شده برای مزه‌دار کردن مرغ، در طعم نهایی آن کاملا محسوس است. در ادامه، مواد لازم و مراحل طرز تهيه جوجه كباب لاري را با هم می‌خوانیم:

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب لاری

برای تهیه این جوجه کباب خوشمزه مواد اولیه زیر را آماده کنید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
ران و سینه مرغ 1 کیلوگرم
پیاز بزرگ 1 عدد
ماست چکیده 1 لیوان
سیر 8 حبه
فلفل دلمه ای 1 عدد
روغن مایع یا روغن محلی 4 قاشق غذاخوری
آب لیموترش 4 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی به مقدار کافی
پاپریکا و تخم گشنیز از هر کدام 1 قاشق چایخوری
فلفل سبز به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
کره آب شده مقداری برای رومال

مراحل تهیه جوجه کباب لاری

مراحل تهیه جوجه کباب لاری

برای درست کردن جوجه کباب لاری به شیوه زیر عمل کنید:

  • مرحله اول: ابتدا گوشت مرغ را شسته، کاملا خشک کرده و به صورت تکه‌های مکعبی خرد کنید.
  • مرحله دوم: در ادامه، تکه‌های مرغ را داخل ظرفی درب‌دار و مناسب ریخته و پیازهای خلالی شده و سیرهای له شده را هم به آن اضافه کنید.

نکته مهم: پیازها را ریز یا رنده نکنید. اگر پیازها ریز شوند، به مرغ‌ها می‌چسبند و هنگام کباب کردن جوجه‌ها، خیلی زود می‌سوزند. این کار، مزه جوجه کباب لاری را خراب خواهد کرد.

  • مرحله سوم: حالا به تکه‌های مرغ مقداری فلفل سیاه و پودر پاپریکا بزنید. سپس، تخم گشنیز را در هاونی کوبیده و با مرغ مخلوط کنید.
  • مرحله چهارم: در این مرحله از طرز تهیه جوجه کباب لاری ، ماست چکیده و روغن را در ظرف حاوی مرغ ریخته و تمام قسمت‌های مرغ را به این مواد آغشته کنید.
  • مرحله پنجم: دوباره روی ظرف را بپوشانید و آن را به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مرغ کاملا استراحت کرده و مزه‌دار شود.
  • مرحله ششم: پس از گذشت این زمان، مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و به مواد داخل ظرف، مقداری نمک و آبلیمو اضافه کنید. دقت کنید که اضافه کردن این دو ماده در ابتدای کار، باعث سفت شده گوشت مرغ می‌شود.
  • مرحله هفتم: حالا جوجه را به شکل یکدست به سیخ بکشید و روی منقلی که از قبل آماده کرده‌اید، قرار دهید.

نکته: بعضی افراد ترجیح می‌دهند که در فاصله بین جوجه‌ها از برش‌های فلفل دلمه یا قارچ هم استفاده کنند که این موضوع به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد.

  • مرحله هشتم: در حین کباب شدن جوجه‌ها، مراقب باشید و هر چند لحظه یکبار سیخ‌ها را بچرخانید تا جوجه‌ها به طور یکدست کباب شوند.
  • مرحله نهم: مانند طرز تهیه کباب وزیری و دیگر انواع کباب، چند سیخ هم برای گوجه فرنگی و فلفل سبز در نظر بگیرید. این مواد را هم به صورت جداگانه به سیخ بکشید و تقریبا در اواخر پخت جوجه‌ها، روی منقل بگذارید.
  • مرحله دهم: حالا جوجه کباب لاری و خوشمزه شما آماده سرو است. البته، پیش از سرو مقداری کره ذوب شده را با برس آشپزی روی جوجه کباب‌ها بمالید تا هم طعم بهتری پیدا کنند و هم براق‌تر شوند. نوش جان

نکته: در بعضی رسپی‌ها، از مقداری زعفران دم‌کرده در مواد سس مرینیت مرغ یا به عنوان رومال استفاده می‌شود، اما باید بدانید که رسپی اصلی جوجه کباب لاری به شکل بالا و فاقد زعفران است.

طرز تهیه جوجه کباب لاری در تابه

طرز تهیه جوجه کباب لاری در تابه

اگر منقل در اختیار ندارید، می‌توانید مانند طرز تهیه جوجه کباب حلزونی ، از تابه استفاده کنید. برای این کار، جوجه کباب‌ها را به سیخ‌های کوچک چوبی بکشید. سپس، کف تابه‌ای مناسب را کمی چرب کرده، جوجه‌ها را داخل آن بچینید و روی حرارت قرار دهید. البته، توجه کنید که در حین پخت درب تابه باید بسته باشد، اما هر چند وقت یکبار کمی درب تابه را باز کرده و جوجه‌ها را بچرخانید تا تمام قسمت‌های آن‌ها به طور یکنواخت بپزند.

جوجه کباب لاری و تجربه یک طعم بی‌نظیر

طرز تهيه جوجه كباب لاري را برای شما توضیح دادیم و نحوه تهیه آن روی منقل و در تابه را گفتیم. پیشنهاد می‌کنیم این جوجه را تهیه کرده و یک طعم جدید را مهمان سفره‌هایتان کنید. همچنین، شما می‌توانید این غذا را برای دورهمی‌هایتان هم تدارک ببینید.

البته، اگر دوست دارید با انواع کباب‌ها مانند کباب کوبیده ، جوجه کباب لاری، کباب وزیری و… از مهمان‌های خود پذیرایی کنید، راه ساده‌تری هم وجود دارد. شما می‌توانید با مراجعه به سایت اسنپ فود و سفارش آنلاین غذا از این سایت، کار خود را راحت‌تر کرده و سفره‌ای کاملا ایرانی و اصیل بچینید.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود