طرز تهیه موکبانگ سوخاری؛ ترند جدید در بین غذا‌ها

موکبانگ سوخاری طعم بی نظیری دارد.
2.7/5 - (3 امتیاز)

مرغ یکی از غذاهایی است که تقریباً در همه کشور‌ها به عنوان یکی از غذاهای اصلی طبخ می‌شود. البته نوع طبخ آن در کشورهای مختلف متفاوت است. مثلاً در ایران مرغ را بیشتر با صورت آب‌پز، کبابی و یا سوخاری سرو می‌کنند.

موکبانگ سوخاری طعم بی نظیری دارد.

هر کسی یکبار موکبانگ سوخاری بخورد، طعم آن را تا آخر عمر نمی‌تواند فراموش کند.

با این وجود همین روش‌ها هم در شهرهای مختلف ایران تفاوت‌هایی دارند. مرغ  در کشورهای دیگر هم با تفاوت‌های اندکی طبخ می‌شود. در این مقاله ما قصد داریم به شما انواع طرز تهیه مرغ کره‌ای را آموزش دهیم.

طرز تهیه مرغ کره‌ای ساده

مرغ ساده کره‌ای یکی از غذاهای خوشمزه بین المللی است که شما می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید.

برای تهیه مرغ کره‌ای ساده به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

1 عدد سینه مرغ
100 گرم کره
1 عدد پیاز
1 قاشق چای خوری زیره
1 قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
3 حبه سیر
1 تکه چوب دارچین
1 پیمانه سس گوجه فرنگی
1 پیمانه خامه
1 پیمانه آب
به مقدار لازم فلفل قرمز
به مقدار لازم نمک و فلفل و زردچوبه

 

جدول جزئیات طرز تهیه مرغ کره‌ای ساده

میزان کالری در هر 100 گرم 210
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان لازم برای پخت 45 دقیقه
تعداد نفرات 3 نفر

 

مراحل تهیه مرغ ساده کره‌ای

۱. ابتدا سینه‌های مرغ را نگینی خرد کنید.

۲. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه را به آن اضافه کنید

۳. در یک ماهیتابه ۲ قاشق کره بریزید و مرغ‌ها را داخل آن سرخ کنید.

۳. حالا در ماهیتابه دیگر پیاز را ریز خرد کنید و با کمی نمک، فلفل، ۱ قاشق چای‌خوری پودر زیره، ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده، سیر له شده و دارچین سرخ کنید.

۴. سس گوجه فرنگی غلیظ را با یک پیمان آب در ماهیتابه حاوی پیازها بریزید و هم بزنید.

۵. پس از داغ شدن مخلوط، خامه را به آن اضافه کنید.

۶. در این مرحله مرغ‌های سرخ شده را درون ماهیتابه بریزید و درب آن را ببندید تا مدتی با هم بپزند و خورشتتان جا بیفتد.

طرز تهیه سوخاری موکبانگ کره‌ای

سوخاری موکبانگ کره‌ای یکی از غذاهای خاص  کُره است. شما می‌توانید این غذا را با دستور زیر به آسانی در منزل تهیه کنید.

مرغ ساده کره‌ای دستور پخت راحتی دارد.


مرغ ساده کره ای؛  غذایی آسان و خوش طعم است.

 

 

برای تهیه مرغ سوخاری رستورانی کره‌ای به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

۵۰۰ گرم کتف و بال
۳ حبه سیر
۱ تکه کوچک زنجبیل تازه
۱ لیوان فلفل قرمز شیر
۱ قاشق چای‌خوری نشاسته ذرت
یک سوم لیوان سویا سس
۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب
۱ قاشق غذاخوری عسل
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق غذاخوری کنجد

 

جدول جزئیات طرز تهیه سوخاری موکبانگ  کره‌ای

میزان کالری در هر 100 گرم 254
زمان آماده سازی 2 ساعت و 30 دقیقه
زمان لازم برای پخت 10 دقیقه
تعداد نفرات 3 نفر

مراحل تهیه مرغ سوخاری موکبانگ کره‌ای

۱. در مرحله اول شیر را در یک ظرف بریزید.

۲. مرغ‌ها را داخل شیر بزنید و زیر و رو کنید تا شیر به خورد آن‌ها برود. سپس روی آن‌ها را با سلفون بپوشانید و یک ساعتی در یخچال قرار دهید.

۳. پس از ۱ ساعت، مرغ‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و شیر موجود در ظرف را دور بریزید.

۴. حالا سیر و زنجبیل را رنده کنید و با مقداری نمک و فلفل به مرغ‌ها بیفزایید.

۵. حالا دوباره روی مرغ‌ها را بپوشانید و برای ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

۶. بعد از یک ساعت مرغ‌ها را از یخچال خارج می‌کنیم.

یکی از غذاهای آسیایی محبوب، موکبانگ سوخاری است.

موکبانگ سوخاری کره ای با سس مخصوص؛ غذایی بسیار محبوب از کشور کره.

۷. تکه‌های سیر و زنجبیل را از مرغ‌ها جدا کنید و بعد نشاسته ذرت را به مرغ‌ها اضافه کنید.

۸. پس از اینکه تمام تکه‌های مرغ با نشاسته ذرت ترکیب شدند آن‌ها را درون روغن شناور سرخ کنید.

۹. هر تکه مرغ را ۷ الی ۸ دقیقه سرخ کنید. سپس آن‌ها را از روغن خارج کنید و داخل توری یا روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن‌ها چیده شود.

۱۰. حالا مرغ‌های سوخاری شده را با سس سوخاری موکبانگ کره‌ای که در ادامه آن را آموزش می‌دهیم آن‌ را میل کنید.

 

طرز تهیه سس موکبانگ سوخاری کره‌ای

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه سس کره‌ای:

سیر 4 حبه
پیاز قرمز 2 عدد
رب فلفل یا رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
پاپریکا 3 قاشق غذاخوری
آویشن 1 قاشق غذاخوری
پودر پیاز 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری
پونه کوهی 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
سس سویا 3 قاشق غذاخوری
شکر 4 قاشق غذاخوری
آب 1 لیوان
کره 40 گرم

 

جدول جزئیات طرز تهیه سس موکبانگ  کره‌ای

میزان کالری در هر 100 گرم 380
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان لازم برای پخت 10 دقیقه
تعداد نفرات 5 نفر

 

مراحل تهیه سس موکبانگ سوخاری کره‌ای

۱. در مرحله اول ۲ عدد پیاز را ریز خرد کنید و در ماهیتابه بریزید.

۲. پس از ۱ دقیقه تفت دادن، ۴ حبه سیر را له کرده و به پیازها اضافه کنید.

۳. بعد از یک دقیقه نصف کره را به پیاز و سیر اضافه کنید و باز هم برای مدتی هم بزنید

۴. در مرحله بعدی رب فلفل یا رب گوجه را به ترکیب اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.

۵. در این مرحله یک قاشق پر نمک، ۱ قاشق آویشن، ۱ قاشق پاپریکا و ۱ قاشق پودر پیاز را به سس اضافه می‌کنیم و برای مدت ۱ دقیقه تفت می‌دهیم.

۶. حالا پودر پونه کوهی، پودر فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و زنجبیل را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. دقت کنید بعد از هر مرحله افزودن ادویه‌ها سس را برای حداقل یک دقیقه هم بزنید تا ادویه‌ها خوب ترکیب شوند.

۷. حالا سس سویا و بعد شکر را اضافه کنید و بعد باقیمانده کره را هم به سس بیفزایید.

۸. بعد در دو مرحله آب را به سس اضافه کنید و برای مدت ۱۰ دقیقه به آن فرصت دهید تا غلیظ شود و جا بیفتد.

موکبانگ سوخاری کره‌ای غذایی بی‌نظیر از شرق آسیا

در این مقاله، طرز تهیه مرغ ساده کره‌ای و موکبانگ سوخاری کره‌ای و همچنین طرز تهیه سس قرمز مخصوص غذاهای کره‌ای برای شما شرح داده شد. شما می‌توانید از این دستورهای غذایی خوشمزه برای جمع‌های خانوادگی و میهمانی‌ها استفاده کنید.

همچنین می‌توانید برای درست کردن انواع دیگر سوخاری به طرز تهیه مرغ سوخاری سر بزنید و اگر علاقه دارید که چیپس خانگی را چاشنی سوخاری‌هایتان کنید مطالب طرز تهیه چیپس سیب زمینی خانگی را مطالعه کنید.

علاوه بر این شما می‌توانید با سرویس غذا شبانه‌روزی در هر زمان که می‌خواهید موکبانگ سوخاری را سفارش دهید.

 

 

نظرات کاربران