آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه پنیر برشته
آموزش آشپزی
5/5 - (2 امتیاز)
2

کامل ترین طرز تهیه پنیر برشته محلی

مینا اسماعیل بیگی 24 مرداد 1402 3 دقیقه

پنیر برشته یک غذای محبوب شمالی است که به ویژه در استان گیلان طبخ می‌شود. این غذای سنتی به قدری لذیذ است که آن را در منوی انواع صبحانه رستوران‌ها قرار داده و حتی به عنوان وعده اصلی نیز سرو می‌کنند. مواد اصلی پنیر برشته، تخم مرغ و پنیر است که به آن ترکیبات دیگری چون کره و شوید اضافه می‌شود. در ادامه طرز تهیه پنیر برشته به طور کامل آموزش داده شده است و به ساده‌ترین روش می‌توانید آن را در منزل درست کنید.

پنیر برشته

تعداد نفرات 2 نفر
زمان آماده سازی 15 دقیقه
میزان سختی کم

طرز تهیه پنیر برشته شمالی

عکس پنیر برشته

مصرف پنیر در صبحانه اهمیت زیادی دارد؛ زیرا این نوع لبنیات سرشار از کلسیم و ویتامین‌های مختلف است و مصرف روزانه آن می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، بهبود متابولیسم مغز و بسیاری از موارد دیگر کمک کند. از آن‌جایی که پنیر برشته شمالی نیز با مقدار زیادی پنیر درست می‌شود، یک صبحانه کامل است و ارزش غذایی بالایی دارد. حتی ورزشکاران نیز می‌توانند آن را به عنوان یک وعده غذایی کامل میل کنند. در ادامه می‌توانید روش پخت این غذا را ببینید:

مواد لازم برای تهیه پنیر برشته گیلانی

در جدول زیر می‌توانید مواد اولیه پنیر برشته را به طور کامل مشاهده کنید. البته با توجه به تعداد نفرات می‌توان مقدار این مواد را تغییر داد.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
تخم مرغ 2 عدد
پنیر 3 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
شوید خشک به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

مراحل تهیه پنیر برشته گیلانی

مراحل تهیه پنیر برشته گیلانی

برای تهیه این غذای محلی مراحل زیر را انجام دهید:

  • مرحله اول: ابتدا کره را در یک ماهیتابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود.
  • مرحله دوم: سپس پنیر صبحانه خرد شده را به تابه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا به طور کامل در کره حل شود.
  • مرحله سوم: در این مرحله نوبت اضافه کردن تخم مرغ است. ابتدا تخم مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و سپس یکی یکی به تابه اضافه کنید. حالت زرده‌ها کاملا سلیقه‌ای است و می‌توانند به صورت هم زده یا ساده باقی بمانند.
  • مرحله چهارم: در نهایت نیز شوید، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و تمام مواد را ترکیب کنید. دو تا سه دقیقه زمان برای این کار کافیست.

طرز تهیه پنیر برشته به پایان رسید. اکنون غذای شما آماده است و می‌توانید آن را میل کنید.

نکات مهم برای درست کردن پنیر برشته

نکات مهم برای درست کردن پنیر برشته

در هنگام پخت این غذای شمالی باید نکاتی را در نظر داشته باشید:

  • برای پخت پنیر برشته از هر نوع پنیری مانند گوسفندی، لیقوان، فتا و… می‌توان استفاده کرد. اما گیلانی‌ها آن را با دبیج که طعم نمکی و شوری دارد، درست می‌کنند.
  • توجه داشته باشید که به ازای هر یک قاشق پنیر باید یک عدد تخم مرغ به این غذا اضافه شود.
  • این غذا با نان محلی سرو می‌شود، اما به همراه برنج شمالی نیز طعم بی‌نظیری دارد.
  • علاوه بر این ترکیبات می‌توانید از مقداری سیر نیز در این غذا استفاده کنید.

پنیر برشته، صبحانه‌ای محبوب در شمال کشور

در این مطلب با طرز تهیه پنیر برشته گیلانی که یک غذای بسیار محبوب و پرطرفدار شمالی است، آشنا شدید. بنابراین اگر به طعم تخم مرغ‌ علاقه دارید، برای یکبار هم که شده آن را درست کنید. این صبحانه عطر و طعم بی‌نظیری دارد و به قدری سبک است که حتی به عنوان وعده شام نیز سرو می‌شود.

البته، اگر به این نوع صبحانه‌ها علاقه داشته اما فرصت تهیه آن‌ها را ندارید، از اسنپ فود کمک بگیرید. در قسمت سفارش آنلاین از کافه اسنپ فود، صبحانه موردعلاقه خود را انتخاب کرده و در محل آدرس منتظر رسیدن آن بمانید.

راستی، اگر شما هم طعم این غذا را تجربه کرده‌اید یا دستور پخت متفاوتی از آن دارید، حتما آن را با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

نظرات(2 دیدگاه)

nadiyasarvanie
08 آذر 1402

سلام مواد لازم برای تهیه پنیر برشته چی هستش از چه پنیری برای درست کردن این صبحانه استفاده میشود

  • snappfoodadmin
    08 آذر 1402

    سلام مواد اصلی پنیر برشته، تخم مرغ و پنیر است که به آن ترکیبات دیگری چون کره و شوید اضافه می‌شود.مواد اولیه برای درست کردن پنیر برشته زردچوبه و نمک و فلفل و تخم مرغ و پنیر و کره و شوید خشک است .برای پخت پنیر برشته از هر نوع پنیری مثل گوسفندی، لیقوان، فتا میشود استفاده کرد. اما گیلانی‌ها آن را با دبیج که طعم نمکی و شوری دارد، درست می‌کنند.

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود