آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه شیرینی شکری
انواع کیک و شیرینی
2.7/5 - (4 امتیاز)
بدون نظر

طرز تهیه شیرینی شکری را برای نوروز آموزش ببینید

مینا اسماعیل بیگی 16 اسفند 1402 6 دقیقه

اصالت شیرینی شکری به کرمانشاه باز می‌گردد و در طرز تهیه نان شکری کرمانشاه از روغن کرمانشاهی استفاده می‌کنند. امروزه در بسیاری از نقاط ایران، این مدل شیرینی تهیه می‌شود که تفاوت اصلی آن‌، نبود روغن کرمانشاهی در دستور پخت شیرینی است.

در طرز تهیه شیرینی شکری ، ابتدا باید کره هم‌دمای محیط، پودر قند و وانیل را ترکیب کنید. سپس تخم مرغ را به مواد افزوده و با همزن برقی هم بزنید تا کرمی رنگ شود. در ادامه، آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مواد بیفزایید تا خمیر شیرینی آماده شود. خمیر را با وردنه پهن کرده و به شکل دلخواه برش بزنید. روی شیرینی‌ها شکر بپاشید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید.

در این مطلب از مجله اسنپ فود قصد داریم تا روش پخت شیرینی شکری را داخل فر و بدون فر آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

شیرینی شکری
تعداد نفرات ۲۲ نفر
زمان آماده‌سازی ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
میزان سختی متوسط
میزان کالری در هر ۱۰۰ گرم ۸۶.۵ کیلوکالری

طرز تهیه شیرینی شکری با فر

شیرینی شکری یک شیرینی ساده با آرد و شکر است و  طعم جذابی دارد. بافت ترد و در عین حال نرم این شیرینی، به دلیل ترکیباتی است که در آن استفاده می‌شود. میزان شیرینیِ آن را می‌توانید با توجه به ذائقه خود کم و زیاد کنید. ماندگاری شیرینی شکری بسیار زیاد است؛ به شرطی که آن را درون یک ظرف درب‌دار و داخل یخچال قرار دهید. شیرینی شکری یک گزینه مناسب برای عصرانه، پذیرایی از مهمانان در ایام نوروز و مصرف روزانه در کنار چای و قهوه است.طرز تهیه شیرینی شکری با فر

مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی شکری کره ای

جدول زیر شامل کلیه موادی است که در طرز تهیه نان شکری ساده به آن‌ها نیاز دارید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد ۳ پیمانه
کره ۱۲۵ گرم
پودر قند ۱ و نیم پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
شکر به مقدار لازم

دستور پخت شیرینی شکری خانگی

شیرینی شکری یکی از گزینه‌های جذاب در فهرست طرز تهیه انواع کیک و شیرینی است که مطابق مراحل زیر آماده می‌شود:دستور پخت شیرینی شکری خانگی

  • مرحله اول: در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی شکری ترد و خوشمزه ابتدا کره را درون ظرفی بزرگ قرار دهید و منتظر بمانید تا به دمای محیط برسد.
  • مرحله دوم: پودر قند و وانیل را به کره اضافه کرده و آن‌ها را با همزن برقی هم بزنید.
  • مرحله سوم: تخم مرغ را نیز به دیگر مواد افزوده و با همزن به مدت 5 دقیقه بزنید. (رنگ مواد در این مرحله باید کرمی شود.)
  • مرحله چهارم: آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کنید و به مواد بیفزایید. ترکیب حاصل را آنقدر هم بزنید تا بافت خمیر نرم و یکدست شود و دقت داشته باشید که خمیر نباید به دست بچسبد.
  • مرحله پنجم: روی یک سطح صاف آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید. سپس خمیر را به شکل دلخواه خود برش بزنید.
  • مرحله ششم: روی شیرینی‌ها کمی شکر بپاشید و در نهایت آن‌ها را درون سینی فر قرار دهید.
  • مرحله هفتم: شیرینی‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد حرارت دهید تا کاملا پخته شوند.

طرز تهیه شیرینی شکری بدون فر

شما می‌توانید بدون استفاده از فر نیز شیرینی شکری را در منزل تهیه کنید. در این بخش به معرفی مراحل پخت شیرینی شکری بدون استفاده از فر پرداخته‌ایم. این شیرینی سرخ شده بدون فر در مدت زمان کوتاهی آماده می‌شود، اما طعم جذابی دارد.طرز تهیه شیرینی شکری بدون فر

مواد لازم برای درست کردن شیرینی شکری ساده

جدول زیر شامل کلیه موادی است که باید در طرز تهیه شیرینی ساده با ارد و شکر بدون فر آماده کنید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد ۳۵۰ گرم
آب ولرم دو سوم لیوان دسته‌دار فرانسوی
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۴ قاشق غذاخوری
پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
خمیر مایه یک هشتم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
پودر قند یا شکر به میزان دلخواه
روغن سرخ‌کردنی به مقدار لازم

دستور پخت شیرینی شکری بدون فر

مراحل زیر طرز تهیه شیرینی شکری برشی را بدون نیاز به فر معرفی می‌کند. بافت نهایی شیرینی در این روش پخت شبیه به پیراشکی، دونات یا همان بافتی است در طرز تهیه شیرینی سمبوسه می‌بینید. طرز تهیه نان شکری بدون فر را مطابق زیر دنبال کنید:

  • مرحله اول: در اولین مرحله از تهیه این شیرینی با خمیر مایه بدون فر، ابتدا آب ولرم را در یک ظرف مناسب بریزید و خمیر مایه و شکر را با آن مخلوط کنید. اجازه دهید تا مواد به مدت 10 دقیقه استراحت کنند.
  • مرحله دوم: آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و ۲ بار الک کنید. خمیر مایه را به مخلوط آرد بیفزایید و خمیر حاصل را ورز دهید.
  • مرحله سوم: تخم مرغ و وانیل را به خمیر اضافه کرده و هم بزنید. سپس روغن مایع را نیز به مواد افزوده و با لیسک هم بزنید.
  • مرحله چهارم: در انتها پوست پرتقال را اضافه کرده و خمیر را به خوبی ورز دهید.
  • مرحله پنجم: خمیر را به صورت توپک‌های گرد کوچک در بیاورید و اجازه دهید هر کدام به صورت جداگانه 10 دقیقه استراحت کنند.
  • مرحله ششم: در ادامه طرز تهیه شیرینی تابه ای بدون فر، درون تابه روغن بریزید. میزان روغن باید به گونه‌ای باشد که شیرینی‌ها درون آن غوطه‌ور شوند. توپک‌ها را درون روغن ریخته و اجازه دهید تا کاملا طلایی و سرخ شوند.
  • مرحله هفتم: توپک‌های سرخ شده را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.
  • مرحله هشتم: در آخرین مرحله از روش تهیه این شیرینی 5 دقیقه ای بدون فر، بعد از خنک شدن شیرینی‌ها، آن‌ها را درون شکر یا پودر قند بغلتانید.

نکات طلایی در طرز تهیه شیرینی شکری برای نوروز

در طرز تهیه شیرینی شکری خانگی نکات زیر را مدنظر قرار دهید:

  • در طرز تهیه شیرینی شکری با روغن مایع می‌توانید به جای کره از روغن مایع استفاده کنید که در واقع طرز تهیه شیرینی شکری بدون کره است.
  • در طرز تهیه شیرینی شکری کرمانشاه، روغن کرمانشاهی را با کره جایگزین کنید.
  • با اضافه کردن پودر کاکائو به شیرینی شکری، می‌توانید رنگ و طعم آن را تغییر دهید.
  • به جای استفاده از شکر در تزیین نهایی شیرینی می‌توانید یک زرده تخم مرغ، یک قاشق پودر شکر و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل را ترکیب کرده و قبل از قرار دادن شیرینی‌ها در فر، آن‌ها را رومال کنید.

نکات تهیه شیرینی شکری

  • برای تزیین بیشتر، قبل از پخت شیرینی‌ها، یک عدد بادام روی آن‌ها قرار دهید.
  • استفاده از پودر پسته نیز برای تزیین شیرینی شکری، انتخاب مناسبی است.
  • برای تهیه شیرینی شکری می‌توانید از قالب‌هایی با طرح‌های مختلف استفاده کنید.
  • شما می‌توانید چند قطره اسانس هل نیز به ترکیبات شیرینی بیفزایید.
  • با اضافه کردن پودر مغزهای مختلف می‌توانید طعم‌های متفاوتی را در شیرینی شکری ایجاد کنید.
  • استفاده از 2 تا 3 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده در ترکیبات شیرینی، طعم آن را بهتر می‌کند.

روش نگهداری شیرینی شکری

برای نگهداری این شیرینی عصرانه ساده و سریع، ابتدا منتظر بمانید تا شیرینی‌ها خنک شده و به دمای محیط برسند. در ادامه شیرینی‌ها را در ظرفی درب‌دار چیده و در یخچال قرار دهید. برای افزایش ماندگاری شیرینی نیز می‌توانید آن را در فریزر بگذارید که به مدت ۲ ماه قابل نگهداری خواهد بود.

جلوگیری از خراب شدن شیرینی شکری

برای آنکه از خراب شدن این شیرینی ساده و سریع سرخ کرده جلوگیری کنید، دقت داشته باشید که شیرینی‌ها در معرض هوای آزاد قرار نگیرند، چراکه سفت می‌شوند. همچنین شیرینی شکری بافت تردی دارد، پس آن را با فشار داخل ظرف نگهداری قرار ندهید.جلوگیری از خراب شدن شیرینی شکری

شیرینی شکری، انتخابی که دست رد به سینه آن نمی‌زنید…

طرز تهیه شیرینی شکری در منزل بسیار آسان است. شما می‌توانید تنها با چند ماده ساده، به راحتی شیرینی دلخواه خود را تهیه کرده و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. این شیرینی ساده و کم هزینه بدون فر نیز آماده شده و به عنوان یک شیرینی ساده برای کودکان شناخته می‌شود.

البته، اگر تجهیزات کافی برای درست کردن این شیرینی یا هر نوع شیرینی دیگری را ندارید، پیشنهاد ما خرید انلاین شیرینی از اسنپ فود است. با یک جستجوی ساده در این پلتفرم به راحتی می‌توانید شیرینی و شیرینی فروشی دلخواه خود را پیدا کنید و موارد دلخواه خود را انلاین سفارش دهید.

در پایان، لطفا شما نیز تجربیات خود از درست کردن شیرینی شکری یا خرید و چشیدن طعم آن را با ما و دیگر کاربران اسنپ فود به اشتراک بگذارد.

سوالات متداول

در تهیه شیرینی شکری به چه ترکیباتی نیاز داریم؟

برای درست کردن شیرینی شکری در فر به آرد، کره، پودر قند، تخم مرغ، وانیل، بیکینگ پودر و شکر نیاز دارید.

آیا بدون فر هم می‌توان شیرینی شکری تهیه کرد؟

بله، در این روش پس از آماده کردن شیرینی‌ها، باید آن‌ها را در روغن سرخ کرده و در شکر بغلتانید.

شیرینی شکری برای چه زمان‌هایی مناسب است؟

این شیرینی را می‌توان برای نوروز و پذیرایی در مجالس و مهمانی‌ها سرو کرد. همچنین شیرینی شکری همراه با یک لیوان نوشیدنی داغ، بهترین انتخاب برای عصرانه است.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود