آموزش آشپزی

4 روش متفاوت طرز تهیه املت اسفناج + نکات تهیه

مناسب برای

۴ نفر

نوع

غذای اصلی

سطح

متوسط

زمان آماده سازی

30 دقیقه

پخت

30 دقیقه

اسفناج در میان سبزیجات پرخاصیت برای بدن قرار می‌گیرد. بسیاری از غذاها با استفاده از این سبزی تهیه می‌شوند و با وجود مقادیر بالایی از آهن که در ترکیبات آن وجود دارد، برای افرادی که دچار کم‌خونی هستند بسیار مناسب است. به افرادی که علاقه دارند در وعده صبحانه خود تخم مرغ میل کنند، توصیه می‌شود طرز تهیه املت اسفناج را امتحان کنند که در ادامه به 4 روش پخت آن اشاره خواهیم کرد.

املت اسفناج

تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان پخت 45 دقیقه
میزان سختی کم

طرز تهیه املت اسفناج

عکس املت اسفناج

املت اسفناج یکی از غذاهای پرطرفدار لیست انواع صبحانه در تمام دنیاست که به دلیل استفاده از اسفناج در کنار پروتئین موجود در تخم مرغ، انرژی زیادی را برای بدن تامین می‌کند. این غذا با اشکال مختلفی مانند رول، ساده و با فر و بدون فر تهیه می‌شود. همچنین ترکیباتی که برای درست کردن آن نیاز دارید هم می‌تواند کاملا متفاوت باشد.

مواد لازم برای تهیه املت اسفناج

برای درست کردن این املت باید ابتدا مواد اولیه زیر را آماده کنید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
کره 1 قاشق غذاخوری
اسفناج 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
فلفل قرمز به مقدار لازم
نمک ¼ قاشق چایخوری

مراحل تهیه املت اسفناج

پس از آماده‌سازی مواد بالا، مراحل زیر را برای درست کردن آن طی کنید:

  • مرحله اول: اولین مرحله جوشاندن اسفناج برای مدت زمان 15 دقیقه است.
  • مرحله دوم: اسفناج پخته شده را با چاقو خرد کنید.
  • مرحله سوم: تخم مرغ‌ها را درون ظرفی ریخته و کاملا مخلوط کنید.
  • مرحله چهارم: فلفل قرمز و نمک را هم به تخم مرغ‌ها اضافه کنید.
  • مرحله پنجم: درون تابه 1 قاشق غذاخوری کره ریخته و اجازه دهید تا کاملا داغ شود.
  • مرحله ششم: همه مواد ( تخم مرغ و سفناج) را درون تابه ریخته و اجازه دهید تا تخم مرغ‌ها خودشان را بگیرند.
  • مرحله هفتم: پس از عوض شدن رنگ املت و طلایی شدن آن، املت را از وسط تا کرده و سپس درون ظرف مخصوص سرو کنید.

طرز تهیه املت اسفناج و قارچ

طرز تهیه املت اسفناج و قارچ

استفاده از قارچ در کنار اسفناج نیز طعم منحصر به فردی را ایجاد کرده و خواص بسیار زیادی برای بدن دارد و این املت را در لیست انواع صبحانه سالم قرار می‌دهد. در طرز تهیه این املت، باید اسفناج وقارچ خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید. تخم مرغ ها را هم درون یک تابه دیگر ریخته و اجازه دهید بگیرند. سپس میکس قارچ و اسفناج را روی نیمی از آن بریزید و زمانی که تخم مرغ به طور کامل بست، نیمه دیگر تخم مرغ را روی آن اضافه کنید.

طرز تهیه املت اسفناج و پنیر

همیشه پنیر پیتزا طعم غالب را درون غذاها دارد، حتی اگر این غذا املت پیاز باشد. به همین دلیل نحوه تهیه املت اسفناج با پنیر را هم در اینجا به شما معرفی خواهیم کرد.

برای درست کردن این املت، کافیست اسفناج و گوجه‌های خرد شده را روی حرارت متوسط تفت دهید و سپس با کره و کمی نمک آن‌ها را طعم دار کنید. اکنون نصف لیوان آب به آن‌ها اضافه کرده و اجازه دهید اسفناج‌ها برای مدت زمان 10 دقیقه به خوبی بپزند. تخم مرغ را درون یک کاسه ریخته بریزید. شیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا یکدست شود. کف تابه روغن ریخته و تخم مرغ‌ها را به همراه مواد دارای اسفناج، درون آن بریزید. در نهایت با یک لایه پنیر رنده شده روی آن را بپوشانید و کمی صبر کنید تا مواد بگیرد.

طرز تهیه املت اسفناج با گوجه

با استفاده از گوجه احتمالا به یاد طرز تهیه املت یا املت بادمجان می‌افتید. اما این املت اندکی با آن‌ها متفاوت بوده و دلیل تفاوت آن هم استفاده از اسفناج است.

برای درست کردن این غذا نیاز به فر دارید که باید آن را از قبل با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. تخم مرغ‌ها را درون یک کاسه ریخته و به همراه شیر، ریحان خرد شده، نمک و فلفل مخلوط کنید. روغن زیتون را درون تابه نچسب ریخته و آن را با شعله متوسط داغ کنید. برگ اسفناج را برای مدت 3 تا 4 دقیقه درون روغن تفت دهید. اکنون کمی کالباس بیکن خرد شده را روی اسفناج‌ها بگذارید. مخلوط تخم مرغ را در ردیف بعدی و گوجه‌های ورقه شده را در آخرین لایه قرار دهید. بعد از کمی حرارت، این ترکیب را درون فر گذاشته و اجازه دهید برای مدت زمان 12 تا 15 دقیقه کاملا پخته شود.

چند نکته خواندنی برای املت اسفناج

چند نکته خواندنی برای املت اسفناج

اگر قصد دارید این املت اسفناج از انواع غذا با اسفناج برای وعده‌های غذایی خود انتخاب کنید، بهتر است چند نکته زیر را هم به ذهن خود بسپارید:

  • املت اسفناج و پنیر را باید با استفاده از برگ‌های جوان و نازک گیاه درست کنید.
  • برای افرادی که می‌خواهند این املت را به صورت رژیمی تهیه کنند، باید پنیر را از مواد اولیه حذف کرده و از روغن کنجد برای طبخ آن استفاده کنند.
  • اگر به طعم سیر علاقه دارید، آن را هم به مواد اولیه املت اضافه کنید.
  • از املت اسفناج برای صبحانه، شام، ناهار و پیش غذا استفاده می‌شود.
  • املت در ماه رمضان و برای افطار انتخاب خوبی خواهد بود.

با تهیه املت اسفناج، املت‌های تکراری را کنار بگذارید…

در این مطلب سعی کردیم تا هر آنچه را که برای طرز تهیه املت اسفناج نیاز دارید، برای شما عنوان کنیم. مطمئنا روش‌های بسیار زیاد دیگری هم برای درست کردن این غذا وجود دارد و ‌می‌توانید با استفاده از ترکیبات متنوعی این املت را تهیه کنید. اما پیشنهاد ما این است که همین روش ساده را در پیش گرفته و یک صبحانه متفاوت و خوشمزه برای خود و اعضای خانواده تدارک ببینید. همچنین اگر علاقه‌مندید که طرز تهیه املت فرانسوی را یاد بگیرید، در بلاگ اسنپ فود به آن پرداخته ایم.

البته، اگر برای صبحانه هوس املت کرده‌اید اما فرصت تهیه آن را نداشته یا مواد اولیه آن را در دسترس ندارید، از اسنپ فود کمک بگیرید. با سفارش آنلاین از کافه اسنپ فود، صبحانه موردنظر خود را سفارش داده و در کمترین زمان ممکن در محل آدرس تحویل بگیرید.

نوشته های مرتبط

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا