طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه، یک غذای مجلسی و لذیذ

باقلا پلو با ماهیچه مجلسی
5/5 - (1 امتیاز)

شاید کمتر کسی برای اعضای خانواده 2 نفره یا حتی 4 نفره خود باقالی پلو با ماهیچه درست کند. از آنجایی که این غذای لذیذ مجلسی است و درست کردن آن ساده نیست و تا حدودی جزء غذاهای گران به حساب می‌آید، بیشتر در مجالس مهم می‌توان آن را میل کرد. به هر حال ما قصد داریم طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه را برای شما شرح دهیم.

باقلا پلو با ماهیچه مجلسی

در بیشتر مراسم‌های عروسی و به منظور ارائه بهترین و لذیذترین غذا، باقالی پلو با ماهیچه سرو می‌شود. از آنجایی که این غذای لذیذ طرفداران زیادی دارد، برای رضایت حال مهمانان خود می‌توانید این غذای لذیذ و خوش رنگ و لعاب را تدارک ببینید. البته که خرید و تهیه باقالی پلو با ماهیچه مسلم نیز نیاز شما را رفع می‌کند.

ولی اگر دوست ندارید باقالی پلو با ماهیچه رستوران‌ها را میل کنید یا برای مهمانان خود باقالی پلو با ماهیچه پسران کریم را سفارش دهید بهترین راه، یادگیری طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه است که البته شاید کمی برای شما سخت باشد ولی به هر حال درست کردن غذایی باب دل مهمانان بدون‌شک شما را خوشحال می‌کند.

باقالی پلو با ماهیچه  
4 نفر تعداد نفرات
4 الی 5 ساعت زمان آماده سازی
3 ساعت زمان پخت غذا
3 از 5 میزان سختی

مواد لازم برای باقالی پلو با ماهیچه گوساله

مواد لازم برای باقالی پلو با ماهیچه گوساله

در صورتی که طرفدار باقالی پلو با ماهیچه به روش پسران کریم هستید، توصیه می‌کنیم در ابتدا مواد اولیه این غذای خوشمزه و اصلی ایرانی را تهیه کنید و سپس به سراغ مراحل پخت آن بروید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
برنج 3 و نیم پیمانه
باقلا 2 فنجان
شوید 1 فنجان
ماهیچه 3 عدد
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق
نمک به میزان دلخواه
فلفل به میزان دلخواه
زردچوبه به مقدار کافی
پاپریکا به مقدار کافی
زعفران دم کشیده به میزان کافی
آب قلم به میزان کافی

زمانی که به لیست انواع غذای ایرانی نگاهی می‌اندازید، به طور حتم باقالی پلو با ماهیچه یکی از صدرنشینان این جدول است که طرفداران زیادی دارد.

البته شاید برخی از افراد گیاه‌خوار یا کسانی که نمی‌توانند گوشت قرمز بخورند، این غذا را نپسندند ولی بیشتر افراد به باقالی پلو با ماهیچه علاقه زیادی دارند. در بخش بعدی مراحل طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه را برای شما شرح می‌دهیم.

7 مرحله ابتدایی طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

این غذای لذیذ که در کشور عزیز ما در جایگاه ویژه‌ای قرار دارد مراحل پخت ساده‌ای نخواهد داشت ولی ارزش وقت گذاشتن و هزینه کردن را دارد. البته اگر به دنبال یک غذای گوشتی ساده‌تر هستید ما کباب کوبیده را به شما پیشنهاد می‌دهیم، این غذای لذیذ نیز با گوشت درست می‌شود ولی طرز تهیه ساده‌تری دارد.

  • مرحله اول: برای خوش‌طعم شدن و دم کشیدن کامل برنج، بهتر است برنج خود را از چند ساعت قبل خیس کنید.
  • مرحله دوم: اگر ماهیچه فریزری استفاده می‌کنید باید آن را از چند ساعت قبل از فریزر خارج کرده باشید. بهتر است ماهیچه مورد نظر خود را به هنگام پخت یا از قبل مزه‌دار کنید.
  • مرحله سوم: پیازها را خرد کنید و در ماهی‌تابه قرار دهید و بگذارید سرخ شوند سپس ماهیچه‌ها را به داخل پیازها اضافه کنید و حسابی تفت دهید.
  • مرحله چهارم: اکنون ادویه‌ها همانند فلفل، پاپریکا، و زردچوبه را به ماهیچه خود اضافه کنید تا حسابی به این مواد آغشته شود.
  • مرحله پنجم: همچنین می‌توانید زعفران دم کرده و رب گوجه فرنگی نیز به ماهیچه خود اضافه کنید.
  • مرحله ششم: آب جوش به ماهیچه بیفزایید تا حسابی پخته شود.
  • مرحله هفتم: بعد از اینکه گوشت نرم شد بهتر است دوباره کمی زعفران و نمک به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید از ابتدا به ماهیچه نمک نزنید زیرا در این صورت دیرتر می‌پزد و سفت باقی می‌ماند.

5 مرحله انتهایی طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

مراحل ذکر شده در بخش قبلی مربوط به تهیه ماهیچه یا خورشت کنار پلو شما بود، در این بخش ما قصد داریم نحوه آماده کردن برنج را برای شما توضیح دهیم. همچنین در مورد ترکیب شوید و باقالی نیز اطلاعات کافی در اختیار شما می‌گذاریم.

  • مرحله هشتم: اکنون نوبت درست کردن برنج است و شما باید برنج خود را درون آب جوش بریزید و بر روی اجاق قرار دهید تا نرم شود.
  • مرحله نهم: بعد از نرم شدن برنج باقالی و شوید را به قابلمه برنج خود اضافه کنید تا به همراه برنج بجوشند.
  • مرحله دهم: در نهایت بعد از آماده شدن ترکیب برنج، باقالی، و شوید آن را آبکش کنید.
  • مرحله یازدهم: می‌توانید در کف قابلمه خود سیب زمینی به جای ته‌دیگ قرار دهید.
  • مرحله دوازدهم: برنج خود را بر روی سیب زمینی‌ها بریزید و اجازه دهید دم بکشد. در پایان برنج را به همراه ماهیچه در دیس بچینید و آن را میل کنید.

اکنون که باقالی پلو با ماهیچه شما آماده شده است شاید برایتان سوال شود باقالی پلو با ماهیچه رو با چی میخورن، در پاسخ به این سوال باید گفت بسته به مزاج شما می‌توان این غذای لذیذ را با سیر ترشی یا سایر ترشیجات میل کرد، البته که سالاد فصل نیز می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه در زودپز

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه در زودپز

همان‌طور که گفتیم طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه حدود 4 الی 5 ساعتی طول می‌کشد زیرا شما باید برای پخته شدن گوشت منتظر بمانید. در واقع درست کردن این غذای لذیذ نیز همانند آبگوشت و دیزی به زمان پخته شدن گوشت بستگی دارد.

در ضمن اگر هوس دیزی دارید و برایتان سوال شد بهترین دیزی تهران را کجا بخوریم؟ توصیه می‌کنیم به دربند سر بزنید. با توجه به اینکه باقالی پلو با ماهیچه قیمت زیادی در رستوران‌ها دارد و اگر دوست دارید خودتان این غذای خوشمزه را در مدت زمان کوتاهی بپزید و میل کنید، پس باید از زودپز کمک بگیرید.

باقالی پلو با ماهیچه در زودپز خیلی سریع‌تر از حالت عادی آماده می‌شود. به زبان ساده در مرحله‌ای که باید گوشت ماهیچه خود را بعد از تفت دادن به همراه پیاز و ادویه در آب جوش قرار دهید تا پخته شود، شما می‌توانید گوشت ماهیچه را به همراه همان مخلفات در زودپز قرار دهید. با این کار گوشت ماهیچه شما در عرض 40 الی 50 دقیقه به طور کامل پخته و نرم می‌شود.

باقالی پلو با ماهیچه را آنلاین بخرید

اگر با مطالعه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه ناامید شدید و نمی‌خواهید این غذای خوشمزه را بعد از 4 الی 5 ساعت زحمت میل کنید، بهتر است از سرویس سفارش انلاین غذا کمک بگیرید. در این صورت بدون هیچ نگرانی و دغدغه‌ای می‌توانید باقالی پلو با ماهیچه خود را از یکی بهترین رستوران‌ها سفارش دهید.

فراموش نکنید این سرویس آنلاین غذا با کمک اسنپ فود توسعه یافته، بدین‌ترتیب با بررسی منوهای رستوران‌های ثبت‌شده در این سایت و اپلیکیشن می‌توانید خوشمزه‌ترین باقالی پلو را از بهترین رستوران شهر یا محل زندگی خود انتخاب کنید و سفارش دهید. سپس بعد از مدتی نه چندان طولانی به خواسته دل خود دست پیدا کنید.

نظرات کاربران