طرز تهیه رویال برگر خانگی + نکات حرفه ای در تهیه برگر
رویال برگر از آن دسته برگرهایی است که اسم قشنگ و شیکی دارد. در کنار این اسم قشنگ، جزو برگرهای پر ملات و حجیم به حساب میآید که اگر تاکنون آن را امتحان نکردهاید، باید دست به کار شوید. این غذا حداقل چیزی حدود 700 کیلو کالری انرژی دارد؛ پس اگر قصد لاغری دارید، بعد از خوردن رویال برگر، باید مدت زیادی را صرف سوزاندن کالری آن نمایید. در ادامه طرز تهیه رویال برگر خانگی را آموزش دادهایم.
رویال برگر |
|
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آمادهسازی | 10 تا 20 دقیقه |
زمان پخت | 15 تا 20 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
ساندویچ رویال برگر متشکل از چیست؟
اما رویال برگر چیه؟ مواد تشکیلدهنده ساندویچ رویال برگر مخصوص عبارتند از: گوشت، ژامبون گوشت یا مرغ، پنیر چدار و قارچ. برای تهیه رویال برگر از نانهای باگت یا ساندویچی نیز استفاده میشود و حتما نباید نان گرد همبرگری را به کار برد؛ البته نان گرد مخصوص همبرگر بسیار جذابتر است.
طرز تهیه رویال برگر خانگی
نکته مهم در طرز تهیه ساندویچ رویال برگر، تهیه گوشت قرمز مناسب (همانند دستور تهیه همبرگر خانگی) برای پخت برگر است. برای پختن یک برگر آبدار و نرم، نمیتوان از هر نوع گوشت قرمزی استفاده کرد. در شرح مواد اولیه رویال برگر، دقت کنید که دقیقاً همان مواد را تهیه کنید تا کیفیت غذای شما کاهش پیدا نکند.
مواد لازم برای تهیه رویال برگر
مواد لازم برای تهیه رویال برگر برای 4 نفر، به شرح زیر است:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
گوشت چرخ کرده گردن یا شانه به همراه دنبه | نیم کیلو |
تخم مرغ | 1 عدد |
پیاز | 4 عدد |
ژامبون مرغ یا گوشت | به مقدار لازم |
سیر | 2 حبه |
پودر سیر | 2 قاشق مرباخوری |
آرد سوخاری | به مقدار لازم |
پودر موسیر | 1 قاشق مرباخوری |
پنیر چدار | به مقدار لازم |
قارچ | 200 گرم |
سس کچاپ | به مقدار لازم |
سس خردل | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
نان همبرگر | 4 عدد |
کاهو | به مقدار لازم |
خیار شور | به مقدار لازم |
گوجه | به مقدار لازم |
احتمالا شما نیز نان همبرگر را به صورت آماده خریداری میکنید، اما جالب است بدانید که طرز تهیه نان همبرگر در منزل هم امکانپذیر است.
دستور تهیه رویال برگر فست فودی
برای این که برگری لذیذ و خوشمزه داشته باشید، بهتر است تمام نکات گفته شده در مراحل زیر را به دقت دنبال کنید. از اضافه کردن مواد سلیقهای به عنوان چاشنی گوشت بپرهیزید تا مزه برگر دچار تغییر نشود.
- مرحله اول: ابتدا 2 عدد پیاز را رنده کرده و آب پیاز را جدا کنید. حال سیر را نیز رنده کرده و به ظرف پیاز بیافزایید. به سیر و پیاز مقداری نمک اضافه کرده و ظرف را فعلا کنار بگذارید.
- مرحله دوم: در ظرفی دیگر سس کچاپ، سس خردل، فلفل، پودر موسیر، پودر سیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. سیر و پیاز رنده شده و گوشت را به مواد قبلی اضافه کرده و ورز دهید. توجه داشته باشید که گوشت را نباید بیش از حد ورز داد و اصطلاحا نباید گوشت را خسته کرد. ورز دادن را تنها به اندازهای انجام دهید که مواد به خوبی به خوردِ گوشت بروند.
- مرحله سوم: حالا مقدار کافی از آرد سوخاری را به گوشت بیافزایید و توجه داشته باشید که آرد زیاد نشود؛ چراکه در صورت استفاده بیش از حد از آرد سوخاری، برگر شما پس از پخت خشک خواهد شد.
- مرحله چهارم: گوشتها را به قسمتهای مساوی تقسیم کرده و به شکل گرد درآورید. سپس زیر و روی گوشتها را با کاغذ یا کیسه فریزر بپوشانید تا به یکدیگر نچسبند. گوشت را به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
- مرحله پنجم: در این فاصلهقارچها را با کمی کره و در حرارت بالا تفت دهید تا آب قارچها گرفته شده و برشته شوند. پیازهای باقی مانده را خرد کرده، به قارچها اضافه کنید و کمی تفت دهید. در انتها نیز مقداری نمک و فلفل به ترکیب قارچ و پیاز بیافزایید.
- مرحله ششم: برای پختن برگر دو روش وجود دارد؛ میتوانید با استفاده از خود گریل یا ورق گریل بر روی گاز، برگرها را بپزید. همچنین میتوان آنها را در تابه با روغن سرخ کرد.
استفاده از گریل:
زمانی که قصد دارید برای طرز تهیه رویال برگر مخصوص از گریل استفاده کنید، بهتر است آن را به روغن یا کره آغشته نمایید و برگرها را روی گریل قرار دهید. با این کار از تخریب بافت گوشت جلوگیری میشود. دو طرف برگر را گریل کنید و دقت داشته باشید که نسوزد. برای این منظور برگرها را پشت و رو کرده و اجازه ندهید که یک طرف آنها برای مدت طولانی، تحت گریل قرار بگیرد. همچنین بهتر است نانها را نیز برشته کنید. برای این کار لایه داخلی نان را به کره آب شده آغشته کرده و سس خردل را روی آن بزنید. سپس نانها را نیز روی گریل قرار دهید تا کمی برشته شوند.
استفاده از تابه:
برگرها را در تابه هم میتوان به راحتی سرخ کرد. برای استفاده از تابه، ابتدا کمی روغن داخل تابه ریخته و سپس برگرها را سرخ کنید. برگر را مرتب برگردانید تا به صورت یکنواخت هر دو طرف آن سرخ شود. یک تابه دیگر را بدون ریختن روغن، روی شعله گاز قرار دهید تا داغ شود. روی نانها کره ذوب شده و سس خردل بمالید و سپس روی تابه داغ شده قرار دهید تا برشته شوند.
- مرحله هفتم: بعد از این که مطمئن شدید گوشتهای برگر مغز پخت شدهاند، پنیر ورقهای چدار را روی گوشتها قرار دهید تا کمی آب شوند. البته در این مرحله نیازی به برگرداندن برگرها نیست، چون در این صورت پنیر به صفحه گریل یا تابه میچسبد. حالا نانهای برشته را با کاهو، خیار شور و گوجه پر کرده و برگرها را بر روی این مواد بگذارید. سپس ورقههای ژامبون را بر روی برگر گذاشته و قارچ و پیاز تفت داده شده را روی ژامبونها بریزید.
طرز تهیه رویال برگر به پایان رسید. حال، اگر به انواع برگر علاقهمند هستید، طرز تهیه همبرگر مکدونالد را نیز یاد بگیرید و تنوع برگرهای خود را بیشتر کنید.
رعایت تناسب در اضافه کردن افزودنیها
در هر مرحله از تهیه رویال برگر، باید مطابق دستور گفته شده عمل نمایید و نباید افزودنیهای دیگر و خارج از دستور پخت را به غذا اضافه کنید؛ مگر اینکه تسلط کافی بر آشپزی و آشنایی با افزودنیها داشته باشید. همچنین پختن برگر با استیک و کباب کاملا متفاوت است و نمیتوان از روش یا مواد مشترک در تهیه آنها استفاده کرد. به طور کلی بهتر است از دستور پخت اصلی استفاده نمایید و این نکته را در رابطه با طرز تهیه دوبل برگر یا تهیه هر نوع برگر در نظر بگیرید.
پخت گوشت همبرگر چه مقدار زمان نیاز دارد؟
برای اینکه همبرگر شما کاملا مغز پخت شود، معمولاً به 10 دقیقه زمان نیاز دارد. حالت مغز پخت همان حالت آبدار محسوب میشود که البته بعضی از افراد حالت متوسط را ترجیح میدهند. در حالت متوسط، مرکز گوشت به رنگ صورتی است که پخت آن 7 تا 8 دقیقه زمان میبرد.
نکات طرز تهیه رویال برگر
نکات بسیار مهمی که در طرز تهیه رویال برگر باید در نظر بگیرید، در ادامه معرفی شدهاند.
- سعی کنید در مرحلهای که میخواهید گوشت را داخل یخچال بگذارید، آن را بیش از حد فشرده نکنید. این کار موجب سفت شدن گوشت برگر میشود.
- قبل از پخت، در وسط برگرها یک حالت گودی ایجاد کنید تا در هنگام پخت، قسمت وسط برگر باد نکند.
- بسته به ضخامت گوشت، معمولاً هر طرف باید حدود 5 دقیقه گرما ببیند. در بالا نیز مدت زمان لازم برای پخت گوشت و مغز پخت شدن آن را گفتهایم که باید به همین ترتیب عمل کنید.
- برای درست کردن رویال برگر، ابتدا صبر کنید گوشت پخته شود و سپس ورقههای پنیر را روی آن بگذارید. اگر پنیر را خیلی زود روی گوشت قرار دهید، کاملاً آب شده و بر روی سطح گریل یا تابه میریزد.
- برای آبدار شدن برگر، با کفگیر آن را فشار ندهید. اگر در ابتدا گودی را در وسط برگر ایجاد کنید، دیگر نیازی به این کار ندارید.
- در زمان پخت برگر، در زیاد کردن شعله خساست نکنید. با شعله کم، برگر به خوبی درست نمیشود و ممکن است که بافت آن تخریب شود. البته آنقدر هم شعله را بالا نبرید که برگر بسوزد.
- در طرز تهیه رویال برگر، اگر از گریل استفاده میکنید، تا جای ممکن از پاکیزگی سطح آن مطمئن شوید.
برای سفارش رویال برگر مخصوص وقت را تلف نکنید…
در این مطلب به این سوال پاسخ دادیم که رویال برگر چیه و طرز تهیه ساندویچ رویال برگر خانگی را به همراه فوت و فنهای آن آموزش دادیم. پیشنهاد میکنیم که این برگر خوشمزه را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید. البته، اگر میخواهید رویال برگر عالی و خوشمزه را به آسانی سفارش داده و درب منزل تحویل بگیرید، توصیه میکنیم از سفارش آنلاین اسنپ فود استفاده کنید. با سفارش غذای آنلاین اسنپ، بدون نیاز به مراجعه حضوری به محل رستوران یا وقت گذاشتن در خانه، رویال برگر پرملات و خوشمزه را میل خواهید کرد.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402