آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • لیست بهترین دامپزشکی‌های تهران آبان 17, 1403
  • تربیت عروس هلندی
    روش های تربیت عروس هلندی و رام و دستی کردن آنها آبان 16, 1403
  • خواص ماهی سکن
    خواص ماهی سکن چیست؟ آبان 16, 1403
صفحه پیدا نشد!
آموزش آشپزی
به این مقاله امتیاز دهید
بدون نظر

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده به روش فست فودها و رستوران‌ها

مینا اسماعیل بیگی 07 اردیبهشت 1400 6 دقیقه
۴ نفر
مناسب برای
غذای اصلی
نوع
متوسط
سطح
30 دقیقه
زمان آماده سازی
30 دقیقه
پخت

سیب زمینی سرخ کرده یکی از پیش غذایی است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. البته وجود آن را در کنار غذاهای فست فودی دیگر مانند پیتزا یا برگر نقش بسیار مهمی را بازی می کند. تقریباً همۀ افراد با طرز تهیۀ سیب زمینی سرخ کرده آشنا هستند. اما سیب زمینی خانگی خیلی با سیب زمینی هایی که در رستوران یا فست فودها وجود دارد، متفاوت است. به طور معمول سیب زمینی سرخ کرده ای که در فست فودها وجود دارد تردتر، پفکی تر و به طور کلی خوشمزه تر است. در ادامه طرز تهیۀ انواع سیب زمینی سرخ کرده به روش فست فودی را قرار دادیم.

انواع سیب زمینی سرخ کرده

  • سیب زمینی سرخ کرده با پنیر چدار
  • سیب زمینی سرخ کردۀ رژیمی در فر
  • سیب زمینی سرخ کردۀ ساده
  • سیب زمینی سرخ کرده با پنیر گودا
  • سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا

انواع سیب زمینی سرخ کردهمواد لازم برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده به روش فست فودها و رستوران‌ها

  • ۴ عدد سیب زمینی متوسط
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • آب یخ
  • روغن مایع به میزان دلخواه

ادویه های لازم برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده

  • فلفل سیاه
  • فلفل قرمز
  • نمک
  • آویشن

روش تهیه سیب زمینی سرخ کرده به روش فست فودها

دلیل آن که سیب زمینی هایی که در فست فودها به عنوان پیش غذا یا کنار غذا سرو می شود با سیب زمینی های خانگی متفاوت است، آن است که از روشی به نام بلانچ کردن استفاده می کنند.

بلانچ کردن چیست؟

بلانچ کردن یکی از روش های مرسوم تهیه سیب زمینی سرخ کرده است. برای انجام این روش باید آب را جوش بیاورید و تنها برای ۱ دقیقه سیب زمینی های خلال شده را درون آب جوش قرار دهید. سپس بلافاصله سیب زمینی را خارج کنید و داخل آب یخ بیندازید و در ادامه آبکش کنید.

پس مرحلۀ اول برای درست کردن سیب زمینی سرخ کردۀ خوشمزه پوست گرفتن و خلال کردن آن‌ها است. از نکاتی که باید در این مرحله به توجه کنید می توان به آبکشی سیب زمینی ها پس از شتسشو و خلال کردن همۀ آن‌ها به یک اندازه اشاره کرد. همچنین به خاطر داشته باشید که بهتر است قطر سیب زمینی ۱ سانتی‌متر باشد.

بلانچ کردن چیست؟

در مرحلۀ بعدی نوبت به بلانچ کردن می رسد. پس باید آب را در یم قابلمه به دمای جوش برسانید و به مدت یک دقیقه سیب زمینی را در آب جوش قرار داده و سپس وارد آب یخ کنید و سپس آبکشی کنید.

در ادامه اجازه دهید آب سیب زمینی ها گرفته شود و کاملاً خشک شود تا هنگام سرخ کردن روغن به بیرون از ماهیتابه نپاشد. در این زمان می توانید ادویه های لازم مانند نمک و فلفل را سیب زمینی اضافه کنید. زمانی که سیب زمینی خشک شد. آن را درون یک ماهیتابۀ گود که از قبل روغن را درون آن داغ کردید بریزید. با استفاده از این روش می توانید سیب زمینی سرخ کرده را به روش فست فودها رستوران‌ها تهیه کنید.

سیب زمینی سرخ کرده را با انواع سس مانند سس کچاپ که مرسوم ترین سس در کنار این غذاست و سس های دیگری مانند سس قارچ و سس دیپ چدار سرو می کنند. در ادامه نحوۀ آماده سازی این سس ها را می خوانید.

طرز تهیۀ سس قارچ با خامه

سس قارچ یکی از لذیذترین سس ها محسوب می شود و در کنار غذاهایی مانند سیب زمینی، استیک، پاستا و ساندویچ سرو می شود.

مواد لازم برای تهیۀ سس قارچ با خامه

  • قارچ ۵۰۰ گرم
  • خامه صبحانه یک پاکت
  • کره یک قالب کوچک
  • ۲ حبه سیر
  • شیر نصف لیوان
  • جعفری خرد شده
  • پنیر پیتزای رنده شده
  • ادویه (نمک، فلفل)

برای تهیۀ سس قارچ با خامه ابتدا کرده را در ماهیتابه آب کنید و سپس قارچ هایی که از قبل ورقه ای خرد کرده اید را درون تابه بریزید و با کره تفت دهید. اجازه دهید آب قارچ گرفته شود. زمانی که قارچ ها طلایی شده اند سیر رنده شده را به آن بیفزایید. فراموش کنید که سیر نباید کاملاً سرخ شود. در مرحله بعدی یک پاکت خامه را به قارچ ها و کرده اضافه کنید. اگر فکر می کنید با خامۀ بیشتر دوست دارید می توانید مقدار خامه را بیشتر کنید.

سپس مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا به یک سس یکدست تبدیل شود. در این مرحله شیر را اضافه کنید و دوباره مواد را مخلوط کنید. در آخر باید ادویه هایی مانند نمک و فلفل را به آن بیفزایید. می توانید از مقدار کمی پودر جوز هندی نیز استفاده کنید. زمانی که ۲ الی ۳ دقیقه به آماده شدن سس نزدیک شدید پنیر پیتزای رنده شده و جعفری خرد شده را به سس اضافه کنید. زمانی که پنیر کاملاً در مواد حل شد، سس قارچ آماده است.

مواد لازم برای تهیۀ سس قارچ با خامه

طرز تهیۀ دیپ چدار

دیپ چدار یکی از محبوب ترین سس هایی است که در سراسر جهان در کنار غذاهای مختلف مانند سیب زمینی، استیک، چیپس، انواع ساندویچ و برگر سرو می شود. به دیپ چدار سس پنیری نیز گفته می شود. اما این سس زرد رنگ خوشمزه چگونه درست می شود؟ در ادامه روش تهیۀ آن را مرحله به مرحله توضیح دادیم.

مواد لازم برای تهیۀ دیپ چدار

  • شیر یک و نیم لیوان
  • پنیر چدار رنده شده یک و ربع لیوان
  • پنیر پارمسان ربع لیوان
  • آرد دو قاشق غذاخوری
  • کره یک قالب کوچک
  • پودر پیاز نصف یک قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه به میزان لازم

برای دست کردن دیپ چدار ابتدا کرده را در یک قابلمه روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا آب شود. سپس آرد را به آن اضافه کنید. دائماً مواد را باهم مخلوط کنید تا یک دست شود و ته نگیرد. در ادامه شیر را به آرد و کره بیفزایید. هنگامی که شیر را اضافه می کنید مواد را هم بزنید. در این مرحله ادویه های لازم مانند فلفل و پودر سیر را نیز روی مواد بریزید و دوباره با استفاده از یک همزن و یا کفگیر چوبی به هم زدن ادامه دهید. زمان لازم برای تهیۀ سس دیپ چدار ۳۰ دقیقه است اما نباید آن را رها کنید تا آماده شود چون امکان دارد که ته بگیرد. زمانی که سس غلیظ شد، قابلمه را از روی شعله گاز بردارید و در آخر پنیر چدار و پنیر پارمسان را به سس غلیظ بیفزاید و همه را با هم مخلوط کنید. به خاطر داشته باشید که سس دیپ چدار را بیشتر از یک روز نمی توان در یخچال نگه داشت.

طرز تهیه سیب زمینی رژیمی در فر

سیب زمینی تنوری در فر مناسب افرادی است که رژیم غذایی دارند. در این غذا از روغن استفاده نمی شود و مانند سیب زمینی سرخ کرده در روغن غوطه ور نیست. برای تهیۀ سیب زمینی رژیمی به فر برقی یا گازی نیاز دارید.

مواد لازم برای تهیۀ سیب زمینی رژیمی در فر

  • سیب زمینی ۴ عدد متوسط
  • روغن زیتون
  • ادویه (نمک، فلفل سیاه و قرمز، آویشن)

برای تهیۀ سیب زمینی تنوری باید ابتدا سیب زمینی ها را به خوبی بشویید و سپس پوست آن را بگیرید. لازم به ذکر است که می توانید با پوست آن‌ها را تنوری کنید. سپس سیب زمینی ها را به شکل دلخواه خرد کنید و به طور مثال می توانید آن‌ها را نگینی کرده و یا آن را از وسط به چهار قسمت و هر کدام را به دو قسمت برش بزنید. به خاطر داشته باشید که سیب زمینی ها نباید نازک باشند. اگر تمایل دارید آن‌ها را به شکل نگینی خرد کنید حتماً اندازۀ آن کمی درشت تر باشد. زیرا ممکن است هنگام قرار گرفتن در فر خیلی زود برشته شوند.

سپس سیب زمینی های خرد شده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و روغن زیتون، نمک و فلفل را به آن بیفزایید. سیب زمینی ها را باهم مخلوط کنید. در ادامه باید در یک سینی، مثلاً سینی فر یا سینی تفلون سیب زمینی ها را بچینید و درون فر ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. به طور معمول ۳۰ دقیقه برای پخت کامل مناسب است. اما می توانید چند دقیقه یک بار با استفاده از میزان پخت آن مطلعِ شوید. در آخر حتماً به این موضوع توجه کتید که در صورتی که از فر برقی استفاده می کنید، دمای فر را ۱۰ درجه کمتر تنظیم کنید. چون حرارت فرهای برقی نسبت به گازی بیشتر است.

سیب زمینی تنوری را می توانید با گوجه گیلاسی و کمی سبزیجات مانند جعفری خرد شده تزیین کنید. همچنین اگر رژیم غذایی ندارید می توانید در دقیقی آخر که سیب زمینی درون فر قار دارد بر روی آن پنیر پیتزا اضافه کنید. می توان از سس هایی که دستور تهیۀ آن کمی قبل تر گفته شد در کنار سیب زمینی تنوری استفاده کرد.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2754 مقالات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود